Kæmpe advarsel imod det mest pengegriske selskab i DK. 589,00 kr for 12 min over 1 time. I Allerød på en handicap plads med gyldig handicap skilt. Firmaets ledelse er åbenbart ligeglad med fol... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg indtastede et forkert tal ved registrering af min bil, som jeg parkerer samme sted tre gange om ugen. Fik "afgift", da reg.nummer på bil jo ikke stemte overens indtastning. De frafalder afgiften... Voir plus
En stjerne er nok tre stjerne for meget for det horribelt firma. Har parkeret over hele DK og aldrig oplevet noget lignende. På en lørdag eftermiddag i Roskilde, hvor nærliggende parkering var... Voir plus
LØB fra AVANTPARK abaslout værste sted at parkere, jeg skulle parkere til min første qskykolog time og fordi jeg havde lidt svært ved at fin rundt i byen og kommer 5 minutter frosendt får jeg en bøde,... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Avantpark er et digitalt P-selskab, som stræber efter at gøre det så nemt, sikkert og fair at parkere som muligt. Vi benytter os af nummerpladescannere hvilket gør, at man får en præcis registrering for sin ind- og udkørsel på P-området.
Coordonnées de contact
Slotsmarken 10, 2970, Hørsholm, Danemark
- 71 92 92 66
- info@avantpark.dk
- avantpark.dk
A répondu à 95 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Super go service
Har lige haft en rigtig god oplevelse med Aventpark som total har ændret mit syn på P-selskaber
jeg hvade ved en fejl kommet til at trykke et nul formege i mit reg nummer

Den værste parkeringsselskab
Den værste parkeringsselskab
fik en pafgift for at køre ind på hvidovre hospitals kolligium kettegård alle 70 og det var ikke engang parkering kørte kun ind foran døren lagde nogle ting og kørte igen og 1uge efter kom girokort at jeg havde parkeret i 7min på den pågælde adresse og på den måde fandt ud af at de brugte kamera til at udstede bøder som er så frækt en måde at stjæle folks penge på. ind på deres hjemmeside står der de er fair så jeg sendte en klage og selfølge med en fair behandling blev den afvist mvh iftikhar h

Rigtig god stil…
Jeg havde fået en p-afgift da jeg åbenbart havde fået tastet en forkert nummerplade ind da jeg parkerede.
De kunne se at jeg havde tastet de to første bogstaver forkert, men at resten af nummeret passede, og fik derfor annulleret afgiften.. det er virkelig god kundeservice og god stil, da jeg ellers, hvis de havde været meget principfaste, både kunne have betalt for parkeringen og en p-afgift oveni.

Réponse de Avantpark Danmark
rykker for regning der er betalt i februar
Fik en 3 rykker - uden at have set den første og anden rykker - på en regning jeg har betalt i februar i firma bil.
Godt nok for dårligt, har lige dobbelt tjekket med banken og alt stemmer og de 875,- for de 2 min bilen gik over tiden er trukket, afstemt og betalt.
Ville ønske man kunne give 0 stjerner for det fortjener de virkelig

Réponse de Avantpark Danmark
P-bøde i forbindelse med autostop
Vi fik, synes vi selv, en uberettiget p-bøde, da vi var så uheldige at få motorstop og var nødt til at efterlade vores bil på en p-plads ved Storebæltsbroen på Korsør-siden. Vi var af SOS Dansk Autohjælp blevet bedt om at fragte os selv hjem med tog og lade bilen stå, indtil de ville hente bilen og køre den til mekaniker.
Desværre modtog vi nogle dage senere en p-bøde fra Avantpark. Vi følte os urimeligt behandlet og kontaktede Avantpark, som satte bøden i bero under sagsbehandlingen. De udbad sig så dokumentation for, at vi havde fået vejhjælp, hvilket vi fremskaffede og sendte til dem. Det endte med en annullering af bøden. 👍.
Det betalte sig altså at gøre indsigelse.
Tak til Avantpark for det.

Réponse de Avantpark Danmark
Havde tastet min nr plade forkert ind
Havde tastet min nr plade forkert ind, men fik annulleret bøden

Réponse de Avantpark Danmark
Undgå en negativ oplevelse ved at vælge Avantpark fra
Håber denne anmeldelse kan være med til at få virksomheder til at vælge Avantpark FRA.
Avantpark er en pengemaskine som tæller hvert enkelt sekund din bil befinder sig på deres parkeringsplads. Er din bil på parkeringspladsen 1 sekund længere end hvad du har betalt for, så bliver du kvitteret med en P-bøde. Avantpark er derfor med til at give en meget negativ oplevelse som kan smitte af på den virksomhed der har indgået partnerskab med Avantpark. UNDGÅ Avantpark og vælg en anden parkerings service.

Réponse de Avantpark Danmark
First I was at mad at the company and I…
First I was at mad at the company and I even gave a bad review on trustpilot about Avantpark but after I talked to the customer service and explain I was at that spot regarding my work they cancelled my fine thanks👍

Kundeservice
Hej
Har fået en yderst hurtig og retfærdig behandling af kundeservice ifh til en kontrolafgift.

Réponse de Avantpark Danmark
Det er ikke til at få fat i jer når man…
Det er ikke til at få fat i jer når man har et spørgsmål
Jeg kørte ind på en p plads fordi jeg skulle spænde noget fast bag i bilen
Kørte igen 18 min senere uden billen havde været forladt
Når man læser på skiltene koster det kun i hverdagene dette var en lørdag
Nå men når man så ringer et der ingen hjælp 🙈

Fuskervirksomhed
Avantpark er en fuskervirksomhed:
- De lyver åbenlyst. Se f.eks. svar nedenfor (de er selvfølgelig på ingen måde "kede af", at afpresse sagesløse borgere).
- De sørger for, at ingen andre parkeringsapps kan bruges på deres områder og skilter ikke tydeligt nok med det. Den slags bør skiltes MEGET mere tydeligt, hvis man ønsker at fremstå som en hæderlig virksomhed.
- Deres automatiske system med kameraer er en tvivlsom måde at registrere parkering. Man kan godt standse i et parkeringsområde uden at parkere der, men det tager systemet, inklusive "klagebehandlingen", ikke højde for. Det er formentligt ulovligt, men de slipper åbenbart afsted med det.

Réponse de Avantpark Danmark
Betalt for parkering og skal betale for bøde
Forfærdelig kundeservice/ forfærdeligt selskab. Melina er en arrrogant medarbejder. Jeg fremsender kvittering, at jeg har betalt for parkering på deres plads.
Det er hun ligeglad med. Der er sket en menneskelig at man har valgt 1 og 2 sal istedet for 0. Utroligt at man fremviser man rent faktisk har betalt og handlet i god tro….
Utrolig

Réponse de Avantpark Danmark
når grådighed får lov at styre teknologien
En ting er parkeringsregler. Noget helt andet er det mareridt, Avantpark repræsenterer: Et koldt, automatiseret system uden plads til sund fornuft, menneskelighed eller rimelighed. Her er du ikke en bilist – du er en pengemaskine.
Kameraerne overvåger dig sekund for sekund, og enhver lille afvigelse bliver straks kvitteret med en bøde. Det handler ikke om orden. Det handler om profit forklædt som kontrol.
Og glem alt om hjælp. Deres “kundeservice” er iskold, nedladende og behandler dig som et forstyrrende element – ikke en kunde. Du bliver ikke hørt, ikke taget seriøst, og i hvert fald ikke hjulpet.
Hvis du vil føle dig jagtet, ydmyget og ignoreret for at parkere et sted i god tro – så er Avantpark det perfekte valg.

Réponse de Avantpark Danmark
Trods forkert angivelse af min egen…
Trods forkert angivelse af min egen nummerplade (et 3-tal i stedet for et 2-tal) kunne Avantpark se at jeg havde angivet min parkering i receptionen/terminalen.
P-bøden blev derfor annuleret.

Réponse de Avantpark Danmark
Tak for en meget kompetent behandling…
Tak for en meget kompetent behandling og god hjælp fra Tanja.
Gertrud Wandall

Réponse de Avantpark Danmark
Jeg havde lavet en tastefejl
Jeg havde lavet en tastefejl, hvor da jeg ringede ind så kunne de bekræfte min fejl. Jeg skrev til deres service og de var så søde og fjerne min bøde.

Jeg fik en straf
Jeg fik en straf, selvom jeg ikke var skyld i det. Jeg gjorde indsigelse, og de så, at jeg havde ret i ansøgningen og annullerede straks straffen.

Réponse de Avantpark Danmark
Penge maskine uden at skilte med det…
Penge maskine uden at skilte med det ordentligt, håber ingen virksomheder bruger det her firma!

Dårlig service
Har haft “fornøjelsen” at være i dialog med Melina fra Avantpark, som fremstod meget nedladende i sin kommunikation. Forstår godt at dette firma generelt får så dårlige anmeldelser, som jeg kan se at de får.

Hurtigt svar og imødekommenhed
Har fået fin behandling.
Selskabet svarer lynhurtigt på min henvendelse: De valgte selv at se bort fra en rykker, som havde krydset betalingen.
Som noget særligt for p-bøde-branchen kan man svare direkte tilbage til en navngiven (og imødekommende medarbejder)
Hurtige svar og medgørlighed er bestemt ikke noget jeg kender fra branchen. Så tak for det.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.