Kunne jeg give kundeservicen nul stjerner havde jeg gjort det. Havde en reklamationssag på nogle overtræksbukser fra Berghaus. Lynlåsen gik desværre i stykker, jeg sender dem til reperation. De h... Voir plus

Pakke ble sittende fast til tollbehandling fordi Bergfreunde ikke la ved beskrivelse av innhold. Ved henvendelse til Bergfreunde ber de meg sende dokumentasjon til tollbehandling selv. Sending var på... Voir plus

Du skal jammen lete med lykt og lupe for å finne ut at man må betale for toll når man bestiller fra denne siden. Det burde kommet tydeligere frem, spesielt siden nettsiden faktisk slutter på .no Al... Voir plus

De skryter av at man bare kan bytte vare dersom den ikke passer. Det var ikke så lett. Sendte vare tilbake etter avtale (Uåpnet og ubrukt). Fikk etterhvert beskjed om at den ikke kunne byttes så de... Voir plus

1. Escalade

Informations provenant de diverses sources externes

Bergfreunde.no er leverandøren for friluftsidretter som klatring, isklatring, fotturer, buldring eller yoga: klær, soveposer, ryggsekker, telt, klatresele, tau, kollisjonsputer, isøkser, truger, gasskomfyrer og mye mer.

1,2

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

gjemt informasjon

Kjøpte nylig truger fra Bergfreunde, beste prisen jeg fant på nettet. Da jeg skulle plukke dem opp på postkontoret, måtte jeg betale 25% moms. ???HÆ? Kall meg uobservent og naiv, men når jeg handler fra en nettside på NORSK med .NO domene så går jeg ut ifra at varene sendes fra Norge. Det ble på ingen tidspunkt i handleprosessen informert om at varen sendes fra Tyskland. Når jeg kontaktet kundeservice ble jeg fortalt at adresse til avsender "clearly" sto under "kontakt" seksjonen på nettsiden.

Jaok. Det var den bummerten. Men da er dere advart!

24 mars 2017

Dyre gjemte kostnader og vanskelig å bytte varer som ikke passer.

Sendte vare tilbake etter avtale (Uåpnet og ubrukt). Fikk etterhvert beskjed om at den ikke kunne byttes så de sendte den tilbake uten noen valg. Jeg måtte da betale for frakt ned og tilbake som da kom på 750,- kr.
Så nå har jeg en vare fra dem som ikke passer og som koster 750,- mer enn noen annen plass..

5 août 2016

moms og toll

Her er det ingen opplysning om evt tilleggsberegning av moms. Man risikerer derfor store tilleggskostnader om man ikke vet hva man gjør.

30 juillet 2016

Stort utvalg, bra priser

Har handlet mange ganger, aldri noe å utsette på. Moms og avgifter tilkommer selvsagt på priser. Hvis du returnerer kan du få tilbake moms. Bare å sette seg litt inn i hvordan ting fungerer.

12 mai 2016

Billig, enkelt og raskt

Varene ble sendt raskere enn forventet. Betalte 1250,- (inkludert toll) for en vare som koster 1900,- i Norge. Lett å følge forsendelsen via posten sine sider.

8 août 2015

God kjøpsopplevelse

Kjøpte pearl izumi trail n1 sko. Flotte sko. Kunne vært litt raskere med å sende varene ut fra lager, men kom frem innen 1 uke. Handler gjerne der igjen.

14 juin 2015