Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Was heel simpel om kaarten te bestellen. Prima korting. Kaarten waren binnen een minuut beschikbaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super snel de cadeaubon codes verzonden,dwz na betaling via ideal letterlijk meteen de codes in mijn mailbox! .betrouwbaar en zeer goede kortingen..minimaal 8 procent...meer dan bij wissel ,deze is ma... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn eerste bestelling hier mislukte, maar heb het geld netjes retour gekregen. Sindsdien meermaals kaarten besteld, en alles wordt netjes geleverd en werkt prima! Je kunt bij IKEA tijdens het afreken... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

super snelle uitbetalingen. gister bon om 12 uur snachts ingevelverd zaterdag morgen om 0700 sochtends stond het op mijn rekening wat een toppers. net weer een bonnetje ingeleverd en binnen een halfuu... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de transfert d'argent

Écrit par l'entreprise

Cardswap koopt ongebruikte cadeaukaarten in tegen een gereduceerd tarief. Wij verkopen deze cadeaukaarten door met korting aan onze klanten. Op deze manier kom je van ongewenste cadeaukaarten af en bespaar je geld op je nieuwe aankopen met afgeprijsde cadeaukaarten.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Makkelijk en snel! En natuurlijk financieel interessant 💪😁

22 janvier 2026

Bedankt!

Betrouwbare site, aanrader

Meerdere keren kaarten besteld en het kwam altijd snel binnen.

16 janvier 2026

Réponse de Cardswap

Dank je voor deze prachtige review Herman!

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik werd op het bestaan van cardswap…

Ik werd op het bestaan van cardswap getipt maar zag eerst niets van wat ik wilde. N paar uur later was er wel een goeie aanbieding. Die geactiveerd en direct gebruikt. Werkte super.

23 novembre 2025

Bedankt voor uw review!

Dit moet iedereen doen

Eenvoudig wat besparen door een kaart te kopen bij cardswap. 100% betrouwbaar en de code direct in je mail.

6 novembre 2025

Réponse de Cardswap

Beste Rens, hartelijk bedankt voor je review!

Betrouwbaar

Prima, kaart kwam direct binnen en werkte. Hiervoor andere platformen gebruikt maar daar was mijn voorkeurskaart uitverkocht dus kwam zo bij Cardswap terecht. Maar helemaal betrouwbaar en oke dus!

4 novembre 2025

Réponse de Cardswap

Fijn dat je tevreden bent met onze dienstverlening! Bedankt voor je review!

Noté 5 sur 5 étoiles

Betrouwbaar en snelle levering van…

Betrouwbaar en snelle levering van cadeaubonnen met de hoogste kortingen online. Zeker een aanrader!

2 novembre 2025

Réponse de Cardswap

Fijn dat je zo tevreden bent met onze service!

Geemakkelijk te bestellen

Gemakkelijk te bestellen en gelijk in de mailbox. En 8 % korting is altijd leuk.

24 octobre 2025

Réponse de Cardswap

Bedankt voor je review Inge!

Betrouwbaar

Betrouwbaar. Codes voor kadokaart nagenoeg direct in de mail.

19 octobre 2025

Réponse de Cardswap

Bedankt voor je reactie Kiki!

Snel cadeaubonnen met korting

Ik had een paar cadeaubonnen nodig voor Coolblue om wat korting te krijgen op mijn aankoop.
Supersnel en met 8% korting via de mail geleverd.

18 octobre 2025

Réponse de Cardswap

Heel erg bedankt voor je review, Marcel!

Precies zoals je verwacht

Precies zoals je verwacht, goede service en uiteindelijk mooie korting

9 septembre 2025

Réponse de Cardswap

Dank je wel voor deze review!

Noté 5 sur 5 étoiles

Voorheen enkel bekend met wissel.nl Nu…

Voorheen enkel bekend met wissel.nl Nu 2x een cadeaubon besteld bij cardswap. Zeer tevreden! Iets hogere korting dan bij wissel.nl en had ze zeer snel in mijn inbox

20 septembre 2025

Réponse de Cardswap

Dank je wel voor je review, Marleen!

Werkt goed

Werkt goed, ik kreeg na betaling gelijk de code per e-mail.

17 septembre 2025

Réponse de Cardswap

Bedankt voor je review, Suzan!

Simpel

Simpel
Correct

3 septembre 2025

Superbedankt!!

Goedkopere cadeaubonnen

Ik was een beetje sceptisch maar binnen enkele minuten de cadeaubon online per mail ontvangen.

5 septembre 2025

Réponse de Cardswap

Heel erg bedankt voor het achterlaten van een review!!

Noté 4 sur 5 étoiles

Betrouwbaar, vlotte verzending, klein assortiment

Betrouwbare webshop voor de aankoop van tweedehands cadeaukaarten. Cardswap heeft momenteel nog een klein assortiment maar biedt concurerende prijzen t.o.v. vergelijkbare webshops. Na het invoeren van mijn gegevens en de betaling kreeg ik binnen enkele seconden de cadeaukaarten per mail gestuurd.

+ Concurerende prijzen
+ Vlotte verzending

- Klein assortiment (giftcards van 14 verschillende (web)shops)

24 août 2025

Réponse de Cardswap

Erg bedankt voor je uitgebreide review!! Als er nog een webshop is die je mist horen we het graag. Wie weet kunnen we die in de toekomst toevoegen.

Noté 1 sur 5 étoiles

OPGELICHT!

OPGELICHT! Mensen verkopen hier gebruikte bonnen op en ze worden ook weer zonder saldo verkocht. Ik heb nooit een code ontvangen en ze willen mijn geld niet terug geven en een beetje meedenken word ook niet aan gedacht. KOOP HIER ALSJEBLIEFT NIKS!

20 août 2025

Réponse de Cardswap

Hi Britt, u gaf aan dat iemand anders de bonnen namens u heeft gekocht maar deze vervolgens niet met u heeft gedeeld. Helaas kunnen wij niets voor u betekenen als de bonnen niet via uw eigen emailadres of bankrekening zijn aangekocht. Ik hoop dat dit geschil tussen u en de verkoper opgelost kan worden. Cardswap kan geen bonnen of geld van iemand anders aan u geven, zoals door u gevraagd.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus