Bike.nl Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Drie jaar geleden heb ik een prachtige nieuwe fiets gekocht. naast dat deze mooi is, fietste de fiets helaas toch wel heel zwaar. 112 bikes heeft de fiets voor mij omgebouwd naar een soepel lop... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Geplaatste bestelling. Slecht contact en uiteindelijk geen voorraad ondanks dat het beschikbaar is op de website.

Noté 2 sur 5 étoiles

Teleurstellend. Fiets besteld, verder geen terugkoppeling over status. Na een week gebeld. Blijkt magazijnverhuizing te zijn geweest en dus vertraging in de orders. Jammer voor je, je kan de order... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Nogan fiets voor mijn dochter besteld, dag erna geleverd. Het in elkaar zetten was wel ff een klusje, handleiding niet optimaal en het monteren van het voorwiel en dubbele standaard stond niet vermel... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vélos

Écrit par l'entreprise

Bike.nl is dé online fietsenwinkel voor de hele familie. Met een ruim aanbod fietsen, fietsaccessoires, fietsonderdelen en fietskleding hebben we altijd het product dat je zoekt. We zijn bovendien specialist in kinderfietsen en transportfietsen. Heb je hulp nodig? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar! Bij Bike.nl voeren we onder meer ons eigen merk Nogan. Met Nogan fietsen bieden we kwaliteit voor een laagste prijs. Naast de fietsen van Nogan hebben wij onder meer ook fietsen van Valetta, Popal, Supersuper en Volare in ons assortiment.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Missende onderdelen, maar goed opgelost!

We hadden een fiets besteld voor ons zoontje zijn verjaardag. Bij het monteren van de fiets ontbrak er een dopmoertje en de fietsbanden waren zwart, terwijl op de foto's deze bruin waren. Een berichtje gestuurd en er werd direct actie ondernomen om ons als nog de bruine fietsenbanden en het dopmoertje op te sturen. Ze hielden ons goed op de hoogte en kwamen zelf met deze goede oplossing! Goede service!

30 novembre 2023

Beste Michelle,

Wat spijtig dat er wat ontbrak bij de montage, maar fijn dat we dit snel voor je hebben kunnen oplossen. We waarderen je begrip en het feit dat je ons op de hoogte hebt gebracht. Dank voor je positieve woorden over onze service. We hopen dat jullie zoontje alsnog een geweldige verjaardag heeft gehad en veel plezier beleeft aan zijn fiets!

Top service van

Top service van Gidon! Snelle antwoorden en oplossingen!

10 novembre 2023

Beste klant,

Bedankt voor de complimenten! We zijn blij dat je tevreden bent over onze service, met snelle antwoorden en oplossingen. Als er in de toekomst nog iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons gerust weten. Veel plezier met je aankoop!

Noté 5 sur 5 étoiles

goede service na mankementen fiets

Na mijn mail en voorzien van foto's aangaande mankementen fiets ,werd ik snel ( super snel ) geholpen .Vanwege de service die ik kreeg kan ik alleen maar positief zijn. en dan moet ik 5 sterren geven voor de service van Bike.nl .
Kreeg een nieuwe beugel toegestuurd en 25 euro compensatie .Nu afwachten of de fiets het goed blijft doen.

20 octobre 2023

Beste Francois,

Wat fijn om te horen dat je zo snel en goed geholpen bent na het melden van de mankementen aan de fiets. We waarderen je positieve feedback en het toekennen van 5 sterren voor onze service. Mocht je in de toekomst nog hulp nodig hebben, staan we voor je klaar!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele goede service en snelle reactie

Hele goede service en snelle reactie. Er was een onderdeeltje stuk en er wordt direct een vervangend onderdeel opgestuurd. Kan ze zeker aanbevelen!

2 octobre 2023

Beste Tine,

Dank je wel voor je lovende woorden over onze service en snelle reactie. We streven ernaar om problemen snel op te lossen. Het doet ons goed te horen dat je tevreden bent en ons zou aanbevelen. Als er in de toekomst iets is, staan we graag voor je klaar!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele goede service bij kapot achterwiel

Het binnenwerk van het achterwiel van onze dochters fiets bleek kapot te zijn. Na contact opgenomen te hebben met Gidon kregen wij heel snel antwoord dat er een nieuw achterwiel opgestuurd zou worden (gratis, viel onder de garantie) en de kosten van de fietsenmaker worden ook vergoed. Erg onder de indruk van de snelle, vriendelijke en betrouwbare service! Ik zou hier zeker opnieuw een fiets bestellen nu ik weet dat de service zo goed is!

2 octobre 2023

Beste Soo Jin,

Wat vervelend dat het binnenwerk van het achterwiel kapot bleek te zijn, maar we zijn blij dat we het snel en kosteloos onder garantie konden oplossen. Dank voor je positieve woorden over onze snelle, vriendelijke en betrouwbare service. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn. We wensen uw dochter nog veel fijne kilometers met haar fiets!

Goeie service!

Super mooie fiets besteld, zat een diepe kras in het zadel. 1 mailtje met de foto's van het zadel, volgende dag meteen reactie dat er een nieuw zadel wordt opgestuurd. Top service!

21 septembre 2023

Beste klant,

Wat jammer om te horen van de kras, maar fijn dat we het snel konden oplossen! We streven ernaar om uitstekende service te bieden. Bedankt voor het delen van je ervaring en veel plezier met de fiets!

Noté 5 sur 5 étoiles

Twijfelde, maar een heel goede ervaring!

Ik vind maar weinig reviews over bike.nl, wat mij wat huiverig maakte.

Maar ja, de zoon wilde persé die fiets en dit was de beste prijs. Toch maar gekocht via Paypal, dan kon ik mijn geld terug krijgen als het toch niet ok bleek te zijn.

Maar… ik heb me voor niets zorgen gemaakt! Keurig op de hoogte gehouden via mail en binnen 24 uur reed een knetterblije zoon op de zo gewenste fiets. Bizar snel en keurig verpakt. Fiets zoals het plaatje!

Echt een hele goede ervaring met bike.nl.

30 septembre 2023

Beste Kitty,

Wat fijn om te horen dat je ondanks je aanvankelijke zorgen een uitstekende ervaring hebt gehad met Bike.nl! Het is geweldig dat je zoon nu zo blij rondrijdt op de gewenste fiets. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring en voor het vertrouwen in ons. Veel fietsplezier toegewenst!

Uitstekende kantenservice!

Uitstekende kantenservice!
Na enkel maanden ging de versnelling van de fiets kapot. Kan gebeuren uiteraard, dus gemeld bij de klantenservice om te zien wat het vervolg zou zijn. In de tussentijd had de (lokale) fietsenmaker het echter al direct vervangen en hadden we een rekening hiervoor. Deze werd direct opgepakt en aangegeven dat het vergoed zou worden, ondanks dat we niet de juiste procedure hadden afgewacht, omdat onze zoon naar school moest kunnen met de fiets. Meedenken in mogelijkheden ipv slechts regeltjes opvolgen... hier staat de klant dus centraal!

27 septembre 2023

Beste Harold,

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat onze service u goed is bevallen. We hopen dat u veel plezier aan de fiets mag beleven en verwelkomen u in de toekomst graag opnieuw als klant.

Fantastische service

Fiets besteld voor mijn zoon: zeer snel verzonden! Echter raakte de fiets kwijt bij de post. Ik heb contact opgenomen met Gidon van de klantenservice. Binnen zeer korte tijd stuurde hij mij een nieuwe fiets toe. Prachtige fiets, goed in elkaar te zetten en ik heb een heel blij kind hier!

18 septembre 2023

Beste Nikki,

Leuk om te horen dat uw kind blij is met de fiets! Wij wensen uw zoon veel plezier en veilige kilometers toe met zijn nieuwe fiets!

Noté 1 sur 5 étoiles

Volare fietsen zeer slechte kwaliteit

Een paar maanden geleden hebben wij een dames en een herenfiets gekocht van het merk Volare. De kwaliteit van deze fietsen is uitermate teleurgesteld. De eerste fiets die binnenkwam bleek al beschadigd te zijn, gelukkig konden wij deze wel weer terug sturen.

Vervolgens bleken ook de nieuwe fietsen iets te mankeren.. de stuurpin van de herenfiets bleek kapot. Bij de damesfiets was de band lek en zat er een slag in het wiel. Wij hebben onze fietsen moeten laten repareren, dit heeft ons in totaal 180 euro gekost! De fietsenmaker wilde ook geen garantie geven, omdat hij de kwaliteit van de fietsen zeer slecht vindt.

Koop deze fietsen aub niet!

15 septembre 2023

Goedemorgen,

Hartelijk bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te horen dat u niet tevreden bent met onze service. Op de fietsen rust een wettelijke garantie van twee jaar. Indien er binnen de garantietermijn problemen met de fiets optreden dan voorzien wij u hierin uiteraard graag in een oplossing.

Echter lijkt er geen contact met u geweest waar wij op de hoogte gesteld worden van de problemen. Ik kan enkel een e-mailgesprek met u terugvinden over het omruilen van de beschadigd geleverde fiets. Klopt het dat hierna geen contact meer is geweest met u?

Wij zouden het waarderen als u contact kunt opnemen met ons via klantenservice@bigline.nl om de problemen met de fiets te bespreken.

Een fijne dag gewenst!

Een aanrader!

Een aanrader!
Fiets besteld voor mijn dochter. Zeer goede kwaliteit en snel geleverd. Helaas zat er een kleine kras op de voordrager. Melding van gemaakt en dit werd zeer goed opgepakt door de mensen van de klantenservice. Dikke pluim!

29 août 2023

Erg tevreden

Zeker een aanrader. Snelle levering, fijne en makkelijke onderlinge afstemming per email en telefoon en goede klantenservice.
Voor mijn zoon en dochter een fiets gekocht voor de verjaardag. Hebben beiden fietsen zelf in elkaar gezet. Is goed te doen met de handleiding. Bij de fiets voor mijn dochter paste helaas de trapper niet in het schroefdraad en bij de fiets van mijn zoon is de achter reflector door eigen toedoen bij het in elkaar zetten kapot gegaan. Hierover per email en telefoon contact gehad. Waren makkelijk te bereiken en werd meteen opgepakt. Met twee werkdagen nieuwe trapper en reflector ontvangen en twee blije kinderen. Top bedankt!

19 juillet 2023

oplossing

De fiets was niet helemaal in orde bij levering. Dit hebben ze direct opgepakt en opgelost. Zeer vriendelijk en snel in communicatie.

17 juillet 2023

Goede service!

Goede service!
Zeker binnnen 3 dagen antwoord op je mail terug!
En netjes en vriendelijk

11 juillet 2023

Positieve ervaring

Mooie kinderfiets besteld. netjes op tijd en volgens afspraak ontvangen. Op de website staat duidelijk aangegeven wat de voor- en nadelen zijn en ook wat inbegrepen is of juist extra moet worden aangeschaft.

Mogelijk is tijdens het transport het standaard wat verbogen en hierin is ook top meegedacht in oplossingen.

9 mai 2023

Réponse de Bike.nl

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij dat u tevreden bent met de kinderfiets en onze service. We zullen blijven streven naar een goede klantervaring. Bedankt voor uw vertrouwen!

zeker een aan aanrader.

zeker een aan aanrader.
heb een kinderfiets gekocht was een paar dagen later iets kapot aan en ben heel netjes en vriendelijk geholpen en ze hebben me een nieuw onderdeel naar me toe gestuurd

23 mai 2023

Réponse de Bike.nl

Bedankt voor uw aanbeveling! We waarderen uw feedback en zijn blij dat we u goed hebben kunnen helpen met uw kinderfiets. Veel fijne kilometers gewenst!

Super geholpen

Hele fijne, prettige en snelle klantenservice. Ik koop hier nog eens!

16 mai 2023

Réponse de Bike.nl

Dank u wel voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent met onze klantenservice en kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus