Detta är ett suspekt företag som troligen transporterar djur under tortyrliknande former. Handla inte härifrån, de är inga djurvänner. Kolla efter lokala annonser istället, från bondgårdar. Köp inte d... Voir plus
Vi har använt Djurportal flera gånger nu för att söka efter katter. Det som imponerar mest är hur många annonser som uppdateras dagligen, så det finns alltid något nytt att se. Kontakten med säljarna... Voir plus
Använt tjänsten två gånger nu och båda gångerna gick allt på skena. Första gången köpte jag en hona från en privat uppfödare, andra gången en reptil från en återförsäljare. Det som skiljer Djurportal... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 63 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Muy mal
Muy mal , es una estafa la página de internet !!! Cuidado !!! Pagas por 9 coronas y te cobran 400 si no te das cuenta , publicidad engañosa , yo los he denunciado por qué me sacaron mi ultimo dinero de la tarjeta

Réponse de Djurportal
Jättebra bemötande och ordnade så att…
Jättebra bemötande och ordnade så att jag blev helt nöjd trots att det var jag själv som hade gjort fel. Pengarna tb + en gåva + använda plattformen gratis 4 v. Inte illa alls

Réponse de Djurportal
Easy contact with people who wanna sell…
Easy contact with people who wanna sell their pets . Djurportalen is a trustable and very very good company.

Réponse de Djurportal
Tar pengar av en fast man inte har nått…
Tar pengar av en fast man inte har nått paket pratat med support om det men händer inte mycket försöker nu ta bort min profil men verkar omöjligt det med

Réponse de Djurportal
Kom i kontakt med Camilla och fått…
Kom i kontakt med Camilla och fått världens bästa service. Har även hittat min dröm kattunge 🐱❤️🥰
Tack

Bedrägeri
Sämsta sidan någonsin, inte alls något jag skulle förlita mig igen!
Jag betalade 9kr för att få kontakt med en säljare och det visade sig vara ett stort skämt, med andra ord Bedrägeri.
Förmodligen samma person har lagt ut en annan bild med exakt samma pris och samma text som jag finns och sökte jag på den bilden sär hunden såld plus hunden är inte ens 16 veckor.
Hane på en sida och en annan sida hona.
Jag anmälde till polisen som tyvärr inte kunde göra något eller om dom ens gjorde något vet jag inte, men det är så dåligt och så tråkigt att ni på djurportal inte är mer uppmärksamma vad som läggs ut!
Jag kan skriva en hel novell om detta, och det är dåligt att ni inte heller betalar tillbaka eller gör något mer om problemen . Ni är inte ens värda en stjärna! Jag tänker inte använda mig av eran sida framöver aldrig igen! Ni som har fått turen att få en djurkompis, grattis men lita aldrig på ett pris som är under 5000:- när det gäller hundvalp!
Tack och hej!

Réponse de Djurportal
Nästan 400 kr i månaden för att kunna…
Nästan 400 kr i månaden för att kunna använda sidan🤣🤣
Svar:ni får gärna tycka att det är märkligt, 400 kr i månaden för att använda en annonssida är brutalt ✌️ jag förstår att den korta provperioden är för att locka in människor som sedan glömmer att säga upp i tid. Pengarna måste rulla in 😬

Réponse de Djurportal
Jag har betalat 9 kronor för att…
Jag har betalat 9 kronor för att kontakta med en säljare å den säljaren var bedrägeri sen skickade jag mejl till er men det hände ingenting. Den annonsen var kvar där. Nu har ni dragit 399 kronor av mitt konto utan att min tillstånd. Jag vill att ni betalar min pengar så fort som möjligt tillbaka.

Réponse de Djurportal
Tyvärr bluffsida och vill lura folk på…
Tyvärr bluffsida och vill lura folk på pengar! Snor annonser från andra sidor utan säljarens godkännande eller vetskap. Kräver intressenter på pengar för att kunna se hela annonser när de kan hittas gratis

Meget utilfreds
Meget utilfreds – der blev trukket penge 3 gange i træk uden min godkendelse
Jeg registrerede mig på Djurportal.se og valgte en pakke, som ifølge beskrivelsen kostede 119 kr./md.
Alligevel blev der trukket tre beløb på 119 kr. samtidig, uden nogen advarsel eller mit samtykke.
Der var ingen tydelig information om automatisk fornyelse, og jeg godkendte ikke gentagne betalinger.
Desuden blev min annonce ikke engang offentliggjort, så jeg modtog reelt ingen service.
Da jeg kontaktede kundeservice for at få refunderet beløbene, fik jeg afslag, selvom abonnementet blev lukket.
Jeg mener, at dette er misvisende markedsføring og en uetisk abonnementspraksis.
Jeg anbefaler ikke at bruge denne tjeneste.
Jag har använt flera plattformar
Jag har använt flera plattformar för att sälja mina djur tidigare, men detta är definitivt det bästa. Jag fick snabbt sålt min hund, och förfrågningarna var seriösa och välinformerade. Det känns tryggt att använda plattformen eftersom allt verkar väldigt professionellt och det finns ingen förvirring under vägen.

Réponse de Djurportal
Jag hade letat i flera månader efter en…
Jag hade letat i flera månader efter en golden retriever, och när jag till slut hittade denna plattform var det en fantastisk upplevelse. Vi fick snabbt kontakt med en pålitlig uppfödare, och inom några dagar var vi igång med att arrangera ett möte. Efter besöket hos uppfödaren kom vi fram till att valpen var rätt för oss, och nu har vi blivit en glad hundfamilj. Jag kommer definitivt att använda plattformen igen om vi skulle behöva en ny hund en dag.

Réponse de Djurportal
Vi sålde våra valpar via denna
Vi sålde våra valpar via denna plattform och allt gick väldigt snabbt. Annonsen var enkel att skapa och vi fick snabbt seriösa förfrågningar från intresserade. Efter mindre än en vecka var alla valpar sålda, och vi kunde inte vara mer nöjda med den professionella servicen

Rent bedrägeri
Rent bedrägeri. Dold information om prenumerationen att lura in pengar till deras hemsida. De följer inte ens lagen. 14 dagar ångerrätt? Glöm det de kommer bara strunta i det.

Sämsta sidan som finns!
Sämsta sidan som finns!!
Jag betalade bara 9 kr för 3 dagar som de stog inte att dom skulle dra sen 399 jag skrev till dom och då tog bort mitt konto utan någon återbetalning!!! Fyfan

Annons, ta bort
Svårt att veta när annonsen publiceras, och svårt att ta bort. Har inaktiverat men den är kvar.
VARNING! Abonnemang!
VARNING! Detta är ett abonnemang!
Denna djurannonsförmedling lurar kunder som missar det finstilta till ett abonnemang på 399kr var 4:e vecka genom att ta ut en liten avgift som ser ut som en engångsavgift för att få tillgång till kontaktuppgifterna till säljaren i en annons. I vårt fall var katten i annonsen tydligen redan såld... Så typiskt... Sedan drogs 399kr från bankkortet, var fjärde vecka!
Denna redogörelse ÄR högst personlig, och ledde tyvärr till ett familjegräl! Hade vi stött på information om djurportal på sociala medier innan så hade vi undvikit detta, så försök inte att rättfärdiga era metoder! Hjärta, tass, fy! Det är min fru som gick på bluffen, och vi har ett gemensamt kortkonto. Jag betalade alla räkningarna i över ett år utan att upptäcka de regelbundna* avgifterna, totalt blev det nästan 5800kr.
*) Att ta betalt var 4:e vecka är förmodligen strategiskt. Då syns de inte lika lätt som månadsvis på samma kalenderdag och kamofleras bättre av övriga utgifter.
Här senaste två transaktionerna.
Köp
Djurportal.se 9895 , Aalborg
−399,00
Go to

SCAM
Skulle betala 9 kr för att skriva med några gällande hundar men slutade med att de tog 399kr från mig utan mitt godkännande!!!! Är väldigt upprörd och vet inte vad jag ska göra då det inte går att få tag i de.