Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

virkeligt dårligt at de sender en mail cirka 10-14dage før 1 oktober for at meddele at mine bonus point ophører jeg kan ikke nå at bruge dem på så kort tid

Noté 2 sur 5 étoiles

Dyrt. Dårlig kaffe. Super irriterende at de er startet med Podimo-reklamer inden starttidspunkt. Dvs inden der også starter reklamer. Selvom man ikke er med i quizzen, er lyden så høj, at man ikk... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Var i BigBio Holstebro 1. November og se One Battle After Another. Købte de dårligste popcorn nogensinde. Det er som at drikke fra det døde hav. Salt indholdet gav ungerne dårlig mave og læberne var m... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Øreknusende høj lyd Var på besøg i denne biograf og se Odysseus, men lydniveauet ødelagde desværre oplevelsen. Man har verdens bedste lydsystem, men vælger at skrue så højt op man overhoved... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,8

Tous les avis

16 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg har i dag været i kontakt med Big…

Jeg har i dag været i kontakt med Big Bio's kundeservice og haft en rigtig ærgerlig dialog.
Ringer ind fordi jeg igår havde bestilt 5 billetter og ville gerne tilføje en ekstra bestillingen, vi opdager så i fælleskab at jeg har har fået lavet en fejl og bestilt billetterne til igår altså mandag og ikke tirsdag. Jeg er helt med på at det er mig der har lavet en fejl! Så vi har brugt 553kr. på billetter som vi jo så af gode grunde ikke har brugt. Jeg bestiller 6 nye billetter til i dag og spørge om de kan gøre noget i forhold til den fejl jeg har lavet, for et nej og spørg så ind til om jeg må tale med chefen, men han har ingen interesse i at komme i dialog med mig. Det synes jeg er en sørgelig måde at håndtere kunder på.

- Cecilie

19 mars 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

Danmarks bedste biograf

Danmarks bedste biograf, vi kommer ingen andre steder!!
Fint udvalg i slik, eeeelsker deres sodavand med smag. De bedste sæder man kan få!
Det eneste minus er at de ikke har en boks til bio/popcorn man kan købe i Føtex/Bilka og den slags steder :( Ville ellers have ønsket mig det til jul fordi jeg elsker den biograf.

25 décembre 2018
Noté 4 sur 5 étoiles

Dejlig biograf meeen

Dejlig biograf. Forholdsvis ren og mega lækre sæder!
Dog synes jeg at hjemmesiden er for dårlig i forhold til at se hvilke film der går hvornår. Jeg kan ikke se hvad der går på torsdag og fredag foreksempel. Ville være rart i fik styr på det, så havde i fået sidste stjerne med

16 novembre 2018
Noté 4 sur 5 étoiles

rimlig god bio med gode lænestole og…

rimlig god bio med gode lænestole og aircondtion men på en varm sommer dag ka det godt være i ikke gøre rent i jeres sale så meget men i det mindste burde man det for der lugte af sved i jeres stole og med skarp lugt men solo a star wars story var en god film og sad godt i jeres stole men jeres shop var måske lige lidt for dyrt købe en mellem popcorn og jeres sodavand men det var til at leve med - men jeg vil helt sikkert komme igen! - Adam

9 juin 2018

Fed Biograf / Elendig hjemmeside

Først og fremmest, fed biograf. MEN! Jeres hjemmeside er noget værre skrald. Den er for det første meget langsom og lader til tit at time-out, hvilket betyder at man hverkan kan komme frem eller tilbage. Virkelig frustrerende oplevelse. Købsoplevelsen trækker desværre 2 stjerner ned.

17 mars 2018

Dyr shop

Baseret på andres anmeldelser, så er jeg glad for ar jeg ikke har haft behov for hjælp. Min lunkne anmeldelse skyldes ene og alene deres shop - det er utrolig dyrt i fht. andre biografer.. Næste gang bliver der shoppet hjemmefra..

