Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte denne automat til min kat, som hovedsageligt er ude om sommeren - så han kan godt være alene hjemme i en weekend engang imellem. Automaten er kommet ud i skuret, hvor han plejer at få mad.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

super tilfreds med foderautomaten 👍 den køre efter det jeg har programmeret den til 😃 den svinger lidt i gram 4-7g men det kan jeg godt leve med… fragten til adr var også problemfri. må dog indrømme... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg har købt 2 donut hundesenge, og blev desværre skuffet. Den “høje” kant er meget flad, nærmest ikke højere end resten af donutten. Desuden ligger fyldet i donutten dårligt, hele bunden er ikke dæ... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles pour animaux
  2. Animalerie

Écrit par l'entreprise

Dansk ejet webshop med hundeudstyr og tilbehør til den moderne bolig🐶🏠 Vi elsker dyr, og derfor er vores produkter fremstillet i materialer af høj kvalitet, som er designet til at holde længe. Vi tilbyder kun varer, som vi selv ville bruge til vores hunde, fordi så ved vi, at din hund eller hunde også vil elske dem! Vi ønsker at give vores pelsede venner det bedst mulige tilbehør, så de kan få et godt og lykkeligt liv. Derudover arbejder vi for at levere en god købsoplevelse omend du er virksomhed eller privat kunde. OBS ! Pr 15/10-24 er der kommet ny ejer af Doksie.dk. Al henvendelse der vedrører varer/produkter/aftaler osv FØR denne dato, bedes rettes til: EXX Brands ApS Vandmanden 12B, 9200 Aalborg SV

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,6

Tous les avis

27 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Produktet lever fuldt op til det viske…

Produktet lever fuldt op til det viske i kataloget. Prisvenlige produkter.

25 juillet 2024

Hej Leif

Tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både produktet og prisen.

Hurtig

Hurtig
levering

31 juillet 2024

Hej Githa

Mange tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at høre du oplevede en hurtig levering af din pakke.

Noté 4 sur 5 étoiles

4 juillet 2024

Hej René

Tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre du oplevede en hurtig levering af din ordre på webshoppen.

1 juillet 2024

Hej Allan

Tak for de venlige ord! Jeg er virkelig glad for, at du var tilfreds med min service på din online bestillingen.

Super god madskål

Super god madskål, skulle jeg have købt for 18 år siden da jeg fik min første Boxer. Han savler væsentlig mindre 😄😄

24 juin 2024

Hej Julie

Mange tak for din rosende anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med madskålen. Jeg sætter stor pris på din feedback.

Rigtig godt produkt

Rigtig godt produkt!
Og hurtig levering!
Det kan kun anbefales 👍

1 juillet 2024

Hej Violeta

Tak for din positive feedback! Det betyder meget for mig at vide, at du er tilfreds med både produktet og den servicen.

Noté 1 sur 5 étoiles

26 juin 2024

Hej Sussi

Jeg er glad for, at høre at leveringen var lige i skabet. Hvis du har nogen spørgsmål eller brug for hjælp i fremtiden, så tøv ikke med at række ud.

Noté 2 sur 5 étoiles

Manglende kommunikation😡

Den 16-6-24 bestilte jeg et doksie hunde kamera og har efterfølgende sendt e-mail 3 gange og de skriver god kontakt og kundeservice ! Det synes jeg er ikke eksisterende har aldrig modtaget svar ej heller i spambakke , ifølge dansk lov skal der ligge brugermanual på et nordisk sprog og det gør der ikke ligeså var der revet et stort stykke af siden på den manual der var med ?

16 juin 2024
Avis spontané

Hej Kate

Jeg beklager virkelig de kommunikationsproblemer, vi har haft, samt problemet med manualen.

Jeg modtog dine emails og besvarede dem inden for 24 timer som lovet, men det ser desværre ud til, at mine svar ikke nåede frem til dig.

Jeg er glad for, at vi fik løst problemet med dit kamera via SMS. Hvis der skulle opstå spørgsmål i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte mig for hjælp.

Hej Lene

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplevede en hurtig ekspedition og levering af din ordre.

Hej Charlotte

Tusind tak for din fine anmeldelse. Rigtigt dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med dit køb.

Nem bestilling

Nem bestilling - hurtig levering og et produkt som lever op til mine forventninger 😊👍

3 juin 2024

Hej Helle

Tak for din skønne anmeldelse. Dejligt at høre, at du var tilfreds med bestillingen, leveringen og produktet på din ordre.

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt

Jeg fik min hundekurv og børste indenfor to dage.

21 mai 2024

Hej Cecilie

Tak for din fine anmeldelse. Godt at høre du oplevede en hurtig og nem handel hos mig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte en super Hundekurv til mine…

Bestilte en super Hundekurv til mine hundetøser💜💜der gik 2 dage så var den fremme med stor glæde🐕🐕

6 mai 2024

Hej Liselotte

Tak for din skønne anmeldelse. Fantastisk at høre at du er tilfreds med dine nye hundekurve.

altid hjælp professionelt

når jeg ikke kunne finde ud af at returnere og få den rigtige størrelse så fik jeg al den hjælp jeg kunne ønske

13 mai 2024

Hej Lone

Mange tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at høre at du var tilfreds med min service på din ordre.

Alt var godt

29 avril 2024

Hej Per

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Skønt at høre at alt var som det skulle være, på din bestilling hos mig.

Købte en vandskål

Købte en vandskål, til en hund der spilder vand når han drikker, den kom hurtigt, og svarer fuldt ud til mine forventninger.

29 avril 2024

Hej Karsten

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre du er tilfreds med den bestilte vandskål og den hurtige levering.

Geniale produkter

Geniale produkter, nu kan jeg holde min kat med foder og medicin med to forskellige produkter fra Doksie. A4 samt A1. Foder 4 gange i døgnet og medicin om morgenen som desværre er for resten af livet. Det er nemt når man også gerne vil være ude i weekenderne. Batteri i begge så sikkerhed hvis strømmen går. Det giver ro når jeg er hjemmefra.

6 mai 2024

Hej Henrik

Tak for din fantastiske anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at høre, at du er glad for din automatiske foderautomat til din kat.

Alt Ok og hurtig levering

Alt Ok og hurtig levering

22 avril 2024

Hej Birthe

Tak for din skønne anmeldelse. Dejligt at høre alt var som det skulle være på din bestilling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og produktet levede op…

Hurtig levering og produktet levede op til mine forventninger 😊

15 avril 2024

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Skønt at høre du var tilfreds med leveringen og produktet på din ordre hos mig.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus