Barholt Cykler Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Var inde med min cykel i forbindelse med ferie i København. Min cykel gik i stykker og jeg opsøgte barholt cykler. Selvom travlhed tog de min ind med det samme. Smilende personale, følte mig helt hjem... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Barholt cykler redder sommeren 😁🚵‍♂️ Jeg er den lykkelige ejer af en lækker cube carbon full suspension, hvor jeg skulle have udskiftet krankbox,lejer i bagstellet og skulle have en ny Sram AX... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg afleverede min seks måneder gamle cykel hos Barholt Cykler, fordi friløbsnavet var defekt. Barholt mente, at problemet skyldtes forkert smøring med fedt, som de påstod, jeg selv havde lavet. Jeg... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Elendig cykelmekanikere. Skulle have skiftet kranksættet på en cykel, som var købt hos dem. De formåede alligevel, at sætte et forkert sæt på og sende mig afsted med det. Da cykel ikke ville køre ord... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 75 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

17 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Total useriøs forretning

Total useriøs forretning! Elendig service, dårlig kommunikation og ingen respekt for kunderne. Spild af tid og penge – jeg handler aldrig her igen!"

24 mars 2025

Hej Jens.
Vi tager både gode og mindre gode anmeldelser seriøst og forsøger at lære alt hvad vi kan af de mindre gode og forstå hvad der gik galt.
Jeg har derfor været alle vores arbejdskort i vores system igennem, 1 1/2 måned tilbage. Det vil sige alt som er lavet på værksted samt cykelsalg og her har jeg ikke en "Jens" som kan matche din anmeldelse. Har du mod på at sende os en mail på info@barholtcykler.dk og uddybe episoden, ville vi være taknemmelige for det.
Herudover ønsker jeg dig held og lykke med at få nogle gode oplevelser i butikker generelt fremover. Det ser ikke ud til at du har været heldig særlig mange steder. Her tænker jeg på 8 ud af 9 af dine anmeldelser, som er 1-stjernede anmeldelser.

Mvh.

Super god service

Super god service. Kan varmt anbefales. Tak til alle de gode folk i forretningen både i lørdags og igår tirsdag

12 novembre 2024

Kære Line.
Tusind tak for de 5 stjerner.

Jeg er 14 år gammel

Jeg er 14 år gammel. Jeg var praktikant i barholt cykler, det var den fedeste oplevelse jeg har haft længe. De var super hjælpfulde, og søde jeg fik endda lov til at prøve deres EL cykler. Og de gav mig lov til at gøre meget som man normalt ikke gøre. Super fede kollegaer jeg havde

8 novembre 2024

Kære "Asni Asni".
Tak for de 5 stjerner. Du får sgu 5 stjerner tilbage :-) Det var en fornøjelse at have dig i praktik.
Mvh. Henrik + team Barholt

Super god service

Super god service! Så god oplevelse at jeg endte med at komme tilbage 3 gange på en dag

4 novembre 2024

Réponse de Barholt Cykler

Tusind tak for de 5 stjerner. Det lyder til at du har haft en god oplevelse hos os :-)

Meget hjælpsomme og pålidelige

Jeg har været kunde hos Barholt Cykler i flere år og har altid oplevet god service. For nylig havde jeg problemer med mit gear, og en af deres unge medarbejdere, Niklas, tilbød straks at kigge på det. I stedet for at tage cyklen ind på værkstedet, løste han problemet med det samme. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der søger en pålidelig cykelhandler.

4 novembre 2024

Kære Jesper.
Tak for de 5 stjerner. Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os og tak for at dele den. Vi er også meget glade for vores nye cykelmekaniker, Niklas :-)
Mvh Henrik/Team Barholt

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk butik med cykler og…

Fantastisk butik med cykler og reparationer. Fik ny støttefod og efterspændt min kæde.
Venligt og imødekommende personale
Jeg kommer igen en anden gang !

3 juin 2024

Kære Frederikke.
Tusind tak for de 5 stjerner:-)
Du skal være så velkomme.
God dag til dig.

Mvh. Henrik Barholt

Køb af elcykel

Jeg har oplevet en personlig professionel og seriøs behandling ved køb af elcykel. Det lover godt for fremtiden. Tak for det Barholt cykler.
Vh
Børge Nielsen

24 mai 2024

Hej Børge.
Vi siger tusind tak for de 5 stjerner.

Noté 5 sur 5 étoiles

Barholt cykler er byens bedste

Jeg har været hos barholt cykler op Østerbro, mere end der kan tælles på to hænder.
Og det er med hele familiens cykler og med min egen racercykel adskillige gange.
Hjælp til optimering, opgradering og skift af alle mulige dele.
Altid super service, stærk expertise på området og virkelig gode priser.

