Aanpak lijkt verdacht veel op die van batterijnet en solaar, mogelijk met zelfs dezelfde mensen. Kijk op trosradar voor info over deze aanpak en wat je kunt doen om de koop te ontbinden. Let wel, dit... Voir plus
Lisez les avis des autres
Veeeeel te duur en ze hebben geen idee wat ze doen. Installatie voldoet niet aan veiligheidsvoorschriften. Zeer gevaarlijk en brandgevaarlijk !!!! Niet in trappen !!!!
Een heel vreedzaam en professioneel bedrijf. Ik werd inmiddels geholpen door de adviseur genaamd Jeroen met goede uitleg en aanbiedingen loopt het ook in mijn voordeel met goede plan van aanpak kijk i... Voir plus
Zoals in andere reviews te lezen blijk je vast te zitten aan een contract. Direct na telefoongesprek mails aan Batteroo en Zonnexis gestuurd met opzegging en aangegeven dat er altijd 14 dagen bede... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Batteroo is dé specialist in thuisbatterijen voor consumenten en kleine bedrijven die hun energieverbruik willen optimaliseren en besparen op energiekosten. Met een focus op innovatieve energieopslagoplossingen helpt Batteroo klanten om meer uit hun zonne-energie te halen, slimmer om te gaan met netstroom en voorbereid te zijn op de toekomst zonder net metering. Onze thuisbatterijen werken naadloos samen met zonnepanelen en slimme energiemanagementsystemen. Hierdoor kunnen klanten niet alleen hun eigen opgewekte energie opslaan en gebruiken wanneer dat nodig is, maar ook profiteren van dynamische energieprijzen en back-upstroom tijdens stroomuitval. Batteroo biedt een volledige ontzorging, van persoonlijk advies en installatie tot onderhoud en monitoring via een gebruiksvriendelijke app. Dankzij strategische partnerschappen en ons eigen team van gecertificeerde installateurs garanderen we een soepele en betrouwbare installatie. Met flexibele financieringsopties en een heldere, transparante aanpak maakt Batteroo de overstap naar energieopslag eenvoudig en toegankelijk voor iedereen.
Coordonnées de contact
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Prettig gesprek gehad met Leroy over…
Prettig gesprek gehad met Leroy over plaatsing thuisbatterij, goede, duidelijke uitleg, ook via scherm. Ben graag akkoord gegaan met aanschaf en zou dit anderen ook zonder twijfel willen aanbevelen!
Je denkt een offerte te ontvangen maar…
Je denkt een offerte te ontvangen maar dan blijk je aan een contract vast te zitten!
Heb opgezegd maar dan wordt je gebeld en word je verteld dat je niet annuleren mag.
Vervolgens krijg je te maken met agressieve verkoop en intimidatie, door met deurwaarders te dreigen. Ze hebben het voor elkaar gekregen dat ik een aanbetaling deed. Maar na 'vernietiging overeenkomst' ivm agressieve verkoop en intimidatie zijn ze verplicht het geld terug te storten. Maar hier hebben ze tot nog toe geen gehoor aan gegeven
OPLICHTING!
OPLICHTING!, Vooral niet mee in zee gaan. Ze dreigen met een boete na het opzeggen van de offerte binnen 24 uur. Proberen binnen een uur je te laten betalen. Gebruiken dwingende taal. Na opgehangen te hebben een stortvloed aan telefoontjes (allemaal verschillende nummers). Heb de zaak gemeld bij de rechtsbijstand en er blijkt al een massaclaim te liggen tegen Batteroo,zonnexis en Nederlandseverduurzamingscollectief!!
Een persoon die handelt namens Battero
Een persoon die handelt namens Batteroo, met telefoonnummer 0704102015 en later 0658017738 heeft mijn vrouw op haar werk verbaal zo overrompeld, dat ze iets ondertekend heeft, waar ze geen tekenbevoegdheid voor heeft. Wij zijn na 2018 gehuwd, alles wat voor het huwelijk in bezit was van de partners blijft bij die partners. De woning is van mij en beslis ik over alle zaken die “nagelvast” zijn, dus ook de zonnepanelen en thuisbatterij. Ze heeft schriftelijk (email) direct geannuleerd en Batteroo heeft dat 2 dagen erna bevestigd. De colporteur heeft haar 2 weken later (gisteren) hierover teruggebeld met de mededeling dat ze de batterij moet laten plaatsen of anders volgt een boete van 6000Euro?! Wat zijn dit voor praktijken? Hoe komen deze mensen aan onze gegevens, dat we zonnepanelen hebben en hoe komen ze aan mijn vrouw haar mobiel? Ik heb de leverancier van de zonnepanelen hierover aangesproken, zij geven geen gegevens door en hadden (nog) geen datalek. Daarbij is mijn mobielnummer bij hun bekend en niet het hare. Aan de stem en de agressieve toon te horen betreft het een 3e generatie Noordafrikaan....
Na wat internetsearchen, kijk eens bij radar.avrotros.nl artikel energieverkopers
Oplichters
Oplichters.
En dan ook nog bedreigen met kosten.
Zoals ze tekeer gaan, kun je toch duidelijk stellen dat het oplichting is.
Mooie smoes dat ze een instantie bedrijf zijn. Binnen een week kosten van €6000 euro.
Dreigen met deurwaarder.
Wat een verschrikkelijke oplichterij is…
Wat een verschrikkelijke oplichterij is dit. Tot 2maal toe een financieringsaanvraag op verzoek van Batteroo gedaan omdat er anders kosten aan zouden zitten. Daarna zal het klaar zijn werd er vermeld. Rare gesprekken met wel 12 collega's inmiddels. Financiering werd afgewezen, beide keren. Mail van afwijzing moest ik doorsturen naar de klantenservice en dan zal het afgehandeld worden. Vervolgens word ik net gebeld dat ik moet betalen. Een brutale dame aan de telefoon die nu inmiddels al 4x heeft geprobeerd te bellen. Ze bellen maar een end weg, ik neem niet op. TRAP HIER NIET IN!
Goed meedenken
Goed meedenken. Tijd nemen. Beschikbaar breder te kijken hoe ik verduurzaam, zonder aandringen
Flessentrekkers…
Het is een stel oplichters.Hebben lak aan het wettelijke herroepingsrecht en proberen je voor duizenden euro's op te lichten. Wees gewaarschuwd en ga niet in zee met dit bedrijf.
Telefonische voorlichting gehad en deze…
Telefonische voorlichting gehad en deze leek prettig. Bij aankomst van salesmanager Patrick begon deze gelijk met alle formulieren invullen en financiering aanvragen. Er werd verder niet meer verteld en zat ik er gelijk aan vast. In mijn geval zou ik €18000 betalen voor een thuisbatterij. Tijdens eerste gesprek werd gezegd dat ze belden namens mijn energieleverancier wat dus duidelijk niet het geval was.
Geprobeerd op te zeggen. Beroep gedaan op mijn herroepingsrecht. Maar toch willen ze dan een schadevergoeding van 30%. Wat volgens mij niet mag. Dus heel onbetroewbaar en oplichters.
Ik ben super netjes geholpen door de…
Ik ben super netjes geholpen door de adviseur .Hij heeft naar mijn situatie gekeken en een aanvraag gedaan.Helaas kom ik niet in aanmerking voor een thuis accu.Hij heeft de afhandeling netjes gedaan.Ik raad iedereen batteroo aan.
Oplichters zijn het ze moeten zich…
Oplichters zijn het ze moeten zich doodschamen hopenlijk komt hij een verkeerde tegen die hem zo hard aanpakt dat hij nooit meer slaapt
Ik ben thuis gekomen en vond mijn vrouw…
Ik ben thuis gekomen en vond mijn vrouw vol in emotie en in paniek aan. Ze gaf aan dat ze gesommeerd werd een bedrag van 18000 euro te betalen. De persoon aan de telefoon ( gelukkig opgenomen) kwam zeer agressief en dreigend over. Wilden zijn naam niet geven en gaf aan dat een rechtzaak niet zou helpen, ze zouden geld in overvloed hebben om de strijd aan te gaan. We hebben aangifte gedaan bij de politie vanwegen geestelijke mishandeling, omdat dit een civiele zaak is hebben we het neergelegd bij Bureau rechtshulp. Doordat we binnen een uur geannuleerd hebben en het opgenomen stuk bewaard hebben, hoeven we niet meer te reageren. De paniek en angst van mijn vrouw wekte bij mij agressie op en snap ik niet dat de eigenaar van dit product nog lekker kan slapen. Walgelijk gewoon. Mensen wees gewaarschuwd. Zorg dat je de gesprekken opneemt. MvG gedupeerden
Ik ben opgelicht door Zonnexis die via…
Ik ben opgelicht door Zonnexis die via Batteroo hebben geprobeerd om me een thuisbatterij aan te smeren van meer dan 18 duizend euro. Binnen twee uur heb ik geannuleerd bij Amin van Zonnexis die langs de deur kwam, maar daar komt nooit een antwoord op, behalve dat ze geld willen zien. Ze hebben me 2500 euro afhandig gemaakt, dus die zal mijn advocaat voor me terughalen, want ze begrijpen denk ik alleen deze taal. Niet intrappen mensen, Zonnexis en Batteroo, het is een onbetrouwbare zaak.
Ben door de heer aan de telefoon…
Ben door de heer aan de telefoon verkeerd voorgelicht, evhter gesprek thuis als zeer prettig en duidelijk ervaren. Leroy was erg duidelijk. Helaas voor ons niet mogelijk
Misleidend
Als ik de tactiek van dit bedrijf misleidend noem ben ik nog heel aardig. Trap er niet in beste mensen, let ook op zonnexis
OPLICHTERS!
OPLICHTERS!! Erg agressieve verkooper van zowel bateroo en zonnexis. Ricardo is een ‘echte’ verkoper zogenaamd gratis batterij voor je zonnepanelen. Dat hij kan slapen ‘s nachts. Gaat dreigen met een rechtszaak want hij staat zogenaamd stevig in z’n schoenen dan. M’n vader heeft een handtekening gezet onder een offerte nog geen koopcontract, maar daar hebben ze schijt aan. Ook aan wettelijke herroepingsrechten hebben ze schijt aan, zij staan boven de wet blijkbaar. Ik ga het melden bij rechtsbijstand en zal boos ook eens mailen :)
Heel goed geholpen door Amine
Batteroo MANIPULEERT!
Batteroo verkoopt je met snelle manipulerende verkooptechnieken een veel te grote en dure thuisbatterij! Daarna bieden ze een kleinere (10 Kwh) aan maar deze is ook veel te duur met bovendien een torenhoge boete voor het annuleren van de 15 Kwh batterij. NIET DOEN EN DIREKT OPHANGEN!
L’expérience Trustpilot