Cuisine Lab Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Endelig et firma som tager kundeservice alvorligt.🙂 En personlig opringning fra direktøren af firmaet, med et ønske om en glædelig jul og en undskyldning for et par småfejl omkring en ordre, kan b... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde kig på en kokkekniv i North Collection-serien, men havde lige et spørgsmål, jeg skulle have afklaret. Jeg sendte en mail, som hurtigt blev besvaret, hvorefter jeg bestilte kniven og et str... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde bestilt et par julegaver til Black Friday, som skulle leveres indenfor 3-4 dage. Da jeg intet hørte efter en ugestid, skrev jeg og spurgte til min ordre. Direktøren gik selv ind i behandlin... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

På trods af manglende information om manglende pakke, formentlig pga juletravlhed, var der ingen problemer da jeg henvendte mig. Fin og venlig behandling, hvor de levede op til det de sagde. Thumps u... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de matériel de cuisine

Écrit par l'entreprise

Skab kulinariske madoplevelser med høj præcision. Udforsk vores unikke udvalg af 67 lag damaskus stål køkkenknive og kniv-tilbehør.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg gennemgik apps med knivsalg

Jeg gennemgik apps med knivsalg. Den mest oplysende var cuisinelabs.
Jeg bestilte North Allround serien (7 knive), og de blev leveret 2 dage efter.
Kvaliteten/forarbejdning var meget fine,
det bedste jeg har set. Så jeg bestilte en ekstra Gyuto kokkekniv til min datter.
Jeg har handlet der igen.
Henrik Schou

18 avril 2023

Hej Henrik,

Mange tak for din fine anmeldelse, den varmer hos os alle i Cuisine Lab. Vi er glade for at høre at vi har levet op til dine forventninger og at vores service ligeledes har været derefter.

Vi håber at se dig igen, igen, som kunde hos os.

Rigtig god dag

Noté 5 sur 5 étoiles

Købt en meget fin brødkniv

Købt en meget fin brødkniv. Der var en god beskrivelse af kniven og den lever fuldt ud op til hvad brødkniven kan.

22 mars 2023

Hej Anette,

Mange tak for din anmeldelse! Skønt at høre, at du er tilfreds med dit køb.

Rigtig god dag.

Cuisinelab Aps.

Utrolig skarpe knive

Købte et classic knivsæt, virkelige gode knive, utrolige skarpe og flot designs på knivene. Anbefaling herfra!

16 mars 2023

Hej Ole,

Skønt at høre at du er glad for dit nye classic knivsæt - et populært valg må vi sige.

Rigtig god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte en ugilty kniv fra Cuisine lab…

Bestilte en ugilty kniv fra Cuisine lab og den lever op til alle mine forventninger. Super fed kniv til prisen.

25 mars 2023

Hej Kenneth,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Vi er utrolig stolte over at kunne leve op til vores kunders forventninger - Tak fordi du valgte at handle hos os!

God kvalitet

God kvalitet, advis om levering manglede.

20 mars 2023

Hej Svenn,

Mange tak for fin anmeldelse. Vi beklager mange gange, hvis ikke vores information omkring leveringen kom helt frem til dig. Det er noget vi vil kigge nærmere ind i og sørge for at få rettet op på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig positivt overrasket over skarpheden og kvaliteten af kniven.

Købte en North Santoku kokkekniv. Virkelig positivt overrasket over skarpheden og kvaliteten af kniven.
Effektiv leveringsproces - Kniven blev bestilt onsdag aften og fredag middag var pakken leveret til Post Nord pakkeshoppen.
Kæmpe anbefaling herfra!

22 février 2023

Hej Jacob,

Mange tak for de flotte ord. Vi er enormt beæret over at du har valgt at blive kunde hos os og træde ind i rammerne hos Cuisine Lab. Vi tror på at du bliver enormt glad for din nye santoku kniv! Vi glæder os til at se dig igen.

reklamation blev opfulgt omgående

27 février 2023

Hej Henrik,

Tak for din flotte andmeldelse. Vi tror på at man skal behandle hinanden, som man gerne selv vil behandles - Sådan kommer man længst. Det var super godt at vi sammen fandt en løsning på din henvendelse. Tak for støtten!

Noté 4 sur 5 étoiles

Super service. Hurtig levering og hurtig tilbagemelding på forespørgsel.
Det ville dog lette evt. returnering/ombytning, hvis der lå en retur seddel i forsendelsen, og hvis der gjorde, ville jeg have givet jer 5 flotte stjerner.

