Bike.nl Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Drie jaar geleden heb ik een prachtige nieuwe fiets gekocht. naast dat deze mooi is, fietste de fiets helaas toch wel heel zwaar. 112 bikes heeft de fiets voor mij omgebouwd naar een soepel lop... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Teleurstellend. Fiets besteld, verder geen terugkoppeling over status. Na een week gebeld. Blijkt magazijnverhuizing te zijn geweest en dus vertraging in de orders. Jammer voor je, je kan de order... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Nogan fiets voor mijn dochter besteld, dag erna geleverd. Het in elkaar zetten was wel ff een klusje, handleiding niet optimaal en het monteren van het voorwiel en dubbele standaard stond niet vermel... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor het weekend een nieuwe Nogan Transportfiets besteld. Duidelijke mail ontvangen en goede communicatie. Na het weekend direct ontvangen en binnen dik uur in elkaar gezet! Geweldig! Duidelijk handle... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vélos

Écrit par l'entreprise

Bike.nl is dé online fietsenwinkel voor de hele familie. Met een ruim aanbod fietsen, fietsaccessoires, fietsonderdelen en fietskleding hebben we altijd het product dat je zoekt. We zijn bovendien specialist in kinderfietsen en transportfietsen. Heb je hulp nodig? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar! Bij Bike.nl voeren we onder meer ons eigen merk Nogan. Met Nogan fietsen bieden we kwaliteit voor een laagste prijs. Naast de fietsen van Nogan hebben wij onder meer ook fietsen van Valetta, Popal, Supersuper en Volare in ons assortiment.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nazorg Lola Lola fiets 18 inch

In oktober een Grijs roze LolaLola fiets gekocht voor mijn kleindochter. Prima te bestellen, perfect bezorgd en eenvoudig af te monteren. Kleine schade door vallen opgelopen. Stukje lak eraf. Na een mailtje kreeg ik direct een lakstift opgestuurd. Top service!!!

23 janvier 2025

Beste Toos,

Wat een fijne terugkoppeling, bedankt! 😊 We zijn blij om te horen dat de fiets goed bevalt en dat de lakstift heeft geholpen. Veel fietsplezier gewenst voor je kleindochter! 🚲💖

Noté 1 sur 5 étoiles

Kinderfiets van nog geen 2 jaar oud helemaal kapot.

Kinderfiets van nog geen 2 jaar oud valt helemaal uit elkaar. Het hele crankas is kapot en natuurlijk valt dat niet meer onder de garantie. Voor ons nooit meer👋

Vervolgens een reactie dat het slijtage is. Bijzonder dat dit vastgesteld kan worden zonder de fiets te zien. Er zou een onderdeel opgestuurd worden, maar de betreffende collega is op vakantie, dus duurt nog even een paar weken.

21 décembre 2024

Beste Lianne,

Dank u voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over uw ervaring met de kinderfiets. Wij begrijpen dat dit een vervelende situatie is en waarderen het dat u de moeite heeft genomen om dit met ons te delen.

Na beoordeling van uw melding hebben wij vastgesteld dat de trapas defect is geraakt door slijtage. Helaas valt dit buiten de garantieperiode van één jaar op onderdelen. Het is belangrijk om een fiets regelmatig te laten controleren en onderhouden, zoals ook aangegeven in de handleiding. Een eerste nastelbeurt na 3-6 maanden, gevolgd door jaarlijkse onderhoudsbeurten, helpt om slijtage en defecten te voorkomen en de levensduur van de fiets te verlengen. Op het moment dat speling op de trapas wordt ervaren, is het belangrijk deze opnieuw vast te draaien.

Wij hebben in dit geval uit coulance aangeboden om nieuwe lagers voor de trapas te leveren, zodat het probleem voordeliger opgelost kan worden. Wij hopen dat dit helpt om de fiets weer in goede staat te krijgen.

Mocht u verdere vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar.

Het team van Bike.nl

Noté 5 sur 5 étoiles

Het schermpje van mijn kleinzoon zijn…

Het schermpje van mijn kleinzoon zijn 12inch paw patrol was kapot en gebeld naar bike.nl en Joris heeft dit heel snel geregeld dat er kosteloos een nieuwe komt.
Top service

28 novembre 2024

Hallo Fred,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat we het probleem snel en kosteloos konden oplossen. We hopen dat je kleinzoon weer veel plezier heeft van zijn fiets!

Fietsen werden snel geleverd

Fietsen werden snel geleverd. Toen bleek dat er een klein probleem was met 1 van de 2 fietsen werd er snel een vervangend onderdeel opgestuurd. Fietsen voelen degelijk aan. Daar gaan onze kleinkinderen nog lang plezier van beleven.

28 novembre 2024

Beste Hans,

Bedankt voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat de fietsen snel geleverd zijn en dat het probleem met één van de fietsen naar tevredenheid is opgelost. We wensen uw kleinkinderen heel veel plezier met hun nieuwe fietsen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben heel tevreden over de service…

Ik ben heel tevreden over de service die Bike24 biedt. De leveringen gebeuren zoals op voorhand aangekondigd op datum en uur.
De dienst na verkoop is super, de geld-terug-garantie bij een probleem, niet tevreden of beschadiging is hier zeker van toepassing. Ik kan Bike 24 alleen maar aanraden. Topservice !

14 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Ondanks dat er levering problemen waren…

Ondanks dat er levering problemen waren met DHL, pakket werd blijkbaar geleverd op mijn adres met een Handtekening dit niet van mij was helaas... Heb ik meteen contact genomen met bike.nl en werd geholpen door Ivan ! Ze gingen een enquête af leggen en contact nemen met DHL maar omdat de verjaardag van mijn zoon gevierd wordt aanstaande zaterdag, heeft hij mij een nieuw fiets opgestuurd via Bpost en kreeg ik hem de dag nadien geleverd ! Hartelijk dank voor de service, mijn zoontje is fan van Stitch en zal heel blij zijn hiermee 😊

23 octobre 2024

Beste Asphodele,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en uw begrip in deze situatie! We zijn blij dat we u snel konden helpen en dat uw zoontje zijn nieuwe fiets op tijd voor zijn verjaardag heeft ontvangen. We hopen dat hij veel plezier zal hebben met zijn nieuwe Stitch-fiets! Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan we altijd voor u klaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meisjes transport fiets blauw

Mooie fiets besteld voor mijn dochter.
Helaas problemen bij dhl met leveren.
Na een mailtje naar de klantenservice van bike.nl snel reactie gehad en alsnog snel de fiets geleverd!
Fiets zelf ook erg mooi,bouwpakket maar helemaal compleet.

17 octobre 2024

Beste Mariska,

Bedankt voor uw review en uw geduld. We zijn blij dat het probleem met de levering snel kon worden opgelost en dat de fiets naar tevredenheid is ontvangen. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit en compleetheid van de fiets. Veel fietsplezier gewenst!

kinderfiets voor mijn kleindochter

ik heb een kinderfiets voor mijn kleindochter gekocht, bij aankomst blijkt dat de reflector kapot is. Bericht gestuurd, deze zonder probleem en snel twee nieuwe reflector toegestuurd gekregen. Zeer goede service, vind ik. Mijn kleindochter is erg blij met haar eerste nieuw fiets!

15 octobre 2024

Beste HK Jippie,

Bedankt voor uw review! Fijn dat uw kleindochter blij is met haar nieuwe fiets en dat we het probleem met de reflector snel hebben kunnen oplossen. Veel fietsplezier gewenst!

Super service!!

Anderhalve week geleden een fiets (nogan mat blauw transportfiets) besteld, vanuit bedrijf meteen bevestiging en dat die verzonden was. Helaas was de fiets kwijt geraakt bij dhl (hoe verzin je het zo een groot pakket) contact gezocht met bedrijf en eigenlijk zelfde dag al antwoord, ze zijn meteen onderzoek gestart en al had ik vragen kreeg ik ten alle tijden netjes antwoord. Zelfs nog een mandje gekregen ter compensatie terwijl het niet eens hun schuld was. Gisteren besloten dat er toch een nieuwe fiets werd opgestuurd en vandaag netjes bezorgd. Ook het in elkaar zetten was prima te doen en mn dochter heeeeel blij!
Ondanks de vertraging een hele fijne en goeie communicatie met het bedrijf. Dank je wel Ivan!

9 octobre 2024

Beste Evelien,

Bedankt voor je geduld en je mooie review! We begrijpen dat het vervelend was dat de fiets kwijt raakte tijdens de verzending, maar we zijn blij dat we het snel konden oplossen. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en communicatie. En geweldig dat je dochter blij is met haar nieuwe fiets! Bedankt voor je vertrouwen en nog veel fietsplezier gewenst!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service en een mooie kinderfiets

Voor de 3e verjaardag van onze dochter kochten we een 14inch fiets die bij het openen van de doos al veel te groot bleek te zijn.

Iemand van Bike.nl heeft me vervolgens telefonisch geadviseerd bij het vinden van een fiets die wel geschikt zou zijn en geholpen met de ruiling.

Na een paar dagen was de te grote fiets weer terug bij bike.nl en stond er een nieuwe fiets op de stoep. De 12 inch Nogan Kiki Meisjesfiets in de kleur roze.

De fiets was 85% afgemonteerd en in elkaar zetten was met simpel gereedschap en een duidelijke handleiding goed te doen in ongeveer anderhalf uur.

En toen het grote moment, die big smile op het gezicht van mijn dochtertje toen ze de fiets uitpakte en er direct op weg fietste.

1 octobre 2024

Beste Roy,

Bedankt voor je uitgebreide review! Wat fijn dat we je goed konden adviseren en dat de ruiling soepel is verlopen. Geweldig om te horen dat de Nogan Kiki Meisjesfiets zo'n succes is en dat je dochtertje er meteen met een grote glimlach op weg kon fietsen! Veel fietsplezier gewenst!

Positief

Eerste levering bleek de verkeerde fiets. Direct gebeld naar Bike.nl en goed geholpen. De juiste fiets alsnog snel gekregen. Mooie fiets, ons dochter is er blij mee!

27 septembre 2024

Beste Ineke,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen en dat jullie tevreden zijn met de fiets. We wensen jullie dochter veel plezier met haar nieuwe fiets!

Super fiets en service

De fiets voor onze zoon is snel geleverd. Ik had twee vragen over het in elkaar zetten en werd direct geholpen door een van de medewerkers. Onze zoon is er superblij mee en heeft al heel wat rondjes gefietst:-).

13 septembre 2024

Beste Rembrandt,

Bedankt voor de leuke review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat onze medewerkers je goed hebben kunnen helpen. Geweldig dat je zoon al zo enthousiast aan het fietsen is! We wensen hem nog veel plezier met zijn nieuwe fiets! 🚴‍♂️😊

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een ontzettend slechte service

Wat een ontzettend slechte service. Onze dochter was jarig en we wilden haar een fiets voor haar verjaardag geven. Hij was op tijd binnen maar de verkeerde kleur geleverd. Contact gezocht. Krijg je een korte mail dat we deze dan maar terug moeten sturen en als ze die binnen hebben de goede kleur wordt geleverd. Ten eerste moeten we zelf een mega grote doos weer naar een post nl punt gaan brengen en ten 2e heeft onze dochter doordat hun de verkeerde kleur leveren niet op haar verjaardag haar fiets omdat ze niet gelijk een andere wilde leveren. Mega slechte service dus!!!!

30 août 2024

Beste Wen,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons enorm dat er een verkeerde kleur fiets is geleverd en dat dit op zo’n belangrijk moment, de verjaardag van uw dochter, voor teleurstelling heeft gezorgd. Wij begrijpen hoe vervelend dit is en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

We streven er altijd naar om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Indien er slechts zeer beperkte tijd is om een oplossing te bieden, lukt dit helaas niet altijd op tijd. Daarom adviseren we ook om aankopen voor speciale gelegenheden, zoals een verjaardag, ruim van tevoren te plannen, zodat eventuele problemen tijdig kunnen worden opgelost.

We willen u graag verder helpen en ervoor zorgen dat de juiste fiets zo snel mogelijk wordt geleverd. Om dit zo snel mogelijk in orde te maken, ontvangen we graag uw contactgegevens, omdat we op deze naam helaas niets kunnen terugvinden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen snel een passende oplossing te bieden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meisjes kinderfiets LOLA besteld via…

Meisjes kinderfiets LOLA besteld via internet.
Vlotte bezorging…perfect verpakt…duidelijke uitleg over de montage van stuur & pedalen.
Onze kleindochter gaat *zeker weten* veel fietsplezier hebben.
Over 2 jaar komen wij een nieuwe fiets kopen … maatje groter.😀😀

30 août 2024

Beste Roswitha,

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de Supersuper Lola fiets! Wij wensen uw kleindochter veel fietsplezier toe. Tot over 2 jaar!

Noté 5 sur 5 étoiles

5 sterren en een blije dochter!

Vooraf alle reviews op Trustpilot gelezen en ondanks sommige twijfelachtige beoordelingen, toch besloten een fiets voor onze peuter te bestellen. Wat was dat een goede keus! De fiets werd binnen 5 dagen geleverd, netjes verpakt, onbeschadigd, gewoon gloednieuw (en niet roestig, vies of beschadigd, zoals her en der te lezen viel in onderstaande berichten) 5 sterren voor Bike.nl en een hele blije dochter op een fantastische fiets!

21 août 2024

Beste Romy,

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de fiets goed is aangekomen en dat jullie dochter er blij mee is. We waarderen het dat je ons het vertrouwen hebt gegeven, ondanks eerdere twijfels. Veel fietsplezier gewenst!

Very good experience!!

Very good overall experience!!

13 août 2024

Hello Adrian,

Thank you for your positive feedback! We're thrilled to hear you had a great experience. We look forward to serving you again in the future!

Fantastische fietsen!

Fantastische fietsen die we inmiddels al 2,5 jaar in ons bezit hebben en waarmee we gefietst hebben in Frankrijk, Noorwegen, Spanje, Zweden, Denemarken, Tenerife, de eilanden Corsica en Sardinie en natuurlijk Nederland.😁
Degelijke en betrouwbare fiets die ons niet in de steek laat!

10 juillet 2024

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw lovende woorden! We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met onze fietsen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nadat ons dochter qas gevallen met haar nieuwe fiets ontvingen wij een potje lak km de schade bij te werken.

26 juin 2024

Beste André,

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service. We hopen dat je dochter snel weer met plezier kan fietsen!

Top service

Na wat verwarring over de voorraad status van een fiets voor mijn dochter heeft de klantenservice mij een geweldig alternatief gegeven! Het alternatief was oorspronkelijk een stuk duurder maar werd mij aangeboden tegen de prijs van de fiets die ik initieel had besteld ! Dik tevreden , snelle klantenservice , vriendelijk en zeer behulpzaam!

11 juin 2024

Beste Floris,

Hartelijk dank voor uw lovende woorden! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en het alternatief dat wij hebben kunnen bieden. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit, en het is geweldig om te weten dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. We hopen dat uw dochter veel plezier heeft met haar nieuwe fiets! Mocht u in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebben, staan we uiteraard weer voor u klaar.

Fijne ervaring

Fijne ervaring! Kinderfiets vlot geleverd. Bij het klaarmaken van de fiets bleek 1 trapper niet te 'werken'. Na foto's opgestuurd te hebben, ontvangen wij nu nieuwe trappers. Super netjes! Wij zijn tevreden.

31 mai 2024

Beste Shirly,

Bedankt voor uw positieve review! Het is fijn om te horen dat de kinderfiets vlot geleverd is en dat het probleem met de trapper snel is opgelost. We waarderen uw begrip en geduld. Veel plezier met de fiets!

Team Bike.nl

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus