Bike Totaal - van Oudenaarden Avis

TrustScore 4.5 sur 5

't Woud, 4, 3232 LN Brielle, Zuid-Holland, NL

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Niet voor niets voor dit bedrijf gekozen. Zeer klantvriendelijk, alle ruimte fiets te kiezen en te testen, goede tips, beter passende fiets daardoor, eerlijk en nuchter. Nu per email Goede tips gek... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed en rustig geholpen.het tweede bezoek nog beter.dankzij uitleg zadel stellen!door monteur.zonder haast en veel geduld aan 81 jarige vooral over het slot en sleutels.

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vélos
  2. Magasin de réparation de vélos
  3. Magasin d'accessoires de vélo
  4. Magasin de vélos d'occasion

À propos de Bike Totaal - van Oudenaarden

Écrit par l'entreprise

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

11 325 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer goede service en heel duidelijk …

Zeer goede service en heel duidelijk uitgelegd wat ik heb gekocht.

16 juillet 2026

Beste,

Fijn dat het allemaal duidelijk was. Een fiets koop je niet elke dag, dus het is goed om te weten wat je precies in huis haalt.

Noté 5 sur 5 étoiles

per email hulp in buitenland

Nu per email Goede tips gekregen bij storing aandrijving tijdens vakantie in buitenland. Na vakantie direct een afspraak en probleem zeer goed verholpen. Perfecte service, zeer prettig personeel.

Beste,

Wat fijn om te lezen dat je ook op vakantie goed geholpen bent. Dat we via de mail iets konden betekenen bij die storing, en dat het daarna snel opgelost was, dat is precies de reden waarom we blij zijn met zulke korte lijntjes.

Bedankt voor het mooie verhaal en het vertrouwen.

Snel en professioneel geholpen

Snel en professioneel geholpen. Binnen 3 dagen had ik een nieuwe fiets die ik wilde met accessoires.

5 juillet 2026

Beste,

Drie dagen van wens naar rijklare fiets, dat is inderdaad lekker vlot gegaan. Veel plezier ermee.

Noté 4 sur 5 étoiles

Vriendelijk, maar nog wel verbetering mogelijk…

We werden vriendelijk en correct ontvangen. Het belangrijkste probleem werd opgelost, maar ze kregen een wat ingewikkeldere kwestie niet voor elkaar. Ik kwam ook voor een nieuw zadel. Op advies van de verkoper kocht ik precies een zadel, dat niet geschikt is voor mij (bleek tijdens de rit naar huis en ook uit nader onderzoek op internet). Ik had toch duidelijk uitgelegd, wat ik zocht, welke problemen ik ondervond met mijn oude zadel. Meer aandacht en deskundigheid waren nodig geweest. Gelukkig mocht ik het zadel terugbrengen en dat werd voorkomend afgehandeld.

Beste,

Fijn dat je het zadel zonder problemen kon terugbrengen, maar dit had natuurlijk liever meteen goed gegaan. Zeker omdat je zo duidelijk had aangegeven waar je naar zocht. Dat is niet zoals het hoort en dat begrijp ik goed.

vakwerk

De monteur van van Oudenaarden heeft van mijn fiets, een 'ouderwetse' Batavus Venturo dus zonder motor, vakkundig de aandrijvingsonderdelen vervangen zodat hij weer soepel, veilig en probleemloos rijdt en ik er weer twee jaar tegen kan.
Tegelijktijdig heeft hij het achterwiel vervangen omdat hij zag wat ik niet wist: sommige spaken stonden op breken en één spaak was al gebroken.
Dit alles was gereed in twee dagen, ik ben tevreden en kan van Oudenaarden van harte aanbevelen.

Beste,

Fijn dat je fiets weer helemaal in orde is. Goed dat die spaken ook zijn meegenomen, want dat soort dingen merk je pas als het te laat is.

Veel plezier met je Venturo.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed en rustig geholpen.het tweede…

4 juillet 2026

Beste,

Fijn dat het tweede bezoek nog beter was dan het eerste. Een goed afgesteld zadel maakt echt een groot verschil in hoe comfortabel je rijdt, blij dat de monteur daar de tijd voor heeft genomen.

Uitstekend

Altijd, vriendelijk en behulpzaam en betrouwbaar.

Beste,

Bedankt voor deze mooie woorden. Fijn dat je dat zo ervaart.

Noté 5 sur 5 étoiles

zeker een aanrader als je een van Raam fiets zoekt.

We zijn goed ontvangen en hebben een eerlijk verhaal gehoord .Het gevoel was gelijk goed.
Er werd tijd voor ons vrij gemaakt ,en de vragen die we hadden werden netjes beantwoord.
We hebben dan ook bij hen een van Raam fiets gekocht. Deze fietshandel is zeker een aanrader.

2 juillet 2026

Beste,

Wat fijn om te lezen dat het gesprek zo prettig verliep. Een eerlijk verhaal en de tijd nemen voor iemands vragen, dat is gewoon hoe het hoort. Gefeliciteerd met de nieuwe Van Raam fiets, we hopen dat je er veel plezier van hebt.

Afspraak is afspraak

Afspraak is afspraak. Heel fijn. Ook netjes gebeld toen er meer aan het onderhoud moest gebeuren.

2 juillet 2026

Beste,

Goed om te lezen dat de communicatie zo soepel verliep. Dat even bellen als er iets extra's nodig blijkt, is precies hoe het hoort.

Excellent.

Alles volgens de afspraak fietsen afgeleverd!

1 juillet 2026

Beste,

Fijn dat de aflevering precies zo verlopen is als afgesproken.

Klantvriendelijk

Top service, ook als de winkel bijna dicht gaat.

5 juillet 2026

Beste,

Fijn dat je nog optijd was! We helpen onze klanten graag tot we écht de deuren sluiten.

Noté 5 sur 5 étoiles

We hebben een fiets gekocht!!

We hebben een fiets gekocht en zijn erg tevreden over hulp en advies. Nette vaklui in een prachtige fietsenzaak, Hier kan je met een gerust hart een fiets kopen.

3 juillet 2026

Beste,

Wat een fijn bericht om te lezen. Prettig dat het advies goed heeft geholpen bij de keuze voor een fiets, en dat je je er goed bij voelde. Veel rijplezier.

Staan je goed te woord

Staan je goed te woord. Vriendelijk en duidelijk. Top.

1 juillet 2026

Beste,

Bedankt voor de fijne woorden. Kort maar duidelijk, net zoals het gesprek blijkbaar was.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus