Udvalget af bøger ok/fint, men på en app af navnet Chapter må man ironisk konstatere, at der mangler funktionen at kunne springe et kapitel frem eller tilbage. Vil man bruge bjælken til at spole, gør... Voir plus
L'entreprise a répondu
Appen virker slet ikke. Der kommer intet frem på forsiden, og heller ikke hvis jeg søger på noget. Kan ingenting gøre.
Har Chapter gennem Telmore, hvor man ganske rigtigt fik frit forbrug da Telmore gik fra Bookmate til Chapter. Fedt! Ganske kort tid herefter kom der begrænsninger FRA Chapter, hvilket gør Chapter t... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kan ikke anbefale Chapter. Ændrer pludselig aftale med Telmore og sætter alle på 20 timer. Dvs 20 timer der tæller dobbelt hvis man spoler tilbage men ikke tæller mindre hvis man sætter hastigheden o... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bogbranchens egen lydbogsapp. Chapter favner bredt på tværs af genrer og sørger for præcis guidning og inspiration inden for medlemmernes foretrukne genrer. Chapter tilbyder det største udvalg af børnebøger, og er for alle jer, som ikke vil nøjes med at læse, hvad forfatterne skriver, men også møde dem og høre, hvad de siger, og hvad der ligger bag fortællingerne.
Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Forringer produktet hos deres leverandører.
For nyligt har Chapter sat en 20 timers begrænsning på forbruget. Dette gør produktet fuldstændig ubrugeligt efter kort tid for en der som jeg bruger det på farten.
Det er virkelig dårlig service.

For få tilgængelige timer
For dyrt, når vi er 2, der gerne hil lytte

Réponse de Chapter A/S
Dejlige skønne bøger at vælge imellem 😊vil og kan ikke undvære chapter ♥️😊🇩🇰

Réponse de Chapter A/S
Spækket med fejl, og der er truffet mange sære valg, fx at den som udgangspunkt ikke vil hente bøger hvis man er på mobildata. En bog fylder som regel under 1 mb, hvilket nærmest er det samme at indlæse en hjemmeside. Derudover er servicen kun blive ringere af, at det nu kun er muligt at læse/lytte 20 timer måneden. Som Telmore kunde må jeg sige, at jeg savner Bookmate lige nu.

Réponse de Chapter A/S
Har ellers været super tilfreds med jeres abonnement, men efter i har forringet det, så der kun er tyve timers læsning om måneden, hvilket er en betydelig forringelse, men jeg har heldigvis mulighed for at vælge jer fra, hvilke jeg også gør og jeg håber, at andre som føler sig taget ved næsen, ligesom jeg også gør det.🤨

Réponse de Chapter A/S
Elendig forringelse af Chapters abonnement igennem Telmore.
Nu kan vi kun lytte/læse 20 timer om måneden. Det er alt for lidt for mit vedkommende. Man kan så tilkøbe 20 ekstra timer for kr. 59.
Ifølge Chapter selv er det kun en lille del af Telmores kunder der bliver berørt, jamen hvorfor så lave den forringelse!!!
Jeg har nu skiftet abonnement, så jeg slipper for Chapter.

Réponse de Chapter A/S
Blev da meget skuffet da jeg erfarede, at jeg ikke kunne nå at læse min bog færdig. Tiden er udløbet !
Desværre kan man ikke se hvor mange kapitler man er, inde i bogen. Man har ingen visuel fornemmelse af, hvor langt man er kommet.
Jeg kan desværre ikke bruge Chapter til noget.
Har fået mig en andet abonnement, hvor jeg har ubegrænset adgang og kan overskue den bog, jeg er ved at læse eller lytte til.

Réponse de Chapter A/S
Jeg syntes der er en godt udvalg af læsestof.
Kunne godt tænke mig der kunne skiftes mellem sort og hvid skrift - det vil gøre det nemmere at læse mens sengekammeraten sover 😉

Réponse de Chapter A/S
Jeg VAR glad for chapter engang..... Det er jeg overhovedet ikke mere, det var inden i r*vrende jeres kunder. Jeg er normalt ikke typen der brokker mig, eller kommer med negative reviews, men jeg håber virkelige at dette kommer til at ramme jer selv. At i selv synes det i kan tillade at lave abonnement om, med tilbage virkende er mig fuldstændigt uforstående. Hvis i har f*cket up, med jeres tilbud til fx tellmore, må i sku selv tage konsekvensen. Det burde være ulovligt....

Réponse de Chapter A/S
Virker meget underligt at man laver en tidsbegrænsning istedet for en mængde. Det betyder at man diskriminer læsesvage og langsommere brugere, er det overhovedet lovligt? 20 timer er meget lidt, selv hvis der ikke er problemer eller man begår den fejl ikke at gå ud af appen når man holder en pause. Det nytter også meget lidt at man kan lave flere profiler, når man kun kan benytte det en af gangen. Virker som man har prioriteret profit over brugeren.

Réponse de Chapter A/S
Efter de er skiftet til et timebaseret abonnement, der det blevet fuldstændig ubrugeligt. Mine børn brugte det ca en uge og så var tiden brugt op. Har ellers været rigtig glad for det, indtil de skød sig selv i foden.

Réponse de Chapter A/S
Der bliver hele tiden meddelt, hvor mange timer der er tilbage til resten af måneden. Mindre kunne nok gøre det! Men at slutte af med FORSTÅET er uhøfligt. Det er kommanderende og militærisk. Hvorfor overhoveder skrive noget dér?
Christen Hansen

Réponse de Chapter A/S
Jeg har ikke noget at bruge appen så meget, men den virker fint.

Réponse de Chapter A/S
Har tidligere haft mofibo og har været tilfreds med den og derfor er det jo altid spændende at starte med et nyt abonnement. Men må sige at jeg er meget meget glad for chapter. Skriften er super læsevenlighed og chapter har et meget stort og alsidigt biblioteket. Ligeledes er jeg glad for lydbøgerne. Så en rigtig positiv oplevelse

Réponse de Chapter A/S
Rigtig mange gode e-bøger, men synes det er svært at finde tilbage til serie når en bog er lyttet færdig.

Réponse de Chapter A/S
Stort udvalg af lydbøger - også de helt nye
Og app’en fungerer perfekt 😀

Hurtig og høflig kundeservice 👍 Pænt stort udvalg 👍 God app 👍

Réponse de Chapter A/S
Da jeg er lidt tunghør, foretrækker jeg ebøger frem for lydbøger, som der er flest af i Overblikket. Ellers er jeg godt tilfreds.
P. S. Jeg er vant til e-reolen.