Hej Helle,

Mange tak for din anmeldelse, og konstruktive kritik! Det er en fantastisk mulighed for os at udvikle os, ved at kunne lytte til vores kunders ønsker og behov! Og dit forslag om at vedlægge en retur seddel er bestemt kommet på vores To-do liste nu!

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice. Normalt anmelder jeg aldrig noget på Trustpilot, men de fortjener virkelig anerkendelsen. Jeg skrev en e-mail omkring nogle varer, som der var blevet købt for nyligt, som nu var sat ned. Få timer efter var der svar, og Hans jeg fik svar fra, fandt en løsning med det samme.

Mega god kundeservice og kun de bedste anbefalinger herfra!

Hej Nanna,

Mange tak for din anmeldelse. Det var super godt vi fandt en løsning som i var tilfredse med. Jeg sidder altid klar til at hjælpe!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service, ikke sidste der handles der

31 janvier 2023

Hej Ove,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du gar haft en dejlig oplevelse ved at handle hos os - Vi gør altid vores bedste for at yde den bedste service!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har købt 2 knive og de er super…

Jeg har købt 2 knive og de er super skarpe - et flot design og ligger godt i hånden. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem.

Hej Marianne,

Mange tak for din flotte anmeldelse, vi er super glade for at høre du er tilfreds med dine nye knive - og endnu gladere for at du har lyst til at handle hos os igen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og meget god service

24 janvier 2023

Hej Lawrence,

Mange tak for din anmeldelse! Jeg er glad for at vi har kunne imødekomme dit behov og at du har været tilfreds med vores service!

Vi håber at se dig som kunde igen en anden gang!

Produktet er godt

Produktet er godt, levering gik godt og til tiden

16 janvier 2023

Hej Christian,

Mange tak for din anmeldelse. Det er så skønt at høre du har været tilfreds med både vores produkt og den service du har modtaget.

Super effiktiv service

Super effiktiv service. Kan varmt anbefale Cuisine Lab:-)

26 janvier 2023

Hej Søren,

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os at kunne levere den bedste service til vores kunder! - Og vi er glade for at du også har haft sådan en oplevelse med os.

Super god respons

Super god respons, skrev om et problem og fik svar og løsning med det samme.

15 janvier 2023

Hej Christian,

Skønt at høre at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice! Vi sidder altid klar til at hjælpe med selv de mindste udfordringer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg/vi er så glade for vores køb

Jeg/vi er så glade for vores køb, endda til en rigtig god pris.
Vi nyder vores nye knive:-)

8 janvier 2023

Hej Ketty,

Vi er ret stolte over os selv når vi får gode anmeldelser omkring vors køkkenknive - Det betyder jo bare at vi er på rette spor med dem. Mange tak for din fine anmeldelse, det betyder meget for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super flot produkt ( slibesten)

Super flot produkt ( slibesten). Ankom hurtig efter ordreafgivelsen. Alt iorden, intet at klage over.

11 décembre 2022

Hej Charlotte,

Fantastisk at høre om din oplevelse med os. Vi gør vores bedste hver dag for at yde den bedste service muligt. Skønt at det afspejler sig i din oplevelse!

Købte en knivsliber

Købte en knivsliber. Lige hvad man forventer. God kvalitet

23 décembre 2022

Hej Daniel,

Mange tak for din anmeldelse! Det sætter vi stor pris på. Vi håber at se dig hos os igen en dag :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt igennem god service fra bestilling…

Helt igennem god service fra bestilling til levering. Høj kvalitet produkter der ikke mindste ser helt fantastiske ud!😁 kan klart anbefales!

21 décembre 2022

Hej Nichlas,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det er skønt at høre at du har haft en god oplevelse ved at handle med os :-)

Vi håber selvfølgelig at se dig snart igen!

Noté 1 sur 5 étoiles

Svineri Cuisine lab er med i en digital…

Svineri Cuisine lab er med i en digital julekalender og her kan man få et gavekort til Cuisine lab, efter folk har åbnet denne låge valgte de at stige deres pris på skærebrættet muligvis flere ting. Det simpelthen så usmageligt.

6 décembre 2022

Hej Mikkel,

Godt at du gjorde os opmærksom på situationen. Jeg mistænker de produkter du refererer til at vores serveringsbræt i massivt egetræ.

Der er simpelthen sket en menneskelig fejl. Vi har fjernet vores tilbudspriser på disse, og ved en fejl er vi kommet til at bytte rundt på priserne på vores 2 udgaver af vores serveringsbræt, hvilket selvfølgelig er rigtig ærgerligt at det kan ske.

Priserne er nu igen rettet til de respektive vejl. udsalgspriser.

Vi ønsker dig en glædelig jul og et godt nytår!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus