Aanpak lijkt verdacht veel op die van batterijnet en solaar, mogelijk met zelfs dezelfde mensen. Kijk op trosradar voor info over deze aanpak en wat je kunt doen om de koop te ontbinden. Let wel, dit... Voir plus
Lisez les avis des autres
Veeeeel te duur en ze hebben geen idee wat ze doen. Installatie voldoet niet aan veiligheidsvoorschriften. Zeer gevaarlijk en brandgevaarlijk !!!! Niet in trappen !!!!
Een heel vreedzaam en professioneel bedrijf. Ik werd inmiddels geholpen door de adviseur genaamd Jeroen met goede uitleg en aanbiedingen loopt het ook in mijn voordeel met goede plan van aanpak kijk i... Voir plus
Zoals in andere reviews te lezen blijk je vast te zitten aan een contract. Direct na telefoongesprek mails aan Batteroo en Zonnexis gestuurd met opzegging en aangegeven dat er altijd 14 dagen bede... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Batteroo is dé specialist in thuisbatterijen voor consumenten en kleine bedrijven die hun energieverbruik willen optimaliseren en besparen op energiekosten. Met een focus op innovatieve energieopslagoplossingen helpt Batteroo klanten om meer uit hun zonne-energie te halen, slimmer om te gaan met netstroom en voorbereid te zijn op de toekomst zonder net metering. Onze thuisbatterijen werken naadloos samen met zonnepanelen en slimme energiemanagementsystemen. Hierdoor kunnen klanten niet alleen hun eigen opgewekte energie opslaan en gebruiken wanneer dat nodig is, maar ook profiteren van dynamische energieprijzen en back-upstroom tijdens stroomuitval. Batteroo biedt een volledige ontzorging, van persoonlijk advies en installatie tot onderhoud en monitoring via een gebruiksvriendelijke app. Dankzij strategische partnerschappen en ons eigen team van gecertificeerde installateurs garanderen we een soepele en betrouwbare installatie. Met flexibele financieringsopties en een heldere, transparante aanpak maakt Batteroo de overstap naar energieopslag eenvoudig en toegankelijk voor iedereen.
Coordonnées de contact
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Wat een oplichters zijn dit
Wat een oplichters zijn dit! Ze hebben deze batterij door onze strot geduwd en er is geen ontkomen aan. De batterij is geïnstalleerd maar na een half jaar is de bende nog niet werkend!!! Elke keer op de dag zelf wordt er afgebeld door een monteur dat hij toch niet kan komen. Zit je dan de hele dag op te wachten voor niets! En ondertussen de hele zomer geen gebruik kunnen maken van de batterij. Ik zal ze helemaal niemand aanraden!!!
Afpersing
Was eerst onder de naam opslagplan en zijn gewijzigd. Afpersing en oplichting door agressieve verkopers. Niet mee in zee gaan.
Deze oplichters blijven zich beroepen…
Deze oplichters blijven zich beroepen op het feit dat de offertes maatwerk zijn speciaal afgestemd op de woonsituatie,maar als je op hun website kijkt staat de batterij gewoon mee kan verhuizen naar een andere woning lekker tegenstrijdig .
Niet in zee gaan met dit bedrijf
Zeer agressieve telefonische verkoop met dreiging van boetes en deurwaarders. Reageren niet op wettelijke bedenktijd en geven geen geld terug. Zeker geen zaken doen met dit bedrijf!
0 sterren!
0 sterren!
Zijn de grootste criminelen die er bestaan! Trap er niet in. Teken niets!!!
Waarschuwing: laat je niet misleiden door Batteroo/Zonnexis
In maart werd ik benaderd door Zonnexis/Batteroo over een batterij voor mijn zonnepanelen. Het bedrijf deed voorkomen alsof zij de partij waren die mijn zonnepanelen had geïnstalleerd. Hoewel ik direct doorhad dat het verhaal te mooi was om waar te zijn, klonk de verkoper vriendelijk en overtuigend. Hij stuurde mij allerlei informatie en een offerte. Als jurist heb ik deze zorgvuldig doorgenomen: op het eerste gezicht zag het er niet gevaarlijk uit. Er was één punt waar ik vragen over had, maar daarop kreeg ik een bevredigend antwoord.
Vervolgens kwam de adviseur bij mij thuis. Daar ging het mis. Hij vertelde dat het verstandig was om alvast de btw te betalen, omdat ik daarmee korting zou krijgen. Helaas heb ik op dat moment het bedrag direct overgemaakt. Pas nadat hij vertrokken was, realiseerde ik mij dat dit niet kon kloppen.
Ik heb direct de overeenkomst ontbonden. Aanvankelijk kreeg ik dezelfde reacties als andere mensen in reviews beschrijven: ze beweerden dat ontbinding niet mogelijk was. Na veel heen en weer praten gaven ze uiteindelijk toe dat de overeenkomst zou worden ontbonden en dat ik mijn geld terug zou krijgen.
