Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde købt en ring til fruen i gave den knækkede desværre skrev så til den og bum inden for en dag svarede de og sender en ny ring retur virkelig god service

Noté 4 sur 5 étoiles

Opdatering!!! Efter denne anmeldelse kontaktede Maja mig, og sagen blev hurtigt bragt i orden. Jeg fik, som lovet, refunderet beløbet. De fire stjerner gives for løsningen på problemet, den m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

3. X jeg nu handler hos ARHMS: Flotte & elegante smykker. Flot & elegant indpakning. Så Hurtig levering. Elsker de smukke smykker. Handler meget gerne én 5-6-7. X hos ARHMS igen-igen da de er T... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Flotte smykker, hurtig levering og meget hurtige og super søde svar på kundeservice. Jeg har en gang fået tilsendt et nyt par øreringe uden problemer, da et par desværre gik i stykker. Denne gang havd... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Fabricant de bijoux

Écrit par l'entreprise

Hos ARHMS har det lige fra første dag været intentionen at sælge smukke smykker til en pris, som er til at betale. Hos os betaler du ikke for mærket men for kvalitet og design. Vi arbejder med kunden i centrum, og for os starter og slutter det hele med god kundeservice. Du kan altid kontakte os over mail eller Instagram @arhms_smykker . Husk - ægte skønhed kommer indefra <3

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

5 stars!!

This was my first time ordering from Arhms, and all I can say is that it won’t be the last time. Fast shipping, and beautiful jewellery.
The only downside is, I ordered a ring in gold instead of silver, and there is not free return, so that’s something I hope could change.
But still great:)

9 août 2022

Hi Lucca,

Thank you for the amazing review! We are so proud to read this. Always feel free to reach out to our customer service on info@arhms.dk if you have questions. They are always up for helping.

Best regards,
Maja, Owner

Noté 5 sur 5 étoiles

Smukt smykke og god service

Bestilte en Helsinki halskæde og modtog den kort tid efter. Den er endnu smukkere i virkeligheden og jeg er ovenud tilfreds med mit køb <3

31 juillet 2022

Hej Sofie

Tusinde tak for den skønne anmeldelse. Det er anmeldelser som din der gør, at det er det hele værd. Vi håber at se dig på shoppen snart igen💞

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk smukke smykker og eminent…

Fantastisk smukke smykker og eminent service!
Jeg havde fået bestilt et par øreringe, som jeg synes var for små. Maja hjalp med nemt at få dem byttet til et par andre og har bare været super behjælpelig hele vejen igennem! Kan kun anbefale!

18 juillet 2022

Hej Mette

Mange tak for de søde ord. Håber at se dig på shoppen igen 💞

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er så glad for min nye halskæde

Jeg er så glad for min nye halskæde! Jeg ved allerede hvor jeg skal købe mit næste smykke - det bliver hos jer igen! Jeres St. Tropez halskæde er så smuk og elegant, ligesom alle jeres andre smykker 😍

17 juillet 2022

Hej Jennyfer,

Det er beskeder som denne der virkelig gør at det er det hele værd. Håber du er glad for smykkerne, og vi glæder os til at se dig på shoppen igen 💞

Noté 5 sur 5 étoiles

Fint smykke med et bogstav i

Fint smykke med et bogstav i.
Lige som jeg forventede!
Hurtig behandling af ordre og hurtig levering.

15 juillet 2022

Hej Laura,

Mange tak for de søde ord. Vi er glade og stolte af at vi levede op til forventningerne. Håber at se dig på shoppen igen snart ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Har efterhånden en del smykker fra…

Har efterhånden en del smykker fra Arhms, og det bliver bestemt ikke de sidste🤩
Smukkeste smykker at vælge imellem🥰
Og fineste detalje med bånd om, så man lige føler man bliver forkælet lidt ekstra, når man skal pakke smykkerne ud fra æskerne🎀👌🏻

14 juillet 2022

Hej Denise

Tak for de fine ord. De gør mig virkelig glad! Det er så dejligt at se høre. Håber du får den skønneste sommer 💞

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig levering af de flotteste…

Super hurtig levering af de flotteste smykker. En fornøjelse at åbne pakken, og se ned i pakken. Er så glad for det flotte lille rejsesmykkeskrin👌🌸

13 juillet 2022

Hej Lone

Tak for den fine anmeldelse. Den sætter jeg enorm stor pris på. Håber du får den skønneste sommer💞

Noté 4 sur 5 étoiles

Smukke smykker - men lidt overprized

Smukke smykker og hurtig levering! Det eneste negative er at jeg synes smykkerne er for dyre i forhold til kvaliteten af dem

10 juillet 2022

Hej Anne Katrine,

Mange tak for din anmeldelse. Meget værdsat. Vi tager feedbacken til efterretning og kigger på hvordan vi kan blive endnu bedre💞

Super fine smykker

Super fine smykker, hurtig og god levering.

8 juillet 2022

Hej Line,

Tusinde tak for den søde anmeldelse.

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtigt levering og smukke smykker :-)

Hurtigt levering og smukke smykker :-)
Sidste stjerne havde været der, hvis kvaliteten var endnu bedre ;-)

7 juillet 2022

Hej Karina,

Super fin service

Super fin service , hurtig levering 😊👍

3 juillet 2022

Hej Hanne

Tak for den flotte anmeldelse. Den sætter vi rigtig stor pris på.

Noté 4 sur 5 étoiles

Forkert ordre, men god og hurtig kundeservice

Fik tilsendt forkert ordre, men kundeservice reagerede hurtigt og sendt nyt, samt returlabel til den forkerte vare. Altid træls med fejl, men det kan ske for alle. Hurtig og god service. Og flot smykke😍

3 juillet 2022

Hej Rikke,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du synes vi fik det løst hurtigt. Vi håber at se dig på shoppen igen snart 💞

Noté 5 sur 5 étoiles

Det eneste sted jeg køber mine smykker

Køber kun mine smykker, gaver og får andre til
At købe hos Arhms. Studenter, afsked, fødselsdag, mm. smykker som holder godt, god kvalitet og fantastisk og hurtig service. Fortsæt endelig på denne måde.
Bedste anbefaling herfra

20 juin 2022

Hej Serhani,

Tusinde tak for de virkelig flotte ord. Vi er meget beæret. En fornøjelse at se dig på shoppen igen og igen💞

Noté 3 sur 5 étoiles

Lang ombytning

Jeg bestilte tre sæt ørestikker, hvor den ene par gik i stykker første gang jeg skulle bruge dem. Jeg får hurtig respons på min mail om at de vil sende mig et par nye, dog går der desværre 13 dage før jeg så endelige modtager de nye. God service, men jeg synes at leveringstiden var for lang.
Alle tre ørestikker er flotte og lever nu op til forventningerne.

16 juin 2022

Hej Anne Mette,

Mange tak for din anmeldelse! Det er anmeldelser og feedback som dette der gør at vi kan forbedre os. Jeg er ærgerlig over at vi ikke fik ombyttet hurtigt nok. Vi vil have fokus på det fremadrettet, således at vi kan levere den bedste service omkring vores produkter.
Tak - håber at se dig på shoppen igen snart💞

Rigtig God service

Rigtig God service. Pakken kom efter 2 dage og det var flotte smykker. Hun svarede hurtigt på mails. Kan klart anbefale Arhms.dk

15 juin 2022

Hej Sine,

Tak for den flotte anmeldelse! Vi håber at se dig på shoppen igen snart <3

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og gode produkter

Ikke noget at sætte en finger på. Gode produkter som holder rigtig fint.

14 juin 2022

Hej Anne-Sofie,

Mange tak for de søde ord. Vi gør os umage, så din anmeldelse betyder meget 💞

God oplevelse

Nemt at bestille. Hurtig levering

14 juin 2022

Hej Aaron,

Tak for den flotte anmeldelse💞 Vi går meget op i kundeservice, så det er en anmeldelse der virkelig varmer. Vi håber at se dig på shoppen igen.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus