SCAM!! Aanvraag van mijn dochter kreeg direct te maken met forse prijsverhogingen en aanmaningen. Naar de VOG kun je fluiten. Trap er niet in! De enige manier om een VOG te bemachtigen is via Justis.
Lisez les avis des autres
Willen jullie mij alsjeblieft met rust laten stelletje oplichters met jullie stalkings praktijken!!! Voor mij werkgever een VOG nodigen even gespiekt op de website de-VoG. Nu wordt ik constant lastig... Voir plus
L'entreprise a répondu
Snelle afwikkeling en vriendelijk mailcontact. Gewoon de “handleiding” die netjes in de mail puntsgewijs komt volgen en je hebt binnen no time je VOG geregeld via de mail die daarop volgt van Justis.
Zware oplichting! Een vog kost rond de dertig euro die je meestal vergoed krijgt van werkgever of vrijwilligersorganisaties. Deze oplichtersbende vraagt 41 euro voor helemaal niets. Vervolgens dien... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Uw VOG kunt u gemakkelijk online aanvragen via onze website en is voor maar €41,15 (excl. leges Dienst Justis) binnen één minuut geregeld. ✅ Geen gemeentebezoek ✅ Een vlotte pre-screening ✅ Via een veilig en betrouwbaar systeem ✅ Binnen 1 minuut geregeld
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- contact@de-vog.nl
- de-vog.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
TRAP ER MAAR NIET IN!
Drie facturen ontvang met gelijk herinneringen terwijl ik maar 1 VOG had aangevraagd en dus betaald. Ook vreemd dat je geen medewerker kon spreken, maar alleen mailen? Tot heden geen VOG ontvangen, maar ze blijven jou spammen met een betaalherinnering. Aangifte gedaan.
NIET ZAKEN DOEN MET DEZE MENSEN!!

Réponse de de-vog.nl
Geen zaken doen met De VOG.
Geen zaken doen met De VOG.
Oplichter die zijn zaakjes niet op orde heeft. Bij navraag wat de meerwaarde van De VOG is krijg je een vage mail terug.
Wij hebben betaald via de betaallink maar ze blijven dreigen met incassoburo. Maar we hebben al betaald.
Als je mailt krijg je een auto repy dat er binnen 5 dagen wordt gereageerd. Haha..wat een organisatie. Tijd voor Alberto Stegeman.

de-vog.nl = oplichting
Beste lezer,
Graag wil ik mijn ervaring met jullie delen over de aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ik heb gebruik gemaakt van de diensten van de-vog.nl. Bij stap 1 van hun mail kreeg ik het volgende bericht:
"Controleer allereerst via uw bank of de verwerkingskosten van €41,15 is afgeschreven. Indien u nog niet betaald heeft, kunt u de betaling afronden met iDeal door te klikken op deze link. Zonder betaling wordt er geen VOG afgegeven door Dienst Justis."
Aangezien mijn uitzendbureau de VOG zou regelen, had ik nog niets betaald en heb dus niks afgerond en dus niks verschuldigd. Toch heb ik nu twee facturen en een herinnering ontvangen van dit bedrijf.
Ik wil anderen waarschuwen om alleen een VOG aanvraag te doen bij justis.nl (ministerie van justitie en veiligheid) en niet bij commerciële partijen. Ik wist dit niet en daar maken dit soort bedrijven misbruik van. Ik ben zeer teleurgesteld dat een bedrijf als de-vog.nl nog steeds kan bestaan, maar helaas is dit wel zo. Ik overweeg sterk om aangifte te doen.
Ik hoop dat dit bericht anderen kan behoeden voor deze ervaring en dat we ons bewust worden van de oplichtingspraktijken van sommige commerciële partijen.
A

Zware oplichting
Zware oplichting! 42 euro betalen om vervolgens op een website voor het volledige bedrag je VOG aan te vragen. Je betaald dus 42 voor een linkje naar een website waar je ook rechtstreeks naar toe kan.

Oplichters zijn jullie!!
Oplichters zijn jullie!!
Heb bij jullie aangevraagd voor mijn dochter op 25-01-2023.tot op heden nog niks gehoord of ontvangen.ben mijn geld kwijt en snap niet dat niemand een review heeft geplaatst!!ben namelijk niet de enige bij wie jullie dit hebben gedaan!!telefoon nummer is nep!je krijgt niemand aan de lijn maar een bandje dat zich steeds opnieuw afspeelt.
Ik heb helemaal niks binnengekregen,2 maanden later niks!! Jullie hebben meerdere mensen opgelicht dus ga nu niet op iedereen reageren alsof jullie betrouwbaar zijn.mensen trap er niet in!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.