Banner for Dansk Tagbearbejdning

Dansk Tagbearbejdning Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vores sommerhus har fået renset og malet taget, og vi har kun ros til overs for hele forløbet. Vi er blevet mødt af nogle af de mest servicemindede og professionelle fagfolk, vi længe har oplevet.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Renset og malet tag. Vi er de glade og tilfredse kunder fra Sønderjylland (Varnæs) Dygtig rådgivning af farvalg, veludført arbejde, overholdt tidsaftalen, og konkurrencedygtige på prisen. Vi an... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget godt og flot tag malings arbejde. “Mike” som var her - gjorde virkelig lidt ekstra ud af at gøre tag malingen så professionelt som muligt selv om vejret drillede lidt. Afdækning af sol celler... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Dårlig opfølgning på manglende udførsel af sprøjtning af tag og fliser. Taget blev sprøjtet som aftalt ihht. abonnement men der gik en hel uge før fliserne blev sprøjtet trods opringning og mail. Ha... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Tableau
  2. aussi dans
  3. Service de lavage à pression

Écrit par l'entreprise

Dansk Tagbearbejdning A/S har siden 1989 hjulpet private, virksomheder, boligforeninger og landbrug med vedligeholdelse af tage og udendørs arealer. Vi er specialister i tagmaling, tagrensning, algebehandling, fliserensning og facaderensning med fokus på kvalitet, holdbarhed og god service.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

57 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

God service : varsling af opgaven, udførelse af opgaven præcis som aftalt

11 mars 2024

Hej

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre du er godt tilfreds med vores service.

Flinke medarbejder

12 mars 2024

Hej Bent

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med vores medarbejder, vi vil give din ros videre.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ingen ekfekt 2 gang 1111

Ingen ekfekt 2 gang , nedløb ikke aftaget

12 mars 2024

Hej Sten

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre du ikke er tilfreds. Vi kommer selvfølgelig gerne ud for at ombehandle uden beregning igen, kontakt os blot hvis du ønsker dette.

Med hensyn til nedløbet har vi taget et kig på opgaven og kan se vores medarbejder har noteret han har miljøsikret på anden vis. Mener du ikke dette er korrekt er du meget velkommen til at kontakte os så vi kan få snakket om sagen.

Godt arbejde

10 mars 2024

Hej Karen

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med vores service.

Hjælpsom ung mand

Den unge mand hjalp mig at dække planter ned med presenning.
Efter behandlingen pudsede han nogle af vinduerne.
Mange tak til ham.

13 mars 2024

Hej Anne Kirstine

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre du har haft en god oplevelse. Vi vil give rosen videre til vores medarbejder.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og omhyggeligt arbejde dagen…

Hurtig og omhyggeligt arbejde dagen efter tilbud var godkendt.

13 mars 2024

Hej Mogens

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din store tilfredshed med både arbejdet og hvor hurtigt det blev udført.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Meget Tilfreds

10 avril 2024

Hej Søren

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din store tilfredshed med vores service.

Fornuftig pris

Fornuftig pris. Godt arbejde.

22 mars 2024

Hej Svend

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din tilfredshed med vores service samt prisen hertil.

Det virker bare

Det virker bare

11 mars 2024

Hej Torben

Fint arbejde

Fint arbejde. Alt blev udført tilfredsstillende

5 mars 2024

Hej Jens

Holder hvad de lover

Holder hvad de lover, de er effektive og super søde at tale med i telefon, hvis du har spørgsmål. Vores tag er ved at være 9 år gammelt, men ser helt nyt ud. Dette grundet det årlige besøg af DTB. Jeg er meget tilfreds og har været tilfreds alle de mange år jeg har været kunde.

14 mars 2024

Hej Sofie

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din store tilfredshed med alle aspekter af vores firma.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig service

Ringede til firmaet og talte med en dame og aftalte at de ville ringe for at aftale en tid.
En mand ringede og sagde han ville komme den 3 april.
Har hverken set eller hørt fra dem og nu er det den 6 april.

3 avril 2024
Avis spontané
Noté 5 sur 5 étoiles

Får algebehandlet taget hvert år

Får algebehandlet taget hvert år, og de kommer automatisk til tiden.

Hej Bent

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med vores genbehandlingsaftale på algebehandling.

PÅ PASSELIGHED

ET PAR ENKELTE STEDER HVOR MALINGEN IKKE DÆKKEDE FOR GODT, MEN VAR IKKE SEN TIL AT KOMME OG UDBEDRE DET.
OG ELLERS ET GODT STYKKE ARBEJDE HVÅR DER BLIR TAGET HENSYN TIL AFDÆKNING AF FORSKÆLLIGE PLANTER OG FLISER.

4 avril 2024

Hej Karla

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre du er godt tilfreds med maling af tag, samt vores håndtering af eventuelle reklamationer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi får altid en melding inden deres…

Vi får altid en melding inden deres ankomst, og de kommer indenfor aftalte tidspunkt, ellers en mail om forsinkelse. Dejlig opfølgning man kan stole på :-)

Hej Flemming

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre du er godt tilfreds med vores adviseringssystem.

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre du er glad for behandlingen.

Fantastisk service

Fantastisk service. God virkning og personalet er opmærksom på skade på tagsten så det kan udbedres. Kan helt klart anbefale DTB til opgaverne med renholdelse og vedligeholdelse af tage. Kender også andre tilfredse kunder som også har fået renset og malet deres tag.

Hej Andreas

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din store tilfredshed med vores services.

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for et godt arbejde i gjorde

Tak for et godt arbejde i gjorde, ses igen om 1 1/2 år
Fik tag og solceller rengjordt marts 2224

8 mars 2024

Hej Lilly

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din store tilfredshed med arbejdet der er udført. Vi ser frem til at komme hos dig igen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Godt arbejde

Veludført arbejder bortset fra skylning af vinduerne som ikke var helt OK. Glemte nogle.

5 mars 2024

Hej Erling

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre arbejdet overordnet set er udført til tilfredshed. Vi skal nok sørge for at der fremover er stor fokus på ikke at glemme nogen vinduer.

Flot arbejde

Flot arbejde - udført perfekt

Opfølgning 1 år efter 👍

21 mars 2024

Hej Kim

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus