DecupréAvis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Na 10 jaar waren onze matrassen aan vervanging toe. Ook de oude matrassen zijn/waren van Decupré. Maar ondertussen wonen wij in Denemarken. De transportkosten waren niet mals, maar wat zijn we weer bl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisch bedrijf. Vriendelijke mensen snelle levering en een zeer goede service. Klein probleempje met matrashoes. Dit werd meteen en correct opgelost binnen twee dagen. Echt heel blij mee

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik slaap nu op het Sept Core matras van Decupré en ben er echt heel tevreden over. Vanaf het eerste moment merkte ik dat het matras een fijne combinatie heeft van stevigheid en comfort. Het voel... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

88 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

We slapen een gat in de nacht

De matrassen goed kunnen uitproberen in de showroom, waar een vriendelijke en geduldige medewerkster ons alles kon uitleggen. De eerste nacht was ontzettend wennen, de matrassen moeten even inliggen en lijken erg hard in het begin. We hadden hiervoor een doorgelegen pocketveringmatras, dus dat was ook totaal wat anders. Decupre heeft voor mijn partner heel snel een extra schuimlaagje op maat gemaakt om dit wat te verzachten. Heel erg fijn. Na een paar nachten begonnen we allebei al erg fijn te liggen. We slapen nu allebei een gat in de nacht, heerlijk. Onze rugklachten herstellen steeds beter in de nacht, je voelt echt dat je lichaam fijn ondersteund wordt en kan uitrusten.
Het kussen vind ik ook ge-wel-dig. Als zij-slaper heb ik minder last van mijn schouder. En dat terwijl ik altijd super gehecht was aan mijn vorige kussen… We zijn dus onwijs blij met deze aankoop!

8 mai 2026

Geachte mevrouw Nibbeling,

Bedankt voor uw email mooie review. Een nieuw matras is altijd wennen maar wij zijn blij om te horen dat jullie allebei een gat in de dag slapen nu. Hier doen wij het allemaal voor. Heel veel slaapplezier nog.

Fijn matras

Goed advies, kwalitatieve matrassen. Degelijk geprijsd. Past zich goed aan het lichaam en voorkomt vervelende drukpunten. Echt een aanrader.

Sept core 140x200

8 mai 2026

Geachte heer Liu,

Wat ontzettend fijn om te horen dat u geen last meer heeft van vervelende drukpunten. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Noté 2 sur 5 étoiles

Op maat gemaakt is marketingtruc!

Op maat gemaakt, lengte en gewicht is een marketingtruc. Ik kocht twee dezelfde maten matrassen die zoals afgesproken per persoon gemaakt zou worden. Bij de levering zou dit aangegeven worden. Dit was niet het geval. Decupre gaf aan dat het niet zoveel uitmaakte en kwam met verschillende redenen. De communicatie was daarna dwingend. Dat het matras op lengte en gewicht gemaakt wordt is een misleidende marketingtruc die veel gebruikt wordt door de slaapbranche.

6 mai 2026

Geachte Anita,

Bedankt voor uw review. Jammer om te lezen dat u onze communicatie anders heeft ervaren dan wij nastreven.

Met meer dan 20 jaar ervaring zetten wij ons dagelijks in om klanten op een respectvolle, persoonlijke en eerlijke manier te adviseren. Juist daarom nemen wij feedback serieus en blijven wij ons inzetten voor de service en kwaliteit waar onze klanten ons om waarderen.

U heeft aangegeven dat u onze matrassen graag wenst te behouden en wij hopen dan ook dat u nog jarenlang comfortabel geniet van onze matrassen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Oplichters

Oplichters. Ze beweren marktleider in de zorg te zijn. De matrassen zullen best lekker slapen. Dat doen ze allemaal wanneer je een goed advies krijgt. Maar dit bedrijf heeft niet de juiste certificeringen om te beweren marktleider in de zorg te zijn. Ze hebben een ISO 9001 certificering, welke een algemeen kwaliteitsmanagement certificaat is, niet specifiek voor medische hulpmiddelen zoals ISO 13485.

1 mai 2026

Geachte mevrouw Bruin,

Het gebruik van de term “oplichters” is een zeer ernstige en ongefundeerde beschuldiging die feitelijk onjuist is en onze reputatie schaadt.

Wij zijn al meer dan 20 jaar actief binnen de zorgsector en leveren aan zorginstellingen, waaronder universitaire ziekenhuizen en daarnaast aan particuliere gebruikers. Onze matrassen zijn geclassificeerd als CE klasse 1 medische hulpmiddelen en voldoen aan de eisen van de Medical Device Regulation (MDR).

Daarnaast kunnen wij uw naam nergens terug vinden in ons klantenbestand. Voor zover wij kunnen nagaan heeft u geen producten bij ons afgenomen.

Noté 5 sur 5 étoiles

waar een bedrijf groot in kan zijn

waar een bedrijf groot in kan zijn. We hebben al een 4-tal jaar een electrisch bed van Decupré en dit bevalt ons zeer goed. Helaas ging enkele dagen geleden het hef mechanisme van een van de 2 bedden stuk. Een mailtje gezonden aan Decupré en werd de volgende ochtend al teruggebeld. Het hef gedeelde wordt zonder kosten binnen enkele dagen vervangen. Kan alleen maar zeggen een goede service en uiteraard geweldig slapen op een Decupré bed!

24 avril 2026

Geachte heer de Haan,

Ontzettend bedankt voor de mooie review. Wij zijn erg blij om te horen dat u zo tevreden bent over het bed en onze service. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Noté 5 sur 5 étoiles

Onze beste aankoop voor het hele gezin

Wij slapen sinds 2017 op een boxspring van Decupré. Dat is ons zo goed bevallen dat wij vorig jaar (2025) opnieuw een nieuwe hebben aangeschaft, niet alleen voor onszelf maar ook voor onze kinderen van 6 en 10 jaar. Sinds 2017 willen wij geen ander bed of matras meer.
Zelf had ik last van vastzittende stress in mijn lichaam, waardoor ik erg onrustige nachten had. Nadat wij zijn overgestapt op een Decupré-matras, is mijn nachtrust aanzienlijk verbeterd en voel ik me nu veel beter.

Een echte aanrader!

23 avril 2026

Geachte heer, mevrouw Khatchatouryan,

Wat fijn om te horen dat u al zoveel jaren heerlijk slaapt op uw matras en weer gekozen heeft voor een matras en bed van ons. Dat nu jullie hele gezin om een matras van Decupré ligt vinden wij top. Wij wensen jullie allemaal nog heel veel slaapplezier toe.

Goed advies

Goed advies, goede materialen, fijne communicatie. Nazorg is erg goed. Goede producten en service voor een goede prijs kwaliteit verhouding.

18 avril 2026

Geachte heer Koppinga,

Bedankt voor uw mooie review. Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze producten en service. Wij willen u dan ook nog heel veel slaapplezier toewensen.

Hemels matras.

Na lang zoeken, vergelijken uiteindelijk voor een Decupre matras gegaan. Het was de juiste keuze. Wat een verschil met onze vorige ervaringen. Goede balans, geweldige service. Bed wordt gebracht, geplaatst en neergezet. Dit is echt slapen met een gouden randje.
Een regelrechte aanrader voor slapers op zoek naar een "Hemels Matras".

15 mars 2026

Geachte heer, mevrouw,

Bedankt voor uw hele mooie review. Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo heerlijk slaapt. Wij wensen u dan ook nog heel veel slaapplezier toe.

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik heb zelf lang getwijfeld en heb een…

Ik heb zelf lang getwijfeld en heb een decupre matras gekocht vorig jaar. Naar 2x een ervaring van plm een week gehad te hebben. en 1 OK die ze als patiënten matras gebruikten in 2 ziekenhuizen in het westen van het land.

