L'entreprise a répondu
Fantastisch bedrijf. Vriendelijke mensen snelle levering en een zeer goede service. Klein probleempje met matrashoes. Dit werd meteen en correct opgelost binnen twee dagen. Echt heel blij mee
L'entreprise a répondu
Op maat gemaakt, lengte en gewicht is een marketingtruc. Ik kocht twee dezelfde maten matrassen die zoals afgesproken per persoon gemaakt zou worden. Bij de levering zou dit aangegeven worden. Dit was... Voir plus
Slapen is leven.
Bentemmerstraat 19a, 6942 EZ, Didam, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Ik slaap nu op het Sept Core matras van Decupré en ben er echt heel tevreden over. Vanaf het eerste moment merkte ik dat het matras een fijne combinatie heeft van stevigheid en comfort. Het voelt ondersteunend aan, zonder dat het te hard ligt.
Wat ik vooral merk, is dat mijn rug in de ochtend veel beter aanvoelt. Ik word minder stijf wakker en heb het gevoel dat mijn lichaam tijdens het slapen beter ondersteund wordt. Daardoor slaap ik rustiger en sta ik fijner op.
Ook vond ik het prettig dat ik 100 nachten kon proefslapen. Dat gaf mij veel vertrouwen, omdat je pas na een tijdje echt merkt of een matras goed bij je past. De service van Decupré was daarnaast duidelijk en professioneel. Er werd goed meegedacht over welk matras het beste bij mij zou passen.
Al met al ben ik erg blij met het Sept Core matras. Het ligt comfortabel, voelt kwalitatief goed aan en mijn rug voelt merkbaar beter in de ochtend. Ik zou Decupré zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een goed matras met fijne service.

Réponse de Decupré
Na 10 jaar waren onze matrassen aan vervanging toe. Ook de oude matrassen zijn/waren van Decupré. Maar ondertussen wonen wij in Denemarken. De transportkosten waren niet mals, maar wat zijn we weer blij met de nieuwe matrassen! Helaas rook het nieuwe hoofdkussen van Decupré niet erg fijn, maar ook dat wordt/werd opgelost. Top service.

Réponse de Decupré
Ik heb mijn Decupré matras nu bijna zeven jaar en hij ligt nog net zo lekker als de eerste dag. Ik wil nooit meer anders. Mocht deze ooit kwalitatief minder worden dan wordt het zeker weer een Decupré. Het is even een investering maar die betaalt zich dubbel en dwars uit. Mijn beste matras ooit !

Réponse de Decupré
Ik ben zeer tevreden over het nieuwe matras van Decupré. Dankzij de proefperiode van 30 dagen heb ik het matras uitgebreid kunnen uitproberen en ervaren hoe het in de praktijk slaapt.
In het begin lag het matras voor mij niet direct optimaal. Decupré heeft hierin echter uitstekend meegedacht en bood een zachte toplaag aan om het comfort beter af te stemmen op mijn wensen. Dat maakte een wereld van verschil: sindsdien slaap ik er perfect op.
Wat mij vooral aanspreekt, is de persoonlijke benadering en de bereidheid om samen naar de beste oplossing te zoeken. Decupré gaat duidelijk voor goede service, klanttevredenheid en hoogwaardige kwaliteit. Die combinatie maakt dat ik dit bedrijf van harte kunnen aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een kwalitatief goed matras en deskundig advies.

Snelle en goede bezorging
Goede hulp om het juiste matras te vinden
Vriendelijke mensen
Heb matras eerst uitgeprobeerd je moet er wel even aan wennen heb ook het kussen dit ligt ook na wennen erg lekker geen zere schouders en nek meer

Réponse de Decupré
Vriendelijke, luisterende medewerkers, die een goed advies geven. Perfekte administratieve afwikkeling. Akkefietje adequaat opgelost. Hulde voor aflevering van bed en matras en montage. Alle oude meuk meegenomen. en nog 30 proefslapen. Resultaat geen pijn meer bij het opstaan en nog uitgeslapen ook. Een boek lezen in bed is geen draaiprobleem meer. Helemaal tevreden voor een marktconforme prijs. Hulde aan Decupré!

Réponse de Decupré
Prima geholpen in Didam bij uitzoeken van juiste matras. Tijdens 30 dagen proef nog aanpassing gedaan. Helemaal tevreden, slapen al een maand heerlijk.

Réponse de Decupré
Ruim twee jaar werd ik super goed en vriendelijk geholpen. Nu had ik weer hulp nodig omdat er een onderdeel stuk is gegaan. Wederom werd ik deskundig en heel vriendelijk geholpen. Direct heeft de medewerker aangeboden om het kosteloos te laten repareren. Zeer blij met Decupré

Réponse de Decupré
Eigenlijk alles goed, het contact, hulp. uitleg. en het belangrijkste, het matras, durfde er niet teveel van te verwachten, maar wat een genot, zo`n spijt dat ik dit niet veel eerder heb gedaan.
Ben er heel blij mee, geen 100x per nacht meer draaien, kan gewoon lekker rustig liggen en slapen.

Réponse de Decupré
Mijn ervaring met het Decupre matras is geweldig. Precies drukpunten op plaatsen waar het nodig is. Ik kon aangeven waar ik pijn had. Bij mij in onderrug. En dat is nu goed stevig. Geen rugpijn meer. Zeer tevreden

Réponse de Decupré
We slapen heerlijk op onze nieuwe matrassen na een persoonlijk slaapadvies.
Men dacht goed mee met onze wensen.
De matrassen zijn keurig afgeleverd en de oude matrassen zijn probleemloos meegenomen.

Réponse de Decupré
Decupre daar slaap je mee, is idd goed motto.
In febr/maart 2026 heb ik 2 Decupre matrassen gekocht. Een goed matras alleen heeft wel gebrek aan service. Totaal geen aandacht als klant, je moet zelf aan de bel trekken. Je moet ze bellen als je klachten
heb anders weten zij niet.
Op het laatste moment werd ik toch gebeld over de oplossing van mijn klachten.
Blijf wel zeggen dat Decupree matras wel een goede keus is.

Réponse de Decupré
Ze maken waar wat ze beloven!!! We kregen een goed advies en dat blijkt ook werkelijk een goed advies, we hebben geen klachten meer en slapen als mollen. Fantastische matrassen en zijn perfect afgewerkt. De bezorging verliep ook erg soepel en alles kwam keurig op tijd. Wij zijn dus supertevreden en kiezen volgende keer weer voor een matras van Decupre!!!!!

Réponse de Decupré
Super goede matrassen. Slapen nu ongeveer 4 maanden op en nergens geen problemen mee. Netjes bezorgd en op de plaats gelegd

Réponse de Decupré
Deskundigheid .Vriendelijk .Duidelijke uitleg op mijn vragen en over het Matras wat voor mij persoonlijk geschikt is
Goede uitleg hierover gegeven
Er werd alle tijd genomen om mij als klant te woord te staan voor al mijn vragen De levertijd helder uitleg .Slaap heerlijk op het Matras Dit is echt een aanrader voor het geval je een nieuw bed zou willen kopen

Réponse de Decupré
Wij hebben 2 matrassen bij Decrupe gekocht. Wij zijn daarvoor naar de winkel in Didam gegaan waar we prettig en professioneel zijn geholpen. Wij slapen uitstekend op deze matrassen en hebben minder last van de heup en schouder.

Réponse de Decupré
Ik wil graag vertellen waarom ik vind dat Decupré zo’n goede service biedt.
Vanwege klachten aan mijn heupen kwam ik bij Decupré terecht, omdat ze marktleider in de zorg zijn. Na een prettig en deskundig adviesgesprek kwamen we uit op de Decupré Sept Core matras. En eerlijk… wat een heerlijke matrassen! Vanaf de eerste nacht sliepen we al fantastisch.
Toch bleef ik nog wat last houden van mijn heupen. Eén telefoontje naar Decupré en er werd meteen meegedacht. Het advies was om een extra laag steviger koudschuim toe te voegen voor nóg meer ondersteuning. En nu komt het mooie: dit werd volledig kosteloos geregeld. Sterker nog, mijn man kreeg óók zo’n extra laag, zodat onze matrassen netjes even hoog blijven liggen. Dát noem ik nou service! Ik heb nu bijna
geen pijn meer én slapen als een roos. We zijn er ontzettend blij mee!

Réponse de Decupré
Zeer vriendelijke en vakkundige mensen, ook nazorg en bezorging geheel naar wens geregeld.

Réponse de Decupré
En savoir plus sur les différents types d'avis.