EZGAME Avis

TrustScore 4 sur 5

3,8

Beställde ett xbox one spel men tydligen strulade något med mailen så fick flrst ingen kod. Men fick tag i support ganska snabbt som var trevlig och problemet blev löst så jag fick min kod till maile... Voir plus

Jeg fik en produktnøgle, som jeg ifølge e-mailen skulle aktivere i Steam. Fandt dog gennem kundeservice ud af, at den første skulle aktiveres inde i FM Redeem og derefter modtog jeg den rigtige nø... Voir plus

Nem købsproces og hurtig levering - fik min kode på mail inden for 1 minut, og koden virkede. En fin oplevelse selvom jeg var lidt skeptisk først, da spillet var en del billigere end andre steder, men... Voir plus

Der er kun ET ord som dækker - BONDEFANGERI!!!! Købt Anno 1880 og det fremgår at det skal aktives på Steam og der ligger en vildledning på ezgames side. Så lang så godt. Problemet er bare at man... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Magasin de jeux vidéo

Écrit par l'entreprise

EZGAME® er din pålidelige portal til digital spilunderholdning. Vi præsenterer et omfattende udvalg fra platforme som Steam, Origin, Uplay og Epic Games. Vi skiller os ud ved at kombinere alsidige spilmuligheder med konkurrencedygtige priser. Ønsker du action, eventyr eller strategi? Vores bibliotek har noget for enhver smag. Med vores øjeblikkelige 24/7 levering er dit næste spileventyr altid inden for rækkevidde. EZGAME® står for kvalitet, hurtighed og tillid. Vi er ikke kun en butik; vi er en oplevelse. For dybere dyk, skarpere priser og ubegrænset spilglæde, vælg EZGAME®.

Bien

TrustScore 4 sur 5

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Var lidt skeptisk til at starte med men…

Var lidt skeptisk til at starte med men så, så jeg alle anmeldelserne og især dem med FM23 og de var gode, så tjekket jeg google maps for at se om 100% om det var sandt og det var det. De holder til på Bredgade i København. Koden fik man også hurtig og på deres hjemmeside stod der også meget nemt at man skulle sætte den ind på FM side og få en anden kode til Steam. Så ikke sidste gang jeg køber fra Ezgame.dk.

2 avril 2023

Hej Morten

Vi er super glade for at læse din anmeldelse og se, at du gav os en chance, selvom du var lidt skeptisk i starten. Det er fantastisk at høre, at vores gode anmeldelser og placering på Google Maps fik dig overbevist. 🗺️

High five for at finde os på Bredgade i København! 🖐️ Og ja, vi gør vores bedste for at levere koderne lynhurtigt og give klare instruktioner, så du nemt kan komme i gang med at spille FM23! ⚽

Tusind tak for din tillid og for at vælge Ezgame.dk til dit køb 🛍️. Vi glæder os helt vildt til at betjene dig igen i fremtiden og give dig flere gode oplevelser! 🌟

De bedste hilsner

Perfekt igen

Perfekt igen. Billigt, hurtigt, nemt.

2 avril 2023

Hej Frederik! 👋

Wow, tak! 🌟 Vi elsker at høre, at vi leverede endnu en perfekt oplevelse for dig - billigt, hurtigt og nemt! Det er musik i vores ører. 🎶

Vi glæder os til at se dig igen! 😊

De bedste hilsner

Mikkel

Det er gjort så besværlig at downloade…

Det er gjort så besværlig at downloade sit spil, så man tror det løgn. Jeg opfatter det lidt som fup.

25 mars 2023

Hej Søren

Vi er kede af at du syntes det var besværligt at downloade dit spil. Vi prøver at gøre det så let som muligt at indløse og downloade alle vores spil.

Du må meget gerne kontakte os på support@ezgame.dk, så vi kan lære hvordan vi kan gøre det endnu nemmere at kommme godt i gang fremadrettet :-)

Mvh.

Anders

Hurtig nem godt

Hurtig nem godt, god beskrivelse af hvordan man gør også hvis man fks. skal bruge den kode man får i e-mail til at få den faktiske spilkode nøgle (Y)

21 mars 2023

Fik varen hurtigt uden bøvl

Købte Civilization 6 Platinum Edition til Stream og sparede flere hundrede kroner. Alt virkede som det skulle (der var INGEN problemer med at aktivere nøglen på Steam).

Dette er min første handel hos ezgame.dk men nok ikke den sidste.

13 mars 2023

Vi kendte ikke ezgame var som…

Vi kendte ikke ezgame og var som vanligt lidt forsigtige med at bestille et nyt sted. Men alt kørte perfekt, let at bestille, god pris, mail med link kom hurtigt og inden for kort tid kunne min datter spille Sims spillet.

11 mars 2023

En helt uhørt hurtig service 🙂

En helt uhørt hurtig service 🙂
Kom til at købe et spil til den forkerte platform, men et hurtigt skriv til dem, der blev det hurtigt ændret til det rigtige. Og så lige en rabat på 5%.
En kæmpe succes, var ikke første gang og ikke sidste 😊

9 mars 2023

Fin oplevelse

Fin oplevelse, var ret skeptisk i starten. Har lavet tre forskellige køb, Max 5 minutters ventetid fra transaktion til koden lå i mail. Fine priser, hurtig levering og alle steam koder virkede :)

7 mars 2023

Friendly customer support

Initially I had a problem with my card but the support team was friendly, quick at responding and helpful.

Once order went through everything was smooth and easy.

Great job 👍

6 mars 2023

Dear Scott

Thank you so much for your kind words that means a lot to us! I am happy that it went smoothly after the initial issues.

Enjoy the game and we hope to see you again :-)

Best regards

Fin oplevelse

Min søn troede at det var en fysisk udgave af et spil vi havde købt. Men da vi fandt ud af det fungerede det fint 😊

15 février 2023

Perfekt, billigt og hurtigt

Jeg havde ventet længe med at købe det pågældende spil, da jeg synes det var for dyrt, men så faldt jeg over ezgame hvor jeg sparede næsten 200kr.

Jeg fik tilsendt koden til spillet efter 30 sekunder og alt fungerede helt perfekt

Kan klart anbefales.

14 février 2023

Hej Pede

Tusind tak for din ordre og fine anbefaling :-)!

Vi er glade for det hele fungerede som det skulle og at du sparede 200 kr. og vi håber vi kan spare dig for mange flere penge i fremtiden når du er er på udkig efter nye spil.

Mvh.