blåelefant.dk Avis 63

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Jeg købte en prinsessekjole til min datters fødselsdag, som hun havde ønsket sig i lang tid. Desværre opdagede jeg efterfølgende, at jeg havde bestilt den i forkert størrelse. Jeg kontaktede strak... Voir plus

L'entreprise a répondu

Købte et sengesæt til vores datter. Gratis og hurtig levering! Desværre gik lynlåsen i stykker efter første vask. Skrev til kundeservice, som svarede nærmest med det samme. Modtager nu et nyt sæt leve... Voir plus

L'entreprise a répondu

Min ordre ville ikke gå igennem pga. Fejl ved leveringsmetoden. Jeg skrev med Henrik fra kundeservice og fik super god service! Han bestilte min ordre gennem mail og svarede lyn hurtigt tilbage.. og s... Voir plus

L'entreprise a répondu

Super hurtig hjemmelevering, men når det er sagt, så skal man ikke købe varer på siden, hvis man er usikker på varen. Fortryder man sit køb koster det kassen at returnere. Fortrød købet af en sengehi... Voir plus

1. Magasin de jouets

Informations provenant de diverses sources externes

Blå Elefant - en webshop med legetøj, dåbsgaver, trælegetøj, indretning til børneværelset og alt til børnefødselsdagen. Vi tilbyder gratis fragt, gratis indpakning og hurtig levering

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

63 avis

Aucune trace de demande d’avis

Løj om produktet og sendte fra…

Løj om produktet og sendte fra udlandet!

Købte en højdemåler fra blaelefant.dk, som tydeligt stod opgivet på hjemmesiden til at være lavet i træ.
Da vi fik den kunne vi konstatere at den var lavet af spån (Det er ikke træ men et komposit-materiale).
Da vi så skulle sende retur kunne vi konstatere at pakken skulle returneres til afsender, som åbenbart var i udlandet. Så det endte med at koste os 95kr at få absolut ingenting ud over bøvl.

Kan ikke anbefale nogen at tage risikoen og handle hos blaelefant.dk

25 février 2021

Hej Theis
Tak for din anmeldelse.
Dog lige en kommentar eller to. Vi har på ingen måder skjult det faktum at vi er en svensk virksomhed. Det står flere steder på vor hjemmeside og også på den orderbekræftelse som du fik efter du havde lagt din order.
Omkring betegnelsen på produktet så tager jeg din kommentar videre til vore produktfolk. Vi har ingen intentioner om at vildlede eller lyve om de produkter som vi sælger.

Super hurtig levering

Super hurtig levering! Varen var pakket godt ind. Handler gerne her igen. 🤩👍🏻

18 février 2021

Réponse de blåelefant.dk

Hej Ann. Tak for din feedback. Vi er glade for at du er tilfreds med vor service.
Velkommen tilbage.
Ha en fortsat fin dag.
Med venlig hilsen Henrik, Blå Elefant

Rigtig god oplevelse

Opdagede siden ved et tilfælde, og er blevet meget positivt overrasket. Virkelig fin hjemmeside, med mange gode produkter til gode priser. Hurtig levering ☺️ Mine bedste anbefalinger!

11 février 2021

Réponse de blåelefant.dk

Hej Louise. Tak for din feedback. Vi er super glade for at du er tilfreds. Ha en fortsat fin dag. Med venlig hilsen Henrik, Blå Elefant

Super hurtig levering

Super hurtig levering. 👍😃

7 février 2021

Réponse de blåelefant.dk

Hej Heidi. Tak for din feedback. Vi er glade for at du er tilfreds med vor service. Ha en fortsat fin dag. Med venlig hilsen Henrik, Blå Elefant

Hurtig levering :)

31 janvier 2021

Réponse de blåelefant.dk

Hej Simone. Tak for din feedback. Vi er glade for at du er tilfreds med at handle hos os.
Henrik, Blå Elefant

Leverans dagen efter lagd order

Leverans dagen efter lagd order! Helt fantastiskt. Handlat två gånger och många fler lär det bli, bra kvalitet och gratis inslagning dessutom. Enkelt att skicka till annan adress om man skickar en present... Rekommenderas starkt.

17 décembre 2020

Super god service og hurtig levering

Super god service og hurtig levering på trods af corona og julestress! Fedt med fin og gratis indpakning :)

17 décembre 2020

Réponse de blåelefant.dk

Hej Vibe. Mange tak for din feedback. Vi er glade for at du er tilfreds med vor service.
Ha en rigtig god jul
Henrik, Blå Elefant

Super fin og hurtig handel 😊

22 novembre 2020

Réponse de blåelefant.dk

Hej Marie. Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med at handle hos os. Ha en fortsat fin dag.

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering, overskuelig hjemmeside, lækre ting til børnene, som bedsteforældre kan vi klart anbefale dem😊

14 octobre 2020

Réponse de blåelefant.dk

Hej Yvonne. Tak for din feedback. Vi er superglade for at du er tilfreds med at handle hos os. Ha en fortsat fin dag. Med venlig hilsen Henrik, Blå Elefant

Lyn hurtig levering

9 octobre 2020

Réponse de blåelefant.dk

Hej Henriette. Vi er glade for at du er tilfreds med vor leveringstid. Ha en fortsat fin dag. Med venlig hilsen Henrik, Blå Elefant

Mange ting at vælge imellem og virkelig…

Mange ting at vælge imellem og virkelig hurtig levering 👍👏😊🐇

13 septembre 2020

Réponse de blåelefant.dk

Hej Gitte. Tak for feedback. Vi er glade for at du er tilfreds med at handle hos os. Ha en fortsat fin dag, Henrik, Blå Elefant

Hurtig levering og nem hjemmeside

Hurtig levering og nem hjemmeside. Jeg kan varmt anbefale.

24 janvier 2020

Hej Helle
Tak for din positive feedback. Jeg giver den videre til mine kollegaer - de bliver glade.
Ha en fortsat fin dag. Hilsen Henrik, Blå Elefant

Rigtig fin oplevelse

Rigtig fin oplevelse. Gratis levering som gik hurtigt og alt var som det skulle være - kan klart anbefales

12 mars 2019

Réponse de blåelefant.dk

Hej. Tak for din feedback . Jeg skal give din besked videre til mine kollegaer - de bliver glade.

superb leverans!

Handlat 2 gånger och leveransen är sjukt snabb. Toppen att man kan få presenterna inslagna utan extra kostnad, otroligt nöjd med allt! Tänk om alla företag vore så här :)

(Jag har handlat från blaelefant.se

19 décembre 2018

Super service 👍

Super service 👍
Bestilte en højdemåler, som hurtigt blev leveret.
Desværre havde den en transportskade, hvor hjørnerne havde taget skade. Skrev derfor en mail til dem, med vedhæftet billede.
Fik hurtigt en mail om at de beklagede mange gange, og at de straks ville sende en ny, og at jeg ikke behøvede sende den defekte retur. Modtag pakken allerede dagen efter, og varen var i hel tilstand.
Fantastisk god service, og hurtig levering.

6 décembre 2017