Jeg fik mails hver dag fra bestilling til levering. Jeg fik besked på hvordan jeg kunne afmelde bestilling, hver dag indtil afhentning fra lager. Efter afhentning fik jeg så mails om hvordan jeg kunn... Voir plus
Lisez les avis des autres
Leveringen blev udført som aftalt. Vi blev opdateret på leveringstidspunkt både dagen før og på dagen, så vi cirka vidste hvornår vi skulle stå klar. Vi er også glade for vores købte produkt, så alt i... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bestiller en Siemens opvaskemaskine, med montering og afmontering af den gamle. Booker og venter 2 uger. Montør kommer ud og konstatere Siemens ikke passer i Ikea køkken, selvom den er valgt neto... Voir plus
Bilka ringede samvittighedsfuldt op for at dobbelttjekke, at jeg havde bestilt alt det fornødne ifm. køb af et køleskab. Dernæst var de to montører super hurtige og professionelle.
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos Bilka.whiteaway.dk finder du altid et bredt udvalg af hvidevarer til skarpe priser. Har du brug for hjælp, så ring på telefon 70 60 61 99 og få god kundeservice
Coordonnées de contact
A répondu à 88 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Hurtig og effektiv levering til…
Hurtig og effektiv levering til rimelig pris

Réponse de Bilka.whiteaway.dk
Levering forsinket i næsten to…
Min levering blev forsinket i næsten to måneder og i flere omgange - blev ikke kontaktet vedr. forsinkelsen, men måtte selv henvende mig for at få oplyst en status. Dvs leve uden køleskab og fryser så længe. Medarbejderne dog venlige og hjælpsomme

Réponse de Bilka.whiteaway.dk
Meget fin service i for bindelse med aflevering
Venlig betjening i forbindelse med bestilling og køb.
Allevering til det aftalte tidspunkt og meget meget fin og venlig service fra chaffør i forbindelse med aflevering.
Det kunne andre firmaer lære noget af !

Réponse de Bilka.whiteaway.dk
God service og hurtig levering ringede og for at høre om den var den rigtigt mål

Bestilte en opvasker kl
Bestilte en opvasker kl. 19 en aften, den blev leveret dagen efter. Super god service!

Réponse de Bilka.whiteaway.dk
Min nye vaskemaskine lækker vand ved…
Min nye vaskemaskine lækker vand ved første vask. Skriver en reklamation. De vil ikke bytte, men vil sende en reparatør 2 uger senere . DET ER BARE IKKE GODT NOK ☹️

Réponse de Bilka.whiteaway.dk
Nem bestilling online og måtte ændre…
Nem bestilling online og måtte ændre leveringsdato efter bestilling hvilket blot var et behageligt opkald med flere muligheder for ændring. Herefter leveret præcis indenfor de 2 timer der var skrevet i ændringsmailen. Rigtig god oplevelse.

Réponse de Bilka.whiteaway.dk
Den 14/12 bestilte jeg et fryseskab(…
Den 14/12 bestilte jeg et fryseskab( troede jeg)til levering 19/12,men det viste sig at jeg havde bestilt forkert, talte med en meget sød sælger, der hjalp med at lave det om, så jeg kunne få leveret en skabsfryser den 23/12, der skulle venstrehængsles og monteres med håndtag og sættes i water. Men ak, der kom 2 søde chauffører med et højrehængt skabsfryser og det kunne ikke montere det ? Ringede til Bilka og fik at vide at der kunne komme en montør den 2/1, så langt så godt, min skabsfryser blev ordnet, men lågen lukkede ikke tæt, så alt tøede op. Ringede igen , der kom 2 chauffører den 8/1 og tog billeder og sagde at den kunne de ikke lave, ringede igen og fik at vide at de ville ombytte den , den 13/1. Men igen var den højrehængt , ny montør den 15/1, der ikke kunne omhængsle den, da det var 2højre beslag der var med, de ringede efter hjælp af 2 andre montører, så der var 4 mand høj, der ikke kunne lave fryseren. Så gav jeg op, ringede og sagde at jeg ville have fryseren afhentet og have mine penge tilbage. Aftalte at den skulle afhentes 19/1, men ak og ve, der kom ingen, ringede igen , nu skulle den afhentes den 21/1. HURRA det lykkes, og har fået mine penge retur. Vil ikke anbefale jeres forretning, til nogen, for sikken en oplevelse, selv om alle jeg har talt med, var søde og forstående, mangle i kommunikation mellem jeres afdelinger. Håber at i vil tage ved lærer og kommunikere bedre indbyrdes og med jeres fremtidige kunder. Det bliver ikke mig, efter den oplevelse .🙈

