Jag är otroligt nöjd med produkten och har tre stycken olika möss av RollerMouse samt ett tangentbord. Jag behövde dock hjälp med att installera en ny drivrutin till en av de äldre mössen och på hemsi... Voir plus
Köpte en Contour Unimouse. En bra och genomtänkt produkt med massor av inställningsmöjligheter. Dessvärre hänger inte Contour Design med i utvecklingen och anammar Apples betaprogram när de släpper... Voir plus
Jag ställde en direkt fråga om det var en rimlig åtgärd att lossa på skruvarna på baksidan på produkten för att komma åt att rengöra bättre, när rengöringsinstruktionen inte gav önskat resultat. Fråga... Voir plus
"Vi hoppas att du fick svar på din fråga eller hjälp med ditt problem." Det är just det som är problemet - jag fick en enkät att besvara, men ingen har kontaktat mig angående min förfrågan? (Ja, ja... Voir plus
Contour Design utvecklar ergonomiska möss som gör det möjligt för användare att arbeta säkert vid sin dator utan risk för smärta eller överbelastning. Våra produkter erbjuder högsta grad av ergonomi och inspirerar till variation och goda vanor.
Nyropsgade 39-43, 1., 1602, Copenhagen, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Har inte fått något svar. Bara er "Nöjd service"-undersökning.
Edit: Tack för ursäkten och har nu fått svar via mail. Ändrar omdömet.

Réponse de Contour Design
Snabbt och trevligt bemötande och fick hjälp med mitt ärende.

Réponse de Contour Design
Jag har fått återkoppling från er där ni ställde en kompletterande fråga vilket jag svarade på men efter det har jag inte hört något mer från er.
Antar att ni har en automatisk funktion som skickar ut denna begäran om omdöme men jag blir inte direkt imponerad att få en sådan frågan innan ärendet är avklarat - och jag fortfarande inte fått någon hjälp.
Rekommenderar att ni skickar ut dessa förfrågningar efter att ärendet är avslutat i framtiden.
/Stefan

Réponse de Contour Design
Hej ! När jag väl fick kontakt fick jag bra hjälp, tog lite lång tid att få svar initialt. Har man problem med tangentbord vill man ha svar snabbt.
//Patrik

Réponse de Contour Design
Jag hörde av mig om ett maskinvaruproblem (Firmware) i en av deras produkter. De svarade inom ett par dagar med en smidig lösning där jag kunde uppdatera maskinmjukvaran själv. Löste alla problem.

Réponse de Contour Design
Blixtsnabb och utmärkt hjälp. Precis så kundservice ska fungera.

Réponse de Contour Design
Bra att man ges möjlighet att testa produkterna innan köp. Fantastisk service och hjälp. Stort tack framför till RollerMouse-Lotta!
Jag fick bra instruktioner för testning så att felet på min Roller-Mouse snabbt kunde ringas in. Därefter snabbt besked om att en ny mus var skickad.
Toppen !!

Réponse de Contour Design
Mycket bra service! Snabb leverans från Danmark av en ovanlig reservdel. Exemplariskt bemötande! Bra!

Réponse de Contour Design
Mycket snabb och korrekt service, gjorde allt för att försöka lösa mina problem.

Réponse de Contour Design
Snabb service och fick hjälp med en utbytesdel som jag ska försöka sätta dit som jag hoppas löser problemet.

Réponse de Contour Design
Snabb hjälp med min RollerMouse Red Plus som inte fungerade. Saklig och bra förklaring om vad jag skulle göra för att få den att funka.

Réponse de Contour Design
Trevligt snabbt och effektivt! Skickade snabbt en reservdel som fixade mina problem.

Réponse de Contour Design
Perfekt att få låna hem produkter innan man bestämmer sig. Mycket nöjd med Roller Mouse Red Plus och bra service och vägledning!

Réponse de Contour Design
Bad att få ett verktyg skickat som brev direkt till vår kund. Istället skickas detta lilla verktyg som paket till oss vilket fördröjer service till kund och skapar merarbete i alla led är kostsammare både för er och oss samt gör en större miljöpåverkan.

Réponse de Contour Design
En savoir plus sur les différents types d'avis.