Kleding is niet van de kwaliteit die ik verwachte. Retour sturen lukte niet middels de retourknop. Na meermaals mailen is toegezegd dat ik het alsnog retour mag sturen op kosten van hen. Dat vind ik e... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super leuke winkel met hippe stijlvolle kleding en accessoires. Goede sale, spaarpunten voor korting, en snelle en goede levering. Ook staat de maatvoering goed vermeld als iets klein valt, fijn met... Voir plus
L'entreprise a répondu
Klantenservice ok. Producten wisselend qua lengte in de Broeken. Twee maanden geleden exact dezelfde besteld maar deze is 10 cm korter. Ook een keer een beschadigd jurkje ontvangen. Ze gaven 20% kort... Voir plus
L'entreprise a répondu
Update: top opgelost vanuit Esuals! Vaker een bestelling geplaatst en altijd tevreden. Nu had ik een verkeerde maat besteld, staat er op de site bij Ruilen voor een andere maat direct hieronder: ‘G... Voir plus
L'entreprise a répondu
Shop nu online bij Esuals en profiteer van de laagste prijzen voor de meest trendy fashion van dit moment. • Wekelijks nieuwe collectie • Altijd lagen prijzen. • Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Steigerboom 2C, 5331KA, Kerkdriel, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Slechte kwaliteit. Na 1x wassen word de stof helemaal anders en krijg je vlekken. Winkel doet er niks aan als het langer dan 2 weken geleden gekocht is. Totaal geen service.
Mooie kledij voor een goede prijs, jammer dat er extra geld gevraagd wordt wanneer je wenst te betalen met de mastercard of een cadeaubon!
Hele mooie kleding en goede kwaliteit! Ook was de verzending heel snel. Ben er erg tevreden mee bedankt!
Naast het feit dat ze altijd enorm veel leuke kleren hebben, is de service ook uitstekend! Gister mijn retourzending op de bus gedaan en vandaag krijg ik al een mail dat het bedrag binnen 1 dag weer op mijn rekening staat. Echt top!
Mooie collectie en snelle levering. Ook de maataanduiding is overzichtelijk waardoor retourneren niet nodig is.

Super leuke webshop!
Gister middag besteld vanmorge in huis😍
Ga hier zeker vaker bestellen!

Réponse de Esuals
Prachtige jurk! Perfecte maat! Heerlijke stof! En super snel binnen! I love it!

Réponse de Esuals
Slechte kwaliteit en service. Na een paar keer wassen zijn mijn comfy setten al helemaal verslechterd!!!

Réponse de Esuals
Ik heb gister een heerlijk comfi pak besteld, de volgende dag meteen in huis en wat een heerlijke kwaliteit, super!

Top!
Bestel hier al een langere tijd, al vanaf toen ze nog een stuk kleiner waren. Altijd goede kwaliteit en leuke producten!

Réponse de Esuals
Super goede kwaliteit en een lief team! =)

Réponse de Esuals
Wat een super winkel/webshop!
super leuke items voor betaalbare prijs, ook op de levering niks om aan te merken super snel track en trace code erbij helemaal perfect
ben super blij met deze winkel
jullie hebben een vaste klant erbij :)

Réponse de Esuals
Deze winkel verkoopt goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Vorig jaar een mooie faux fur jas gekocht, die deze winter ook nog helemaal goed is. Hij is lekker warm en was maar €50. Dat zijn dingen waar ze mij erg blij mee maken!