10 avril 2026

Réponse de Decupré

Geachte Hilly, wat vervelend om te horen dat u in het ziekenhuis heeft gelegen. Maar uiteraard wel fijn dat u het slaapcomfort dat u daar heeft gehad nu ook thuis heeft. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Noté 4 sur 5 étoiles

Slaapt goed

Hallo het was even wennen.We hebben een goede nachtrust het slaapt perfect👏

3 avril 2026

Geachte mevrouw Cissie,

Een nieuw matras is altijd even wennen en wat fijn dat u er nu aangewend bent en weer een goede nachtrust heeft en perfect slaapt. Daar doen wij het voor. Wij wensen u heel veel slaapplezier toe.

Heel eventjes wennen

Eventjes wennen, maar daarna was de matras echt super! Wij hadden van ons vorig bed een topper, maar die is helemaal niet nodig.

2 avril 2026

Geachte heer Klopper,

Bedankt voor uw review en wat ontzettend fijn om te horen dat u na een paar nachten helemaal gewend bent en nu heerlijk slaapt. U heeft inderdaad bij onze matrassen geen topper nodig. Wij wensen u heel veel slaapplezier toe.

Noté 5 sur 5 étoiles

Tot mijn grote schrik ging de rits van…

Tot mijn grote schrik ging de rits van het matras stuk. Zonde van een redelijk nieuwe matras 4 jaar oud.
Toch maar gebeld en tot mijn heel grote verrassing werd er dezelfde dag een nieuw omtrek voor he matras opgestuurd. Dat noen ik nu service en klantenbinding. Bedankt .
Marijke van der Wolde

18 mars 2026

Geachte mevrouw Wolde,

Bedankt voor uw review. Wij hebben service inderdaad hoog in het vaandel staan. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Noté 5 sur 5 étoiles

Décupré leverde een top matras!

De bereikbaarheid van het bedrijf was uitstekend. Ook altijd even vriendelijk en behulpzaam. Het nieuwe sept-core matras van 140 bij 200 was zo gloednieuw dat het nog een week duurde voordat de schuimgeur echt bijna verdwenen was. Het matras voldoet helemaal aan de verwachting. De artrose heupen worden voldoende ontzien. Ik raad dit matras met groot vertrouwen aan!

30 mars 2026

Geachte heer de Vos,

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u zo goed slaapt en uw heupen comfortabel liggen. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ondanks mijn fibromyalgie veel meer slaapplezier

Door mijn fibromyalgie heb ik altijd wel last van mijn spieren en gewrichten. In 10 jaar tijd heb ik 4 verschillende, goed aangeschreven matrassen geprobeerd maar de stramheid, pijn in mijn onderrug, heupen en schouders waren er helaas elke ochtend weer.
Ik gaf mezelf nog één kans en een beetje hoop na het zien van een Decupré reclame en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan.
De beloftes zijn meer dan waargemaakt. Ik werd echt werkelijk waar vanaf de eerste ochtend wakker met veeeeeeel minder pijn dan de afgelopen jaren.
Decupré wat ben ik jullie dankbaar.
Ook de vriendelijke dames aan de telefoon en jullie service maken dat ik deze review moest schrijven van mezelf(doe ik normaal nooit). Ik hoop dat ik mensen met pijnklachten hiermee ook kan overhalen in ieder geval een Decupré matras uit te proberen. Ik gun iedereen het slaapplezier wat ik nu al een paar weken mag ervaren.
Dankjewel mensen van Decupré.

27 mars 2026

Geachte mevrouw Schilling,

Wat een ontzettend mooie review, hartelijk dank hiervoor. Wij zijn erg blij om te horen dat u zo veel minder pijn heeft en weer heerlijk kunt slapen. Daar doen wij het allemaal voor.
Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima matras vanaf de eerste dag.

Vanaf de eerste nacht prima geslapen op het nieuwe Sept Core Individual matras van Decupre.
Vormt zich naar het lichaam dankzij de traagschuim lagen. Vooral in zijligging. Precies de goede hardheid.
Prima advies gegeven! Dank.

25 mars 2026

Réponse de Decupré

Geachte heer ten Broek, wat fijn om te horen dat u heerlijk slaapt op uw matras en bedankt voor uw review. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Decrupe in Didam

Wij zijn door de medewerkers van Decupre in Didam hartelijk en vriendelijk te woord gestaan.
Goede uitleg betreffende de matrassen en kussens.
Na het zien van de boxspring en het thuis nakijken van onze lattenbodem hebben wij besloten om ook een wireless electric boxspring aan te schaffen.
Alles netjes thuis bezorgd en geplaatst, wij zijn uitermate te spreken over de boxspring en matrassen.

28 janvier 2026

Geachte Arie en Hennie,

Bedankt voor jullie mooie review. Wat vinden wij het fijn om te horen dat u de uitleg en ontvangst zo prettig heeft ervaren. En uiteraard ook dat u ook zo tevreden bent over de boxspring en matrassen. Wij wensen jullie dan ook nog heel veel slaapplezier toe.

Noté 5 sur 5 étoiles

Er wordt heel serieus gekeken naar een…

Er wordt heel serieus gekeken naar een passend matras. Als je toch niet tevreden bent (lekker slaapt) doen ze er alles aan om een oplossing te vinden. Zelfs na 2,5 jaar wordt er nog garantie en service verleend. Helemaal TOP.

22 mars 2026

Geachte heer, mevrouw Wassenaar,

Bij ons staat service hoog in het vaandel en zijn blij dat wij u weer hebben kunnen helpen. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Zeer tevreden.

Al jaren slapen wij met heel veel plezier op onze Decupré matrassen. Waar wij eerder op onze oude matrassen met rugklachten en vermoeidheid opstonden, zijn de klachten nu helemaal verdwenen en staan we uitgerust op. Ook het ontvangst en de uitleg in de showroom was heel prettig en goed. Wij zouden iedereen het aanraden om naar Decupré te gaan voor een betere nachtrust.

20 mars 2026

Geachte klant,

Bedankt voor uw review en wat fijn om te horen dat jullie weer zo heerlijk uitgerust opstaan en dat uw rugklachten zijn verdwenen. Daar doen wij het allemaal voor. Wij wensen jullie nog heel veel slaapplezier toe.

Noté 1 sur 5 étoiles

Nog steeds dt stomme piepje.

Nog steeds dt stomme piepje.
Hebt u dat echt nodig om uw product aan te bevelen?
Betreffende decupre: een zwaktebod!!!

12 mars 2026

Geachte heer, mevrouw D,

Dank u wel dat u de moeite hebt genomen om uw mening te geven. We zien dat u (nog) geen ervaring heeft met onze producten en/of service. Reviews geven ons vooral inzicht in de belevingen van mensen die onze producten al hebben ontdekt, zodat wij elke dag een beetje beter kunnen worden.

Mocht u ooit nieuwsgierig zijn naar wie we zijn of wat we doen, dan vertellen we dat met alle liefde. Voor nu wensen wij u een mooie dag en een fijne nachtrust, want slapen is leven.

Noté 5 sur 5 étoiles

Losse matrassen op maat gemaakt

Enige tijd geleden hebben we na een telefonisch advies twee losse en op maat gemaakte matrassen besteld .
De matrassen werden tot onze verrassing eerder geleverd dan we dachten en we konden 1 maand proefslapen. De matrassen lagen meteen goed, maar de kier ertussen was te groot naar onze zin. Advies gevraagd en een twee persoons tijk besteld met een split voor onze verstelbare bodem en probleem opgelost. Al met al zijn we erg tevreden over de professionele aanpak van Dupré.

5 janvier 2026

Geachte mevrouw Cordes,

Bedankt voor uw mooie review. Wij vinden het erg prettig om te horen dat u zo tevreden bent met de matrassen en onze werkwijze. Wij willen u nog heel veel slaapplezier toewensen.

Irene Best

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus