Contour Design Avis 213

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte en SliderMouse Pro fra een af de store online butikker, til en skarp pris. Efter at have modtaget den kunne jeg dog konstatere at den hakkede og ikke var god at arbejde med. Jeg ringede til... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

havde problemer med min RollerMouse Red Plus kontakter Cantour via deres mail om problemet og dagen efter har jeg svar og tilbyder jeg kan få tilsendt nye knapper hvis jeg selv vil skifte dem. To da... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Roller Mouse Red plus - Serviceniveau helt i toppen ! Kort efter vi har købt RollerMouse Red plus, viste den slet ikke courser / pilen på skærmen. Efter en mail til supporten blev vi kontaktet hu... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fabricant de matériel informatique

Écrit par l'entreprise

Contour Design udvikler ergonomiske mus, der giver brugerne mulighed for at arbejde sikkert ved deres computer uden risiko for smerter eller belastningsskader. Vores produkter tilbyder den højeste grad af ergonomi og inspirerer til variation og forbedrede vaner.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Noté 2 sur 5 étoiles

Nyere drivere til macOS virker ikke

Nyere drivere til macOS virker ikke. Indstillingerne har ingen effekt. Jeg havde tidligere en gammel version af driveren som virkede. I forbindelse med køb af ny Rollermouse afinstallerede jeg den gamle driver og installerede nyeste driver, med en forventning om at den i det mindste ikke ville være dårligere. Nu virker driveren ikke, og jeg må installere 3. parts værktøjer for noget så simpelt som at ændre retningen på scroll-wheel uafhængig af trackpad. Support kan ikke levere en ældre driver end den der ligger på hjemmesiden og den virker heller ikke.

9 décembre 2024

SUPER kundesupport :-D

Jeg ringede til Contours dansktalende support, og de sendte uden dikkedarer en ombytter til mig.
Den oprindelige var tydeligvis defekt - og den nye kører helt SMOOTH :-D

9 août 2024

Kære Morten,
Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse!

Vi er glade for, at du kontaktede vores support, så vi kunne hjælpe dig med at få løst problemet med din SliderMouse Pro. Det er dejligt at høre, at den nye enhed nu fungerer perfekt, og at du er tilfreds med vores service.

Vi sætter stor pris på din tålmodighed og for at give os muligheden for at rette op på situationen. Skulle du have brug for yderligere hjælp fremover, står vi naturligvis altid klar til at assistere.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super og hurtig service, samt fantastiske produkter.

16 mai 2024

Kære Jonas,
Mange tak for din flotte anmeldelse! Det sætter vi virkelig stor pris på.

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service, og at du er tilfreds med vores produkter.

Rollermouse Redplus med fejlfunktion

I forbindelse med fejlfunktion på en rollermouse fra Contour Design, kontaktede jeg kundeservice og fik en fantastiks support og service. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til at handle med Contour Deasign!!

29 avril 2024

Kære Kristian,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de varme anbefalinger!

Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice og supportteam. Det betyder meget for os at vide, at vi kunne hjælpe dig med fejlfunktionen på din rollermouse, og at du er tilfreds med vores service.

Vi sætter stor pris på din tid og din feedback.

Noté 3 sur 5 étoiles

Dejlig flad, men...

Dejlig flad, men den giver stød rigtig ofte og musen opfatter ikke altid når den bliver trykket ned.

7 mars 2024

Hej Kristin,
Tak for din feedback og for at dele din oplevelse med os.

Vi er glade for at høre, at du sætter pris på designet, men vi er selvfølgelig kede af at høre om de udfordringer, du oplever med produktet.
Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde en løsning. Hvis vi kan få dig til at oprette en sag på vores hjemmeside skal sidder mine kollegaer klar til at gøre alt hvad de kan for at hjælpe dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Belægningen på den ene pad på min…

Belægningen på den ene pad på min RollerMouse er slidt igennem, og reklamationsfristen er udløbet.
Men hvad gør Contour - de sender nye pads uden beregning. Det er god service.

25 septembre 2023

Hej Lars,
Tusind tak for de 5 stjerner, det betyder meget for os.
Vi sætter virkelig stor pris på at du tog dig tiden til at skrive et review.

Meget god service

God og klar kommunikation, hurtig hjælp, og meget fin service if til returnering og ombytte.

4 août 2023

Hej Gitte,
Tusind tak for at tage dig tid til at skrive et review af vores service til dig.
Vi sætter stor pris på de 5 stjerner.

Noté 1 sur 5 étoiles

Vanvittig inkompetent

Vanvittig inkompetent, fjendtlig og grænse til det psykotiske kundeservice som man overhovedet kan finde, kan på ingen måde anbefale at gøre forretning der, google bedre alternativer.

11 mai 2023

Hej Michael,
Vi er bekendte med at du ikke er tilfreds med håndteringen af sagen hvilket vi selvfølgelig beklager, men vores medarbejdere har handlet efter lovgivningen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for en fantastisk hjælp og god…

Tak for en fantastisk hjælp og god kommunikation, samt vejledning.

30 novembre 2022

Réponse de Contour Design

Tak for de pæne ord Randi, vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Kanon Service fra Cantour design side

To dage senere modtager jeg knapperne og en udførlig forklaring med billeder hvor ledes jeg selv skifter disse og 15/20 min senere virker min mus igen.
Vil gerne rose Cantour Design for et kanon god produkt og en hurtig og god service fra dem

27 novembre 2022

Réponse de Contour Design

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse - hvor er det godt at høre. Vi er glade for du igen er oppe og køre med din mus!

God service, god låneordning

God service, god demonstration af produkter hos os.
God ting at man kan låne produkter til afprøvning i 14 dage.

25 novembre 2022

Réponse de Contour Design

Mange tak for de fine ord - dejligt at høre, den gratis prøveperiode var brugbar for jer. Hvis I skulle få brug for assistance eller har spørgsmål til jeres produkter i fremtiden, skal I endelig bare række ud.

Professionel og imødekommende

Hurtigt, venlig og meget imødekommende! Jeg havde en efterspørgsel, der var lidt "out-of-the-box", men fik tilbudt en dejlig, individuel løsning!

14 novembre 2022

Réponse de Contour Design

Hvor er det godt at høre - vi er glade for det kunne lykkes.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super produkt og fantastisk…

Super produkt og fantastisk service/support

Jeg har en rolermouse og tastatur fra contour som jeg er meget glad for. Jeg fik en periodisk fejl hvor tastaturet nogle gange skiftede tegnsæt men jeg var usikker på hvor fejlen lå. Produktet var købt hos proshoppen men meldingen var fra dem at hvis der ikke var en fejl skulle jeg betale for værkstedstid. Jeg skrev i stedet for direkte til contour et par gange hvor lidt forskelligt blev prøvet. Herefter fik jeg tilsendt et nyt produkt med en returseddel og porto til det gamle. Nu spiller det igen. Suplim support og service.

7 novembre 2022

Réponse de Contour Design

Hvor er det godt at høre, du igen er oppe og køre med din RollerMouse :) Mange tak for den fine anmeldelse og fem stjerner!

Rigtig god support

Rigtig god support, og så til et 8 år gammelt produkt.
Der havde mange andre firmaer sagt, køb et nyt.
Men ikke her! Vi fik tilsendt nye dele og en udførlig monterings vejledning med.
Fik hjælp af en super kompetent medarbejder.
Kan kun give mine bedste anbefalinger.

8 novembre 2022

Réponse de Contour Design

Tusind tak for de flotte ord og fem stjerner. Det betyder rigtig meget for os! :)

Noté 3 sur 5 étoiles

Kundeservice er helt i top

Kundeservice er helt i top, men kvaliteten på produkterne er lav.
Jeg er nu på 3 Rollermouse Red Plus indenfor nogle måneder, da forrige på forskellig vis er gået i stykker i rullestangen.
Den nye jeg har fået nu gnubber scrollehjullet så op af noget indeni. Vil ikke anbefale at købe her.
Heldigvis og nødvendigvis har de god kundeservice.

13 novembre 2022

Réponse de Contour Design

Hej Andreas. Mange tak for din anmeldelse og konstruktive feedback. Sikke noget rod! Jeg håber, du har fået den support, du forventede. Hvis ikke, må du endelig tage fat i os på ny.

Jeg tager dine kommentarer med videre til vores udviklingsteam. Vi bestræber os på, at vores produkter gerne skulle holde (meget) længe - så det er bestemt vigtigt for os at være opmærksomme på.

Caroline/Contour Design

God kundeservice

Havde problemer med min Rollermouse Ped plus - som I hurtigt hjalp mig med. Rigtig god kundeservice.

31 octobre 2022

Réponse de Contour Design

Mange tak for de fine ord og 5 stjerner!

Rigtig god support…

Rigtig god (og meget tålmodig) support fra Dennis hos Contour Design. Flot!

3 novembre 2022

Réponse de Contour Design

Hej Peter, tusind tak for din fine anmeldelse! Dejligt at høre om din gode oplevelse.
Dbh Contour Design

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus