Har modtaget en afgift hos Big i Herlev 6 uger efter parkeringen. Ingen seddel i ruden, men grundet det er en privat firmabil og derved har et CVR nummer kan afgiften sendes elektronisk. Afgiften er f... Voir plus
Lisez les avis des autres
Pas på! Det vrimler med p-vagter. Og de er aggressive. Har netop siddet og observeret dem skrive afgifter ud til biler, der snitter en kantstreg samt en bil der holdt et par minutter for længe. Vi har... Voir plus
Efter en hyggelig brunch på restaurant Dalle Valle, må jeg konstatere at jeg har fået en bøde for 3 minutters overskridelse af de 2 timers parkeringstid. Vel at mærke meget vildledende, da der åb... Voir plus
Skift dog de elendige p vagter ud med et mere fair og moderne automatisk system. Så undgår vi bøder pga teknisk fejl i elektronisk p-Skive eller blot en forglemmelse. Jeres forretnings drivende må... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Ligesom alle andre - Onepark
Ligesom alle andre, fik jeg også en p-bøde af Danmarks mest engagerede parkeringskorps. Jeg havde været væk i 15 min med en p-skive som var gået ud, og det fik jeg selvfølgelig en bøde for. Sagen er bare den, at Onepark ikke vil annullere bøden, selvom jeg via kvitteringer kan bevise at jeg har holdt parkeret i meget kort tid og umuligt kan have overskredet 2 timer. Big Shopping Center har 2 timers gratis parkering.
Tak for at have sådan en umenneskelig samarbejdspartner.
Latterligt effektive parkeringsvagter…
Latterligt effektive parkeringsvagter og de sværmer som fluer om de pakerede biler. Jeg er sikker på at butikkerne mister mindst det 3 dobbelte hvergang parkeringsselskabet udskriver en bøde på 695 kr. Jeg kommer der næppe igen.
Som alt for mange andre kunder fik jeg…
Som alt for mange andre kunder fik jeg en usmagelig parkeringsbøde for at komme 4 minutter for sent efter en biograftur. Det er ren klapjagt på kunderne. Jeg kan ikke forstå man som center og forretningsdrivende behandler sine kunder så uvenligt. Jeg kommer ikke hos jer mere efter i dag og vil naturligvis sprede budskabet om at folk skal holde sig væk, da I ikke vil jeres kunder. Det må være en bevidst strategi, for når I har så mange dårlige anmeldelser og bare fortsætter i samme stil, er det et klart signal om, at I er hamrende ligeglad med, hvad jeres kunder tænker om jer.
Usmageligt sted
Usmageligt sted, tænk at drive forretning på den måde med så aggressive P-vagter. Vil gøre mit til at mine kundekreds holder sig væk derfra!
Herlev BIG Shoppingcenter? LAD VÆRE!
Det godt nok underligt at bigshopping centeret i Herlev er tilsyneladende ikke interesseret i at kunder bliver længere end de to timer eller fire timer max og handle der! Parkeringselskabet der desværre tager sig af parkeringer virker til at være alt for aggressiv med medarbejdere der står på spring for at uddele bøder! Jeg fik en klækelig bøde på 695 der skulle betales men.... jeg havde IKKE set bøden inden jeg fik at vide den skulle betales med post?!!! Der stod INGEN bøde under min vinduesvasker på bilen og derfor var jeg naturlgivs hele vejen igennem chokeret. Jeg skrev vtil One park der desværre har ansvaret derover og fik svar tilbage med en forklaring men INTET om hvorfor og bevis i form af billede af bøden. Jeg har sgu da automatisk parkeingsskive! Ledelsen af shoppingcenteret har regnet det hele forkert ud synes jeg! Sådan en KÆMPE center og så kun TO TIMER eller FIRE? Det kan ikke passe for hvordan i alverden skal det kunne nåes? Skal man være maratonløber eller hvad? En tur i Føtex eller Netto eller Silvan eller lign og en kop kaffe bagefter tager længere tid hvis man skal slappe af og ikke løbe rundt derover. Hvad med alle de forretninger der.... må man ikke lige have tid til at gå en tur og kigge? Centeret er ikke just tæt på en banegård eller busterminal og derfor kan jeg ikke forstå at man har begrænset parketingen for de handlende for evt. at undgå at folk parkere der og tage af sted til andre gøremål end shopping ved centerets forretninger. Dårlig planlægning og hele vejen igennem en Træls måde at behandle kunder på synes jeg bestemt. Jeg har siden den åndsvage bøde været yderst forsigtig og tager næsten aldrig på indkøb der.... har også anbefalet alle dem jeg kender om at lade være. Jeg har også faktisk fået at vide af andre jeg møder omkring de aggressive parkeringsregler og der mange der ikke GIDER at handle der længere! Jeg vædder på at centerets samlede omsætning er forholdsvis og sammnelignet med de store investeringer der ganske lavt . Bedre parkeringsmuligheder kunne lave om på situationen. Der er en tid med stor konkurrence og penge er svært at tjene og de handlende har et hav af muligheder end at vælge shoppingcenteret der. Lav reglerne om.... Gør noget!
Det godt nok spændende at se at BIg har nærmest KUN negative anmldelser her og de størst antal tumbs down KUN grundet Åndsvage parkeingsregler.... Er det fordi centeret også tjener på det griseri One park laver der Ellerr er det fordi investorer ved BIG er trætte af deres erhverv og vil gå konkurs? Hvor er tilbagemedlinger fra centerets ledelse ? Hallo..... er der nogen hjemme? :-D
DKs ondeste p-vagter
Fik bøde på 695 kr mens jeg hentede kundevogn. Handler aldrig her igen - helt uværdig behandling.
STADIG(!) samarbejde med ONEPARK?!
STADIG(!) samarbejde med ONEPARK?!
BIG Shopping i Herlev. Læs nu anmeldelserne her på TRUSTPILOT og gør noget ved det !!
Onepark er stadig ude af stand til at behandle jeres kunder ordentligt. I er nødt til at stoppe det samarbejde. Jeg kommer HELLER IKKE i centeret mere. Skal et parkerings-firma med dårlig service ødelægge muligheden for at de forretningsdrivende i centeret kan tjene så mange penge som muligt?
Et minimum kunne da være, - at I tager jer tid til at svare kunderne der skriver her på Trustpilot, så alle kan se, at I vil jeres kunder.....
Handicap hensyn hos BIG i Herlev
Min kone skulle ind til Brunch i Dalle Valle i Big Center men da Handicappladser foran Cafeeén var optaget, var jeg nødsaget til at tage en alm. plads på rækken lige bagved. (P Skiven var sat og handicapskilt sidder lige ved siden af). Alligevel fik hun en bøde for at have have holdt parkeret i 2:15 timer. - på offentlige pladser må man holde dobbelt op tidsmæssigt (i forhold til skiltet tidsbegrænsning) på handicap pladser, men det gælder åbenbart ikke hos BIG i Herlev, selvom man er gangbesværet og har brug for at holde tæt på. (551 1208 1815 0038).
Jeg må sige at Handicap hensyn vægtes ikke stort hos BIG eller Onepark (Som BIG jo giver jobbet videre til)
Afskaf P vagterne i Big Herlev
Pas på vagterne, de giver møde uden en reel overtrædelse, jeg gider ikke handle der
Dejlige butikker
Dejlige butikker, men p-vagterne går f*nme i små sko!
Jeg kom 4 minutter forsent ud til min p-Skive og der lå allerede en bøde! Han stod og tog billeder af bilen og sagde til mig der ikke var noget at gøre...
syntes de er urimelige !
Parkering
Parkering og Onepark, var væk fra bilen i max. 10 min. for at købe en hestegodbid, så var der en parkeringsbøde på 650 kr. Jeg sætter aldrig mine ben i big mere med sådan en parkeringspolitik.
OnePark - det er skod
Så længe I har OnePark som parkering sætter jeg ikke mine ben i Jeres indkøbscenter, og det kender jeg faktisk flere der ikke gør og også pga OnePark. OnePark er et useriøst firma med useriøse ansatte, de svindler og bedrager alle.
Grundet Onepark
Grundet Onepark - vil ikke handle der mere.
Jeg har gennem tiden handlet meget i BIG og set film med min familie. Det er slut når grundet Onepark. Hvad er det dog for en ubehagelig pengemaskine I har ansat til at jagte parkeret biler! Det giver ingen mening! 2 x bøder på 10 dage! BIG jeg kan læse at andre har haft samme oplevelse med Onepark. Håber I ændre jeres parkering regler på et tidpunkt! I har mistede en hel familie som kunde!
BIG i Herlev handler der aldrig…
BIG i Herlev handler der aldrig mere , dejlige butikker søde personale , men holde kæft at man kan have et p selskab der kun står og venter at udskrive p bøder , har en digital p skive som viste parkering kl. 14,30 er lige væk i 5 min og kl.14,33 en bøde fordi jeg havde et analog p skiv som de kalder det som stod på anden tid DÅRLIG STIL da p vagten godt havde set os da vi forlod bilen . FRARÅDER alle at kører til BIG Herlev
P-vagter/Onepark er griske og ligeglade…
P-vagter/Onepark er griske og ligeglade med kundeoplevelsen på stedet.
Fik P-bøde på forkert grundlag.
Jeg har været kunde i centret siden det blev oprettet, men risiko for en bøde under parkering er for stor til, at jeg vil handle her mere.
Skabt til at misforstå
Vel at mærke meget vildledende, da der åbenbart er 4 timers parkering visse steder i centeret.
Dejlig pengemaskine I har skabt jer. Må alverdens ulykker vælte ned over jeres lortecenter. Fy for s
Venlig hilsen Anders
Det er en stor parkeringsfælde
Det er en stor parkeringsfælde. Tag hellere i Rødovre centrum. Større og bedre udvalg af butikker og ingen parkeringsgribbe.
Fik p-bøde!!!
I El-Giganten i 20 minutter og kommer ud til p-bøde!!!
Hvor ærgerligt at man skal betale 650,- i bøde for at gå i butikker her!
DÅRLIG SERVICE...
I elgiganten 7 min, 650,- P-Afgift.
I elgiganten 7 min, viste præcist hvad jeg skulle have.
God Service fra Elgigantens side.
Kommer ud og ser en parkringsvagt ved bil, skynder sig at løbe væk da han ser jeg "allerede" er tilbage. Der var under halvt fyldt på pladserne!
Egen fejl ikke at stille P-Skive, men helt unacceptable at have så aggressive p-regler.
At i har solgt jeres sjæl til en …
At i har solgt jeres sjæl til en virksomhed som Onepark, er for mig at se et kæmpe selvmål. Jeg troede, fejlagtigt, at i fungerede ligesom storcentre som Fields og Fisketorvet, hvor man holder gratis i ca. 2 timer, og derefter betaler for det man holder ekstra. Jeg fik en bøde 3 minutter før jeg kom ud til bilen, efter en fin oplevelse med min søn i Leos legeland. Den oplevelse blev delvist ødelagt af P-bøden fra Onepark. Jeres afdeling for forretningsudvikling har virkelig sovet i timen, hvis i tror at denne model skaber loyalitet og tibagevendende kunder
L’expérience Trustpilot