Christiania Glasmagasin Avis

TrustScore 3 sur 5

3,0

Jeg fikk feil produkter i pakken, fikk svar etter noen dager. Svarer hang ikke på greip i forhold til hva jeg informert om. Ikke hørt noe siden. Håpløs kundeservice. Bestilling 42000661163

L'entreprise a répondu

Etter jeg bestilte varene hos Christiania Glasmagasin , oppdaget jeg at leveringsadresse var feil, og ble jeg helt fortvilet 😢 Jeg kontaktet kundeservice , de fantastiske menneskene som tok seg a... Voir plus

Butikken på Ski hadde ombyggingssalg 'Alle varer opptil 50 % ved kjøp av minst to varer'. Men det var visst ikke for alle varer, men plakatene sto uten noen forbehold. Forbeholdene sto visst i e-post... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Coutellerie
  2. Magasin de matériel de cuisine
  3. Magasin de plans de travail

Écrit par l'entreprise

Christiania Glasmagasin tilbyr et stort utvalg av kjente merkevarer innen kjøkkenutstyr, glass og porselen. Hos oss får du 30 dagers åpent kjøp, slik at du kan handle trygt og enkelt. 😊 Som medlem i kundeklubben vår tjener du poeng på alle kjøp, samt får gode fordeler og tilbud. Velkommen til Christiania Glasmagasin – Din kjøkken- og gavebutikk!

• Pustutveien 18, 1396, Billingstad, Norvège

• cg.no

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 64 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

85 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fint å ønske seg gavekort til et…

Fint å ønske seg gavekort til et servise man sparer på …trodde jeg. Så viser det seg at gavekortet kun kan brukes i butikk …mens servise kun selges på nett😡ikke mulig å bestille til butikk heller. Gavekort fra CG kan ikke brukes i nettbutikk . Vær obs på det når dere ønsker eller skal gi gavekort i gave fra CG

21 octobre 2024

Fikk ikke alle produktene

Fikk ikke alle produktene, ingen svar på e-post, mangler produkter til verdi 500kr. Er student og føler meg lurt av en bedrift som helt sikkert omsetter for mange millioner.

13 octobre 2024

Eksisterer kundeservice?
Forsøkt å sende e-post. Ikke svar tilbake
Chat aldri aktiv. Men kommer på kl 14.00 om at chat er stengt.. da sier de at de er tilgjengelig mellom 9 og 14… er bare det at chat er aldri aktiv mellom 9 og 14. håpløst
Står du kan returnere i fysisk butikk. Men ikke mulig. Kunne få til gode lapp. Det er jo ikke det som står på hjemmeside. Tror det kun var en enkel løsning fordi de ikke hadde peiling. Ville returnere i butikk for å slippe retur frakt

Skal aldri bestille noe på nett fra denne butikk igjen

14 juin 2024

Helt greit

Bestilte 8 kaffekrus, kjempefine krus. Ventet en stund på bekreftelsesmail om at de hadde sendt varene, dette etterspurte jeg. Fikk svar raskt og mail om at varene hadde blitt sendt. Når jeg fikk varene, så synes jeg det er kjempedumt og rart at de har puttet krusene med papir/papp rundt oppi esken. Dette er en gave som skal gis bort. Jeg synes jeg kunne fått med eskene til krusene, men jeg gidder ikke etterspørre det

13 juin 2024

Terrible customer services

Terrible customer services. I had some goods I purchased online which I wanted to return physically to the store in Triaden Shopping Mall (Lørenskog) to save on return fees. The lady was quite rude when I tried to explain some things about the purchase method and began patronizing me. Not enough with that; when I told her she's not polite and I don't like be treated as if I were dumb, she ordered me (used a degrading tone of voice and the body language said it all) as if I were a dog to sign the receipt and go. I asked a question about what it said on the receipt and she continued to patronize and order me to sign. I'm not signing anything until I know what I'm signing! I confronted her behavior and was immediately countered with "I'm only talking to her that way because she's a woman". I mean I am upset, annoyed and speaking my mind loud & clear that her customer services are not om top. Again I received the "woman card". I really don't recommend this store, and especially if you're not 100% in the Norwegian language (if you're a foreigner). She even called the security on me when it really was no need to, and even he looked like a question mark but thanks to that security guy I finally got my return receipt and could continue my day. The lady in the store is in serious need of training when it comes to customer services and definitely needs to leave her personal "man issues" at home. I don't have time for that nonsense!

16 mai 2024

Det ekleste kundeservice

Det ekleste kundeservice. Til mange brev som beskriver et spesifikt problem fikk ett vagt svar. Ikke svarer på ytterligere henvendelser.Negative tilbakemeldinger gjelder ikke bare support også butikksjefen . Jeg vil aldri gå til denne butikken igjen

23 décembre 2023

Dårlig kundeservice

Ekstremt arrogant, dårlig og treigt kundeservice. Det har gått 3 uker og de har ennå ikke sendt varene.
Styr unna, Kitchen og Tilbords er mye bedre alternativer....

28 août 2023

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Måtte kansellere en bestilling da jeg leste feil. Sendte beskjed 5 minutter etter bestilling. 3 dager senere sier dem at dem ikke kan stoppe den da den er pakket og på vei... vel... først 1,5 døgn etter er den registrert som levert inn på posten. Ikke tilbud om fri retur eller at jeg kan la den gå i retur heller. Å de svarer ikke på mail lenger. Sånn har jeg ikke opplevd før. Avbestilling så kort tid etter bestilling er aldri et problem andre steder. Men dere mister kunder på sånt. Klart jeg kommer til å advare andre.... nå er pakken på vei.. å jeg må ut med returporto...

8 mai 2023

Veldig fornøyd

Jeg er veldig fornøyd med varene jeg har bestilt. Jeg har bestilt en del og er også veldig fornøyd med å handle i butikken i Tønsberg. Rask levering og lett å handle fra nettsiden. Anbefales.

24 février 2023

Rask og god kundeservice.

Bestilte en masse julekopper- og ting derfra på salget. Et par av tingene var knust ved ankomst, så jeg sendte en mail med dokumentasjon. Jeg fikk et par alternativer for hvordan reklamasjon skulle foregå og valgte det som passet best for meg. Nå har jeg fått penger igjen for det de var tomme for og resten er på vei i posten. Veldig fornøyd med kundeservicen.

19 janvier 2023

Elendig kundeservice

Bestille julegaver herifra og mottok feil produkt, tok straks kontakt, og fikk beskjed om at jeg skulle få tilsendt en returlapp. Etter flere uker tok jeg kontakt igjen, ingen svar å få. Måtte ta kontakt ytterligere en gang for å endelig motta returlappen (langt etter jul på dette tidspunktet). Etter å ha returnert produktet får jeg beskjed om at de ikke kan sende meg produktet jeg faktisk bestilte fordi det er utsolgt. Ikke så mye som en beklagelse for alt styret.

4 décembre 2022

Elendig kundeservice

Kjøpte en kitchencraft wok panne fra Christiania glasmagasin som ble ødelagt etter 1 gangs bruk selv om jeg var forsiktig med varmen jeg brukte heller ikke harde redskaper/stekespade, butikken nektet så å refundere pannen eller gi meg pengene tilbake

15 novembre 2022

Hårreisende kundeservice som regelrett lyver

Opplevelsen min hos cg.no kan ikke beskrives som noe annet enn min verste kundeservice-opplevelse noensinne. Jeg la inn en bestilling 30.09, 11 dager senere trakk de pengene som var reservert på kortet mitt uten at jeg hadde fått noe sendingsinformasjon. Kundeservice fortalte meg at det hadde skjedd en feil på utsending av varen. 7 dager etter dette igjen hadde jeg enda ikke mottatt noe sendingsinformasjon og de forsikret meg om at jeg ville motta en SMS med sporingsnummer innen 48 timer. 12 dager etter denne beskjeden hadde jeg enda ikke mottatt noe og da sa de til meg at pakken min nå var prioritert på deres lager og ville være klart for henting tidlig uken etter. Etter enda 7 dager med venting hadde jeg fortsatt ikke mottatt noe sendingsinformasjon, da sendte jeg en ny henvendelse til kundeservice hvor jeg spurte om hva det egentlige problemet var, denne henvendelse svarte de ikke på(!!). Jeg måtte selv purre etter enda en uke for å få svar, da etter 43 dager fikk jeg endelig beskjed om at produktene jeg kjøpte hadde vært utsolgt hele tiden. Personen på kundeservice presterte da altså i løpet av denne saken å regelrett lyve til meg på 3 forskjellige anledninger. I tillegg til dette forsøkte kundeservice å si at siden de ikke hadde varene ville de ikke fakturere meg for de, selv om jeg da allerede hadde betalt for over én måned siden. Det at penger allerede var trukket fra konto måtte jeg selv sende inn skjermbilde av for å få de refundert.

Helt latterlig "kundeservice".

30 septembre 2022

Veldig flinke ansatte

Veldig flinke ansatte. Har vært innom 2 av butikkene i dag. Først på Lørenskog Metro senter og så på Strømmen fordi det var en vare som ikke var inne på Lørenskog. Svær hjelpsom jente på metro ordnet så jeg fikk noen varer der, og forklarte hvor jeg kunne finne resterende på strømmen. Fantastisk hyggelig betjening og god hjelp å få der også :)

7 novembre 2022

Veldig hyggelige ansatte i ski…

Veldig hyggelige ansatte i ski storsenter butikken. Det var ekstra hyggelig når den ansatte husket meg og babyen min fra en tidligere handel. Fra min forige handel så fikk jeg inntrykk av at hun var veldig ærlig og det opplever jeg sjeldent siden alle prøver å få produktene ut så fort så mulig. Her fikk jeg ekstra tillit til butikken. De var også raskt til å betjene kassen og det var veldig gode medlemsfordeler sammen med kvels åpent tilbudene. Kjøpte masse og jeg kommer tilbake til beste kvalitet og til gode medlemsfordeler.

17 juin 2022