Apcoaflow Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,3

Ich habe eine Wochendflat auf einem Supermarktparkplatz in Weißwasser gebucht, weil ich auch das Auto laden wollte. 3 Euro laut App. Mit wurden 3 Euro abgebucht und beim Wegfahren noch mal 30 Eu... Voir plus

“Fejl i betaling, kontakt support” - sådan en besked kom der, selvom jeg havde betalt, og modtaget en kvittering herpå. Dette resulterede i, at parkeringen forsatte. Skrev til support som anført, M... Voir plus

Som udenlandsdansker kunne jeg ikke downloade app'en pâ min mobil sâ meget stress og tid pâ at fâ det ordnet. Men mâ dog sige at jeg kom relativ hurtigst igennem til kundeservice og fik en hurtig, god... Voir plus

En parkering hos Apcoa faldt sammen med, at jeg havde fået nyt Visa-kort. Jeg kontaktede Apcoa dagen efter, da jeg ikke kunne ændre mine kortoplysninger på hjemmesiden. Efter nogle dage fik jeg en ven... Voir plus

Écrit par l'entreprise

APCOA FLOW er en betalingsapp til parkering, for at gøre det endnu lettere for parkanter at betale for deres parkering. Appen er under konstant udvikling, og ud over at være en af landets billigste P- app, har man i dag bl.a. mulighed for at opnå diverse rabatfordele i appen. Appen har også en smart funktion, som gør det muligt at betale for parkering i anlæg med et såkaldt ANPR-system helt automatisk, uden aktivt at skulle gøre noget ifm. parkeringen hvis blot man har en aktiv konto i APCOA FLOW.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

998 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

84 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Yderst tilfreds kunde

Jeg parkerede på salings parkeringshus i Aalborg
Og fordi vi købte for mere end 500 kr så fik vi en værdikode og skulle så taste ved automat, desværre fik jeg tastet forkert nr plade og derved fik jeg opkrævning på app, jeg sendte en mail til APCOA som gjorde mig opmærksom på min fejl, men de valgte at jeg ikke skulle betale for fejl.
Vild dejlig oplevelse. Også i øvrigt tidligere fået opkrævning da jeg var i låne bil. Og de var kun på ca 300 kr. kontra andre steder 950 kr. så meget tilfreds kunde Mvh Bo Østergaard Aalborg

21 novembre 2025

Fin dialog med APCOA om udløbet kreditkort

Jeg var i dialog med APCOAs kundeservice flere gange per e-mail, fordi mit kreditkort havde været udløbet på tidspunktet for min parkering. Derfor havde jeg fået tilsendt en faktura fra dem (på ca 10 dkk), som jeg ikke umiddelbart kunne se, hvordan jeg skulle betale. Dette, da parkeringen var blevet "afsluttet" i app'en ("parkering udløbet, grundet manglende betaling"), så min opdatering med nye kreditkort oplysninger i app'en hjalp ikke, jeg kunne ikke betale. Det viser sig, at APCOA kunderservice så skal aktivt bede APCOA support om at "genåbne parkeringen", hvilket tager lidt tid, hvorefter jeg så kan betale den. Temmelig bøvlet procedure, når man tænker på, at det jævnligt må ske, at et kreditkort i app'en ikke er opdateret. Jeg må dog sige, at supporten og kommunikationen fra APCOA har været rigtig god, med en rigtig medarbejder, Anne Kathrine, der tog action og tog sig af tingene, ikke bare en dum bot.

18 novembre 2025

Hjælpsom kundeservice!

Ved en parkering i et p-hus, brugte jeg Apcoa appen.
Desværre havde jeg glemt at få opdateret mit betalingskort, så jeg fik ikke betalt min parkering automatisk.
Det betød, at der efterfølgende kom nogle tekniske problemer med at få det nye kort opdateret i appen.
Men ved hjælp af en meget venlig og hjælpsom kundeservice, fik jeg ordnet problemet og kom af med min gæld.

8 novembre 2025

Ved en fejl aktiveredes en automatisk…

Ved en fejl aktiveredes en automatisk parkering i Billund Lufthavn, selvom jeg i forvejen havde forudbetalt for parkering i P-huset. Appen tillod ikke at jeg stoppede parkeringen igen, så jeg skrev dagen efter til kundeservice, og vedlagde naturligvis kvittering for den allerede betalte parkering. Under 24 timer senere fik jeg svar retur på mail, og fejlen var rettet. God kundeservice :)

21 novembre 2025

Man skal betale for deres fejl i systemet

Kunne ikke betale ved standeren, eller via nettet, ringede til kundeservice, men de kunne heller ikke fikse fejlen, fik så et gebyr for ikke at have betalt, for betalt for parkering og skriver min oplevelse til dem, de dog ligeglad med at det ikke har været muligt at betale på grund af en fejl i deres system, og holder fast i jeg skal betale gebyret.

13 novembre 2025

Kan ikke stoppe parkering

Min søn parkerede på apcoa parkeringsplads. Han kører der fra den registrere ikke han køre ud. Han ringer til mig og siger han er kørt. Parkering forsætter, jeg kan ikke stoppe parkering fra app. Jeg ringer til kundeservice de kan ikke hjælpe mig, jeg skal ringe i morgen til hovedkontoret. De har en side hvor man kan stoppe parkering og betale, men den genkender ikke min nummerplade. Prøver deres chat bot den giver GPT fejl.

12 novembre 2025

Hurtig og effektiv kundeservice

Jeg havde en parkering, der fejlagtigt blev ved med at figurere i min app, 14 måneder efter parkeringen var foretaget. Helle fra kundeservice løste det hurtigt og effektivt, tak for hjælpen.

6 novembre 2025

Fejl oprettelse af bil på app

7.11. fik jeg besked om parkering på Amager. Der var jeg ikke. Ved kontrol på appen opdagede jeg at jeg havde tastet det sidste ciffer i registreringsnr forkert. Skrev straks til Apcoa. Ringede 10.11. og fik den besked at jeg hæftede for parkering.
Skrev til dem igen. Og Mathias har lige skrevet til mig, at parkering er slettet uden omkostninger for mig.
Tak til Mathias
Kun 3 stjerner pga ingen hjælp pr telefon.

10 novembre 2025

Fik venlig hjælp af P vagt på Skejby…

Fik venlig hjælp af P vagt på Skejby Hosp. da jeg havde problemer med APP’en.
Blev henvist til deres kontor samme sted og fik løst priblemet.
Undgik P - afgift pga konduite fra Apcoa.
5 stjerner vil kræve hurtigere respons på mails. Tak for hjælp!

30 octobre 2025

Jeg havde en automatisk parkering på…

Jeg havde en automatisk parkering på AUH i Skejby, der ikke var registreret som afsluttet.
Efter at have kontaktet Apcoaflow to gange, afslutter kundeservice min parkering, uden omkostninger.
****

7 novembre 2025

Jeg begik en fejl ved booking af…

Jeg begik en fejl ved booking af parkering i Kastrup Lufthavn. Fik opkrævning 2 gange for samme parkering. Henvendte mig til Kundeservice, der omgående tog opgaven og refunderede det for meget betalte beløb. God service og god kommunikation hele vejen gennem forøbet.

8 octobre 2025

Er kommer til at en fejl dobbelt købe…

Er kommer til at en fejl dobbelt købe en måneds abonnement, mens jeg kun havde brugfor 1 af dem. Jeg har kontaktet kundeservice via tlf som henvist mig til at skrive en mail. Selvom jeg vil ønsket at jeg fik hjælpen til at slet den en abonnement via tlf så er jeg stadig meget tilfreds af den kommunikation jeg havde med kundeservice via e-mail. Så tilfreds med service er jeg 😊

5 novembre 2025