Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde købt en ring til fruen i gave den knækkede desværre skrev så til den og bum inden for en dag svarede de og sender en ny ring retur virkelig god service

Noté 4 sur 5 étoiles

Opdatering!!! Efter denne anmeldelse kontaktede Maja mig, og sagen blev hurtigt bragt i orden. Jeg fik, som lovet, refunderet beløbet. De fire stjerner gives for løsningen på problemet, den m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

3. X jeg nu handler hos ARHMS: Flotte & elegante smykker. Flot & elegant indpakning. Så Hurtig levering. Elsker de smukke smykker. Handler meget gerne én 5-6-7. X hos ARHMS igen-igen da de er T... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Flotte smykker, hurtig levering og meget hurtige og super søde svar på kundeservice. Jeg har en gang fået tilsendt et nyt par øreringe uden problemer, da et par desværre gik i stykker. Denne gang havd... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Fabricant de bijoux

Écrit par l'entreprise

Hos ARHMS har det lige fra første dag været intentionen at sælge smukke smykker til en pris, som er til at betale. Hos os betaler du ikke for mærket men for kvalitet og design. Vi arbejder med kunden i centrum, og for os starter og slutter det hele med god kundeservice. Du kan altid kontakte os over mail eller Instagram @arhms_smykker . Husk - ægte skønhed kommer indefra <3

Coordonnées de contact

Hurtig levering - virkelig flotte smykker. Intet at klage over! 😄

13 juin 2022

Hej Emilie,

Elegante smykker

Elegante smykker, elegant service og elegant hurtig levering, jeg elsker Arhms 😃

Hej Camilla,

Tak for den flotte anmeldelse💞 Vi går meget op i kundeservice, så det er en anmeldelse der virkelig varmer. Vi håber at se dig på shoppen igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, lækre smykker og hurtig levering.

Hej Ida,

Det er anmeldelser som din der gør, at det er det hele værd. Tak for de flotte ord.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er rigtig glad for mit køb

Jeg er rigtig glad for mit køb. Super fin webshop med hurtig levering

Hej Sarah,

Hurtig

Hurtig, effektiv, nem og direkte ekspedition ! Super fint. Tak

6 juin 2022

Hej Fru Anne-Mette,

Mange tak for de søde ord. Vi gør os umage, så din anmeldelse betyder meget 💞

Kæmpe god service

Kæmpe god service, hurtig levering og svartider. Kan klart anbefales.

6 juin 2022
Avis spontané

Hej Katrine,

Tak for den søde anmeldelse. Den sætter vi virkelig stor pris på 💞

Noté 4 sur 5 étoiles

Super fine øreringe

Super fine øreringe, med god hurtig levering.
Det er absolut ikke sidste gang jeg handler hos Arhms.dk.

4 juin 2022

Hej Camilla,

Tak for den flotte anmeldelse! Den er vi glade for. Hvad kan vi gøre bedre i fremtiden, siden vi ikke har fået 5 stjerner? Vi er altid på udkig efter måder at forbedre os på, så giv gerne en tilbagemelding til info@arhms.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Arhms er alle pengene værd!

Helt fantastisk hurtig levering, og det smukkeste smykke nogensinde! Jeg har handlet fra Arhms flere gange, og jeg har aldrig fortrudt! Altid hurtig levering og den mest fantastiske kvalitet!

4 juin 2022

Hej Michelle,

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået en virkelig fin og hurtig…

Jeg har fået en virkelig fin og hurtig betjening. Min svigerdatter blev meget glad for øreringene🦋

31 mai 2022

Hej Mette,

Finest smykke

Finest smykke, fin indpakning og sødt mordsag kort😍

10 mai 2022

Hej Maria

Mange tak for den fine anmeldelse. Skønt det levede op til dine forventningerne.

Super god service

Super god service - hurtig levering og fantastiske smykker!

6 mai 2022

Hej Louise,

Tak for den flotte anmeldelse. Vi går meget op i kundeservice, så det er en anmeldelse der virkelig varmer. Vi håber at se dig på shoppen igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget fin webshop med smuk præsentation…

Meget fin webshop med smuk præsentation af smykkerne. Min vare blev straks
leveret i en smuk æske med sløjfe. Advisering vedrørende forsendelse var også perfekt.

4 mai 2022

Hej Lis,

Tusinde tak for de søde ord. De varmer virkelig.

Noté 5 sur 5 étoiles

En super og hurtig levering

En super og hurtig levering, og flot pakket ind og så en sød detalje at sende 2 små stk chokolade med. Kan kun anbefale andre at købe hos jer 👍

4 mai 2022

Hej Annette,

Tak for den fine anmeldelse. Vi gør os umage, så det er dejligt at høre.

Klar anbefaling

Super hurtig ekspedition og levering 👍🏼 Kan klart anbefales.

3 mai 2022

Hej med dig

Tak for den fine anmeldelse. den sætter vi virkelig stor pris på!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus