Bax Music Avis

TrustScore 2 sur 5

2,0

Worst experience ever. I Never have had any problems like this with anyone ever before . This is remarkable bad taken care of by helpdesk / customer service. Placed my order 2 months and 15 days a... Voir plus

Ett scamföretag som blåser dig på pengar. Påstår att dom skickat beställt paket och levererat det. Inget paket har kommit och dom kan inte lämna ut spårinformation eller kvittens. Vänd dig till annat... Voir plus

Bra priser på en del varor,bra bemötande om något strular är min uppfattning. Packar ibland utan packmaterial o fyller i fraktdokument fel så leverans blir försenad hos fraktbolag dhl. Ingen elle... Voir plus

Prisvärda produkter och bra och tydlig information om produkterna, garantier och leveranser. Väldigt konkurrenskraftiga fraktkostnader och snabba leveranser till dörren. Tyvärr hade en onödigt s... Voir plus

1. Loisirs & artisanat

Bax Music is your go-to online music store with more than 46,000 bits of gear and accessories in stock. Ordered before 23:00? Receive delivery in 3-4 business days. Assortment More than 1,000 brands and a 21,000m2 warehouse packed with DJ and studio gear, headphones, speakers and lighting, and a mouth-watering and extensive selection of acoustic and electric instruments ready to put any beginner on the right path or equip any pro with their dream setup. Ordering Bax Music makes placing your order smooth and simple. Postage is completely free when you spend 1850 kr or more and almost everything we offer comes with a 2-year warranty and a 30-day trial period. Also, all returns are free of charge. Payment Payment can be made via your preferred method, whether it’s debit card, credit card or PayPal etc. Helpdesk & Online Store Thanks to our clear product pages, any music maker and lover can quickly find what they’re looking for in our online Bax Music store. If you have any questions, Bax Music is available to answer them 6 days a week. You can always find us at bax-shop.com where 445 specialists are ready to help. We support your stage!

Bas

TrustScore 2 sur 5

422 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

17 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Awful

Awful. Again, again and again. I purchased a brand new NI S8 controller on the 29th of April, I received a B-stock one instead, returned it and by the 11th May they received the parcel in their warehouses. Today is the 1st of June no one told me anything, I still did not receive my refund. I spoke with the customer service and they told me they'd get back, still no one contacted me. This is already the third time they play this game, and a lot of other customers had the same experience, so it means this their way of working. For sure is going to be my last time I deal with them but i really suggest you to look for somewhere else professional. Really the worst experience ever in purchasing equipment. I really do not suggest it.

1 juin 2021

Dear Elia,

Thank you for your review. I am very sorry for the delay in receiving your refund and that you were shipped a B-stock item in error.

I can confirm your refund was processed on the 3rd June and you should have the funds back soon.

Kind regards,

Bax Music

Varor saknas i det uthämtade paketet

Beställde en såpbubblemaskin och en dunk med såpbubblevätska som skulle komma senast 27/4. Idag hämtade jag ut paketet, men det var ingen maskin i paketet. Endast vätskan. Ringde till er, kom till en reception där de bara pratade engelska och väntar på att bli uppringd.

7 mai 2021

Dear Hanna,

Tack för din recension och feedback. Vi är mycket ledsna att se att din leverans var sen. Jag ser att du nu har fått ditt paket och vi hoppas att du är nöjd med din produkt.

Vi försöker vårt bästa för att förbättra vår leveransservice och ber om ursäkt igen för all stress som orsakats.

Vänliga Hälsningar,

Bax Music

Just Awful! ordered a studio desk 5-6 weeks…

Awful,ordered a studio Desk 5-6 weeks ago ,Arrived late with a damaged part, now been waiting 3 weeks for a replacement ,have contacted customer care several times no response.
Avoid!! I'd defo use Gak music or Gear for music in the future instead,really not worth the big hassle just to save a couple of quid.

1 mai 2021

Dear customer,
thank you for your feedback.
We are sorry to hear that you received a defected studio desk. If you are still missing the replacement parts we kindly ask you to contact us at the number +49 (0) 2406 9823008. We will double check if we can find a solution providing a replacement of the damaged parts through our suppliers. If we won't be able to proceed in this way we will send you all the instructions to return the product for a product exchange or, if you prefer, the refund on the original payment method.
If you have any further questions, please don't hesitate to contact us.

