Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Habe mein Kissen am 14.04.23 bei Herrn Jablonski aus Bad Kissingen auf der Augsburger Frühjagrsdult gekauft. Jetzt ist es vor Ablauf der Garantiezeit leider kaputt gegangen. Habe es auch schon über... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik wilde het massage kussen graag binnen 4 werkdagen hebben: na telefonisch contact met een uiterst behulpzame meneer, werd het nog dezelfde dag verstuurd.... en ook een andere hoes kon nog geregeld... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super tevreden van het massagekussen alsook de klantenservice! Dankjewel om mij als klant te contacteren op een vriendelijke en correcte manier. Dikke chapeau, dat zie je zelden. Ik zou daarom niet en... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Heb het product al kunnen testen voor aanschaf via een vriendin en dat beviel al super, bij levering was er iets niet helemaal goed gegaan maar dat is echt met een dag opgelost, direct een nieuwe ontv... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'accessoires de massage

Écrit par l'entreprise

Het meest unieke aan ons bedrijf is dat wij met het Comfy massage/infrarood warmtekussen een uniek product op de markt brengen. Daar waar eigenlijk alle massagekussens geen mooie "look" en vormgeving hebben, is het suède achtige Comfy kussen zeer geschikt als wooninrichting. Daarom ligt het bij vrijwel iedere gebruiker standaard op de bank en wordt er dus veelvuldig gebruik van gemaakt voor een heerlijk moment van ontspanning.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

4,6

Tous les avis

29 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Perfect

Snelle levering en kussen werkt perfect. Gelijk gebruikt omdat ik altijd veel pijn heb. Vanmorgen zonder pijn opgestaan.

Echt top!

19 avril 2024

Super service

Super service, snelle levering en ook mooi verpakt. Dit is het 3de Comfy kussen dat ik heb besteld, dus dat zegt genoeg!

9 avril 2024

Réponse de Comfy Moments

Goedemiddag, hartelijk dank voor uw positieve feedback en wat leuk om te horen dat u zo'n goede klant bent geworden van ons bedrijf. Wij wensen u of uw relatie veel plezier met dit nieuwe kussen! Hartelijke groet, Kullanit; Comfy kussen

Noté 5 sur 5 étoiles

Keurig bezorgd en ingepakt als een…

Keurig bezorgd en ingepakt als een cadeautje.

22 mars 2024

Réponse de Comfy Moments

Goedemiddag, bedankt voor uw positieve feedback. Wij wensen u veel plezier met het Comfy massagekussen! Hartelijke groet, Kullanit; Comfy kussen

Net een cadeau!

Zeer snel verzonden en aangekomen in Zweden. NETJES verpakt, daar kunnen ander bedrijven een voorbeeld aannemen. Het was net een cadeau!

6 mars 2024

Réponse de Comfy Moments

Goedemorgen Olaf, bedankt voor je positieve feedback en leuk dat het Comfy massagekussen nog wat verder intrede heeft gedaan in Zweden! Wij wensen je heel veel plezier toe met het Comfy massagekussen!

Top!

Het kussen werd snel en goed gebracht
Het gebruik is geweldig, het verlicht de pijn.

4 février 2024

Réponse de Comfy Moments

Goedemiddag Janke, bedankt voor je positieve reactie en heel erg fijn dat het Comfy massagekussen je klachten verlicht! Wij wensen je nog veel fijne uren toe met het kussen. Met vriendelijke groet, Kullanit; Comfy kussen

Noté 5 sur 5 étoiles

Er was iets fout gegaan bij post nl

Er was iets fout gegaan bij post nl.
Na 1 telefoontje hebben ze het opnieuw verstuurd, en de volgende dag werd het bezorgd. Dat is goede service zoals het hoort te zijn.

26 janvier 2024

Réponse de Comfy Moments

Goedemiddag Else, bedankt voor je positieve feedback. Het gaat eigenlijk bijna of nooit fout bij PostNL, maar als er eens een pakket zoek raakt, treedt er direct veel vertraging op. Dus is het niet meer dan logisch dat wij je bestelling direct nogmaals hebben gestuurd. Met vriendelijke groet, Kullanit; Comfy kussen

Noté 5 sur 5 étoiles

I bought the Comfy rechargeable pillow…

I bought the Comfy rechargeable pillow at an event in September 2023. I mainly use the pillow for my feet. My work requires me to stand for a long time and it is wonderful to put my feet on it for half an hour in the evening.

15 septembre 2023
Avis spontané

Réponse de Comfy Moments

Hello Pardis, thanks for your positive feedback! Good to hear that the Comfy pillow helps for your tired feet! Best regards, Winnie

Super service

Het is mijn tweede kussen: werkt uitstekend voor mij.
Zeer vlugge levering.
Zeer tevreden van het kussen en de service dus.

25 janvier 2024

Réponse de Comfy Moments

Goedemiddag Chris, bedankt voor je positieve feedback. Wij wensen je veel plezier met het Comfy massagekussen! Met vriendelijke groet, Winnie Scherp

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb een niet al te beste rug en dit…

Ik heb een niet al te beste rug en dit kussen helpt werkelijk om het gedeelte, dat niet vast staat, wat soepeler te maken!

17 janvier 2024

Réponse de Comfy Moments

Goedemiddag, bedankt voor uw positieve feedback en goed dat het Comfy massagekussen uw klachten verlicht. Wij horen gelukkig vaak dat het een goede remedie is om vastzittende spieren wat losser te maken en te houden. Nog veel plezier met het Comfy massagekussen! Met vriendelijke groet, Winnie Scherp; Comfy

Snelle, goede levering

Ik wilde het massage kussen graag binnen 4 werkdagen hebben: na telefonisch contact met een uiterst behulpzame meneer, werd het nog dezelfde dag verstuurd.... en ook een andere hoes kon nog geregeld worden.
Een fantastisch product, het geld meer dan waard!

19 décembre 2023

Een goede

Een goede, stevige massage..geniet ik.
De warmte, die erbij komt, doet ook goed.
Een goed te gebruiken kussen, op de sofa...

24 décembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede communicatie via de email over de…

Goede communicatie via de email over de aanschaf van het Comfy kussen en de kleur van een bijbehorende hoes.
Het kussen (standaard met snoer) was uitstekend verpakt inclusief een garantiebewijs voor 2 jaar. De hoes van vacht is superzacht. Het kussen werkt prima. Ik ben een heel tevreden klant.

15 décembre 2023

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus