Bakeren og Kokken Avis

3 647
TrustScore 3.5 sur 5

3,3

Jeg etterlyste en manglende del til en blender av merket SMEG. Den mangler toppdelen som gjør den ubrukelig. Når jeg klaget og ville ha pengene tilbake fikk jeg som svar at de kunne se(!)at jeg hadde... Voir plus

L'entreprise a répondu

Bestilte ei stekepanne som skulle ha leveringstid på 2 til 6 dager. Fem dager senere Har pakken fortsatt ikke blitt sendt og jeg får ikke svar på e-post. Når jeg ringer er jeg 22 i køen og må vente i... Voir plus

L'entreprise a répondu

Posten gjorde masse feil knyttet til levering og klarte å sende den i retur pga feil på deres side. Skrev til kundeservice her at jeg fortsatt var interessert i å få pakken når de mottok det igjen. Is... Voir plus

Veldig god kundeservice og rask levering. Har bestilt flere ganger og blir like fornøyd hver gang. Sist jeg bestilte noe så fikk jeg e-post om å gi en vurdering av produktet, da så jeg at produktet ha... Voir plus

1. Magasin d'électroménager
  2. aussi dans
  3. Magasin d'électronique
  4. Magasin de matériel de cuisine

Écrit par l'entreprise

Bakeren og Kokken er en av Nordens største nettbutikker innen kjøkkenmaskiner og kjøkkenutstyr og har spredt kjøkkenglede siden 2005. Vi jobber for at du skal kunne realisere dine kjøkkendrømmer og lykkes på kjøkkenet. I vårt sortiment finner du produkter som gjør matlaging og baking enklere og bedre, med fokus på kvalitet, funksjon og design.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

4 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 79 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(3 647)

99 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bestilte på romjulssalg og problemene sto i kø

Bestilte på romjulssalg, og hadde da 14dager før vi måtte reise hjem fra hytta. Alle nettbutikker måtte klare det tenkte vi, og siden varene skulle brukes på hytta ville vi ikke ha den sendt hjem og måtte fylle bilen med dette neste gang vi skulle opp. Når pakken ikke var sendt etter en uke sendte jeg en mail. Den trengte de en uke til på å besvare. Totalt uakseptabel behandling av kunder.
Pakken kom den dagen vi reiste, og måtte da prøve å få sendt den hjem isteden. Det ble det bare problemer ut av, men det var posten sin feil.
MEN, de kunne ikke gjøre noe, eller sende på ny før den andre var kommet inn og behandlet. Uakseptabelt når de ser den ikke er hentet ut og kunne bare snakket med posten. Det gjør andre nettbutikker, så kunden dere lever av slipper å vente i ukesvis til før de får varene sine. Så valgte å heller bestille hos noen andre. Men da skal jeg få pengene tilbake… pakken kom i retur til dem for en uke siden, og de har enda ikke behandlet den. Ingen hjelp fra kundeservice. De har glemt hvem de får lønningen sin fra, uten kunder, ingen lønn.
Venter bare på neste runde med problemer når de skal behandle returen. Finner vel noen unnskyldninger for hvorfor jeg ikke kan få pengene tilbake.
Kommer aldri til å handle her igjen.

1 janvier 2026

Hej Emli,

Tack för att du delar din upplevelse.

Vi är verkligen ledsna att både leveransen, kommunikationen och returhanteringen orsakat dig så mycket besvär. Vi vill självklart reda ut detta och se över ditt ärende.

Kontakta mig gärna med dina orderuppgifter så ser vi till att följa upp ditt ärende och hantera ärendet så smidigt som möjligt: bagaren@bagarenochkocken.se

Tack! /BOK, Emma

Kjøpte elektrisk salt og pepperbøsse.

Kjøpte elektrisk salt og pepperbøsse.
Den ene fungerer fint, men den andre stoppet å fungere etter 1 ukes bruk.
Kundeservice elendig. Svarer tregt og mye frem og tilbake. Etter 2 uker har jeg ennå har fått innvilget noen erstatningsvare

21 janvier 2026

Hej Stig,

Tack för att du delar din upplevelse.

Vi beklagar att en av produkterna slutade fungera samt att hanteringen dragit ut på tiden. Det är självklart inte så en reklamation ska upplevas.

Kontakta oss gärna med dina uppgifter så ser vi till att följa upp ärendet och hjälpa dig vidare: bagaren@bagarenochkocken.se

Tack! /BOK, Emma

Hevet kjøpet etter dårlige anmeldelser…

Hevet kjøpet etter dårlige anmeldelser og over EN uke uten sending. Når de reklamerer med 3-5 dager for å sende varer, blir jeg mildt sagt bekymret når man kjøper mer kostbare løsninger. Betaler heller mer for norsk butikk som jeg kan gå til for å få hjelp og reklamasjon. Synd... Hadde håpet at dette var en nettbutikk jeg kunne handlet mer hos...

19 janvier 2026

Tack för ditt omdöme.

Stort tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att din beställning inte skickades inom den angivna tidsramen, och att detta ledde till att du valde att häva köpet.

Vi förstår att leveranstid och förutsägbarhet är extra viktigt vid köp av mer kostsamma produkter, och det är självklart olyckligt när vi inte lever upp till dem förväntningarna.

Vi tar tacksamt emot din feedback. Den är värdefull och tas med i arbetet med att förbättra både leveransflöde och information på vår webb.

Jag önskar dig en fin dag! /BOK, Emma

Hva har skjedd? Elendig!

Har handlet flere ganger tidligere og vært godt fornøyd. Nå etter kjøp av flere julegaver der det er defekt vare for jeg ikke returnere og de har ikke engang sendt nødvendig informasjon om kjøpet og retur. Nettsiden med innlogging funker ikke. Flere som opplever likende?

1 janvier 2026

Tack för att du delar din upplevelse.

Vi beklagar verkligen att det uppstått problem med dina senaste beställningar, samt att information om köp och retur inte har nått dig.

Du får väldigt gärna mejla mig direkt på bagaren@bagarenochkocken.se, så skall jag se till att hjälpa dig i ärendet.

Tack! /BOK, Emma

Tvilsom kvalitet, lang responstid, lite serviceinnstilt

Pakninger på fermenteringssett gikk i oppløsning allerede etter én gangs bruk. Jeg sendte bilder og beskrivelse til den mailadressen som firmaet oppgir på sin hjemmeside. Det tok dem 5 dager å svare, og svaret var følgende: "For å registrere en reklamasjon, vennligst fyll ut vårt servicekjema via lenken nedenfor. Du trenger ordrenummeret ditt samt e-postadressen du brukte ved bestilling".
Etter å ha sendt samme info på nytt via reklamasjonsskjema, var responsen: "Din reklamasjon er nå registrert. Kundeservice vil behandle saken din innen 4-6 dager. Vi kommer tilbake til deg via e-post".
Tilbake til start...

16 janvier 2026

Tack för ditt omdöme.

Vi förstår att det känns frustrerande att behöva skicka in samma information flera gånger innan ärendet tas vidare. Så ska det inte behöva fungera.

Hör gärna av dig till oss så att vi kan säkerställa att din reklamation hanteras smidigt framåt: bagaren@bagarenochkocken.se

Ikke imponert

Ikke imponert. Det sto 4-5 dagers leveringstid. Jeg sendte mail og etterlyste varene. Den svarte de aldri på, men samme dag ble pakken registrert for innlevering. Det tok tid før den ble innlevert også.
Pakken kom I en stor eske selv om det bare var 3 små ting inni. Ikke særlig miljøvennlig. Dårlig pakket var det også. Gikk heldighvis bra ( glass). Bestiller et annet sted neste gang.

15 janvier 2026

De er ikke akkurat stressa...

Bestilte og betalte varer den 5 januar. Fikk ordrebekreftelse tvert, men etterpå ble det stille. De averterer med leveringstid på 1-4 virkedager, så da pakken enda ikke var sendt den 9 januar sendte jeg epost til kundeservice. Denne trengte de FEM dager på å svare på, og først da kom sendingsbekreftelse. De kom heller ikke med noen beklagelse for at det hadde tatt lang tid, ingenting. Nå er vi kommet til 16 januar, og pakken står fremdeles kun i postappen som registert, ikke innlevert. Det er helt talentløst. Anbefales definitivt ikke.

5 janvier 2026

Hej Ingunn,

Tack för din recension.

Vi ber verkligen om ursäkt för att både leveransen och vår återkoppling tog längre tid än utlovat, och att du inte fick den information du hade rätt att förvänta dig.

Det är självklart inte acceptabelt att leverans och kommunikation inte fungerar som det ska.

Vi vill gärna hjälpa dig vidare med ditt ärende. Kontakta mig direkt på bagaren@bagarenochkocken.se så ser vi till att följa upp paketet.

Elendig kundebehandling

Handlet flere julegaver her i november. Emballasjen var hel og fin, så dette ble pakket inn og gitt bort. Men når stekepannen skulle prøves første gang, opplevde den som fikk den at den var skadet og bøyd. Da jeg tok kontakt med kundeservice fikk jeg først beskjed om at de ikke hadde den på lager. Da jeg sa at en lignende stekepanne også kunne være en løsning, så var svaret derfra at det var for lenge siden bestillingen og at de ikke kunne hjelpe. Jeg kommer aldri til å handle der igjen.

13 janvier 2026

Hej Veronica,

Tack för att du tar dig tid att dela din erfarenhet.

Det är verkligen tråkigt att höra att stekpannan var skadad när den togs i bruk, och att du inte kände dig hjälpt av vår kundtjänst.

Det låter inte riktigt som enligt våra rutiner - du får gärna mejla mig ditt ordernummer på bagaren@bagarenochkocken.se, så ser jag över ärendet.

Treg kundeservice

De har brukt nesten 1 uke på å sende varen som visstnok er på lager. Varen blir kanskje sendt idag? Først når man purrer skjer det noe. Er det forsinkelser, så bør selger gi til kunde med en gang, istedet for at kunden må etterlyse informasjon. Blir at man revurderer å handle igjen. Man må ha utrolig god tid isåfall.

15 janvier 2026

Hej Anne,

Tack för ditt omdöme och att du uppmärksammar oss på detta.

Vi strävar alltid efter att leverera enligt utlovad tid och att informera kunder vid förseningar. Kontakta gärna mig med ditt ordernummer så ser vi till att följa upp din beställning direkt.

bagaren@bagarenochkocken.se

Tack! /BOK, Emma

Vanskelig å komme i kontakt med…

Vanskelig å komme i kontakt med kundeservice, de responderer ikke på mail.

12 janvier 2026

Hej Mia,

Tack för att du hör av dig till oss.

Vi har för närvarande högt tryck och lite längre svarstider.
Du får gärna mejla mig direkt på bagaren@bagarenochkocken.se, så hjälper jag dig där.

Tack! /BOK, Emma

Første og siste gang jeg handler her

Første og siste gang jeg handler her. Ga det et forsøk da de tradisjonelle elektronikkbutikkene har laber service. Dessverre ikke noe bedre her. Ingen hjelp å få på kundeservice, bare svada-svar etter flere henvendelser. Like dårlig kundeservice som hos konkurrentene. Da kan jeg like gjerne traske inn hos konkurrentene hvor det er mulig å reklamere på en vare.

5 janvier 2026

Hej Paul,

Tack för din recension.

Det är tråkigt att höra att du inte fått den hjälp du eftersökte. Vi tar till oss din feedback och arbetar kontinuerligt med att förbättra både vår kundservice och våra rutiner för reklamationer. Vi hoppas kunna ge bättre framtida upplevelser.

Önskar en fin dag! /BOK, Emma

Hadde feil med et termometer

Hadde feil med et termometer. THERMAPEN.
Den fungerer ikke. Kontaktet dem om feil men de svarer ikke på kundeservice. Elendig!

24 décembre 2025

Hej Jan,

Tack för din recension.

Beklagar att du upplever bekymmer med din termometer.
Du får gärna mejla mig på bagaren@bagarenochkocken.se, så ser jag över ärendet om du ännu inte fått återkoppling.

Tack på förhand! /BOK, Emma

Bra opplevelse

Bestilte en kaffemaskin å er super fornøyd👍👍rask levering å eneste som trekker litt ned er at kundeservice kunne vært litt bedre,men ellers et flott produkt og rask levering😊

19 décembre 2025

Skuffende håndtering av reklamasjon

Dyr kjøkkenmaskin med feil etter kort tid. Ny maskin fikk også gjentatte problemer. Utydelig kundeservice, endrede beskjeder og maskin reparert og returnert uten forhåndsinformasjon, til tross for ønske om heving. Skuffende opplevelse.

Oppdatering: Desverre ikke komt noe videre i saken som har holdt på i alt for lang tid (flere måneder!!). Skuffende og anbefaler ikke andre handel hos dem, blir desverre ikke mer handle fra våres side før dette løses opp i. Håpløs kommunikasjon fra dem side. Nå har dem også valgt å ikke svare oss mer..

18 décembre 2025

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar verkligen den upplevelse du haft med både produkten och hanteringen av ditt ärende.

Det är givetvis inte acceptabelt att en ny maskin får återkommande fel, eller att kommunikationen från vår sida upplevs som otydlig.

Vi förstår besvikelsen och speciellt när förväntningarna varit höga, och tar till oss av kritiken framöver.

Dårlig!

Dårlig!

Jeg bestilte to målekanner som kom i en altfor stor eske med kun litt papir i bunnen. Da jeg mottok målekannene var de fulle av riper. Jeg reklamerte og fikk tilsendt to nye. De var like dårlig pakket inn som resulterte til like ripete. Jeg kunne få tilbake pengene dersom jeg leverte tilbake alle målekannene i eskene og emballasjen de kom i. Det var ikke en selvfølge ettersom prosessen var lang at jeg tok vare på de store eskene, men glad jeg gjorde det for å kunne få tilbake pengene. Mye styr for null kompensasjon.

15 décembre 2025

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar verkligen att produkterna kom fram skadade vid båda leveranserna och att packningen inte höll tillräcklig kvalitet.

Det är självklart inte något vi strävar efter, och vi förstår frustrationen över att processen blev både omständig och utan kompensation.

Vi tackar för din feedback.

/BOK, Emma

Stekepanne i Temu kvalitet

Kjøpte en stekepanne i stål, den var 60 % redusert i pris ifm Black Friday så jeg trodde jeg gjorde et kupp. Etter 2 gangers svært forsiktig bruk, var pannen full av rust og gråhvite flekker av uviss karakter. Disse lot seg ikke fjerne ved vask. Jeg kontaktet kundeservice, og de insisterte på at dette var min feil, selv om flekkene ikke lot seg fjerne med deres anbefalte metode. Jeg fikk ingen beklagelse, ingen penger i retur. Pannen ser helt uappetittelig ut og jeg er usikker på hva slags skrapmetall den egentlig er laget av. Penger rett ut av vinduet.

16 décembre 2025

Hej Elisabeth,

Tack för din recension.

Vi beklagar verkligen över din upplevelse med produkten och hur ärendet har hanterats.

Det är självklart inte okej att en stekpanna får sådana problem efter så kort användning. Inte heller att du upplevt ett bristande bemötande i kontakten med vår kundservice.

Tack för din feedback! /BOK, Emma

Dårlig pakking – mottok ødelagt vare

Bestilte et lyshus som var ment som julegave. Ytteresken varen ble sendt i var betydelig større enn originalemballasjen til lyshuset, noe som trolig førte til bevegelse og skade under transport. Resultatet var ødelagt emballasje og en tydelig skade på toppen av lyshuset. Svært skuffende når det gjelder en dyr gaveartikkel. Kundeservice er kontaktet, men det har så langt ikke kommet noe svar.

9 décembre 2025

Hej Mathea,

Tack för din feedback.

Vi beklagar verkligen att varan kom fram skadad och att packningen inte varit tillräcklig för att skydda produkten under transport.

Det är också extra tråkigt när det gäller en present givetvis.
Vi är även ledsna över att du ännu inte fått återkoppling från kundservice. Mejla gärna mig direkt på bagaren@bagarenochkocken.se så skall jag kika på detta.