Pianopall

Beställde en justerbar pianopall.
Blev väldigt positivt överraskad över den mycket gedigna och snygga kvaliteten. Över förväntan😊

25 avril 2021

Supernöjd

Supernöjd. Snabb leverans. Beställde en B-stockgitarr. Helt felfri.
Postnord är som vanligt det enda som inte fungerar. De missade att SMS-avisera när paketet var framme.

23 avril 2021
Avis spontané

Se upp! Bax lurar och bedrar skrupelfritt!

Beställde en ny, ej ännu utkommen modell av Fender från Bax med förväntad leveranstid 4 veckor för någon vecka sedan. Blev därför förvånad då den dök upp på posten fast den fortfarande var restnoterad på hemsidan och hos alla andra leverantörer i Europa. På Bax ville man inte vänta utan beslöt sig istället försöka med en riktig fuling, man skickade mig helt fräckt en äldre, billigare utgången modell som ser nästan likadan ut och hoppades jag inte skulle märka något. Mitt råd, se upp när du handlar på Bax och kolla noggrant det du redan köpt!

26 mars 2021

Hej Mats.
Tack för din recension.

Så irriterande att du inte fick rätt gitarr. Lyckligtvis har du redan kontaktat vår helpdesk så ger vi dig en gratis returfrakt.

Om du har några frågor kan du nå oss via telefon eller e-post.

Våra uppriktiga ursäkter.

I am still awaiting my order to be…

I am still awaiting my order to be delivered. I was told 4-5 days and it’s almost 10 days now. I write many mails but no response.

changing to reflect that fact that i finally got it.

13 mars 2021

Dear Sundeep.
Thank you for your review.

The helpdesk is currently very busy and therefore we are currently responding later than you are used to. We have contacted DHL and your package is on the large side which is why it is delayed in shipment by DHL.

We have asked DHL to deliver your package as soon as possible.
Our sincere apologies.

Uppdatering

Uppdatering: Lämnade betyg för nästan ett år sedan angående en Looper-pedal som slutade fungera omgående efter att jag fick hem den. Över ett år har gått sedan jag skickade in pedalen till de, jag ligger fortfarande ute med 2079 kr. Har kontaktat ARN och fått deras rekommendation. Dessa tjuvar ignorerar även ARN, och det verkar helt enkelt som att jag blivit av med mina pengar... Varnar igen: De må ha lite lägre priser.. men det är INTE värt att riskera att handlar från dessa inkompetenta grobianer.

10 mars 2021
Avis spontané

Som synes ger jag full pott

Som synes ger jag full pott.
Innan jag vågade beställa var jag rejält nervös..då Bax fått mycket tvivelaktiga betyg tidigare, men jag gjorde en chansning då gitarren jag ville ha är limited Edition.
De gjorde precis vad man kan förvänta sig...skickade varan jag betalade för.
Tyvärr måste jag lämna en stor varning gällande PostNord som leverantör. Om möjligt, välj ett annat alternativ.
Jag beställde lördag natt mellan 12:e och 13:e december. Den 14:e var paketet på väg genom Tyskland. (till Sverige)
Några dagar senare skulle paketet levereras till min utlämningsplats, då jag inte kunde ta emot vid dörren.
Tyvärr klarade inte POST NORD av sitt uppdrag och gitarren returnerades till avsändaren. Sagan slutade lyckligt i detta fall då jag med hjälp av fantastiska människor i PN´s kundtjänst efter MYCKET besvär och dyra "gratissamtal" lyckades stoppa paketet innan det lämnade Sverige.

Nåväl, till slut kunde jag ändå plocka ut mitt paket och den extra resvägen till trots var det helt.
När jag packade upp innehållet blev jag riktigt överraskad, då innehållet var i perfekt skick. Allt var förpackat klanderfritt...Det bästa jag någonsin sett. Kan tänkas att Bax inte ens öppnat paketet från fabrik då varenda detalj från gitarr till emballagepåsar och frigolitkuddar såg orörda ut. Mycket nöjd med Bax...som av någon anledning fått mycket kritik tidigare.
Dock vill jag tilläga att gitarren (Jackson X-series Dinky Extreme DKA SW) var sprucken i halsen. Detta ett fel som är från fabrik och Bax inte kunnat se för sprickorna är längst upp där halsen ligger dold mot kroppen, mellan fästskruvarna. Så...Bannor till Jackson, bannor till PostNord. Men 5 stjärnor till Bax som enligt mig är lika pålitliga som andra aktörer som gör det de ska.
Grattis om du orkat läsa klart... : )

10 février 2021
Avis spontané

Har beställt från Bax några gånger nu

Har beställt från Bax några gånger nu, o jag är mer än nöjd. Alla varor har kommit inom utlovad tid, o har varit bra emballerade; varorna i nytt/utlovat skick.
Jag är kräsen med vem jag handlar av, men här har allting hittills stämt klockrent. Ingenting att klaga på.

2 février 2021

Varning

Varning! Beställde en produkt juli 2020 som senare visade sig utgått från sortimentet! Ringde support på Bax och vart lovad återbetalning! Har åter igen kontaktat dom där dom hävdar att pengarna återbetalats till mig, vilket ej stämmer då jag kontrollerat detta med min Bank! Detta börjar likna Stort bedrägeri då jag ej fått ngn återkoppling från företaget som tidigare varken via Mail osv 👹

30 janvier 2021

Kära Clas-Erik.
Tack för ditt meddelande.

Enligt våra register har vi återbetalat beloppet runt 4 januari till det kontonummer du angav.

Vill du kontrollera detta och kontakta oss via telefon eller sociala medier om du inte får det. Då hjälper vi dig gärna.

Våra uppriktiga ursäkter.

Jag fick ett mail att min beställning…

Jag fick ett mail att min beställning hade en leveranstid på ca 25 veckor , vilket var för lång leveranstid så jag ville ha ersättningsvaror istället detta har jag meddelat i det mailet men ej fått något svar från er fastän ni skriver att man ska få svar inom 24 timmar ,dåligt !

12 janvier 2021

Hej Mats.
Tack för din recension.

Vi svarar för närvarande senare än du är van vid oss. Det beror på att det är livligare än vanligt.
Vi har kontrollerat det och lyckligtvis har vi redan haft kontakt och i samråd ordnat nya saker för dig.

Vänligen meddela oss om du har några frågor.

Oärlig marknadsföring

”Beställt före 23.00 leverans inom 3-4 arbetsdagar” är felaktigt och oärlig marknadsföring. Jag har väntat det dubbla. Skriv hellre ”leveras inom 6-8 arbetsdagar, men ofta fortare” Det blir mycket bättre.

(Varan har ej kommit än så kan inte avgöra hur nöjd jag är med den)

7 janvier 2021

Hej Jonas.
Tack för din recension.
Vi förstår din frustration. Det är inte trevligt att din försändelse har försenats. Vi har kontrollerat det, lyckligtvis har din sändning anlänt. Vänligen meddela oss om du har några frågor.

Fraud company

Fraud company, after returning a product the company is lying about giving me my refund, its been 6 months now and they still haven't refunded me a measly £34.99, it was supposed to be £54.99 but they deducted money because refund was requested after 30 days, but i had a 2 year warranty with Bax-Music, this is just totally unacceptable and wrong to do this to someone, they basically stole money from me, bunch of lying crooks, obviously these comments are not all genuine, they go all out of their way to buy fake reviews, rather than to provide customers with genuine service, avoid them at all costs, or don't, do as you please.

4 janvier 2021
Avis spontané

Leverans 7 dagar sen / 28 dagar sen.

Leverans 7 dagar sen, återkommer när varor kommer, om dom kommer.
7/1-21. Nu är min leverans 4 veckor sen, det är några dagar som gått sedan julafton då presenten skulle delas ut. Jag har inte fått någon återkoppling från er förutom svar att ni skall undersöka vad som hänt med mitt paket. Om ni inte hittar paket, skicka ett nytt eller berätta hur ni vill lösa problemet.
Mvh A Bäckman

17 décembre 2020

Hej Anders.
Tack för din recension.

Jag startade genast en utredning. Det borde inte vara så att din försändelse finns kvar i depået så länge. Så snart det finns mer tydlighet kommer vårt backoffice att kontakta dig och informera dig.

Beklagar olägenheten.

Jag har fortfarande inte fått leverans i morgon 2x utlovad leveranstid.

Jag har fortfarande inte fått leverans.
I morgon 2x utlovad leveranstid.

2020-12-20.
Fortfarande inte fått leverans..
kommer i morgon kräva återbetalning.

16 décembre 2020

Hej Robert.

Jag kollade det ett tag, men leveransen har försenats lite på grund av trycket. Den har nu anlänt till Sverige. Vi förväntar oss därför att paketet levereras snart. Ledsen för förseningen.