Twee maanden later had ik echter nog niets ontvangen. Ik heb toen een deurwaarder/incassobureau ingeschakeld. Ook zij hebben twee maanden lang gebeld en gemaild, maar kregen geen contact meer. De conclusie: het bedrijf is waarschijnlijk failliet en er valt niets meer te halen.
Mijn advies:
Wordt u door Batteroo benaderd, wees op uw hoede. Laat u niet onder druk zetten. Op dit moment is de kans heel groot dat ze niet meer kunnen leveren, dus wat ze u aanbieden zijn enkel luchtkastelen. En mocht u al met hen te maken hebben: weet dat hun dreigementen over deurwaarders loze praatjes zijn: als zij niet kunnen leveren wat u had afgesproken, hoeft u er ook niet voor te betalen.
opgelicht
Eerst ben ik in oktober gebeld door Solaar hier problemen gehad en toch een batterij moeten kopen, gisteren werd ik gebeld door de gemeente dat er een subsidie aanvraag liep Bleek later iemand te zijn van Nederlandsverduurzamingscollectief. Dat ik er beter een tweede accu er bij kon nemen voor de maximale subsidie. Voor dat ik het door had was hij al bezig met de order bij Batteroo en moest ik 16600 euro overmaken. Het zijn oplichters wees op je hoeden.
NOOIT MEE IN ZEE GAAN!!!!
Giga oplichting!!
Ze blijven stalken, dreigen en roepen de deurwaarder te laten komen etc.
Ze houden niet op!!! Blijf ver uit de buurt!!!!!!
Laat je niet gek maken!
Dit zijn oplichters!
Dit zijn oplichters!
Bellen op met een mooi verhaal over een thuisbatterij , / stroombesparing etc.
Praten over een vrijblijvend informatie gesprek, maar smeren je dan een koopovereenkomst aan!
Sturen ern belachelijk hoge factuur voor annulering.
Diverse telefoontjes ontvangen van Batteroo, met bedreigingen, scheldpartijen , deurwaarder zal ingeschakeld worden etc.
Trap er niet in!
Betaal ook niets
Oplichters zijn het!
HEEL ERG SLECHT
HEEL ERG SLECHT, oplichters eerste klas. Verschrikkelijk opdringerig. Ze drukken je gewoon dingen door je strot en bedreigen met beslaglegging ed. Duidelijk aangegeven na meerdere malen te zijn bedreigd eerst leveren en dan betalen. Daar zou ik volgens hen geen keuze in hebben. Zij bepalen en wij moeten betalen ander volgt er volgens hen alles... BEN ZO KLAAR MET DEZE LUI ... dat dit zomaar mag. Vals voorlichten, dingen door je strot drukken en geld aftroggelen en dan ook nog bedreigen met beslagleggen. Zij denken alle rechten te hebben en jij alleen maar plichten die zij bedenken . WAARDELOOS WAT EEN OPLICHTERS BENDE
Ook duidelijk aangegeven niet meer gebeld te willen worden maar je wordt gewoon gestalkt. Ook daarin zouden wij geen keuze hebben. Doe maar via de mail maar daar zijn ze niet van want dan staat het op papier wat ze doen en niet doen..... TRAP ER NIET IN EN BEL DE POLITIE EN MELD HET ONLINE EN VERBREEK GELIJK DE VERBINDING MET DEZE LUI
Benaderd door batterroo
Ben ook gebeld door batterroo en ze zijn voor een gesprek geweest. Ik heb daarna ook getekend, maar mijn onderbuikgevoel was niet goed. Ben gaan googelen en zag alle reviews. De zelfde avond nog geannuleerd, omdat ik anders 250 euro moest betalen voor de medewerker die de schouw zou komen doen.
Heb bevestiging gehad van de annulering. Enkele weken later werd ik gebeld door het bedrijf. Ik moest 30% betalen van 12000 euro, de kosten van de batterij, die volgens hun al besteld was?? Kan dus nooit geen maatwerk zijn. Je hebt gewoon het recht om binnen 14 dagen te annuleren.
Nu wordt ik dagelijks gebeld door het bedrijf. Soms wel 5x per dag. Heb alle nummers geblokkeerd, ook het privénummer waarmee ze ook bellen, maar ze blijven proberen. Ik vind het een grote oplichtersbende.
**Zeer slechte ervaring
**Zeer slechte ervaring – bijna opgelicht!**
Ik ben benaderd door Batteroo voor een thuisbatterij die ik *kosteloos* zou krijgen. Tijdens het telefoongesprek kreeg ik een link doorgestuurd die ik moest openen. De medewerker zei dat ik “gewoon naar beneden moest scrollen” en op de laatste pagina twee vinkjes moest aanzetten en digitaal moest tekenen – volgens hem was dit slechts standaardprocedure zodat een adviseur langs kon komen.
Uit goed vertrouwen gedaan. De adviseur kwam, en toen begon het gedonder. Wat “kosteloos” zou zijn, bleek een *lening met BKR-registratie*! Ook moest ik ineens *€3.500 contant* betalen voor de btw, die ik pas over een half jaar zou terugzien. Daar had ik nooit mee ingestemd.
Ik besloot direct van het hele traject af te zien. Maar toen kreeg ik te horen dat annuleren *niet kosteloos* kon, omdat ik een “offerte op maat” had getekend. Onzin – er was nog helemaal geen inspectie gedaan of zelfs maar gekeken waar de batterij zou moeten komen.
Uiteindelijk heeft de adviseur de annulering bevestigd, maar ik kreeg daar geen bewijs van. Ik heb zelf nog een mail gestuurd om het zwart-op-wit te hebben. Daarna werd ik wekenlang gebeld over een “openstaande factuur”. Toen ik opnam, werd ik zelfs *uitgelachen* door een medewerker. Daarna kwamen er steeds nieuwe telefoonnummers – zelfs gemarkeerde nummers – om mij te blijven lastigvallen.
Ik heb aangifte gedaan bij de politie en juridisch advies ingewonnen. Gelukkig heb ik *niets betaald*, maar ik ben ervan overtuigd dat dit bedrijf werkt met meerdere handelsnamen. Ik herkende een medewerker uit een aflevering van Radar – toen werkte hij zogenaamd voor een ander bedrijf.
**Trap er niet in. Dit voelt als een sluwe vorm van oplichting. Wees gewaarschuwd!**
Oplichters Trap hier niet in – waarschuwing aan iedereen!
Oplichters! Trap hier niet in – waarschuwing aan iedereen!
Op 8 mei 2025 werd mijn man telefonisch benaderd door een medewerker van Batteroo met een zogenaamd aantrekkelijk aanbod voor de aankoop en levering van een thuisbatterij. Onder druk is hij akkoord gegaan. Niet lang daarna kwam een medewerker bij ons thuis voor een schouw en werd ons verteld dat we direct de btw moesten betalen. Toen wij hier niet mee instemden en aangaven gebruik te willen maken van ons wettelijk herroepingsrecht van 14 dagen, werd ons verteld dat dit niet meer mogelijk was omdat mijn man had getekend.
Wij hebben toen duidelijk aangegeven geen interesse meer te hebben, maar kregen vervolgens te horen dat we een annuleringsfactuur van €2000 zouden ontvangen. Sindsdien worden wij dagelijks lastiggevallen met telefoontjes. Zodra we hun nummer blokkeren, bellen ze met een privé-nummer. Mijn man wordt continu onder druk gezet en zelfs bedreigd om te betalen.
Wij betalen niets. En dat zou niemand moeten doen.
Batteroo is een oplichtersbedrijf, 100%!
🛑 Mensen, trap er alsjeblieft niet in! Betaal niets, geef geen toestemming en laat je niet intimideren.
🛑 Verspreid deze waarschuwing zodat anderen niet in dezelfde val lopen.
Belachelijk bedrijf
Belachelijk bedrijf, onbeschoft en ga hier niet mee in zee! Dikke oplichters.
Mijn vader (dement) is gebeld en van alles aangesmeerd. Beweren dat het niet meer te annuleren is omdat hij heeft getekend. Ga ik hier mee akkoord en ze krijgen geen geld. Contact gehad, totaal geen begrip. Lees uit reviews als dat ze niet te vertrouwen zijn en als je betaald überhaupt niks geleverd krijgt
Oplichters!
Stelletje oplichters, beetje mijn oude ouders bedonderen. Kan je nu vertellen geld krijgen jullie echt niet.
Zijn oplichters
Zijn oplichters, de positieve reviews zijn nep. Hebben meerdere handelsnamen, met als hoofdbedrijf Hi Tronic BV. VER WEGBLIJVEN!
Oplichters
Alles, ben opgelicht en aangifte gedaan. 15 kw besteld en betaald 3,5 kw geleverd btw niet geregeld kortom opgelicht. Ze reageren niet op mail en telefoon nu aangifte gedaan en rechtsbijstand in geschakeld.
De oplichters van batterij geven maar…
De oplichters van batteroo geven maar niet op blijven steeds maar bellen en mij lastig vallen met vraag dat zij nog 11 duizend euro moeten hebben omdat ik wettelijk volgens de herroeping regels heb afgezien van de aankoop, batteroo je kunt nog wel duizend keer bellen maar je kunt fluiten naar je centen van mij krijg je niets
Very important update for everyone
for everyone i had a similar case with this Batteroo company and i filed a complain with consuwijzer, we are all protected and should not pay anything even if they send an invoice , also if you have paid , they must return your money back, on the consuwizer page search for AANKOOP-thuisBatterij , this will give you good idea of your rights and how to respond to those scammers
Zeer opdringerig
Zeer opdringerig, dreigend.
Contract gekregen zonder toestemming te hebben gegeven. Het contract willen herroepen voor de zekerheid. Na 2 maanden al telefoon deurwaarder met dreiging over beslag en aangifte identiteitsfraude.