Bestilte og betalte for express levering, varen kom flere dager etter at den skulle vært levert. Bortkastet å betale ekstra for hurtig levering når den kommer til ordinær tid. Varen ble heller ikke le... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vær obs på at når en vare har status som «bestillingsvare» med 4-7 dagers leveringstid, kommer det i tillegg til levering til kunde. Nå når jeg er blitt gjort klar over dette er det helt greit. Har... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bestilte onsdag ettermiddag, fikk levert fredag. Feil med leveransen og tok kontakt med kundeservice i helgen. Svar tirsdag med tilbud om erstatningsvare og beskjed fra fraktselskapet om leveranse i m... Voir plus
Tumstocksvägen 9A, 187 66, Täby, Suède
Demande des avis aux clients
God info om leveransetid og kvalitet på produkt!
Kan ikke anbefale og bruge familietapeter bestilte tapet prøver d18.1 men har stadig ikke modtaget noget ediketten er printet hos ups men aldrig blevet indleveret 🤬🤬 virkelig dårlig stil og selvfølgelig har de trukket penge
Og har d.d 6/2 26 stadig ikke fået min. Vare så kommer nok aldrig til og købe mit kommende tapet hus jer , det tør jeg simpelthen ikke🤬🤬

Hei!
Jeg har de siste årene handlet tapet fra Familietapeter.
Tapetene er av svært høy kvalitet, og servicen er upåklagelig.
Tapetene er utrolig lette å arbeide meg.
Jeg er kjempefornøyd, og anbefaler andre å velge tapet fra Familietapeter.
Mvh
Heidi Anita Bestefarløkken
En god opplevelse å handle hos Familietapeter fordi informasjonen under levering var veldig god og produktene er fine.
Vigdis Birgitta
Bra utvalg av tapeter fra kjente merker.
Pris og levering som avtalt
Bestilte ekspresslevering med 1-2 virkedagers leveringstid . Leveransen kom etter 5 dager. Familietapeter kreditere meg
for ekspresslevering noe jeg også forventet.

Réponse de Familietapeter
Meget god og oversiktlig nettside, godt utvalg av historiske tapeter. Bra kvalitet på tapeten,og gode tilbud.
Flott tapet!!Rask forsendelse,god pris og flott nettside!
Deres mengdekalkulator er ikke tilpasset mønstertilpassing og størrelsen på mønsteret for hver tapet. Det betyr at det ikke blir tilstrekkelig mange ruller.

Det tok veldig lang tid før prøven kom. 1,5 mnd tror jeg

Réponse de Familietapeter
Litt for lang leveringstid, lagerbeholdning i minste laget.
Ryddig salg og kominikasjn.😀

Réponse de Familietapeter
Tapeten er kjempefin, og enkel å montere opp, men vi fikk ingen ordrebekreftelse på mail så ble veldig usikker om ordren var registrert. Prøvde å sende mail men de fant ingen ordre fikk vi beskjed om. Men så gikk det en dag og vi fikk melding fra UPS at vi hadde en pakke på vei og da kom den et par dager etter.???
Bestilte tapet,betalte for ekspressfrakt, skulle komme om 1-2 dager, gikk over en uke, hørte ingenting, måtte selv ta kontakt å høre, fikk da beskjed om at tapeten var ikke på lager, skulle komme i slutten av uka så kom nok til å få den uka etter. Nå har det gått snart 3 uker å har fremdeles ikke fått pakken, gir snart opp!!