Har modtaget en afgift hos Big i Herlev 6 uger efter parkeringen. Ingen seddel i ruden, men grundet det er en privat firmabil og derved har et CVR nummer kan afgiften sendes elektronisk. Afgiften er f... Voir plus
Lisez les avis des autres
Pas på! Det vrimler med p-vagter. Og de er aggressive. Har netop siddet og observeret dem skrive afgifter ud til biler, der snitter en kantstreg samt en bil der holdt et par minutter for længe. Vi har... Voir plus
Efter en hyggelig brunch på restaurant Dalle Valle, må jeg konstatere at jeg har fået en bøde for 3 minutters overskridelse af de 2 timers parkeringstid. Vel at mærke meget vildledende, da der åb... Voir plus
Skift dog de elendige p vagter ud med et mere fair og moderne automatisk system. Så undgår vi bøder pga teknisk fejl i elektronisk p-Skive eller blot en forglemmelse. Jeres forretnings drivende må... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
P Cirkus
P Cirkus. At der er tidsbegrænset parkering er nærmest en skandale. Tror ikke at folk bare ville parkere her uden at have et ærinde i butikkerne. P vagterne står som ådselædere klar med blokken. SKANDALØST! Find et andet sted at handle.
Deres p cirkus er under lavmålet
Deres p cirkus er under lavmålet, der står 3 p vagter klar til at overfalde din bil.
Alt for aggressive parkingsvagter
Alt for aggressive parkingsvagter. Vi var inde og shoppe 15-20 minutter og kom tilbage for at finde en p-bøde på 650 kr fordi jeg havde glemt at sætte p-skiven. Tror jeg vil holde mig væk fra BIG shopping frem over. Dette var 3. juledag, hvor der var fyldt på parkeringen og tydeligt at dette var en nem måde for Onepark A/S at tjene ekstra skilding. Virkelig dårlig stil!
Alt for emsige P-vagter
Alt for emsige P-vagter, der er MEGET aggressive, og hvis man glemmer at sætte p-skiven, er der med garanti en bøde indenfor 5 minutter.
Selve centret er lidt for beton-agtigt.
Herlev Bymidte, Glostrup eller Rødovre Centeret har masser af de samme butikker, og ingen af de forbandede one-park vagter.
Find et andet sted at handle
Ridiculous parking rules and fees
Ridiculous parking rules and fees. I will never shop there again after receiving a 650 kr fine for exceeding the 2-hour parking limit. My guess is that a large fraction of visitors would easily spend over 2 hours at this center, so even if we accepted the absurd parking rules, what sense does it make to get back in your car every 2 hours and drive around for another spot? If they want to charge for parking, just be honest and set up a gate and an hourly rate.
Nidkære parkeringsgribbe....
Nidkære parkeringsgribbe..... Øv en kedelig måde at behandle kunder på.
Totalt lamt sted
Totalt lamt sted. Parkeringsvagterne står parate som gribbe. Havde sat min p-skive et kvarter forkert, og kom ud til en bøde på 650 kr.. Var inde i Power i 15 minutter. Boykot Big - det gør jeg!.
Øv øv øv
Øv øv øv, så dårligt at de bare ændre tiden fra 3 til 2 timers parkering, kostede lige 650 kr efter 2 timer og 7 min. Kommer der ikke mere. Færdig
Undgå parkeringsbøde - undgå bigshopping!
Undgå parkeringsbøde - undgå bigshopping! Bigshopping i Herlev er en stor parkeringsfælde og er kun skabt for at gøre jeres indkøb 650 kr. dyrere. De benytter sig af OnePark, hvis parkeringsvagter står som gribbe så snart du har parkeret din bil, og tror mig, de skal nok finde en grund til at udskrive en bøde imens man i god tro handler. Og det bliver for mit vedkommende sidste gang!
Urimelig ændring af parkeringsregler
Ændrer pludselig deres parkeingsregler uden tydelig at gøre opmærksom på det, dvs rigtig mange har fået bøder..Tjek også deres Facebook side..Helt urimelig og absolut ikke kundevenligt!! Jeg lægger ikke flere penge i BIG!
BIG Shopping Center er en Gebyr Grip
BIG Shopping Center er en Gebyr Grip
Jeg vil gerne melde mig i koret af utilfredse kunder i BIG Shoppingcenter.
Men det hjælper nok ikke noget. Jeg har korresponderet med en repræsentant for BIG som er fuld stændig ligeglad med kunderne.
Ubegribeligt at det er så svært at forstå at forretningerne lever af kunderne.
Det er under al kritik at der kun er 2 timers parkering. Hertil kommer at parkeringsvagterne står som grippe og venter på hvornår tiden udløber.
Det er uforståeligt at BIG kun tænker på at skræmme deres kunder væk, når man tager i betragtning at alle forretning stor set er helt tomme for kunder. Det har de været de gange jeg har været i BIG.
Hertil kommer at der jo allerede er 3 forretninger der er ved at lukke. Se udlejningsskiltene. Og der kommer sikkert flere lukkede forretninger hvis dette fortsætter.
Det er helt umuligt om morgenen. Jeg træner i Fitness World om morgenen. Døren fra tagparkeringen er lås og jeg kan kun holde i 2 timer i gadeplan. Dette er for lidt til træning og omklædning om morgenen. Fitness World burde boykotte BIG.
Parkering fees on a sunday!!!
Totalt ringe parkerings forhold.
Totalt ringe parkerings forhold.
folk køre som sindsyge har flere gange været tæt på at blive kørt ned fordi det er så uklart om bilerne eller fodgængerne skal holde tilbage. bilerne køre bare. Måske der skulle være nogle fodgænger striber?
det værste er dog.
Rov drift med p bøder. Hva dælen er det for en kunde service.
man kan altså hurtigt bruge mere end 2 timer hvis man er inde og handle eller spise.
og det er sku småligt at give bøder hvis p skiven er 5 eller 10 minutter forkert.
utroligt butikkerne vil være med til dette.
Men de har vel allerede skrevet leje kontrakt de næste 10-25 år....
Jeg gad sørme ikke have butik i BIG.
Jeg kommer ikke igen.
Big Herlev One Park - Business Model is built on Robbing with Parking Fines in Ground Floor
Big Herlev Parking Fine is set up in such a way that people make mistake easily and rob their money with parking fine.
They set up the boards with small letters (NOT BIG BOARDS) in ground floor, only 2 hours park limit in ground floor which is not the same in other shopping malls, no park machines to pay for extra time, parking fine even if just crossed the park time which is not the same in shopping malls....all these make HERLEV BIG LOOSE CUSOTMERS
Here are the issues i see
- Herlev Big doesn't not have a uniform parking fee on all places.
Consequence: People don't observe this so much and they assume the same all over and get trapped at the ground parking places
- Herlev Big One Park always waits and parks people as much as possible after 2 hours right away. In all Shopping malls in Kobenhagen, eventhough they cross parking limit they wont fine right away. They fine only outstanding, long time parking personal cars or vehicles. For example in Fisketorvet, etc.
- One Park doesnt provide any parking machines intentionally in Herlev Big. Because they know they will make more money on fines than parking tickets.
- Herlev Big One Park knows everybody who comes can spend more than 2 hours due to the restaurant, shops etc. People wont come back to car before 2 hours just to change the time; so its easy trap to cross the park time. There is no park machine so that they can pay the extra time. Obviously the moment 2 hours crossed they fine. Its rediculous.
- They wont have USER FRIENDLY PARKING FEE Advertisement System. They make money on fines on Ground Floor, thats why they DID NOT KEEP BIG BOARDS for GROUND FLOOR. Instead they kept for 1.sal or top floor about Parking fee advertisement with Big Letters.
- They DONT HAVE BIG BOARDS on Ground Floor to Warn customers about 2 hours parking limit.
Virkelig dårlig stil BIG:(
Hej BIG.
Det er virkelig dårlig stil, at man fra den ene dag til den anden ændrer parkeringsbetingelserne, fra 3 til 2 timer.
Eller det vil sige, at hvis i nu gjorde jeres kunder opmærksomme på ændringen, så var det vel i orden.
Men et klistermærke på 2x2 cm, det er jo til grin!
Jeg var så heldig, at jeg i dag parkerede på 1. sal, og derved slap jeg for en bøde. for Gud ved at p-vagterne nok skal være der med det samme. De bor jo nærmest derude;)
Der er virkelig mange af jeres kunder, der kommer og ligger mange surt optjente lønkroner i jeres forretninger, og så bliver de straffet for det??
Troede kun det var "Onepark", der var blottet for moral, men når i ikke informerer jeres kunder om sådanne ændringer, må jeg går ud fra, at i også får en del af deres "kage". Føj!!
Fra nu af, bliver der kun handlet stort i Rødovre Centret.
Rov drift
BIG fik mit besøg efter en måneds ferie i udlandet. Og som man plejer sætter man P - skiven og tænker nu har man gjort det helt rigtigt. men nej Onepark har klistret et lille klistermærke med et 2 tal hen over alle 3 taller på de små skilte på p pladsen. Og man gør som man plejer... så selvfølgelig fik jeg en bøde efter 2 1/2 times parkering..
Det er rov-drift i mine øjne. i kan simpelthen ikke være det bekendt over for jeres kunder. I skulle skilte med den ændring så det kunne SES med store skilte i 3 mdr. så kunden fik en chance, når man bruger Big ofte. Hvor er kunde plejen?
Fælder sine kunder
Jeg kommer jævnligt i BIG og synes de 3 timers parkering er OK. Jeg har altid stillet p-bøden korrekt da jeg ved hvor strikse onepark er.
Derfor stod jeg også som et stort spørgsmålstegn da jeg i dag fik min første p-bøde nogensinde. Det tog mig lang tid at finde ud af, at I har ændret parkeringsreglerne da p-skiltene ser ud som de plejer og der INGEN steder i nærheden af hvor jeg parkerede eller inde i centeret stod at man skulle være obs på nye regler. Jeg gennemlæser ikke p-skilte hver gang jeg parkerer, da jeg kommer der jævnligt og for længst (troede jeg) kunne reglerne.
Jeg synes BIG har et ansvar over for deres kunder om at gøre dem opmærksomme på reglerne og ISÆR ændring af regler så det fremgår tydeligt ved ankomst til centeret. Jeg så rigtig mange p-bøder i ruderne i dag og forhørte mig lige hos p-vagterne der informerede mig om de nye regler og at mange får bøder grundet dette. De var søde og venlige og havde mest af alt bare ondt af min veninde og jeg (ja hun fik også en bøde af samme årsag). Jeg har skrevet til onepark - men de er med garanti til at rokke ang. p-bøder, så det er jo bare skønno. Sååå alle andre - hvis ikke BIG selv synes de skal oplyse deres kunder om ændringer så det fremgår tydeligt når de parkerer, så kan jeg da hjælpe alle andre lidt på vej. MAKS 2 timer i kælderen og 4 på taget.
urimelige p-vagter
Jeg vil anbefale alle, at handle andre steder, hvor de grådige p-vagter fra Onepark ikke regerer. Rødovre Centrum har gratis p-pladser uden de generende vagter og mange flere butikker. Jeg kender SÅ mange, der er blevet flået for 650 kroner hvor p-vagten sagtens kunne have udvist kulance og givet en god oplevelse istedet for at ødelægge folks dag og lyst til nogensinde at komme igen. Selv handicappede er de efter. Ingen moral. Fy for f*. For mit eget vedkommende kostede mit, nu sidste besøg, 650 kr for at hente en vare i Power - der var ingen kø så jeg har max været væk i 5 minutter. P-vagterne står seriøst og holder øje med ankomne biler så de kan tjekke om folk glemmer skiven. VIRKELIG dårlig stil
Deres parkeringsbøde helvet
Det så 4 bøde mig eller min familie har fået hos Big.
Forstår ikke de skal være så vilde de parkerings vagter.
Når man så får en urimelig bøde, så de slet ikke til at snakke med.
Big bør overveje længere tidsparkering eller betalings anlæg som fields.
Kan sgu holde længe i fields for de 650kr bøden koster hos Big.
Skod sted at parkere.!
Hvis du er I bil er du jagtet vildt
Aldrig har jeg oplevet at blive jagtet så intenst for parkeringsbøder som her. I de 15 år jeg har kørt bil har jeg fået 4 parkeringsbøder og to af dem hos BIG Herlev.
Park One som er deres parkerings udbyder er simpelthen skruppelløse og I den grad aggressive så uanset at jeg godt kan lide biografen og nogen af restauranterne og egentlig gerne ville frekventere deres forretninger så kommer vi der aldrig igen førend de har fået en anden politik I forhold til parkering.
Det kan simpelthen ikke passe at man skal straffes for at lægge penge hos dem, der er masser af andre steder hvor vi kan handle, gå I biografen og gå ud at spise uden at skulle betale en P-bøde oveni for den fornøjelse.
L’expérience Trustpilot