Avis Nederland Avis 188

1,8

Hired a car and through the reservation confirmation email requested an upgrade of the insurance cover at additional cost of €18. The company then rebooked (double booked) and literally doubling hire... Voir plus

As a "preferred" member, I have had to deal with many mishaps from Avis. The latest being that I booked a car via the Netherlands in Norway, where either Avis the Netherlands or Avis Norway took €200... Voir plus

Via reisorganisatie Style in Travel pakketreis in Portugal geboekt incl autohuur bij Avis. Via extra premie volledige dekking geboekt. Bij inleveren werd schade geconstateerd (bevestigingsclip zonne... Voir plus

Waardeloos, Een week geleden een reservering geplaatst. Dit werd goedgekeurd en betaald. De dag voor de verhuurdag werd ik gebeld dat ze toch geen busje voor me hebben. Ze boden een kleinere bu... Voir plus

1,8

Bas

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

De site kan nog beter

De site kan zeker nog verbeterd worden, je kunt nu nog geen vaste airline frequent flyer toevoegen, dat kan alleen in de order.

Het downloaden van de factuur werkt structureel niet

4 mars 2017

Ervaren gebruiker

Netjes en correct geholpen aan de balie, auto was schoon. Bij terugbrengen geen problemen.
Enige minpunt; wachttijd bij ophalen, het was erg druk.

3 mars 2017

In Nederland goed geregeld

In Nederland goed geregeld maar let op in het buitenland. Zeker in zuid Italië bij terugbrengen vinden ze een krasje wat er volgens hun niet zat. Hun pakken het verzekeringsgeld maar repareren nooit wat. Altijd protesteren en de reparatie rekening vragen. De Nederlandse Avis heeft hier altijd goed bij geholpen en met reserveren krijg je goed advies.

3 mars 2017

Geweldig AVIS. Geen verrassingen

Wij huren al jaren onze auto bij AVIS op vakantie. Geen gezeur over opgedrongen upgrades, vrijwel nieuwe auto's, partner gratis extra bestuurder en daardoor niet duurder dan anderen...KLASSE !

Ideale service

De dienstverlening was super beleefd, snel, oplettend, heel behulpzaam. Voor mijn gezin is er geen twijfel meer waar wij onze auto's gaan huren. Indien je lange ritten moet maken is er maar 1 plek waar je moet zijn, bij Avis in Utrecht. Zeer nette, nieuwe auto's, onderhouden, gewassen, en met super dienstverlening. Echt een plezier om mee te maken.

Prima

Prima Service, uitstekende auto en zeer redelijke prijzen

Easy to use

Snel, makkelijk en overzichtelijk.
verzekeringsconsities zijn niet allemaal even duidelijkl, helaas

2 mars 2017

snelle afhandeling en voorrang als vaste klant

Heb tot nu toe goede ervaring mee, hoewel er nog wel wat meer duidelijkheid gewenst is over de extra dekking en eigen risico.
dat moet echt beter uitgelegd worden, want het is namelijk niet verplicht en het lijkt wel zo.

De beste

Een van de betere, zoniet de beste, autoverhuurbedrijf. De klant staat altijd centraal.

I love Avis!

Mooie auto's, schoon en je ziet niet dat je in een huurauto rijdt. Geweldige service en zeer behulpzame dames bij Avis Rotterdam Kruisplein. Ik ben fan!