Wat een ellende, tot overmaat van ramp; de enige die in mijn woonplaats is. Alles wat er mis kan gaan gaat ook mis. Onbeschoft volk, moeilijk bereikbaar, klacht indienen bij hen is onmogelijk, de klac... Voir plus
Lisez les avis des autres
Recent is de eigen apotheek overgenomen door Benu. Sindsdien gaat er elke keer wel iets mis met de bestelling van medicatie. Voor uitleg is er geen rechtstreeks contact mogelijk. Apotheek alleen in de... Voir plus
Zijn gewoon oplichters. Ze brengen elke keer kosten in rekening voor zogenaamde begeleidingsgesprekken die ze helemaal niet voeren en medicijnen die ze in een automaat proppen. Elke keer 15 euro eigen... Voir plus
Bij eerste afgite parkinsonmedicatie werd deze in de afhaalautomaat gepleurd en wel kosten gerekend. Vervogens uitleg gevraagd, vertellen ze dat ik het bij de maaltijd moet innemen. Uuuuh, dat moet ju... Voir plus
Les gens ont aussi consulté
Ik ben al 20 jaar hartpatiënt en heb…
Ik ben al 20 jaar hartpatiënt en heb een ICD geïmplanteerd gekregen. 17 jaar gaat het uitstekend met het verwerken van mijn ruime en noodzakelijke medicijnen .Tot ik in 2023 in Capelle aan den IJssel bij de apotheek oostgaarde wordt ingeschreven. De laatste 2,5 jaar konstant problemen met het uitreiken van de medicijnen. Te weinig of totaal niet geleverd of pas na dat ik de apotheker kwaad toespreekt. Dan kan het ineens wel geleverd worden. Als je een apotheek zoekt ga dan niet naar deze als je tenminste de juiste medicijnen wil ontvangen en de juiste dosering.
je kan er niet contant betalen
je kan er niet contant betalen
mensen zonder pin of schuldhulp kunnen er niet terecht
en krijg ook geen antwoord op mail
medische noodzaak medicatie
Ik beschik over een recept voor een medicijn dat door mijn huisarts als medisch noodzakelijk is aangemerkt en ondertekend. Desondanks weigert men mij dit medicijn aan de balie mee te geven en geeft men aan dat eerst een herbeoordeling moet plaatsvinden. Naar mijn mening is dit niet de juiste gang van zaken en bovendien niet in overeenstemming met de geldende regels. Wanneer een arts een recept uitschrijft en de medische noodzaak vaststelt, dient de apotheek het medicijn in principe te verstrekken. Eventuele vragen of controle kunnen daarna met de voorschrijvende arts worden besproken.
Mijn ervaring met deze vestiging (Deurne) is dat er weinig ruimte is voor overleg en dat er weinig begrip wordt getoond voor de positie en gezondheid van de patiënt. Ik vind dit een zorgwekkende gang van zaken.
Om die reden ben ik voornemens een formele klacht in te dienen bij de Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg (SKGE), zodat deze kwestie onafhankelijk kan worden beoordeeld.
Kortom geen aanrader!
Medewerker Martin Jan Dijkstra bedreigd…
Medewerker Martin Jan Dijkstra bedreigd vrouwen online en maakt racistische he opmerkingen. Eem bent die achter femicide staat en zich racistisch uitlaat laat men werken in eem Apotheek? In zuid Oost ook nog? Hoe dan?
Inlogprocedure hopeloos
Het onderstaande heb ik natuurlijk eerst aan Benu zelf gemaild. Je krijgt geen enkele reactie, wat op mij een slechte indruk maakt. Worden klanten niet serieus genomen?
Bij het inloggen volgt tweetrapsverificatie. Je krijgt een sms-code en toetst die in. Daarna vermeldt de website dat je via DIGID bent ingelogd. Dat is natuurlijk grote flauwekul, want DIGID is niet betrokken bij die sms. Inloggen met DIGID gebeurt altijd via de eigen DIGID-app, met vierlettercode.
Vervolgens blijkt dat je mag inloggen op mijn.benu (pardon, waren we niet al lang ingelogd?)
Dus doorloop je dezelfde stap met sms-code nogmaals. In je mijn.benu omgeving kan niet veel en vragen worden er NIET beantwoord. Zelfs een knop ‘uitloggen’ zocht ik tevergeefs. ‘Uitloggen’ intoetsen in een zoekvakje levert o.m. antwoorden over migraine. Toeval?
Deze week kregen we een uitnodiging van Benu om ons te registreren bij een nieuw platform zodat ons medicijngebruik kan worden geraadpleegd door huisarts en specialist.
Zo’n chaotische organisatie veryrouw ik mijn gegevens niet toe.
De geleverde service was slecht
De geleverde service was slecht. Er is sprake van een groot gebrek aan klantvriendelijkheid en inadequate communicatie. Het lijkt erop dat de organisatie primair gemotiveerd wordt door financiële winst. Ik kan deze BENU apotheek geen enkele ster toekennen.
Incompetence or something worse?
On Friday, I was told (by phone) by someone at Benu Uithoorn I could pick up my medication from the automaat. At 17.30 I got a message saying I could pick it up from inside. The apotheek was closed for the weekend by then.
Today I got a message saying it was in the automaat. I expected 60 tablets (from the doctors assistant). The box in the automaat was not in the usual plastic bag. It was not in the manufacturers box either, but in the Benu boxes when they split a full box.
On getting home, the box said 40, not 60 tablets. I opened it and inide were just 11 tablets. Its not as if 3 strips fell out put (I checked the machine before closing), and one tablet had been deliberately cut off another strip.
Did they not have enough tablets and needed to order the rest? It happens. But where is the communication to say this - nothing was written on the box. No email. No phone call. They can certainly Improve their communication - this is really poor standards for such a big chain. Their customers mean nothing to them.
I will certainly look at how many they charge my health insurer, for before taking this further.
2x via huisarts een medicijn bestelling…
2x via huisarts een medicijn bestelling gedaan, met 3,5 week er tussen.
Benu gemaild moet je via Sivver met hun communiceren, dit gaat bij Sivver continue fout. Als je dan contact wil zoeken is het klachten formulier niet bereikbaar.
Benu is een bedrijf dat eerst aan zijn aandeelhouders denkt, dat zij kanten / patiënten hebben is alleen maar lastig. Ons geld aan een dure Sivver is voor Benu heel gewoon.
te laat opgehaalde medicijnen worden doorverkocht?
Benu Nijmegen Weeshuis:
De mail dat de herhaal medicijnen opgehaald kunnen worden is in mijn spam verdwenen. Medicijnen die daardoor te laat worden opgehaald worden, worden niet meer uitgeleverd. Hadden ze maar opgehaald moeten worden. Wel betaald. Hoogstwaarschijnlijk worden ze nogmaals door verkocht. Bah.
Vriendelijke medewerker neemt proactief…
Vriendelijke medewerker neemt proactief contact op mbt levering vaccinatie gordelroos. Vanwege kosten (eigen rekening) en pauze tussen de eerste en tweede injectie. Ook eventuele bewaar opties worden besproken, niet complex maar wel fijn om daar samen tot een oplossing te komen. Top BENU!
Waardeloze service
Waardeloze service. Er komen mails met niet-actieve links. Website lijkt meer op spam dan op fatsoenlijke dienstverleners.
Automatische receptenherhaling werkt niet. 6 dagen zonder medicijnen....
Onplezierig
Onplezierig, betweterig en zeer onprofessioneel. Medewerker ziet er onverzorgd uit en durft je ook nog als een klein kind te behandelen
Openingstijden op internet niet juist…
Openingstijden op internet niet juist met de werkelijkheid
Staat op de website van de Benu Den Dolder dat ze van 12.00 uur tot 14.00 gesloten zijn. Kom je rond 12.00 uur bij de deur van Benu . Papiertjes op de deur van 12.00 uur tot 14.00 uur gesloten. Communicatie echt dat is weer top.
Ontzettend slecht
Ontzettend slecht! 1 ster is al teveel.
Je vraag om medicijnen te laten bezorgen. Zeggen ze mevr was niet thuis. Ze was er wel. Vervolgens apotheek gebeld. Zeg de apotheek. Om het nog een keer te bezorgen moet mevr 5 euro bezorgen kosten betalen. Ze sturen zeer hoge rekening en. Ze zeggen dat het medicijn niet op voorraad is. Vervolgens is het er wel. Zo kan ik nog een paar dingen opnoemen.
Over gestapt naar een andere geweldige apotheek.
Niet alle pillen leveren
Niet alle pillen leveren, en restant krijg je nooit. kun je weer in de wachtrij gaan staan waarom de rest niet komt.Hoe moeilijk is het om een briefje erbij te doen waarom het niet compleet is. Nu moet ik nogmaals erheen om het achterstallige op te halen.Echt jammer dat het zo slecht gaat in deze sector van de zorg.Ohja Waarom mag ik niet weten wat een doosje medicijnen kost, er staan geen prijzen meer op.
Slechte communicatie
Slechte communicatie, bestellingen die doorgegeven worden door de huisarts die gewoon verdwijnen. Nemen zelf niet de verantwoording voor de onderbezetting van de apotheek. Telefonisch vrijwel niet bereikbaar. Iedere keer dat ik belde werd na een kwartier / 20 minuten in de wacht de verbinding verbroken. Ben overgestapt naar een betere apotheek. Voor mij geen Benu meer.
Niet alle medicatie in afhaalautomaat
Niet alle medicatie in afhaalautomaat
Geen gehoor bij meldingen. Niet beantwoorden mails ook niet via mijn benu Je krijgt geen reactie
Apotheker Benu Scherpenzeel
Apotheker van Benu Scherpenzeel, blijft maar Thyrofix afgeven ipv door de Huisarts (voorgeschreven op recept vermeldt) Thyrax, dat ik al 50 jaar "zonder problemen" slik voor mijn Chronische Schildklierziekte.
Een ziekte die zowel fysiek als mentaal van grote invloed is op de gezondheid. Mijn ernstige bijwerkingen van geprobeerde Thyrofix diverse malen gemeld, maar een paar dubbeltjes meer Winst is kennelijk belangrijker dan de gezondheid van patiënten.
Onzin excuses "moet u zelf betalen, uw verzekering vergoed dit niet"
CZ zegt van wel, wat uw apotheker doet MAG Niet, hij is verplicht u alleen maar Thyrax te geven (een Code Rood medicijn) een ander merk of contant betalen mag niet, hij is FOUT! Moet maar bellen met ons.
Ook ingeschakelde Mediation hulp en mijn PTSS tranen. Zonder enige Empathie weigert hij hardvochtig zijn Zorgplicht.
Het Apotheek personeel is uiterst vriendelijk en zeer correct, maar moet gegeven orders uitvoeren.
Een buurman heeft dezelfde negatieve ervaring gehad met zijn insuline en nog een ander medicijn bij dezelfde Apotheker.
Standaard bezorgen ze niet staat wel in…
Standaard bezorgen ze niet staat wel in het systeem.
echter bezorger heeft geen zin de lift te pakken naar de 13e etage
is bijna structureel, dit is nu ook gemeld aan de zorgverzekeraar
Benu Tuinzigt.Wat gaat er toch ontzettend veel fout…
Wat gaat er toch ontzettend veel fout bij Benu Tuinzigt. Laatst al geen automatische herhaling bloedverdunner op tijd. Nu weer geen gordelroos vaccinaties. Dinsdag gebeld en gevraagd of recept binnen was, dat was er en ze waren al besteld. Kon ze woensdag om 10 uur afhalen. Gemeld dat ik woensdagmiddag afspraak had om de vaccinatie te zetten. Was echt geen probleem. Woensdag naar apotheek gegaan, helaas waren niet besteld. Nu moest ik de huisarts afzeggen...heel vervelend. Geen sorry of niets, was de schuld van de centrale!
En savoir plus sur les différents types d'avis.