eCykelhjelm.dk Avis

2 497
TrustScore 3.5 sur 5

3,6

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Amatører. Bestiller en cykelhjelm + pudesæt til en cykelhjelm. Begge står som værende på lager. Får kort efter en mail, hvor I fortæller, at pudesættet først kommer på lager om 1 måned, men cykelh... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Enormt hurtig levering! Købte 3 cykelhjelme, hvoraf den ene (BABY NUTTY BOHO DREAMS) ikke lignede billedet på hjemmesiden, skrev en mail og forklarede dette og sendte den retur, fik hurtigt pengene t... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kanon oplevelse. Min bror havde købt en hjelm der var for stor til min fødselsdag. Fødselsdagen blev holdt 14 dage efter han havde købt den. Hvor til jeg opdagede at Ecykelhjelm, kun havde retur... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'accessoires de vélo
  2. Magasin de skateboards

À propos de eCykelhjelm.dk

Informations provenant de diverses sources externes

Velkommen til vores Trustpilotside. Du er sikkert landet her fordi du vil give os stjerner for den service vi har ydet.

Hvis du ikke er, men gerne vil se hvem vi er, så får du lige lidt flere informationer om os her:

• Praktiske informationer:
    eCykelhjelm.dk åbnede i 2014 med missionen om at gøre det lettere at købe en cykelhjelm via internettet. Vores fokus er på cykelhjelme, og det betyder at vi har rigtig meget viden om emnet.

• Det finder du hos os:
    Cykelhjelme og cykeltilbehør.

• Vores målgruppe er:
    Hele familien. Vi sælger nemlig cykelhjelme til både voksne og børn
  • Lidt af de mærker du kan finde i vores sortiment:
    - Abus
    - Nutcase
    - Hövding
    - Giro
    - Bell

• Fra os til jer:
    Ved køb af flere hjelme får du familierabat.

• Dette kan du forvente dig af os:

- Gratis fragt fra 300,-
    - Hurtig levering!
    - Personlig kundeservice

• Vi er rigtig venlige:
    Du er nemlig mere end velkommen til at kontakte os hvis du skulle have nogle spørgsmål. Vi står altid klar med rådgivning.

De Bedste Hilsner

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

(2 497)

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og super service

Bestille 17.03.24 en cykelhjelm, cover til cykeltasker samt et rengørings-kit efter kl. 18. Pakken blev sendt d. 18.03.24 og kunne allerede hentes d. 19.03.24. Hertil var kundeservice også søde til at sende tracking-nr. separat i en mail ved efterspørgsel. Så super hurtig levering, hvilket er skønt!

Da jeg åbner min pakke opdager jeg, at rengørings-kittet desværre er tæt på udløbsdato. Jeg kontakter derfor kundeservice med det samme pr. mail og vedhæfter billeder af dette.

Her vender de tilbage med det samme og ender med at give et fornuftigt afslag i prisen og beklager selvfølgelig (uden noget bøvl).

Hurtig levering og hurtig respons fra kundeservice, samt super service generelt.

Jeg vender bestemt tilbage i fremtiden, når jeg skal bruge flere ting til min cykel.

Kan varmt anbefales! 👏🏼

19 mars 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

For dyrt at returnere

Bestilling og levering virkede fint. Desværre passede hjelmen ikke.
Problemet opstår i at skulle betale 65 kroner for en returnering. Havde det været gratis at returnere eller kostet mindre end 20 kroner, så havde jeg formentlig bestilt en anden med det samme.

Nu er jeg 65 kroner fattigere og jeg kommer på ingen måde til at handle her igen. Så en lose-lose for alle involverede (undtagen GLS)

11 février 2024

Cykkelbokx

Jeg var meget tilfreds med den besked jeg fik om levering af mit køb
Og kan bare anbefale andre at få samme oplevelse

3 janvier 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Købte en cykelhjelm til sønnen i marts

Købte en cykelhjelm til sønnen i marts. Efter 2 mdr. skrev de, den alligevel ikke var på lager men mod 10% i rabat kunne vi få den som udstillingsmodel så uden emballage. Det ville vi gerne, men istedet for at få 10% retur fik vi gavekort på 50 kr. hvis vi købte for 350. Efter flere samtaler og ca. 1 måned fik vi endelig pengene. Cykelhjelmen kom dog aldrig. Den stod som ikke leveret fra leverandør i postnord app og ecykelhjelme tog intet ansvar. 5 mdr. efter ringede de og sagde, den var leveret ved dem. De spurgte, om de skulle sende den, men da vi havde købt anden cykelhjelm, ville vi bare have resten af pengene retur. Igen får vi gavekort på 50 kr. hvis vi køber for 350, men her snart 10 mdr. efter har de stadigvæk ikke overført de resterende 450.

Her 20 februar har vi stadig ikke modtaget penge retur. Vi modtager fortsat mails, at hvis vi køber for 300kr så får vi 50kr i rabat, men vi har indset at vi nok må opgive at få penge retur. Måske en straf for at fortælle om det på Trustpilot?
Ordrenr.: 63668

Opdatering 26-2-24:
Ecykelhjelm har bragt hele sagen til orden og vi siger tak for de tog den op igen.
Vi lægger derfor en stjerne mere på og afslutter kapitlet.
Vi har handlet hos dem en gang før uden nogen problemer overhovedet.

29 mai 2023

Hurtig levering - selv 2 dage før jul

Stor tak til eCykelhjelm.dk herfra, som sikrede, at min julegavebestilling d. 22/12 af to cykelhjelme til mine børn, nåede frem før jul - en stor lettelse for mig, efter at jeg d. 21/12 fandt ud af, at min tilsvarende bestilling hos en webbutik med næsten enslydende navn ikke blev leveret, som jeg ellers var blevet informeret. eCykelhjelm.dk har et stort udvalg af flotte hjelme med MIPS til børn, så jeg vil give dem mine varmeste anbefalinger

23 décembre 2023

Kanon oplevelse.

Kanon oplevelse.
Hvor til jeg opdagede at Ecykelhjelm, kun havde returret i 14 dage.
Ringede til gutterne derinde fra og forklarede dem problemet. De sendte en gratis returlabel til mig, da deres hjemmeside var under opdatering.
Og nu en uge efter, har jeg modtaget pengene på min konto.

Konan service fra drengene ved Ecykelhjelm!

16 décembre 2023

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus