SCAM!! Aanvraag van mijn dochter kreeg direct te maken met forse prijsverhogingen en aanmaningen. Naar de VOG kun je fluiten. Trap er niet in! De enige manier om een VOG te bemachtigen is via Justis.
Lisez les avis des autres
Willen jullie mij alsjeblieft met rust laten stelletje oplichters met jullie stalkings praktijken!!! Voor mij werkgever een VOG nodigen even gespiekt op de website de-VoG. Nu wordt ik constant lastig... Voir plus
L'entreprise a répondu
Snelle afwikkeling en vriendelijk mailcontact. Gewoon de “handleiding” die netjes in de mail puntsgewijs komt volgen en je hebt binnen no time je VOG geregeld via de mail die daarop volgt van Justis.
Zware oplichting! Een vog kost rond de dertig euro die je meestal vergoed krijgt van werkgever of vrijwilligersorganisaties. Deze oplichtersbende vraagt 41 euro voor helemaal niets. Vervolgens dien... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Uw VOG kunt u gemakkelijk online aanvragen via onze website en is voor maar €41,15 (excl. leges Dienst Justis) binnen één minuut geregeld. ✅ Geen gemeentebezoek ✅ Een vlotte pre-screening ✅ Via een veilig en betrouwbaar systeem ✅ Binnen 1 minuut geregeld
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- contact@de-vog.nl
- de-vog.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Deze gestoorde gek gaat in de nacht…
Deze gestoorde gek gaat in de nacht berichten sturen .
Het is de 2e x dat hij dit doet .
Volgens mij zit deze man van
Sky holding BV te laan van Zuidhoorn 70
2289DE Rijswijk aan de drugs van onze opgelichte centen .
GEEEN mensen oplichten geld terug stortten anders komen de mensen het geld wel terug haken via jou adres .
Kijk maar over je schouder …
Je bent een niet eerlijk persoon en verdient op een schofterige handeling geld Van mensen .

Réponse de de-vog.nl
Snelle verwerking en geen gedoe met…
Snelle verwerking en geen gedoe met gemeentebezoeken. De VOG maakte het proces van het verkrijgen van een VOG eenvoudig en handig. Zeer tevreden!
De VOG leverde niet alleen een…
De VOG leverde niet alleen een efficiënte service, maar zorgde er ook voor dat ik een duidelijke factuur ontving. Professioneel en transparant. Ik waardeer het!
GA NIET MET DE VOG IN ZEE
Op 6 juli 2023 heb ik op de website van de Vog gekeken hoe ik een VOG verklaring aan kon vragen.
Het was niet duidelijk, lukte me niet dus heb de site verlaten. Heb dus geen gebruik willen maken van diensten.
Ik heb hiervoor ook geen akkoord gegeven. Er is dus geen overeenkomst.
Ik heb hierover meerdere mails gestuurd, gevraagd hoe ik bezwaar in kon dienen( geen reactie) en gebeld naar telefoonnummer wat op de site van de Vog staat. 085 0604556.
Het telefoonnummer is niet bereikbaar, ik krijg geen contact maar een ingesproken bandje.
Ik heb 9 juli na een eerste reactie van de VOG aangegeven dat wij zelf via Justis op 6-7-2023 een VOG verklaring hebben aangevraagd.
Op mijn vraag hoe ik bezwaar kan indienen werd niet gereageerd.
Vervolgens ontvangen wij een mail op 11-07-2023 dat door de Vog de aanvraag is ingediend en ontvangen wij betalingsherinneringen.
Wij zijn geen overeenkomst aangegaan, uitblijven van reactie, daarom bezwaar ingediend in samenspraak met juridisch loket. Deze geeft ook aan niet te betalen!
Ik ga ervan uit dat de VOG deze factuur laat vervallen.
Mensen pas op voor dit bedrijf! Vraag je verklaring rechtstreeks via Justis aan.
Reactie op onderstaand antwoord:
Het is absoluut niet waar dat er gereageerd werd.
De gegevens op jullie site zijn niet allemaal doorlopen.
Op mijn vraag hoe ik bezwaar kon indienen is nooit gereageerd!
We hebben alles voorgelegd aan juridisch loket, deze geeft ook aan niet betalen!

Réponse de de-vog.nl
Dit is een regelrechte zwendel
Dit is een regelrechte zwendel. Ik was even aan het rondneuzen op hun website omdat mij als zzp'er om een VOG-document is gevraagd. De website was in het Nederlands, dus ik vulde gewoon mijn basisgegevens in (naam, adres, e-mail). Daarna realiseerde ik me dat ik wat informatie nodig had van het bedrijf waar ik werkte, dus ging ik niet verder en schreef ik mijn bankrekening niet op of logde ik niet in met mijn Digid. Ik heb de pagina zojuist gesloten. Daarna begin ik e-mails te ontvangen dat ik ze moest betalen zonder dat ik documenten nodig had. Nu is het 3 maanden dat ik nog steeds geen VOG-document heb ontvangen, maar ze vragen om mijn geld en ze werden hoger ... Ik heb ze geprobeerd te bellen, geen reactie. Om ze te e-mailen en ze reageren alsof het ze niets kan schelen en op een provocerende manier. Ik heb zelfs Justices.nl gebeld en ze zeiden dat het oplichterij is. Gebruik dit platform dus nooit, anders heb je een probleem!

Réponse de de-vog.nl
Het was zo handig dat ik een factuur…
Het was zo handig dat ik een factuur ontving voor mijn VOG-aanvraag. Het maakte mijn administratie een stuk eenvoudiger. Bedankt voor het verstrekken van alle benodigde documenten, De VOG!
Scam Partij
Ik was bezig met het regelen van een VOG en via deze partij leek dat makkelijk te gaan.
Ik besloot na het invullen van naam & e-mailadres de betaling toch af te breken. 1 dag later kreeg ik opeens een herinnering dat ik moest betalen terwijl ik geen moment akkoord ben gegaan met de voorwaarden/regels.
Hierna proberen zij de druk op te voeren via dreigmails. Telefonisch zijn ze onbereikbaar als je van een ze kan spreken. Deze organisatie staat geregisteerd binnen de KvK als 'De Aanvrager'' Dit is een organisatie waar 1 persoon actief is. Vandaar dat je ze telefonisch niet te pakken krijgt. er is 1 persoon die dan de 'jurist' moet zijn waar ze continu naar verwijzen.
Gewoon niet betalen en klacht indienen bij de consumentenbond. Zeg dat je de service wilt annuleren en je bent klaar.
Ze vragen overigens een belachelijk bedrag voor iets wat je in 5 minuten zelf kon doen. Niet aan beginnen dus

Réponse de de-vog.nl
Let op - betaling komt niet bij de overheid binnen!!
VOG aangevraagd en de betaling van €41,15 is meteen afgeschreven door "Sky Holding BV".... aiai niet goed opgelet!! Is dus niet via .....justis.nl gegaan!
2 dagen later krijg ik een betaalherinnering met €7,50 euro boete als ik het niet snel overmaak, zou dus een 2e betaling zijn.
Ik werd toen pas getriggerd daar de afzender niet de overheid is:".........vog-eerste-herinnering"
Of ik kon mailen via contact apenstaart de-vog.nl
Ik werk zelf bij de overheid en lees erover heen. Hopelijk komt de VOG toch nog binnen, maar gezien de reviews denk ik dat de kans klein is.

Réponse de de-vog.nl
Ik heb 19 april een aanvraag gedaan en…
Ik heb 19 april een aanvraag gedaan en direct geannuleerd, ik kreeg een aantal reacties dat de terugbetaling 2 weken zou duren,daarna wilde ze een betaalbewijs, deze direct gestuurd en nu krijg ik geen antwoord meer en je kan ze ook noet bellen! Nog steeds geen geld terug ontvangen.

Réponse de de-vog.nl
De aanvraag op tijd geannuleerd
De aanvraag op tijd geannuleerd. Had al wel 41,15 betaald, kreeg meteen bevestiging dat het geld binnen 2 weken teruggestort zou worden.
Nu ruim 5 wkn later wordt er nergens meer op gereageerd en is er nog steeds geen geld teruggestort.
Het riekt hier naar oplichterij!

Heel fijn contact
Heel fijn contact, ze denken met je mee. Je krijgt direct antwoord op je vragen. Top!
TRAP ER NIET IN
Mensen, trap er niet in. Ze leveren helemaal geen dienst!! Je kunt je VOG via werkgever of gemeente aanvragen. Je betaalt hier meer dan 41 euro voor niets. Je betaalt aansluitend nog het volle pond voor je VOG naast deze 41 euro. TRAP ER NIET IN!!
Bekijk ook de website van de overheid (Justis) over de praktijken van dit soort organisaties.
......
Ook de reactie van VOG juristenkantoor was wel weer te verwachten. Het is echter grote onzin dat je langer moet wachten. Misschien moeten jullie zelf eens kijken op de website van Justis. Jammer genoeg kan ik geen link plaatsen. Ik hoop dat jullie heel gelukkig worden van de 41 euro die jullie mijn zoon van 17 hebben afgetroggeld. Jullie zullen het wel hard nodig hebben. Nogmaals mensen, kijk op de website van Justis en TRAP ER NIET IN. Zonde van het geld!!

Het zijn oplichters
Het zijn oplichters. proberen je geld te laten betalen die je ze niet schuldig bent en dreigen vervolgens met een incassobureau.
Als je dit overkomt, niet uit angst gaan betalen!! ze kunnen je niks maken.

Grote oplichters
De reden dat ik je en vieze grote oplichter vind is dat je niks bent na gekomen de aanmelding niet de aanvraag niet niks na gekomen gewoon dus dat zijn oplicht praktijken vandaar dat ik je en oplichter vind maarja mensen nogmaals wees gewaarschuwd ze kunnen wel op recensies reageren van mij maar mensen telefonisch te woord staan ho maar alles via de robot aub mensen brand je vingers hier niet aan want dit zijn echte malafide praktijken je betaald ze komen letterlijk niks na dus vertrouw de mooie antwoorden niet van hun bij me recensies van niks daarvan is waar dit is geen bedrijf maar sukkels die achter de pc legaal mensen hun geld afpakken want niemand kijkt er toch naar om want is maar tientjes werk slapend rijk worden deze gasten potverdomme

Réponse de de-vog.nl
Bedrijf verkoopt zogenaamde VOG…
Bedrijf verkoopt zogenaamde VOG verklaringen echter deze worden nooit aangeleverd en bij reclamaties geven zij de terugkoppeling dat ze niet instaan voor het uitblijven van de VOG verklaring

Réponse de de-vog.nl
NOOIT een VOG aanvragen via dit bedrijf!
Ik beveel dit commerciële bedrijf aan NIEMAND aan, je hebt dit bedrijf niet nodig voor het aanvragen van je vog, want dit kan bij mijn Justice voor ongeveer 33 euro.
Dit is een achterbaks commercieel bedrijf, het bedrijf probeert zo veel mogelijk geld te verdienen, ook als dit ten koste gaat van de klant. Eerst wilde ik zelf al annuleren wat ook niet meer kon. Ik heb tijdens het invullen een fout gegeven ingevuld, ze hebben dit niet gecontroleerd en mijn vog aangevraagd met de verkeerde naam. Dus ze doen de diensten niet die ze beloven, zelfs niet voor zoveel geld. 75 euro betalen voor een vog slaat nergens op, zeker niet als zo'n bedrijf hun diensten ook nog eens niet levert wat ze beloven.

steeds extra betalen
Ik heb ze betaald en er blijven steeds extra kosten bij komen!! Iedere keer wanneer ik mijn betalings bewijs per email stuur krijg ik geen antwoord
Dacml burnett

Oplichters eerste klas.
Oplichters eerste klas.. de vog jullie verlenen geen diensten maar er moet wel betaald worden.. je krijgt geen vog van hun stelletje oplichters.. alleen mijn justis verleend deze dienst en de vog wil alleen maar geld zien. Er zijn al zoveel gedupeerde mensen waar jullie niks voor hebben gedaan.. wat een misselijke mensen zijn jullie
Hoop dat jullie snel worden opgepakt en dat dit spelletje van jullie stopt. Stelletje viespeuken

Geachte
Geachte
Lees alstublieft de reviews. ze kloppen. Ook ik ben er in getuind. hun website is zo glad als een aal en voor dat je een mogelijkheid hebt om te reageren heb je een aanmaning aan de broek. je denkt dat je niets besteld hebt maar dan komt de volgende (be)dreiging, extra incasso kosten. blijft die dan ook uit komt er 40 euro extra overheen. Een klacht mag je mailen maar telefonisch onbereikbaar. Zelfs het bellen wordt door een robot gedaan. Dat geeft denk ik wel aan dat het malafide praktijken zijn. Niemand persoonlijk te woord staan.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.