24 février 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

Prøvede at ringe og bestille billetter …

Prøvede at ringe og bestille billetter men blev henvist til at booke/betale via hjemmesiden. Gjorde det i går, står 3 kollegaer i big bio her til aften og køber en masse guf og får udleveret vores billetter ca en time før selve forestillingen, UDEN at det nævnes at billetterne ikke er gyldige. For så at få af vide ved på vej ind i salen at man IKKE kan få lov til at komme ind, da billetterne er til forestillingen i går.
Vi står forvirrede og tror at big bio's supervisor kommer med en dårlig joke, men han mente det dybt seriøst.
Hvis man bare havde talt til os med respekt, så havde vi måske bare købt nye billetter, men nej, vi skulle ydmyges foran alle de andre bio gæster som stod i kø for at komme ind.
Den ansvarlige på stedet siger også flere gange i løbet af samtalen, at det er noget de oplever ret tit og må afvise folk, på trods af at de har planlagt en hyggelig aften som så bliver totalt ødelagt pga stædighed og arrogance fra personalet.
Den overordnede chef bliver også ringet op af denne supervisor, og chefen afviser også blankt at gøre noget, på trods at af det er noget man oplever på daglig basis. Det var så lige 6-700 spildt og en aften ødelagt for 3 gæster.
Årets kundeservice award går til...

17 janvier 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

Aldrig set ringere 3d fremvisning.

Så star wars - the last jedi 3d torsdag d. 14/12 kl. 20 - Aldrig har jeg oplevet så ringe en billedkvalitet. Jeg har efterfølgende klaget og været i kontakt med en af chefterne hos kundeservice, som har forsøgt at spise mig af med at "alt virker helt efter hensigten", og at de ting jeg påpeger skyldes at den ikke oprindeligt er filmet i 3d, og at det altså er som følge af konvertering fra 2d osv. - sjovt nok har Bigbio idag (17/12) trukket 3d versionen af star wars fra deres program - men en undskyldning eller kompensation, har jeg og mine venner stadig ikke set skyggen af.

18 décembre 2017
Noté 2 sur 5 étoiles

Så Star Wars her til aften i 3D

Så Star Wars her til aften i 3D. Min første oplevelse med BIG BIO.
Filmen var såmænd glimrende men billedet uskarpt og personalet ikke særlig imødekommende når man påtalte det. Det havde de hørt før sagde de, men sådan var alle Star Wars film jo?
Der var faktisk nogle som gik efter 10 minutter fordi de ikke ville have ødelagt oplevelsen.
Jeg tror jeg smutter til Bagsværd eller Lyngby næste gang jeg skal i biffen.

15 décembre 2017
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg ved ikke hvorfor der er så mange …

Jeg ved ikke hvorfor der er så mange dårlige anmeldelser herinde - alle jeg kender elsker Big bio - jeg er mest til Imax men det er også 2x så dyrt. Jeg elsker til gengæld komforten i big bio 😁 har faldet i søvn til et par film dog 😅

7 décembre 2017
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg ville fornyligt bestille 3 …

Jeg ville fornyligt bestille 3 billetter til Star Wars 8, jeg var derfor inde på deres hjemmeside og fandt en god række hvor der var 4 pladser ledige, men da jeg prøvede at bestille 3 af de 4 ledige pladser fik jeg at vide at det kan man ikke, jeg ringede så ind til big Bio og den person jeg talte med fortalte mig at det var helt korrekt, og grunden var at det så ville være svært at komme af med den sidste ledige plads.....det er totalt dybt latterligt.

Jeg vil i fremtiden finde en anden biograf at se film hos.

2 décembre 2017

Bevares

Bevares, man sidder godt i sæderne.

Servicen er ikke eksisterende, oplevede amatøragtig service i biografen, skriver efterfølgende til BIG og her bekræfter de blot deres amatøragtige stil. Total ansvarsfraskrivelse, og svarer slet ikke på spørgsmålene.

Amatørfirma, kommer ikke tilbage.

13 novembre 2017

Det er en ommer BIG

Det er under al kritik at man ikke må tage ting købt andre steder ( slik og sofavand) med ind i Big bio i Herlev. Billetterne er dyre nok i forvejen, men ok da man sidder fantastisk. Havde købt popcorn hos dem, men måtte ikke tage drikkevare med ind købt andre steder. Total dårlig stil. Det er en ommer BIG.

23 septembre 2017
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus