Dyreportal Avis 689

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

I honestly did not expect this level of customer service. I accidentally signed up for a subscription thinking it was a small one-time payment, and as soon as I noticed the charge, I contacted... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god service. Jeg skrev en support angående medlemskab og i løbet af samme dag fik jeg svar. Jeg fik pengene retur, da jeg afmeldte mit medlemsskab, som koster 299kr eftersom jeg kun havde bru... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Oprettede mig som bruger - mod betaling selvfølgelig og med løbende abonnement - udelukkende for at kunne kontakte ejeren af en helt konkret hund. 0,00 respons overhovedet! Annoncen er dog sta... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig svar fra support😊 tilmeldte mig intro-tilbud til nye brugere, for at tjekke ud hvad der var på dyreportal.dk. afmeldte dog igen, men blev trukket 299kr til abb da intro-dagene udløb, jeg konta... Voir plus

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg har svært ved at åbne beskeden når…

Jeg har svært ved at åbne beskeden når der kommer en besked fra en person angående min annonce på min hund mvh Lisbeth

19 juin 2025

Hej Lisbeth,

Send os en mail på kundeservice@dyreportal.dk 🥰

Så hjælper vi dig med det 🙏🏻

Opdatering d. 25. Juni, vi har intet hørt fra dig? 🙏🏻

// Dyreportal.dk 🐾

Meget god service

Meget god service. Jeg fik en opkrævning på ny kontingent, men havde glemt at melde fra, alligevel var DYREPOTALEN så fleksibel at de sendte det indbetalte beløb retur - det kalder jeg reel service. God sommer til alle og husk at anbefale Dyrepotalen

17 juin 2025

Hej Bent,

Tusind tak for din anmeldelse 🥰❤️

Kundeservice i særklasse: Camilla hos Dyreportal.dk

Anmeldelse af Camilla, Dyreportal.dk

Fra første øjeblik imponerede Camilla med sin hurtige respons ( over en weekend ) , varmeste tone og ægte empati. Hun sørgede personlig for, at alle tvivlsspørgsmål blev besvaret grundigt og respektfuldt, selvom det var min fejl at jeg ikke havde helt styr på det forskellige abonnementer og afmelding.
Jeg forklaret hende at jeg meldte mig ind på 3 dages medlemskab og fandt min nye firbenet ven allerede dagen efter. Men fik ikke afmeldt det og blev trukket for fulde abonnement for en hel mnd.

Hun gik langt ud over det sædvanlige:
- Refunderede de fulde 299 kr. med det samme, uden bureaukrati eller lange sagsforløb.
- Gav mig alligevel fire ugers gratis adgang til fordelspakke.

Det er sjældent at møde så ægte en kombination af effektivitet og hjertelighed. Camilla har bekræftet min tro på, at kundeservice kan være både professionel og bevægende. Hendes indsats har gjort min oplevelse med Dyreportal.dk til noget helt særligt – og ikke mindst rygraden i min tryghed som nybagt kæledyrsejer.

Tak, Camilla, for at levere Danmarks mest hjertevarme support og for at skabe en oplevelse, jeg varmt kan anbefale til alle på jagt efter deres næste firbenede ven!

Jeg håber, alle, der møder Camilla, får samme fantastiske oplevelse, som jeg gjorde. Hun fortjener al den ros, hun kan få!

15 juin 2025

Hej Eldina,

Tusind tak for din anmeldelse! 😍
Det betyder virkelig meget for os.

Vi bliver altid ekstra glade, når vores kunder skriver til vores support – det giver os nemlig muligheden for at vise, hvor højt vi prioriterer god service her hos os ❤️

Jeg fandt min drømmehund

Jeg fandt min drømmehund her og kunne ikke være mere tilfreds! Platformen var nem at bruge, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Sælgeren var reel og svarede hurtigt, og det var tydeligt, at Dyreportal.dk gør noget for at sikre, at alt foregår på en ordentlig måde.

6 juin 2025

Hej Line,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏🏻

Det sætter vi stor pris på! ❤️

Great service!

Great service!

3 juin 2025

Hi Daniil,

Thank you so much for your review ❤️

Have a lovely weekend 🙏🏻
Dyreportal.dk🐾

Supergod kundeservice

2 juin 2025

Hej Freja 😍

WOW! ❤️

Sikke en dejlig anmeldelse! Tak for det 🌟🌟🌟🌟🌟

Hurtigt feedback

Fik rigtigt hurtigt svar og god service af Camilla. Kan varmt anbefale Dyreportal, hvis man leder efter sit nye medlem til familien :)

19 mai 2025

Hej Mariam😍

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏻

Det sætter vi stor pris på! 😍

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice!
Jeg har ikke fundet mit dyr endnu, men har oplevet en helt fantastisk kundeservice. Venlig og hurtig!

18 mai 2025

Hej 😍

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏻

Det sætter vi stor pris på! 😍

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for annullering af abonnement

Tak for annullering af abonnement. Vi var heldige at finde den rigtige hvalp gennem jer, ved første forsøg.
Mange tak.

Mvh Louise

18 mai 2025

Hej Louise,

Tusind tak for din anmeldelse & stort tillykke med din nye hvalp😍 🐶🐾

Dyreportal.dk ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde ved en fejl fået tilmeldt mig…

Jeg havde ved en fejl fået tilmeldt mig og blev derfor opkrævet en måneds kontingent. Efter henvendelse til Camilla fra foreningen, får jeg nu tilbageført mit allerede opkrævede kontingent. Tak for en super kundebehandling af Camilla. Lars Bundsgaard, Almind

15 mai 2025

Hej Lars 🥰

Tak for din anmeldelse 😍

Det sætter vi stor pris på 🙏🏻

Ha en dejlig dag ☀️

Dyreportal.dk 🥳

Noté 5 sur 5 étoiles

Great support from the team

I had a great experience with the support team, especially Camilla, who was incredibly helpful! She made the whole process quick and easy. Really appreciated the smooth support.

15 mai 2025

Hi Rasoul,

Thank you so much for your review 😍

It really means a lot 🙏🏻

Have a great weekend ☀️

Virkelig god service

Virkelig god service! Fik svar med det samme, og de løste mit problem plus lidt ekstra. God service!

13 mai 2025

Hej Cathrine 😍

Wow! Tusind tak for din anmeldelse 🥰🌟

Det sætter vi virkelig stor pris på 🙏🏻

Dyreportal.dk 🐶🐾

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg gjorde brug af fortrydelsesretten

Jeg gjorde brug af fortrydelsesretten. Var ikke klar over, at fordelspakken mundede ud i et abonnement. Jeg fik pengene tilbage samt yderligere 4 ugers brug af fordelspakken u/b. Det er god kundeservice.

10 mai 2025

Hej Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse 🥰

Vi yder altid Danmarks bedste kundeservice, så det er dejligt at læse, at vi lever på til det 🙏🏻

Ha' en dejlig anmeldelse ❤️

Dyreportal.dk 🙏🏻

Imødekommende

Imødekommende🙏🏼🥰

9 mai 2025

Hej Brian,

Tusind tak for din anmeldelse 😍

Det varmer virkelig meget! 🙏🏻

Ha en dejlig lørdag ☀️

Dyreportal.dk 🐶

Fantastisk hjemmeside

Det blev en go oplevelse, da vi holdte lille Buller i hænderne ❤️ vi havde lidt problemer inden, da vi løb ind i nogle ejer som ikke var helt ærlige fra starten af. Og pludselig skulle hente hundende i andre lande. Selvom de stod til at bo her. Men det er jo ikke dyreportalens skyld at folk ikke har/er ærlige. Så jeg kan godt anbefalede Dyreportalen til andre. Vi har ihverfald fundet vores nye kærlighed

5 mai 2025

Hej Pernille ❤️

Tusind tak for din anmeldelse 🌟

Vi er så glade på jeres vegne over, at I har fundet et nyt familiemedlem.🐶😍

Noté 1 sur 5 étoiles

Bondefangeri af værste skuffe!

En dyr formidlings portal der efter min mening lever af bondefangeri ved at lokke med 9kr for 3dag og her efter trækker de automatisk 299kr om måneden for abonnement bagud, så husker du ikke at afmelde efter de 3dage får du først regningen når måneden er gået og så hænger man på den. Så det er vist ikke for dyrenes skyld, men mere bagmændenes pengene tank man driver denne portal. Forretning at værste skuffe 😡

1 mai 2025

Hej Mikael,

Vi er kede af at høre om din oplevelse og din opfattelse af vores portal. 🥰

Vi vil gerne understrege, at vi hverken forsøger at skjule noget eller bondefange nogen. Tværtimod gør vi en stor indsats for at være gennemsigtige omkring både priser og vilkår – og det er altid muligt at opsige sit abonnement, helt uden binding. ☀️

Prøveperioden koster 9 kr. for 3 dage, hvor man frit kan teste fordelspakken. Hvis man ikke opsiger inden udløb, fortsætter abonnementet automatisk til 299 kr. for hver 4. uge. Det er helt normalt for denne type abonnement, og vi oplyser det flere steder i processen: ❤️

🔔 Her er et overblik over, hvor du bliver informeret:

⭐️ I vores handelsbetingelser, som du bekræfter ved oprettelse.
⭐️ Ved købet, hvor du aktivt accepterer vilkårene.
⭐️ I bekræftelsesmailen, du modtager efter tilmelding.

Vi anbefaler altid, at man henvender sig til vores kundeservice, hvis der er noget, man er i tvivl om. Så hjælper vi hellere end gerne – her på Trustpilot har kan vi intet gøre.

Vi håber, du vil tage kontakt til os direkte via hjemmesiden, så vi kan finde en løsning sammen.

Opdatering d. 4 Maj. Vi har stadigvæk intet hørt fra dig 🙏🏻

Supergod service fra Dyreportalen

Supergod service fra Dyreportalen ! :)

30 avril 2025

Hej 😍

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det sætter vi virkelig pris på! 🥰

Ha' en dejlig dag❤️

I har trukket 3x 79kr D

I har trukket 3x 79kr D. 2/4 og 7/4.
Jeg er ikke medlem mere? Og hvis jeg var så giver det zero mening at i trækker 3 gange på en måned?
I svarer mig ikke så det må blive en anmeldelse og indsigelse i banken.

2 avril 2025

Hej Rikke,

Jeg har lige tjekket både vores mail og vores support, vi har intet modtaget fra dig, tjek lige om du har sendt til en noreply@dyreportal.dk mail, som betyder man ikke kan besvare mailen 🥰
Skriv til kundeservice@dyreportal.dk eller log ind på din konto og opret en supportsag 🙏🏻

Ser frem til at høre fra dig.

Opdatering d. 11MAJ: Vi har stadigvæk intet hørt fra dig? 🙏🏻

Mvh. Dyreportal.dk

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus