Genialt forløb hos Mathilde
Mathildes viden om kost og ernæring er imponerende, og jeg sætter stor pris på, hvordan hun formidler det på en letforståelig måde.
Intet er umuligt for hende, og hun responderer altid positivt på diverse ønsker - om end de måske er utraditionelle. På den måde er hun dygtig til at se hele mennesket og møde den enkelte, hvor vedkommende er.
Det, jeg elsker mest ved at arbejde sammen med hende, er hendes varme og venlighed. Hun skaber en tryg atmosfære, hvor jeg føler mig støttet og motiveret til at nå mine mål. Hendes positive energi smitter af på mig og gør det lettere at engagere mig i min rejse mod en sundere livsstil. Det er en svær rejse, og når min tålmodighed slipper op, fordi det går for langsomt, viser Mathilde gang på gang hendes store faglighed og hendes empatiske sind.
Ofte har jeg set pistolsælgere i samme branche, som forsøger at sælge forløb, og hvor de for mig fremgår uoprigtige, er Mathilde helt modsat. Roligt tager du hun tid til at give gode, faglige svar og værdifuld rådgivning.
16 novembre 2024
Avis spontané