Byens bedste cykelforretning, uden tvivl

6 mai 2024

Hej Kasper.
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det glæder mig som indehaver på 22. år af Barholt Cykler, når du som kunde deler præcis den oplevelse som vi lever for og kæmper for at give alle hver dag, året rundt.
Tak :-)
Mvh. Henrik/Barholt Cykler

Super god service. Tak Morten

På jagt efter 2 nye cykler.
Var ikke helt klar over præcis hvad det skulle være.
Morten fandt hurtigt ud af, hvilke behov vi havde. Tak Morten for super god service, tålmodighed og
din forståelse for vores behov. Dit gode humør, og den gode stemning, fuldendte købet.
Vi ses igen, når vi skal have cyklerne til service .

8 avril 2024

Kære Vibeke.
Tusind tak for den flotte anmeldelse. God fornøjelse med cyklerne :-)
Mvh. Henrik/Barholt Cykler

Noté 5 sur 5 étoiles

Min kone skulle havde ny cykel

Min kone skulle havde ny cykel.
Og ærligt, så havde vi desværre ikke hørt super godt om Barholt Cykler, men vi gik alligevel ind og kiggede, hvor vi blev mødt af Morten.
Morten gav en fantastisk service og gjorde alt for at finde den rigtige cykel til min kone. Han bestilte flere forskellige cykler hjem, så hun fik den der passede hende perfekt, efter nogle små justeringer.
Nu har hun kørt på den i 14 dage og sige det er den bedste cykel hun har haft.
Et kæmpe tak til Morten for hans tålmodighed, hans guiden, hans gode råd og smittende humør.
Og tak til resten af Barholt for at hjælpe til med at få cyklen samlet og klargjort.
Nu satser vi på at deres service når samme højder, for så ved jeg godt hvor vi køber den næste cykel.

6 avril 2024

Kære Jesper.

Tak for de 5 stjerner.
Dejligt at høre også, at I var glade for den betjening og hjælp i fik fra Morten.
Vi gør vores bedste hver dag, og det er altid dejligt at høre, når det bliver påskønnet.
MVH.

Prof anbefalinger

Som altid en god oplevelse, når cyklen skal laves. I dag en holder/kurv til foran på cyklen. Super anbefalet af medarbejder👍
Afleverer kl 10 og henter kl 12.
Venlig og fantastisk betjening, som kun kan gives med 5⭐️

26 mars 2024

Réponse de Barholt Cykler

Kære Erna. Vi siger tusind tak for de 5 stjerner. Du ønskes en god dag. Mvh. Team Barholt

Fantastisk cykelhandler!

Hos Barholt Cykler får man den bedste service og rådgivning! Og helt uventet, måtte jeg aflevere min punkterede cykel lørdag, 1 time inden lukketid, vel vidende at jeg først kunne hente den mandag eftermiddag. Men 50 minutter senere, fik jeg en SMS om at min cykel var færdig! Da jeg bor lige i nabolaget, nåede jeg at hente min cykel så den kunne bruges resten af weekenden!
Dejligt at have den bedste cykelhandler her på Østerbro!

16 mars 2024

Kære Thea.
Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Dejligt at vi kunne redde din weekend!.
Mvh. Team Barholt

Barholt Cykler

Vi har lige købt en cykel hos Barholt Cykler. Vi fik den bedste rådgivning og service, vi kunne ikke ønske bedre. Vil helt sikkert komme tilbage og også anbefale butikken.

19 décembre 2023

Réponse de Barholt Cykler

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det betyder meget for os 😄

Bedste cykelhandler på indre Østerbro

Så fin service og vejledning hos Barholt af Christian - også i dag. En lokal forretning med højt serviceniveau og imødekommende og yderst hjælpsomme medarbejdere.

7 juin 2023

Kære Maria.
Tusind tak for de 5 stjerner.
MVH. Henrik/Team Barholt

Noté 1 sur 5 étoiles

God service ved salg, elendig service efterfølgende

Barholt Cykler leverer en rigtigt god service ved salg og rådgivning ift. valg af cykel, men falder desværre i gennem senere hen.

Jeg selv, min kæreste, et familiemedlem og to kollegaer har alle købt cykel hos Barholt Cykler i den forgangne måned - til en total sum på over 130.000 kr., da jeg kunne fortælle alle om den gode oplevelse.

Min egen cykel ender desværre med at blive stjålet indenfor 1 måned efter køb. Den serviceaftale som jeg har tilkøbt min cykel (der løber flere år ud i fremtiden), kan desværre ikke returneres, på trods af at aftalen aldrig nogensinde er nået at blive brugt.

Det er utroligt at man ikke kan returnere beløbet, når man tænker på hvad der er købt for i butikken, sammenholdt med at aftalen aldrig er blevet brugt. Det svarer ret beset til, at jeg er gået ind i butikken og har betalt 1.500 kr. i bytte for en pose luft.

Jeg fik beskeden, at “i henhold til firmapolitiken udbetales beløb fra serviceaftaler ikke, da aftalen følger cyklen”. Glædeligt - og naturligvis - får jeg dog at vide, at jeg kan købe en ny cykel, og få overført den eksisterende, ubrugte aftale…

Jeg tænker ikke at min anbefaling behøver yderligere kommentering, ej heller om jeg vælger at købe en ny cykel der gennem dem igen.

12 mai 2023

Hej Daniel.

Jeg beklager naturligvis at vores service ikke har levet op til dine forventninger.

Det er korrekt at vi tilbyder at flytte en servicepakke (eller del af denne som måtte være tilbage) over på en
ny cykel hvis man har været uheldig at få sin cykel stjålet.
Du har været uheldig at få stjålet din cykel. Det er altid rigtigt ærgerligt, tidskrævende og i mange tilfælde
også forbundet med en omkostning.

Vi tager alle anmeldelser seriøst og kan naturligvis bedst lide de gode. De signalerer nemlig det vi arbejder
hårdt for hver dag – god service uanset om det er ved et køb eller bagefter et køb. Uanset om man som
kunde har købt for et stort beløb eller et lille beløb sætter vi en dyd i at give en god service og lave et godt
stykke arbejde.

Du fortæller os at du har været tilfreds med vores service, og det får os til at undre os over to ting, for det
første hvorfor du så ikke køber din næste cykel hos os, men i stedet ønsker at få refunderet beløbet. Og
nummer to at vores service har været god lige indtil du får stjålet din cykel, en begivenhed der må siges at
være ude af vores hænder.

Hvis jeg skal gætte på hvorfor, kunne det måske være fordi at mange af de store forsikringsselskaber
indirekte dikterer hvor man som kunde skal købe sin nye cykel. Med det mener jeg Scalepoint som er en
aftale mellem forsikringsselskab og udvalgte leverandører (butikker). Vælger man at få pengene udbetalt
for selv at vælge hvor man køber nye cykel, fratrækkes typisk ca. 15% af erstatningssummen. Et koncept
som vi – og de fleste af vores kunde sådan set ikke bryder os om.

For at komme tilbage til den 1 stjernede anmeldelse:
Var cyklen ikke blevet stjålet, var alt godt. VI bliver ”the bad guys” fordi cyklen er blevet stjålet (som af gode
grunde er ude af vores hænder) og vi ikke vil tilbagebetale servicepakken som er købt sammen med cyklen.
I min optik ville situationen svare lidt til lignende eksempler:
1: Du køber en computer med en forsikring som tilkøb. Computeren går ikke i stykker i garantiperioden og
efter denne er udløbet vil du egentlig gerne have dine penge tilbage for forsikringen fordi du ikke fik brug

for den.
2: Du køber et kaffe rabatkort, men taber det. Du går til butikken hvor du har købt det og vil gerne have et
nyt gratis da du ikke havde fået brugt det endnu.
3: Du køber en ny mobiltelefon med en ekstra forsikring som dækker udover hvad din garanti dækker. Du
får uheldigvis telefonen stjålet og går ned hvor du har købt telefonen for at få refunderet den tilkøbte
forsikring.
Vi syntes faktisk selv at vores ”regler” er rimelige. Det syntes forsikringsselskaberne sikkert også om deres
regler. Er ovenstående teori rigtig om hvorfor du ”ønsker” at købe cykel et andet sted, ville jeg ikke mene,
at et var os som skulle have haft den 1 stjernede anmeldelse.
Jeg håber du finder en ny god cykelhandler. Ellers er du naturligvis altid velkommen hos os.

MVH.

5 stars for service

Barholt Cykler fixed a tricky electrical fault with my Christiania cargo bike. Really happy they got it all working. 5 stars for service. Definitely the best in the area.

1 mars 2023

10 out of 10 service

10 out of 10 service. Helped me exactly what I was looking for, Gave me 10% discount and was quick to help. If you happen to be there look for Lasse. Really cool guy.

23 février 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Fik en lynhurtig hjælp med kæden på min…

Fik en lynhurtig hjælp med kæden på min ladcykel idag, efter 6-7 uheldige forsøge hos andre cykelforretninger. Jeg er så taknemmelig og vil altid komme til Barholt med mine cykler.

27 juin 2022

Kære Stasia.
Tusind tak for den fine anmeldelse. Altid dejligt at vide når vores hårde arbejde påskønnes! Hav en dejlig dag :-)

MVH Henrik/Team Barholt

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg skulle åbenbart selv have lukket…

Jeg skulle åbenbart selv have lukket kalechen på min ladcykel, da jeg indleverede den til lapning i går. I dag stod den i silende regn med en vandpyt i ladet og ødelagt tæppe under sædet. Bare dårlig stil og svag service.

1 février 2022

Hej Bruhn..

Vi beklager det ubehagelige vejr vi har i Danmark for tiden. Og ja, vi kunne godt have lukket din kaleche. Det beklager vi hermed også. Dog har men vel også som kunde et ansvar for den slags selv. Folk er vildt forskellige, hvordan de behandler deres ting. Respekt til dig for at passe på din cykel. Håber dit tæppe er tørret, det gør de jo normalt. MVH. Henrik

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus