Kjøpte glatte forlovelseringer i gult gull, de kostet nesten 25000 kr, etter kun 14 dager å uten å ha brukt de på jobb, så de ikke ut, fulle i riper å skraper, da jeg gikk tilbake for å vise ringene t... Voir plus
Pottesur dame bak kassen, hun eldre. Jeg skulle returnere en vare og fikk bare stikkende kommentarer tilbake. En ting er å være direkte, men dette var noe helt annet. Når jeg sa hei i starten av besøk... Voir plus
⚠️Styr unna⚠️ Leverte inn ca 27 gram ødelagte gullkjeder, hvorav to like kjeder i lik utførelse og fra samme produsent. Når Bjørklund finner det ene til å være 14k gull og det andre til ikke å være... Voir plus
Skulle vært null stjerner!! Har handlet en del på bjørklund netthandel, gode tilbud frister . Men om noe skjer med produktet ditt er service helt forferdelig! Hold dere til fysiske butikker .
Informations provenant de diverses sources externes
Hos Bjørklund finner du et enormt utvalg av smykker, forlovelsesringer, klokker, diamantringer, dåpsgaver og bunadsølv i 90 butikker og i nettbutikken.
Storgata 32, 0184, Oslo, Norvège
- bjorklund.no
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Jeg kjøpte en ring hos dere for to uker…
Jeg kjøpte en ring hos dere for to uker siden, og nå ser jeg at den samme ringen er satt ned med 6000 kroner. Dette gjelder et nytt og ubrukt produkt, og rabatten er betydelig.
Dersom jeg hadde vært klar over at en så stor prisreduksjon skulle komme kort tid etter kjøpet, ville jeg aldri ha valgt å handle hos dere. Jeg opplever dette som svært urimelig overfor lojale kunder.
Butikken ønsker ikke å dekke prisforskjellen, og derfor vil jeg ikke anbefale andre å handle her. Dette har dessverre svekket min tillit til butikken betraktelig.
Betale mellomlegg for samme smykke
Datra min fikk armbånd i bursdagsgave. Da vi kom for å bytte i annen størrelse måtte vi betale mellomlegg fordi gaven var kjøpt på kampanje. Dette synes jeg er hårreisende når smykket byttes i nøyaktig samme smykke, bare en mindre størrelse. Da endte vi med å selv måtte betale for en gave.
Styr unna – uprofesjonelt og misvisende! klokke hos Bjørklund…
Jeg bestilte en klokke hos Bjørklund bare få minutter etter at jeg mottok SMS-tilbudet deres. Bestillingen gikk igjennom helt fint, betaling var i orden, og alt så greit ut. Det var til og med mulig å bestille sent på kvelden.
Etter flere dager kansellerte de plutselig bestillingen og svarte bare at varen var “utsolgt på sekundet”. Dette virker helt ulogisk når jeg bestilte nesten umiddelbart etter at tilbudet kom.
Bjørklund holder ikke det de annonserer. Dette er skuffende, useriøst og føles som villedende markedsføring. Styr unna – ikke la dere lure og bli skuffet slik jeg ble.
Absolute scam
Absolute scam! I took in indian gold with no hallmark but knew it was 22kt gold. Even the sales assistant said it looked like 22kt gold. They sent to gullbørsen and the offer came back as 14kt and less than half its value! Also they valued it with significantly less weight also!
Took to Tavex and they valued it on site, correctly and offered a great price!
Do not take anything to this place. massive scammers!
Jeg bestilte en Seiko Prospex Diver
Jeg bestilte en Seiko Prospex Diver, en SRPH11K1, som var på veldig bra tilbud i anledning black week. Noen dager etter å ha bestilt, fikk jeg en mail om at varen ikke var på lager alikevell, og klokken ble fjernet fra nettsiden dems. Jeg synes det er veldig dårlig at en gullsmed jeg trodde jeg kunne stole på, ikke har orden i varene. Og jeg synes det var rart at en klokke som var limited edition i 2021 var tilbake på bjorklund sine sider, også ble fjernet etter jeg kjøpte.
Bjørklund Gullbørsen
Skulle som mange andre om dagen selge brukt gull og fikk topp service og markedspris for gullet. Ingen misvisende markedsføring der i gården.
Elendig kundebehandling
Elendig kundebehandling og null oppfølging – styr unna Bjørklund Lade!
Jeg leverte inn en Nixon Sentry 42 mm til reklamasjon etter at den hadde fått dugg under glasset – helt åpenbart en feil, siden klokken er markedsført som 10 ATM (100 m) vanntett. Første dama i butikken sa rett ut: «Den klokka er ikke vanntett». Jeg gikk ut, søkte opp produktet og fant jo svart på hvitt at den faktisk ER vanntett. Da jeg kom tilbake og viste henne det, ble jeg bare sendt videre til en annen ansatt som var enda mer arrogant.
Hun sto og påsto at jeg hadde brukt klokken feil, pekte på litt rust og sa det så ut som jeg hadde latt den ligge i vann over tid (!). Totalt nedlatende tone og null forståelse. Til slutt ble vi enige om å sende den til urmaker – og det er nå over to måneder siden. Jeg har ikke hørt et eneste ord fra dem siden. Ingen status, ingen beskjed, ingenting.
Det her er den mest uprofesjonelle behandlingen jeg har opplevd i en butikk noensinne. Feilinformasjon, arroganse, og total mangel på oppfølging. Det er så ekstremt lite kundevennlig.
Hvis du vurderer å kjøpe klokke hos Bjørklund: ikke gjør det.
De kan tydeligvis verken produktene sine eller hvordan man behandler kunder.
Kjøpte kjede på Bjørklund Gulskogen og…
Kjøpte kjede på Bjørklund Gulskogen og fikk hjelp av ekspeditøren i butikken til å ta det på med en gang.Etter ca 2 timer fikk jeg en kraftig reaksjon etter kjedet, dette kunne jeg ikke bruke. Tok med kvittering og kjede for å tilgodelapp, men det gikk ikke. Hun savnet prislappen som ble klippet av i butikken. Videre påpekte hun at det manglet innpakning, noe jeg ikke fikk med. I tillegg kunne jeg jo ha brukt det mer enn jeg sa. Takk for en dårlig opplevelse.
Styr unna denne nettsiden
Styr unna denne nettsiden! Kjøpte dyr klokke og ble feil på den etter en uke, prøvde å lure meg. Dem ville ikke stå for feilen, mente det ikke var noe feil med den og prøvde å tvinge meg til å ta den imot. Så dårlig kundeservice oppfølging av reklamasjon og alt generelt. Kjempe skuffet!! Hadde gitt 0 hvis mulig.
Verste kundeopplvelsen noen sinne
Aldri kjøp varer herifra. Kjøpte en klokke, der kronen falt av etter ett års bruk. Klokken var ikke utsatt for noe som helst støt, skade eller uhell. Sender klokken inn til reklamasjon og får svar mange måneder senere at dette må jeg betale selv og at reperasjonen koster mindre enn klokka.
Jeg kjøpte et smykke av 9 karat “gull”…
Jeg kjøpte et smykke av 9 karat “gull” dette brukte jeg kun en gang i 6 måneder. Smykket okisderte. Mine hogm smykker varer til og med lengre. Da jeg sendte det til reklamasjon, så fikk jeg verken nytt smykke eller pengene tilbake. Fikk tilbake samme smykke renset og da svarer kundeservice med at jeg må rense det med jevne mellomrom. Dette er da snakk om et smykke som er brukt en gang, noen timer. Ikke hadde jeg på meg kremer eller parfyme. Dette tyder på at dette kan skje igjen. De har herved mistet meg som kunde. Jeg føler meg lurt. Forbrukerrådet bør komme inn her.
Jeg fikk Øredobber i hvitt gull med…
Jeg fikk Øredobber i hvitt gull med diamanter 18/3-25.Min datter satte de på meg,og siden har jeg ikke tatt dem av! Nå har 1 av dem løsnet,og jeg finner den ikke!\ det var dyre saker til å være så dårlig!\ kostet vel et sted mellom 12-15000,- kjøpt i Bodø,- var der og klaget på dette;/ men NEI!!!!
Anbefalar alle å holde seg vekke frå…
Anbefalar alle å holde seg vekke frå Bjørklund. Tek ikkje imot reklamsjon på ting som innlysande er reklamasjon.
Reparerte mer enn avtalt uten å gi beskjed
Jeg leverte inn en klokke til Bjørklund Storo for at de skulle lime på en 2 mm lang bit som hadde løsnet fra urskiva. Ba dem om at de samtidig kunne bytte batteri. Det tok 2,5 mnd før klokka kunne hentes. Da hadde de byttet deler, smurt urverk, renset, byttet pakninger, slik at regningen kom på 1810,-. Dersom jeg ber om en konkret reparasjon forventer jeg ikke at verkstedet utvider oppdraget uten å gi beskjed
Ikke meld dere inn i kundeklubben!
Det går ikke jo ikke ann å melde seg ut av kundeklubben, de sender mail hele tiden og kundeservice kan ikke hjelpe deg.
Jeg skulle få byttet batteri på klokka…
Jeg skulle få byttet batteri på klokka mi som hadde begynt å gå seint. Som alltid når jeg hadde et slikt ærend gikk jeg til Bjørklund på Sørlandssenteret , til avdelingen ved Vinmonopolet.Jeg byttet batteri på samme klokka det 16.juni 2024 . Da var det gått 14-15 måneder siden forrige gang. Jeg ble fortalt at det bare var 1 års garanti på batterbytte , så jeg måtte betale for skiftet - noe jeg fant helt ok.
Men, denne gangen var det under 1 år siden forrige bytte - da var det plutselig ingen garanti.De var samme dame som ekspederte meg begge gangene . Hun kunne gjerne bytte batteriet for meg , men jeg måtte pent betale .
Jeg fikk altså forskjellig opplysninger fra samme dame for samme jobb på samme klokke.
Da valgte jeg å få utført jobben hos en annen.
I fremtiden vil jeg benytte en annen butikk både til reparasjon og kjøp .
Kjøpte mansjett og slipsnål til dress…
Kjøpte mansjett og slipsnål til dress ved Bjørklund Kristiansund. 3t senere gikk jeg tilbake til samme butikk, med kvittering i hånd og ville returnere. Dette fikk jeg ikke fordi jeg ikke hadde «returlapp». Hva er vitsen med kvittering da? Dårlig praksis av butikk å nekte kunder returrett!
Bjørklund avd Stovner
Jeg er SVÆRT skuffet over kundeservicen. Jeg har nå ventet i seks uker på tilbakebetaling, etter å ha mottatt feil informasjon fra deres ansatte + at systemet detes har vært nede i na ge uker. I utgangspunktet ble jeg informert om at byttelapp var tilstrekkelig, og at kvittering ikke var nødvendig – i dag får jeg beskjed om det motsatte.
Videre ble jeg heller ikke opplyst av noen av de to ansatte jeg snakket med om at varen var kjøpt i en annen bjørklund butikk enn den jeg henvendte meg til. Denne manglende og motstridende informasjonen har medført unødvendig tidsbruk og frustrasjon!!!
Hadde det vært mulig ville jeg ikke gitt 1 stjerne heller.
Bjørklund på Tveita
Bjørklund på Tveita: Jet leverte inn 2 gullringer for å få dem tatt inn + et diamantsmykke de skulle endre, men jeg skulle få forslag til design først. Ringene ble forhåndsbetalt. Jeg har vært å etterlyst smykkene i 2 måneder og har vært i butikken 5-6 ganger, og hver gang skulle det gå 1 uke til. Jeg spurte dem flere ganger om det ikke var mulig å ringe for å høre hvor lang tid dette kunne ta, men det kunne de ikke. Så ingen tidspunkt ble gitt for når man kunne forvente å få smykkene tilbake. Ble redd de hadde rotet bort smykkene. Jeg måtte faktisk be om å avslutte handelen og få smykkene mine tilbake. Da tok de endelig tak. Da skulle de ordne opp. Jeg spurte pent om det var mulig å få et lite avslag pga dette rotet, men fikk kontant nei. Hadde jeg ikke skulle hatt smykkene til en bestemt anledning, hadde jeg avsluttet handelen, men da hadde jeg risikert å ikke få smykkene til denne dagen. Veldig spent på om smykkene kommer i dag som lovet. Uansett, så kommer jeg faktisk ikke til å handle mer hos Bjørklund. Trist og rotete kundeservice👎
Bjørklund Åsane Storsenter.
Bjørklund Åsane Storsenter.
Var inne for å få pris på å sette inn diamant på alliansering. De måtte sende den til Oslo. Det tok 14 dager å få svar. Deretter en uke til for å få ringen igjen. De skulle ha 2-3000 kr mer enn andre gullsmeder, som har pris på nett eller svarer kjapt på forespørsel. I tillegg tok de 250 kr i "depositum", som vi ikke fikk igjen.
Betjeningen (en kvinne) var skikkelig frekk og ufordragelig mot både samboer og meg. Dårlig service og totalt uegnet ansatt.