Réponse de Bilka.whiteaway.dk
Jeg havde bestilt et køle/fryseskab…
Jeg havde bestilt et køle/fryseskab incl. levering og montering. Det blev leveret og båret ind og tilført spænding, hvorefter det blev meddelt at montering - det gjorde man ikke, til trods for at jeg netop havde bestilt med levering og som det stod skrevet i annoncen at "vælger du montering, sørger vi også for, at din egen køkkenlåge bliver monteret på fronten". Temmelig klart og entydigt men nej. Opringning til leverandøren gav ikke noget resultat, så jeg måtte entrere med en lokal tømrer. Særdeles utilfredsstillende.

Réponse de Bilka.whiteaway.dk
Selvom der var en mindre skade på mit…
Selvom der var en mindre skade på mit produkt var der god service og vi fik lavet en aftale alle var tilfredse med, så alt i alt en god service

Réponse de Bilka.whiteaway.dk
Nem og overskuelig bestilling af vare…
Nem og overskuelig bestilling af vare og vare blev leveret til aftalt tid. Alt i alt en positiv oplevelse.

Réponse de Bilka.whiteaway.dk
Bilka er ok at handle med men der…
Bilka er ok at handle med men der leverer gør jeg ikke mere 2 stk ubehagelige fyre der tydeligvis ikke ville sætte hvidvaren på el tage den gamle med den ene tikkede om at få en julegave flere gange det var ubehageligt

Réponse de Bilka.whiteaway.dk
For snart en måned siden bestilte jeg…
For snart en måned siden bestilte jeg en Blomberg opvaskemaskine gennem Bilka Whiteaway...
2 dage senere fik jeg leveret en opvaskemaskine, der var defekt. Først skulle jeg vente 8 dage på, at en servicemand blev tilkaldt, som kunne bekræfte at maskinen var defekt og skulle retur. Dernæst skulle jeg vente knap to uger på, at den defekte maskine blev afhentet. Det blev den i fredags. Nu går jeg og venter på, at Bilka Hvidevarer giver mig mine penge igen. De er stadig ikke kommet. Har skrevet og spurgt ift. tidshorisont, men ikke fået svar. Vælger du at handle her, skal du satse på, at dit produkt er i orden. Min oplevelse gennem den seneste måned er, at der er en yderst begrænset iver ift. at få rettet op på egne fejl og yde god kundeservice.
D.7.1.26 Efter at have talt med Bilka Hvidevare om deres procedure ift. refundering, kan man forvente at det kan tage op til 10 dage, før man får sine penge igen EFTER, at de har afhentet en defekt vare. Det er også værd at tage med i sine overvejelser - jeg ved, at jeg ikke kommer til at handle hos (læs: låne penge ud til) Bilka Hvidevare igen.
JF. Mathias kommentar nedenfor: Jeg fik at vide i dag af Bilka Hvidevare, at der godt kan gå 4-5 dage fra at varen er afhentet til den bliver registreret som værende ankommet til lageret og beskeden er givet videre. Derefter går der 5 bankdage før pengene er refunderet. Så den beskrivelse er ikke min, men en jeg fik af en medarbejder, der gjorde mig klart ( - i et irriteret tonefald tilmed), at det er helt efter proceduren, at jeg ikke havde fået mine penge endnu

Alt varsom det skullevære
Alt varsom det skullevære. God service. God levering

Først flytter I min levering 4 gange
Anmeldelse opdateret maj 2026:
Jeg fik fryseren ombyttet til en ny i januar, som stadig kører fint her i maj. Det tog dog nogle forsøg både at få booket korrekt ombytning og få både levering af ny fryser og afhentning af den gamle. Derfor ændret fra 1 stjerne til 3 stjerner. Kundeservice var egentlig hjælpsomme, de kunne bare ikke altid finde ud af at booke det rigtige.
Først flytter I min levering 4 gange, og nu, hvor jeg har pakket fryseren ud af den ellers pæne papkasse, så står jeg med en fryser, der viser tegn efter at have fået et ordentligt slag på toppen! Plastikken er revnet flere steder og der er ridser flere steder på den HELT NYE fryser. Helt ærligt! Skam jer!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.