Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Aanpak lijkt verdacht veel op die van batterijnet en solaar, mogelijk met zelfs dezelfde mensen. Kijk op trosradar voor info over deze aanpak en wat je kunt doen om de koop te ontbinden. Let wel, dit... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Veeeeel te duur en ze hebben geen idee wat ze doen. Installatie voldoet niet aan veiligheidsvoorschriften. Zeer gevaarlijk en brandgevaarlijk !!!! Niet in trappen !!!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Een heel vreedzaam en professioneel bedrijf. Ik werd inmiddels geholpen door de adviseur genaamd Jeroen met goede uitleg en aanbiedingen loopt het ook in mijn voordeel met goede plan van aanpak kijk i... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Zoals in andere reviews te lezen blijk je vast te zitten aan een contract. Direct na telefoongesprek mails aan Batteroo en Zonnexis gestuurd met opzegging en aangegeven dat er altijd 14 dagen bede... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Solutions et équipement énergétiques

Écrit par l'entreprise

Batteroo is dé specialist in thuisbatterijen voor consumenten en kleine bedrijven die hun energieverbruik willen optimaliseren en besparen op energiekosten. Met een focus op innovatieve energieopslagoplossingen helpt Batteroo klanten om meer uit hun zonne-energie te halen, slimmer om te gaan met netstroom en voorbereid te zijn op de toekomst zonder net metering. Onze thuisbatterijen werken naadloos samen met zonnepanelen en slimme energiemanagementsystemen. Hierdoor kunnen klanten niet alleen hun eigen opgewekte energie opslaan en gebruiken wanneer dat nodig is, maar ook profiteren van dynamische energieprijzen en back-upstroom tijdens stroomuitval. Batteroo biedt een volledige ontzorging, van persoonlijk advies en installatie tot onderhoud en monitoring via een gebruiksvriendelijke app. Dankzij strategische partnerschappen en ons eigen team van gecertificeerde installateurs garanderen we een soepele en betrouwbare installatie. Met flexibele financieringsopties en een heldere, transparante aanpak maakt Batteroo de overstap naar energieopslag eenvoudig en toegankelijk voor iedereen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

1,9

Tous les avis

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Pas op

Zeer slechte ervaring mee.,mensen zijn oplichters ik hoop dat hij zich kapot rijdt. Wel met de kinderen erin.

14 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Een ster zijn ze niet waard heb alles…

Een ster zijn ze niet waard heb alles al overgedragen aan mijn rechtsbijstand verzekering een hele tijd niks gehoord en nu proberen ze het weer met een privé nummer op advies van de jurist gezegd dat ze met hen moeten bellen en het gesprek gestopt maar ze blijven bezig snap niet dat ze nog bezig blijven het lijkt wel ongedierte
Zojuist op advies van de politie ook aangifte tegen hen gedaan

11 juin 2025

Oplichter bedrijf pas op

h):

Zeer slechte ervaring met Batteroo BV.
Ze hebben mij een factuur gestuurd voor een batterij die ik NOOIT heb besteld. Geen technicus is ooit langsgekomen om te controleren wat nodig is. Toch werd ik gebeld en onder druk gezet om te betalen voor iets wat ik niet heb aangevraagd.

Dit is misleiding en intimidatie, en ik raad iedereen af om zaken met dit bedrijf te doen. Onprofessioneel, agressief, en totaal onbetrouwbaa

12 juin 2025

Niet intrappen!

Proberen ouderen en zwakkere onder druk te zetten om iets te kopen wat ze niet nodig hebben en reageren vervolgens niet op mails over de vernietiging van de offerte.

11 mars 2025

Batteroo probeert het voor een 2e keer

Eind april, heb ik ook (helaas) een contact getekend met batteroo. Toen ik wilde annuleren werd ik
klant onvriendelijk behandeld. Via deconsumentenbond het contract geannuleerd binnen 14 dagen. Daarna niets meer gehoord, tot gister ik opnieuw met een anoniem nummer gebeld werd. Met exact dezelfde akelige verkoop techniek. vriendelijk beginnen en je vervolgens een nieuw aanbod te doen, als je dat niet wil, weer onder druk zetten met het argument dat het een maat werk product is. Ik kon kiezen een boete van 6000 euro of een thuis batterij van 4000 euro. Lijkt me dat het dan al geen maatwerk product meer is ! Ik moest op dat moment beslissen, niet eventueel terug bellen, geen bevestiging op papier willen doen. Ik heb het gesprek afgebroken, en overweeg contact op te met een advocaat.

11 juin 2025

Oplichters

schijt bedrijf 1e klas.
Dwingen je telefonisch een aanbetaling te doen zonder een offerte noch een schouwing. Degene die de schouwing komt doen kan zich niet legitimeren en 99% van de klantenservice bestaat uit asociaal onvriendelijk personeel. Tegenwoordig is het bedreigen van klanten ook de normaalste zaak van de wereld.

4 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Vertrouw geen batteroo en zonnexis

Batteroo zorgt ervoor dat je zo gemanipuleerd wordt dat je een krabbeltje zet voor een offerte voor een thuisbatterij. Het vrijblijvende gesprek met een adviseur verwachten ze dat je op dat moment de BTW voorschiet. Voor een filmpje waar adviseur Leroy C op te horen is kun je op radar vinden. In dit geval ben ik 500 euro kwijt en mocht ik niet annuleren binnen 14 dagen en gelukkig werd mijn krediet ook afgewezen. Maar zelfs dan dreigen ze met annuleringskosten. Ga niet met deze mensen in zee en betaal ook niets!

2 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Dit zijn oplichters, trap er niet in.

Ik ben zeer ontevreden over mijn ervaring met Batteroo/Zonnexis. Tijdens een zogenaamd vrijblijvend adviestraject werd mij een offerte toegestuurd die ik volgens hen “ondertekende”, terwijl ik dacht alleen informatie te bekijken. Er werd nergens duidelijk vermeld dat ik hiermee een koopcontract aanging ter waarde van meer dan €18.000.

Toen ik binnen de wettelijke bedenktijd gebruikmaakte van mijn herroepingsrecht (wat je als consument in Nederland gewoon mag doen), kreeg ik ineens dreigende e-mails dat ik kosten moet betalen voor zogenaamd al uitgevoerde werkzaamheden, zoals "planning en reservering van monteurs" — terwijl er nog niets geleverd of geïnstalleerd is!

Ze beweren zelfs dat ik telefonisch heb ingestemd met het opstarten van werkzaamheden tijdens de bedenktijd, maar leveren hier geen enkel bewijs van.

Ik voel me misleid, onder druk gezet en juridisch gemanipuleerd. Dit soort verkooppraktijken horen niet thuis in een betrouwbare markt voor duurzame energie. Transparantie, eerlijkheid en respect voor consumentenrechten zijn hier ver te zoeken.

Ik raad iedereen ten zeerste af om met dit bedrijf in zee te gaan, en heb inmiddels melding gedaan bij ConsuWijzer en mijn rechtsbijstand ingeschakeld.

26 mai 2025

Onbeschofte agressieve lui zijn het

Onbeschofte agressieve lui zijn het
Laten je geloven dat het een offerte is maar is een contract van een lening van 18000 euro
Dreigen met boetes van 6000 euro als je niet betaald vallen je telefonisch lastig
volgens hen heb je geen recht op herroeping van 14 dagen helaas voor hen heb ik contact opgenomen met mijn rechtsbijstand en deze hebben er een zaak van gemaakt het komt op de stapel die al tegen hen staat
Bellen doen ze nog steeds gewoon geblokkeerd
Dat dit soort lui zo maar hun gaan kunnen gaan ongelooflijk

15 avril 2025

hang onmiddellijk op

Misleidend, onbeschoft, dreigend, continu bellen ook na afwijzen.
Zelfs na de Radar uitzending van afgelopen dinsdag blijven medewerkers of opdrachtnemers van dit bedrijf constant bellen. Mijn zus meer dan 70 keer op een middag. Men maakt misbruik van een moment van onaschtzaamheid of kwetsbaarheid en heeft niet het fatsoen om mensen met rust te laten zelfs niet nadat men ook nog binnen de gtestelde termijn heeft aangegeven niet op hun "offerte" te willen ingaan.
Aan de medewerkers die opdrachten van Batteroo of Zonnexis aannemen zou ik willen meegeven dat hoe sneu je ook bent of hoe weinig je ook kunt er altijd wel ergens werk te vinden is bij een eerlijk en net bedrijf.
Doe dus aangifte en word niet bang van hun dreigen. Een fatsoenlijke deurwaarder gaat echt niet in op hun betalingsopdrachten.

23 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Niet op ingaan beller Zonnexis en…

Niet op ingaan beller Zonnexis en Batteroo
22 april jl. Zeer misleidend doen zich voor als een bekend bedrijf meneer blijft maar door zeuren over oplaadbare batterij en laat je amper aan het woord ook al heb je tegen argumenten tevens hebben ze veel gegevens van je en steeds maar zeggen dat ik ze een soort subsidie hebben en eerst een offerte kreeg en heb deze toen getekend (maar lees goed voor je tekend) want daar staat dat het contract onherroepbaar en ook staat nergens wat de kosten zijn ,later werd ik door verbonden met mevrouw deze is waarschijnlijk van batteroo deze vroeg om onze bankrekening toen heb ik gezegd dat er geen sprake was dat we iets zouden voorschieten en heb daarna direct een mail naar hun gestuurd dat ik van de offerte afzag wat helemaal geen offerte was maar een contract, ben toen later gebeld door een zeer brutaal iemand met dit telefoonnummer +31658017745 en ook met dit nummer bellen ze +31307125772 of ik wel wist waar voor ik getekend had en op een gegeven moment wordt er met een boete van €7000 gedreigd en met een deurwaarder heb toen opgehangen want hij werd steeds grofer maar van af die tijd wordt erop de gekste tijden dagelijks gebeld maar heb deze nummers geblokkeerd maar kan wel zien dat ze bellen heb ook bij de ACM om info gevraagd wat ik hieraan kan doen en gelijk aangifte gedaan bij de Politie voor bedreiging en het dagelijks lastig vallen met bellen. ACM en Tros Radar zij komen er nog op terug.

Na weer een mail gestuurd te hebben we eindelijk de bevestiging gekregen van batteroo dat de overeenkomst toch op 22-04-2025 was beeindigd maar toch ook vandaag al weer 5x gebeld door bovenstaande nr's het is gewoon een plaag.

22 avril 2025

1 Ster is nog veel te veel

1 Ster is nog veel te veel. Grote oplichters zijn het. Na annulering van de opdracht is er op geen enkele manier nog contact met dit bedrijf te krijgen. De telefoon wordt opgehangen door de klantenservice. Schriftelijk reageert niemand. Aangetekende brieven naar het adres van Batteroo worden niet aangenomen en komen retour. We zijn al anderhalve maand aan wachten op het terugbetalen van onze aanbetaling. Wij gaan juridische stappen ondernemen tegen dit bedrijf. Ga niet met ze in zee!!!

22 mai 2025

Oplichters

Vieze farizeeërs zijn het, niet mee in zee gaan. Wat ze ook zeggen NOOIT betalen. Gewoon de boel annuleren en de telefoon niet weer opnemen. Ook wanneer je niet binnen de 14 dagen annuleert kan je er nog prima onderuit. Pure misleiding. Ze bellen je met tientallen verschillende nummers, ook mobiel. 1 ster is nog te veel voor deze losers.

2 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb binnen 2 uur gebruik gemaakt van…

Ik heb binnen 2 uur gebruik gemaakt van mijn herroepingsrecht. In eerste instantie geen vuiltje aan de lucht. Acceptatie, Binnen enkele weken weer telefoon dat opzegging een boete betekende van €5000. Kort verhaal ben overstag gegaan voor de batterij, verkoper gaf aan dat hun teruggaaf van de Btw zouden regelen, volgens mij een leugen, om het heel aantrekkelijk te maken .volgens afspraak betalen na plaatsing( dit wordt pas dec) kreeg kans om financien zelf te regelen, geen probleem.echter blijft men mij bestoken en bedreigen dat ik toch eerder moet betalen, zg incassobureau?? Volgens de ACM en Radar zou de eerst herroeping voldoende moeten zijn, Nederlands recht, ook zou ik recht hebben op terubetaling van de aanbetaling die reeds gedaan is, het contract is door hun misleiding door mij getekend.
Ik heb nu de voorbeeldbrief van Rader ingevuld en verstuurd. Kijken of ze nu wel reageren.wordt vervolgd

11 avril 2025

1 ster is nog te veel

1 ster is nog te veel. Ga niet met deze oplichters in zee. Ze komen agressief langs de deur om je onder druk te zetten. Heel eng. Ik vind persoonlijk dat de regering zich hier mee moet gaan bemoeien. Oudere mensen kan je zoiets toch niet aandoen.

19 mai 2025

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus