Var inde med min cykel i forbindelse med ferie i København. Min cykel gik i stykker og jeg opsøgte barholt cykler. Selvom travlhed tog de min ind med det samme. Smilende personale, følte mig helt hjem... Voir plus
L'entreprise a répondu
Barholt cykler redder sommeren 😁🚵♂️ Jeg er den lykkelige ejer af en lækker cube carbon full suspension, hvor jeg skulle have udskiftet krankbox,lejer i bagstellet og skulle have en ny Sram AX... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg afleverede min seks måneder gamle cykel hos Barholt Cykler, fordi friløbsnavet var defekt. Barholt mente, at problemet skyldtes forkert smøring med fedt, som de påstod, jeg selv havde lavet. Jeg... Voir plus
Østerbrogade 138, 2100, København Ø, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 75 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Super service. Fik bestilt to cykler hjem. De var der før lovet. De var rigtig flinke i butikken og gjorde meget ud af at fortælle at jeg bare kunne komme tilbage hvis ikke størrelsen var rigtig.

Réponse de Barholt Cykler
Jeg var inde i Barholt cykler for tredje gang i mandags og hver gang har jeg fået super service. De er kompetente og meget venlige. Så jeg vil varmt anbefale dem. Jeg er fan.

Réponse de Barholt Cykler
Oplevede dem som meeeget dyre og snobbede. Jeg fik en pris på 1800 kroner, da de mente at det ville tage dem meget lang tid at lave min cykel. Jeg kunne hente den efter 2 dage.
Gik i stedet ned til en anden cykelhandler, der lavede min cykel på 50 minutter, med en pris på 550 kroner.
Barholt virkede venlige da jeg henvendte mig for en pris, men de var nedladende og havde ikke noget pænt at sige om min cykel, efter de havde kigget på den. De spurgte om jeg virkelig ville ofre så meget på den billige cykel, om ikke jeg hellere ville købe en ny - så jeg blev i tvivl om deres hensigter.
Uanset synes det en smule cykel-snobbet, og jeg vil mene en god cykelhandler kan råde om kvalitet, uden at være nedladende. Jeg er glad for min flotte cykel, og den kører nu helt perfekt til under en trediedel af deres pris :)

Réponse de Barholt Cykler
Tak for god service i dag og hjælp med batteriet på min cykel.

Réponse de Barholt Cykler
Elendig cykelmekanikere. Skulle have skiftet kranksættet på en cykel, som var købt hos dem. De formåede alligevel, at sætte et forkert sæt på og sende mig afsted med det. Da cykel ikke ville køre ordentligt, kom jeg tilbage med cyklen, hvorefter de først gjorde grin med, at en cykelmekaniker ikke kunne lave en sådan fejl. Da jeg dokumenterede, det var dem der havde lavet fejlen, blev de nået stille, dog uden nogen form for undskyldning. De skiftede dog kranksættet til det rigtige uden beregning og derfor 2 stjerner i stedet for 1.
Kommer aldrig tilbage!

Réponse de Barholt Cykler
Alt super service man møder her og medarbejder det ved hvad de taler om.
Kan varmt anbefale butikken.
Det er uden tvivl den bedste cykel forretning i København.
Man kan mærke deres store passion for det de laver. God service og meget kompetente medarbejder.
Alt tid klar til at komme med god vejledning. Deres arbejde på værkstedet er tip top i orden !
Intet dårligere at sige om oplevelsen af dem. Kan varmt anbefale til andre.

Réponse de Barholt Cykler
Jeg har efterhånden besøgt en del cykelbutikker i Danmark og må sige at der hvor jeg har oplevet den bedste service, vejledning samt virkelig gode reparationer, er i Barholt cykler!
Jeg vil altid fortrække og anbefale at handle hos Barholt, frem for nogen anden cykelhandler i Danmark!
MVH
Jeg kommer i din butik, viser dig min Gazelle (lige uden foran din butik) og siger, at jeg ønsker en cykel magen til den jeg har.
Den jeg har er SORT.
Du sender samme aften en sms med denne ordlyd:
Hej Trine. Vi talte samme tidligere i dag omkring en Gazelle cykel. Gazelle laver en model som hedder Orange C7 som har samme stel som cyklen du har nu. Den har lidt ekstra features som multijusterbar frempind, kædestrammer mm. Den er til levering nu og koster 5599,- Du kan ikke besvare denne SMS. Mvh Barholt Cykler
PS: har 2 rullebremser, osv osv...det du forespørger.. Du kan ikke besvare denne SMS. Mvh Barholt Cykler
Dagen efter kommer vi til din butik og bestille cyklen.
Jeg ser den ikke, du finder den på din skærm, du siger IKKE at den kun kommer i sølv, havde du gjort det havde jeg sagt NEJ, jeg ønskede jo en cykel magen til min egen. Og som du flere gange har set er SORT. Min mand er lige ved siden af og heller ikke han har hørt at den kun fås i grå, han ved jeg på ingen måde kan lide grå cykler.
Jeg kommer til din butik mandag den 25. juli for at spørge hvornår min cykel er klar. En af dine ansatte siger, at jeg kan hente den i morgen (tirsdag den 26. juli) efter klokken 16.
Vi er i sommerhus og jeg ringer torsdag den 28.7 for at sige jeg kommer samme dag for at hente cyklen. Men den er ikke kommet til butikken???
Frem og tilbage, ingen ved hvor cyklen er og stor forvirring.
I dag får jeg en sms om at den er klar.
Jeg kommer til din butik hvor jeg får fremvist en sølvgrå cykel. Jeg har aldrig sagt, at jeg ønskede en sølvgrå og du har på INTET tidspunkt sagt at denne model kun laves i sølv.
Din ansatte siger, at det er ord mod ord og jeg kan tage cyklen eller vente til du er tilbage fra ferie. Efter at han har talt med dig, du er nogenlunde ligeså konfliktsøgende som din medarbejder.
Din ansatte er så dårlig til at kommunikere konstruktivt med en kunde, både min mand og jeg havde præcis samme oplevelse, både i dag og den mandag jeg kom for at spørge til cyklen. Det giver rigtig mange dårlige point at have så konfliktkommunikerende medarbejder.
Dette er IKKE ord mod ord, du har i din sms skrevet at den nye cykle har det jeg efterspørger og det jeg efterspurgte var en sort cykel magen til min egen. Som forbruger jeg er fuldstændig vildledt, du skriver at stellet er det samme som det jeg har, hvordan skal jeg vide, at farven ikke er den samme?
Din ansatte ringede efterfølgende for, at sige at jeg har bestilt en sølvfarvet cykel! Og at I kan lave en handel så jeg betaler omkostningerne for det han mener er jeres tab men han kan ikke sige hvad det tab handler om eller hvad beløbet er. Og igen konfliktkommunikation, og så dårlig stil.
Min mand ender med at hente cyklen, ikke fordi du har ret, men fordi han ikke mener det er pengene værd.
Dine ord mod ord politik, er ikke rigtig godt for din forretning.
Du kunne have håndteret dette meget meget bedre!
Kunde hos Barholt Cykler gennem otte år. I starten i deres frimærkestore, hyggelige butik i Århusgade med mange gode snakke om cykler og udstyr. For et par år siden flyttede de til store lokaler på Østerbrogade.
Den 17/10 købte jeg en cykel, selvfølgelig med et gratis eftersyn inkluderet. Men i en udvidet form, som hvis man blev ved med at komme hvert halve år, ville give en ekstra garanti - mod at betale 798 kr årligt. Da jeg i dag prøvede at indlevere cyklen for at få den serviceret gratis, fik jeg at vide, at tilbuddet skam var bortfaldet, da jeg havde ventet for længe. De ville dog give lov til, at jeg kunne få den efterset med betaling. Dette tilbud om at betale for en gratis ydelse afslog jeg naturligvis. Tonen blev nu meget høflig, men afmålt. Man holdt døren for mig, og ønskede mig god påske...
En savoir plus sur les différents types d'avis.