Brekky

Zag bij bestelling dat het huisnr niet klopte! Wel tien keer via e-mail dit kenbaar gemaakt! Automatisch antwoord! DHL gebeld die vertellen dat het teruggestuurd wordt naar verzender! Resultaat is dat... Voir plus

Die vielen negativen Erfahrungen hier kann ich persönlich nicht nachvollziehen. Ich habe vor ein paar Tagen meine erste Lieferung bekommen, das 4er-Set plus ein paar zusätzliche Dosen. Alle... Voir plus

Ich habe am 05.05.2024 das Smoothie Bowl 4er Wahl-Set bestellt um dieses Produkt zu testen. Leider hat mich keine dieser vier Sorten überzeugt. Der Geschmack ist sehr schwach und die Konsisten... Voir plus

Verstehe die schlechten Kommentare nicht. Habe zwei Bowls bestellt (Berry Vibes und Tropical Mango) und sie schmecken.. wenn man hier über den natürlichen Geschmack meckert, muss man sich halt doch... Voir plus

1. Boulangerie
  2. Sandwicherie

Brekky levert jouw vers ontbijt in de brievenbus. Nooit meer een gemiste levering en het is volledig contactloos!

Les gens ont aussi consulté

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Howdy'licous lekker

De Brekky wordt inderdaad op tijd geleverd en kan tegen alle weerelementen op (en dat is hier al eens nodig).

Hij was super lekker en het concept vind ik echt praktisch. Van mij volgt er nog een bestelling ;)

Réponse de Brekky

Dag Laurens, leuk dat je zo enthousiast bent! We kijken al uit naar je volgende bestelling ;)

Super tevreden!!

Ik heb ondertussen alle broodjes besteld en geproefd, ik vind ze heel lekker! Dit is voor mij het perfecte ontbijt en het enige wat ik ervoor hoef te doen is mijn brievenbus openen!! Wat een luxe leven.

Réponse de Brekky

Dag Bimie, wat een enthousiasme, bedankt hiervoor!

Lekker en top klantenservice

Lekker, snel en kei handig! Ik had een klein probleem met de kortingscode die niet werkte. Eén van de medewerkers belde mij direct op en loste mijn probleem op!! Super!

Réponse de Brekky

Dag Alexander, leuk om te horen dat je kan genieten van onze Brekky service! Hopelijk tot binnenkort

Super vers ontbijt zonder te hoeven…

Super vers ontbijt zonder te hoeven aanschuiven bij de bakker; ideaal!

Réponse de Brekky

Dag Noa, leuk om te lezen dat het voor jou een echte meerwaarde is! Bedankt voor je mooie recensie.

Treat yourself

Broodje besteld bij Brekky en ik was zeer verrast!
Heel gemakkelijk en super lekker.
Een aanrader voor iedereen.

Réponse de Brekky

Dag Jorché, fijn dat het je heeft gesmaakt. Als je graag zoet ontbijt, probeer ook zeker onze cinnamon delight.

Verrassing

Ik moest al heel vroeg in Antwerpen zijn bij mijn zoon en had geen tijd om te ontbijten , daar zat een verrassing voor me in de brievenbus “ BREKKY “ . Heerlijk die southern vibe , lekkere zuiderse smaak 😋. Wat een service 👍

Dag Mirella

Leuk om te lezen dat je ervan genoten hebt! De volgende keer dat je weer naar Antwerpen komt, staan we voor je klaar ;)

Een aanrader

Een toffe, lekkere verrassing in mijn brievenbus. Ik had de Cinnamon Delight gekozen, een gezonde versie van een koffiekoek.smaakt naar meer!

Réponse de Brekky

Onze Cinnamon Delight is een Belgische klassieker, fijn dat je het lekker vond. Bedankt voor je enthousiasme en hopelijk tot snel!