Havde købt en ring til fruen i gave den knækkede desværre skrev så til den og bum inden for en dag svarede de og sender en ny ring retur virkelig god service
Lisez les avis des autres
Opdatering!!! Efter denne anmeldelse kontaktede Maja mig, og sagen blev hurtigt bragt i orden. Jeg fik, som lovet, refunderet beløbet. De fire stjerner gives for løsningen på problemet, den m... Voir plus
3. X jeg nu handler hos ARHMS: Flotte & elegante smykker. Flot & elegant indpakning. Så Hurtig levering. Elsker de smukke smykker. Handler meget gerne én 5-6-7. X hos ARHMS igen-igen da de er T... Voir plus
L'entreprise a répondu
Flotte smykker, hurtig levering og meget hurtige og super søde svar på kundeservice. Jeg har en gang fået tilsendt et nyt par øreringe uden problemer, da et par desværre gik i stykker. Denne gang havd... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos ARHMS har det lige fra første dag været intentionen at sælge smukke smykker til en pris, som er til at betale. Hos os betaler du ikke for mærket men for kvalitet og design. Vi arbejder med kunden i centrum, og for os starter og slutter det hele med god kundeservice. Du kan altid kontakte os over mail eller Instagram @arhms_smykker . Husk - ægte skønhed kommer indefra <3
Coordonnées de contact
København, Danemark
- Info@arhms.dk
- arhms.dk

Virkelig god kundeoplevelse ❤️
Hjemmesiden er dejlig overskuelig, og billederne af smykkerne er virkelig flotte - dejlig kundeoplevelse.
Leveringen var virkelig hurtig og smykket var endnu flottere i virkeligheden 😍

Fantastisk god kundeservice
Arhms har de fineste smykker. Der er altid hurtig levering og så yder Maja altid den bedste kundeservice man kan forestille sig.

Réponse de Arhms.dk
Ros for at handle hurtigt og for levering af et par nye øreringe helt gratis
Jeg købte den 23/8 et par Copenhagen Rainbow øreringe i guld til 349 kr., men opdagede 10 dage efter, at de fleste "diamanter" på ringen var faldet af. Hvordan aner jeg ikke. Har aldrig oplevet det før - heller ikke med billige øreringe. Hvis det havde været et par billige øreringe, så var det nok forventeligt. Men forventer det ikke med øreringe til 349 kr. Det var super ærgerligt, da jeg var rigtig glad for dem.
Men jeg kontaktede Arhms på mail for en løsning, og de svarede mig to dage efter, at de ville sende mig et par nye øreringe. Jeg har modtaget pakken i dag, så kæmpe ros for at handle hurtigt. Der blev ikke stillet spørgsmåltegn ved, hvordan det var sket - og det i sig selv er jo god service.

Rigtig god oplevelse.
Rigtig god oplevelse.
Skøn bestillings hjemmeside.
Levering skete dagen efter bestilling.
Fik oveni købet en gave med i form af et par øreringe, som jeg er super glade for. :)

Réponse de Arhms.dk
Alt for skinnende effekt på guldbelagte…
Alt for skinnende effekt på guldbelagte øreringe, så det ser meget uægte ud ..
tænker ikke at købe derfra igen..

Réponse de Arhms.dk
Jeg er så glad for at jeg valgte at…
Jeg er så glad for at jeg valgte at bestille fra Arhms's hjemmeside. Jeg havde ledt længe efter den perfekte minde ring og jeg fandt den fineste bogstav ring på Arhms hjemmeside. Den er super fin og passer godt sammen med mine andre spinnings ringe. Super fin æske ringen ankom i og dejligt med hurtig levering og fri fragt! Det bliver nok ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Réponse de Arhms.dk
Mega god service og hurtig levering
Jeg har købt et par flotte perleøreringe, hvor der fulgte et par andet perleøreringe gratis med. Der var desværre et hul i perlen på øreringe, da jeg skrev til kundeservice, svarede de hurtigt og sendte en nyt par hurtigt uden at jeg skulle sende de andre tilbage. Så sødt af dem. ❤️

Smukkeste smykker
Smukkeste smykker, fantastisk kvalitet! Og virkelig sød og personlig kundeservice :-)
+ hurtig forsendelse

Réponse de Arhms.dk
Super fine smykker og hurtig levering
Super fine smykker og hurtig levering. Har allerede fået komplimenter for smykkerne (første dag med dem på) og sendt kollegaen ind på hjemmesiden. Tillykke med jeres 2 års fødselsdag!

Réponse de Arhms.dk
Hurtig levering og højkvalitets produkter!
Der er super hurigt levering fra man bestiller produktet og produkterne man køber er som altid i høj kvalitet og virkelige lækre🌟

FANTASTISK SERVICE!⭐️
FANTASTISK SERVICE!⭐️
Super hurtig levering og intet mindre end fantastisk service! Fik en gave som skulle byttes og det skete lynhurtigt.
Smykkerne er SÅ flotte - den varmeste anbefalning herfra! 👏🏼

Réponse de Arhms.dk
Super fine øreringe og hurtig levering.
Super fine øreringe og hurtig levering.
Kommer gerne igen
⭐⭐⭐⭐⭐

Réponse de Arhms.dk
Flotte smykker, godt udvalg og altid super inspirerende indhold på Instagram :)
Kan klart anbefale at tage et kig på både hjemmesiden og Instagram!

Réponse de Arhms.dk
Smukke smykker og hurtig levering
Smukke smykker og hurtig levering. Fik et sæt gratis øreringe med😍

Super hurtig levering
Super hurtig levering! Smykkerne er i rigtig fin stand og lever 100% op til min forventning.

Smukke smykker
Hurtig levering, fin hjemmeside og de flotteste smykker. Virkelig lige de perleøreringe jeg drømte om og det kan ses at hver perle er unik! ❤️
Kan Helt klart anbefale et kig på deres hjemmeside

Fremragende service
Sikke en fremragende service i tilbyder og de sødeste smykker! Er bestemt ikke sidste gang, at jeg har været forbi jeres hjemmeside.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.