Bolig og Haven Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Fin og god oplevelse. Pakken ankom uden problemer, selvom jeg ikke kunne følge den via tracking undervejs. Produkterne har fået en smule skade under transporten, men det er i en grad, hvor det er helt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god og pålidelig service. Fik hurtigt svar på mail ift. status på en bestilling grundet længere leveringstid pga. sommerferie. Havde bestilt en hylde som desværre var gået i stykker ved modta... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har netop pakket mit nye kunstige juletræ af mærket Nordic Winther ud. Træet er blivet leveret inden for det lovede antal dage, og det har undervejs været nemt at følge status via mails fra Bolig og H... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Det var en super god købsoplevelse, men selve varen (stander til foderhus) viser sig at stå "usikkert" med foderbrættet ovenpå. Den skulle have været længere nede i jorden, for at stå stabilt. Så jeg... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Jardinerie
  2. aussi dans
  3. Magasin de design et de décor intérieur

Écrit par l'entreprise

Hos Bolig & Haven forhandler vi moderne, funktionelle og prisvenlige produkter til både boligen og haven. Vores sortiment er nøje udvalgt med fokus på kvalitet, design og brugervenlighed – så du nemt kan skabe hyggelige og praktiske rammer både inde og ude. Vi tilbyder et meget bredt udvalg indenfor blandt andet møbler inde og ude, trampoliner, legetøj, opbevaringsløsninger og boligtilbehør. Vores produkter findes i flere prisklasser, så der er noget for både dig, der søger en god pris, og dig, der ønsker ekstra kvalitet og holdbarhed. Vi har eget lager i Herning, hvorfra vi sender en stor del af vores varer. Derudover samarbejder vi tæt med udvalgte leverandører og sender i nogle tilfælde direkte fra dem, så vi kan sikre hurtig og effektiv levering. Det giver os fleksibilitet og mulighed for at tilbyde et bredere sortiment. Hos os er god kundeservice en vigtig del af oplevelsen. Vi arbejder løbende på at sikre hurtig levering, klare informationer og en tryg handel. Skulle der mod forventning opstå udfordringer, gør vi vores bedste for at finde en fair og tilfredsstillende løsning. Vores mål er at gøre det nemt og trygt at handle online – og at være et sted, du har lyst til at vende tilbage til.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

21 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Træskålen i sendte var så dårligt…

Træskålen i sendte var så dårligt indpakket, at den var gået i stykker ved modtagelse. Øv.

6 décembre 2023

Hej Frederik,
Det lyder beklageligt! Du er meget velkommen til at sende en reklamation ind på info@boligoghaven.dk. Gerne med billede dokumentation af den beskadiget vare. Så skal vi naturligvis nok være behjælpelige med en løsning.

Kan klart anbefales

Kan klart anbefales! Kundeservice helt i top. Jeg handler meget gerne her igen.

1 décembre 2023

Réponse de Bolig og Haven

Tusind tak Chirstina :-) Det er vi meget glade for. Rigtig god dag.

Hurtig

Hurtig, sikker og nem levering til adressen.

15 novembre 2023

Hej Inge-Lise,
Tak for din anmeldelse :-)

Meget fin oplevelse

Meget fin oplevelse . Hurtig levering og gode priser .

9 novembre 2023

Mange tak for anmeldelsen :-D

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, varen som forventet. Kan kun anbefales.

21 novembre 2023

Hej Aase,
Dejligt at høre :-) og tak for at tage dig tid til at give en anmeldelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er vild med mine væghylder

Jeg er vild med mine væghylder, de er endnu smukkere end på billedet🤪 Dog sidder de lidt løst, der hvor de skal skubbes sammen, hvilket er en lille smule irriterende, men udover det er jeg yders tilfreds 🙆🏽‍♀️

Tak for svar😌 jeg har bare givet dem en klat lim, så det betyder ingenting. Jeg er helt vild med dem! Glædelig jul🎄

20 novembre 2023

Hej Maria,
Godt at høre og mange tak for din anmeldelse :-) Skulle der være problemer med en hylde kan du bare kontakte os med en reklamation på mail.

Havde bestilt 2 sofaborde

Havde bestilt 2 sofaborde, de kom hurtigt og var pakket forsvarligt ind.
God hjemmeside og godt produkt

30 octobre 2023

Hej Philina,
Tusind tak for dine 5 stjerner :-D Er glad for at det hele har været en god oplevelse.

Alt fungerede

Alt fungerede, og varene er fine, så jeg er fuldt tilfreds.

10 octobre 2023

Hej Lone,
Mange tak for din fine anmeldelse :-)
Mvh LAsse

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode priser og nem bestilling

Gode priser og nem bestilling. Fandt nogle Nordic Play produkter til vores børn og her var de absolut de billigste. God kommunikation og hurtig forsendelse. Tilfreds med hele processen.

10 janvier 2023

Hej Cecilie,
Mange tak for en flot anmeldelse med 5-stjerner :-) Det glæder mig at høre alt var godt.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg købte et kryds og bolle spil

Jeg købte et kryds og bolle spil, fin kvalitet, men itu ved modtagelsen, skrev om jeg skulle sende retur, men de skrev et nyt var på vej, men har ikke set noget 3 uger efter. Snydt igen.

18 septembre 2023

Hej Carsten,
Jeg syntes ikke din anmeldelse er helt retvisende. Jeg skrev til dig at vi gerne ville have et billede af skaden inden vi foretog mere. Den har du ikke svaret på og derfor har vi ikke gjort mere i sagen endnu.

Hurtig og præcis levering

Hurtig og præcis levering, og varer jeg ikke har set andrer steder.

29 août 2023

Hej Jens,
Mange tak for din feedback :-)

God hjemmeside

God hjemmeside, god pris og hurtig levering.

11 septembre 2023

Réponse de Bolig og Haven

Tak for din anmeldelse Bolette :-)

Super fin service og hurtig levering

Super fin service og hurtig levering
Tak

14 septembre 2023

Hej Lis,
Tak for din anmeldelse :-) Er glad for at det hele forløb som forventet.

Fuglekasser - uegnede til fugle

Købte to fuglekasser - begge af virkelig ringe kvalitet:
På den ene (redekasse spætte) er låget sammensat at to træstykker og kassen er dermed utæt. Den anden (gråspurvekasse til 3) har alt for små rum til fuglene og hullerne er placerede alt for tæt ved bunden, hvilket gør det let for katte og rovfugle at æde æg eller unger. Træls at skulle bøvle med at returnere!!

21 août 2023

Hej Ida,
Tak for din anmeldelse. Som vi har korresponderet om på mail tager vi naturligvis de defekte fuglekasser retur. Jeg beklager fejlene!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus