Detta är ett suspekt företag som troligen transporterar djur under tortyrliknande former. Handla inte härifrån, de är inga djurvänner. Kolla efter lokala annonser istället, från bondgårdar. Köp inte d... Voir plus
Vi har använt Djurportal flera gånger nu för att söka efter katter. Det som imponerar mest är hur många annonser som uppdateras dagligen, så det finns alltid något nytt att se. Kontakten med säljarna... Voir plus
Använt tjänsten två gånger nu och båda gångerna gick allt på skena. Första gången köpte jag en hona från en privat uppfödare, andra gången en reptil från en återförsäljare. Det som skiljer Djurportal... Voir plus
Jag hade letat i flera månader efter en golden retriever, och när jag till slut hittade denna plattform var det en fantastisk upplevelse. Vi fick snabbt kontakt med en pålitlig uppfödare, och inom någ... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 63 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
I början uppskattade jag hur många djur…
I början uppskattade jag hur många djur som fanns samlade på samma sida. Processen att få svar från annonsörer tog dock något längre tid än väntat. Trots det var helhetsupplevelsen stabil och tydlig.

Réponse de Djurportal
Kontaktade en som sålde kattungar fick…
Kontaktade en som sålde kattungar fick svar och vi bestämde jag skulle köpa honan Lovisa . Betalade handpenning och det visar sig han är kriminell är inte hans katter han har sålt dom flera gånger mot handpenning. Har gått ur denna förening så hoppas verkligen inga 399:- kommer dras !!!!! Ingen koll på de som lägger ut annonser vet detta då jag pratat med en annan köpare som också blivit lurad!!

Riktigt kriminellt företag
Riktigt kriminellt företag. Drog 399 sek från mitt kort. Nu blir det polisanmälan och konsumentombudsmannen samt reklamation till kontokortsföretaget. Kontaktade deras kundservice men ingen respons
Jag publicerar en annons för katter…
Jag publicerar en annons för katter till salu, men den är inte godkänd för publicering, och supporten svarar inte. Jag bör tillägga att det inte finns något i annonsens innehåll som skulle hindra den från att publiceras. Jag har bett supporten om en förklaring, men de svarar helt enkelt inte.

Réponse de Djurportal
Väldigt trevlig och tillmötes gående.
Väldigt trevlig och tillmötes gående.

Måttlig variation
Det fanns flera alternativ men fler filter hade gjort sökningen lättare. Jag blev ända nöjd med resultatet.

Kanon
Kanon! Har fått så bra hjälp! Rekommenderar starkt! Och stort tack till Camilla! 😍

Réponse de Djurportal
Jag fick bra hjälp från deras kundtjänst och pengarna tillbaka
Djurportal.se
Tydlig bedrägeri !!!!Varning
Det står tydlig när man tittar på deras hund annons på FB att man endast skulle betala 9 kr för att titta på annonsen .
Sen drar de 399 kr från mitt bankkonto och visar sig att jag är betalande medlem ???!
Ska polisanmäla

Begränsad information
Några annonser saknade detaljer om djuret vilket gjorde det svårt att jämföra. Trots detta hittade jag en passande köpare.

God service
Tack för vänligt bemötande o förståelse. Verkligen gulligt ❤️❤️❤️

Superbra bemötande och hjälp av support
Superbra bemötande och hjälp av support

Väldig trevlig kundservice
Camilla på kundservice är toppen. Snabba, tydliga och trevliga svar.

Så trevligt bemötande
Så trevligt bemötande, snabba på att svara!
Super nöjd

Réponse de Djurportal
Supporten säger att det va tidligt att…
Supporten säger att det va tidligt att det är en abonnemang men det står bara att öppna en chatt för 9 kr de för smarta på att lura folk iaf

Good service
The person helping me was very understanding and put the time to explain everything for me. I appreciate the help and have been told that my problem will be fixed in a few days. Good service overall, thank you.