Zag bij bestelling dat het huisnr niet klopte! Wel tien keer via e-mail dit kenbaar gemaakt! Automatisch antwoord! DHL gebeld die vertellen dat het teruggestuurd wordt naar verzender! Resultaat is dat... Voir plus
Brekky
Die vielen negativen Erfahrungen hier kann ich persönlich nicht nachvollziehen. Ich habe vor ein paar Tagen meine erste Lieferung bekommen, das 4er-Set plus ein paar zusätzliche Dosen. Alle... Voir plus
Ich habe am 05.05.2024 das Smoothie Bowl 4er Wahl-Set bestellt um dieses Produkt zu testen. Leider hat mich keine dieser vier Sorten überzeugt. Der Geschmack ist sehr schwach und die Konsisten... Voir plus
Verstehe die schlechten Kommentare nicht. Habe zwei Bowls bestellt (Berry Vibes und Tropical Mango) und sie schmecken.. wenn man hier über den natürlichen Geschmack meckert, muss man sich halt doch... Voir plus
Brekky levert jouw vers ontbijt in de brievenbus. Nooit meer een gemiste levering en het is volledig contactloos!
Fruithoflaan 15, 2600, antwerpen, Belgique
- info@brekky.be
- brekky.be
Les gens ont aussi consulté
Brekky!
Avond van tevoren Brekkies besteld en 's ochtends keurig bezorgd!
Brekky had ons kantoor op industrieterrein zelfs gevonden!

Super! Een aanrader!
Zeer gemakkelijk te bestellen en levering is top. Daarnaast is het ook heel lekker.

Zeer smakelijke ervaring!
Ik maakte me eerst wat zorgen of de broodjes wel in onze brievenbus zouden geraken, maar kijk, de 4 broodjes pasten er in! Daarnaast ook keurig verpakt zodat ze beschermd zijn van vocht (in geval van regenweer). De broodjes ‘southern vibe’ en ‘treat yourself’ waren heerlijk! Tip: southern vibe even opwarmen, dan is ie nog beter!

Lekker en vroeg geleverd
Lekker en snelle, vroege levering. Handig als je vroeg de deur uit moet en geen ontbijt in huis hebt.

Ideale combinatie
Super lekker voor diegene dat graag een hartig ontbijt lusten. De noten waren zo zacht en in combinatie met olijfjes en tomaten was dit echt ideaal!

Réponse de Brekky
Als ik ‘s avonds in de zetel zit en…
Als ik ‘s avonds in de zetel zit en besef dat ik morgenvroeg een lekker ontbijtje wil, is dat op 3 minuutjes gefixt via de site van Brekky. Nog half slapend kan ik dan ‘s ochtends mijn Brekky opsmullen!

Helemaal fan!
Lekker lekker en Gemakkelijk te bestellen, zelfs als je er pas laat aan denkt! Topidee!!! Smaakt naar meer.

Heerlijk
Heerlijk, perfect op tijd geleverd. Super gemakkelijk, super snel!

Ovenheerlijke Brekky
Ovenheerlijke Brekky voor mijn ontbijt (Cinnamon Delight)
en lunch (Southern Vibe). Smaakt naar meer!

Lekker én handig
Met een paar klikken besteld, tijdig geleverd, super lekker...een aanrader! Ik ben fan! Doe zo voort, Brekky.

Réponse de Brekky
snel & gemakkelijk als ontbijt!
Ik ben zelf een hele slechte ontbijter, dus Brekky is echt een gemakkelijke oplossing! Ik nam de Brekky met kaneel en suiker, echt lekker! Enkel mocht er van mij meer kaneel inzitten :) Ik wacht ook nog op een uitvoering met Nutella of chocolade hmmm.

A good brekky
Super lekker, erg handig! Ga ik zeker en vast nog bestellen.

Réponse de Brekky
Super goede service en lekker broodje
Super goede service en lekker broodje! Perfect als je 's avonds beseft dat je geen ontbijt hebt voor de dag nadien.

Réponse de Brekky
Ik ben helemaal fan van de Southern…
Ik ben helemaal fan van de Southern Vibes! + het was zo handig dat m’n broodje in de brievenbus zat toen ik op stond!

Réponse de Brekky
Super handig dat ik het op het werk kon…
Super handig dat ik het op het werk kon laten leveren!! Daardoor kon ik gewoon uitslapen en had ik een lekker vers ontbijt in de ochtend voor een faire prijs 👌