Har modtaget en afgift hos Big i Herlev 6 uger efter parkeringen. Ingen seddel i ruden, men grundet det er en privat firmabil og derved har et CVR nummer kan afgiften sendes elektronisk. Afgiften er f... Voir plus

Pas på! Det vrimler med p-vagter. Og de er aggressive. Har netop siddet og observeret dem skrive afgifter ud til biler, der snitter en kantstreg samt en bil der holdt et par minutter for længe. Vi har... Voir plus

Efter en hyggelig brunch på restaurant Dalle Valle, må jeg konstatere at jeg har fået en bøde for 3 minutters overskridelse af de 2 timers parkeringstid. Vel at mærke meget vildledende, da der åb... Voir plus

Skift dog de elendige p vagter ud med et mere fair og moderne automatisk system. Så undgår vi bøder pga teknisk fejl i elektronisk p-Skive eller blot en forglemmelse. Jeres forretnings drivende må... Voir plus

1,1

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

1,1

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Pakeringsvagter jager dig hvis din skive står bare 5 min forkert

Min kone havde sat p-skiven så den stod 10 min forkert. Det skal lige siges at en manuel skive er super svær at sætte lige på minuttet.
Vi skulle kun lige have noget i petworld og var tilbage 15 minutter efter til en bøde.
Vi konfronterede p-vagten men han ville ikke engang annulere bøden selvom han godt kunne se det passede
Hvis der ikke bliver rettet op på p-vagternes opførsel så er det sidste gang vi handler der eller går i biografen. der er massere af alternativer.

15 janvier 2017

Parkeringsbøde

Satte skiven og handlede - men 3 timer går hurtigt når man har det sjovt...

3 timer og 7 min senere var der en bøde i forruden - jeg var der 3 timer og 10 min semere •haha•
Så tænker jeg : det er sgu da kun for at tjene ekstra penge til centeret?
Hvem f.... Gider at parkere der, og så tage bussen til et andet sted i herlev? Altså, de eneste der modtager p bøder der, er kunderne der er inde i centeret og handler...

Så jeg tager til Rødovre centrum istedet næste gang, hvor der er gratis parkering :)
Farvel

27 novembre 2016

Elendig parking og meget aggressive parkingsvagter

Har været der flere gange og har ærlig talt ikke lagt mærke til at der er P skive påkrævet... Måske fordi man har så travlt med at finde rundt på selve parkingspladsen der er ELENDIGT designet til at man lige lægger mærke til det.
Skiltene er små og det er på ingen måde tydeligt at du kører ind på et område hvor P-skive er påkrævet.

Var der i under 10 minutter på en hverdag kl. lidt over 10 - Parkeringsbøde på 650kr pga glemt p-skive... først derefter jeg blev opmærksom på at de meget små skilte der rundt omkring står at der er P-skive påkrævet (man skal sku helt tæt på for at se de skilte).

Helt tom parkingsplads derude så vagterne har bare stået og ventet på nemme ofre.
Sætter aldrig mine ben derude igen før det er lavet om.
Eneste måde at firmaer som jer og de andre derude kan forstå at have et shoppingcenter man kører efter skal have den slags parkeringshelvede når der er masser af konkurrenter tæt på med gratis parkering for kunder hvor P skive ikke er påkrævet.

26 juillet 2016

P-bøde efter 10 min

Jeg skulle købe en enkelt ting i Power og havde 2 børn med. Kom torsdag 21/7 kl. 11.30 og halvdelen af parkeringspladsen var tom. Glemte at stille skiven, da jeg handler mest i Rødovre centeret med gratis parkering. Synes det er dårlig stil, at man ikke kører med en observationstid på 10-15 min. Sidste gang jeg handler i bigshopping.

21 juillet 2016

Parkeringshelvede

Har været i centeret for første, eneste og sidste gang.

Glemte at stille p-skiven, så jeg endte med at returnere samtlige af dagens indkøb med begrundelse i P-bøde.

Centeret kan man på ingen måde kontakte. Ingen mail. Ingen Facebook (som der henvises til) og ingen respons på Instagram heller.

Jeg kan heldigvis sagtens finde hen til andre centre med p-automater eller endnu bedre: gratis parkering!

Faktisk er min oplevelse tæt på identisk med Laila Ekbergs.

1 juillet 2016

Dårlig parkering og ingen kontaktinfo til centret

Er netop kommet hjem efter at have returneret varer indkøbt i en af butikkerne i Bigshopping-centret. Det er ligegyldigt hvilken butik det var, for de var såmænd både søde og hjælpsomme. Grunden til at jeg returnerede varerne, var for at have råd til at betale den p-bøde jeg fik for at komme 10 min for sent tilbage til min bil. Det var mit første besøg i Bigshopping og lad os lige slå en ting fast - det er ikke helt nemt at finde ud af hvor man må holde, køre eller hvordan man kommer op at holde på f.eks. taget. Men mht parkeringsbøden, så kontaktede jeg med det samme Onepark (de her 10 min efter) og bad om noget fleksibilitet i forhold til at det var første gang jeg var på stedet og jeg i øvrigt ikke er notorisk "parkeringsforbryder". Men de var hverken til at hugge eller stikke i og derfor ville jeg kontakte Bigshopping for at høre om de kan være tjent med den behandling af kunderne. Min færden i centeret kan dokumenteres med regninger, så der er ikke tale om at jeg bare har sat bilen og er smuttet. Men det var ikke muligt på hverken hjemmesiden eller i selve centret, at komme i kontakt med administrationen. Ikke engang butikkerne kunne fortælle mig hvor jeg skulle ringe/skrive hen. Linket på hjemmesiden til Facebook virker heller ikke. Så jeg er godt og grundigt sur og har ikke tænkt mig at spilde mere tid på at køre til Herlev.

28 juin 2016

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit