Is Fenvik niet gewoon Onevik? Inderdaad zeer slecht bedrijf. Wat een waardeloze camera. SD kaart werkt niet. Over en weer gedoe, consumentenbond ingeschakeld. Omdat dit systeem vam dropshipping en han... Voir plus
Älkää ostako! Menin itse lankaan, mutta onneksi maksoin klarnalla ja sain sitä kautta rahat takaisin😮💨 eivät suostuneet lähettämään palautuslappua (ja samat hinta jutut kuin muilla) ja sitten ilm... Voir plus
Älysormus on todella kömpelö ja suurikokoinen, ei tunnu hyvälle sormessa. Kun halusin palauttaa, sainkin kuulla että joudun maksamaan kaikki palautus- ja tullausmaksut itse sekä 15% tuotteen hinnasta... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Hold jer Væk
Jeg havde samme oplevelser med et af deres produkter, som alle de andre herinde - købte en søvnovervågningsring, som måler at jeg sover 47 minutter om natten, hvor mit garmin havde et lidt andet svar på 7+ timer.
Deres reklamations e-mail svar er endda identiske med hvad jeg kan læse andre herinde har sendt med
Hold jer væk
Lita inte på Fenvik företaget!! Kan va bra pris men inte bra kvalité eller support.
Ser att många upplevt lik det problemet jag stött på och hade hoppats på att jag hittat en tillförlitlig företag att köpa min teleskop från.
Jag köpte ett teleskop för några veckor sedan, början av april så nu är det två månader sedan rättare skrivet. Jag har mejlat ett flertal mejl och bett om returadress, varpå jag får ursäkter och en massa förslag men ingen retur adress att skicka till.
Såhär stod det på deras sida för någon vecka sedan:
Fenvik accepterar returer inom 14 dagar efter att du har mottagit ditt paket. Om du inte begär en retur inom denna period kan vi inte behandla en äterbetalning pả grund av var policy.
Om du är berättigad till en retur, vänligen notera att vi inte täcker fraktkostnader för returer av personliga skal. De returnerade varorna och förpackningen bör vara i gott skick.
Om returen beror pa en produktfel, vänligen ta bilder eller videor av objektet och kontakta oss. Vi kommer att tacka returfraktkostnader och utfärda en återbetalning, eller erbjuda att skicka en ny vara med rabatt.
När jag väl kontaktar företaget genom mejlet som stod då.
Får jag detta långa mejl med information vad gäller returen, notera att jag än idag sedan jag kontaktade dem i maj inte fått hjälp än.
Såhär skicka de mejl med information:
Om du vill returnera produkten för äterbetalning, vänligen observera följande:
1. Om beställningen annulleras pa grund av kvalitetsproblem dras en avgift pả 15 % av och vi tillhandahäller inga returetiketter.
2. Vär returadress skiljer sig frän adressen pa paketet, vi accepterar endast den returadress vi anger. Om du skickar tillbaka paketet till andra adresser kommer vi inte att kunna ta emot det och alla förluster kommer att bäras av köparen.
Vänligen returnera inte produkter utan tillständ.
3. Du mäste skicka tillbaka produkten till
Hongkong och betala returfrakten, tullklareringsavgiften och importskatten.
4. Det rekommenderas att fylla i det lägre värdet som deklarerats av tullen för att undvika höga skatter och avgifter. Tullklareringsavgifter och skatter kommer att betalas av dig, och vi kommer att dra av dem vid äterbetalningen.
5. Vi ansvarar inte om paketet förloras under transport eller returneras av andra skäl (t.ex. tullbeslag);
Att returnera varor är verkligen besvärligt och nackdelaktigt för bäda parter. Kan vi erbjuda dig 5% kompensation av beställningen? Jag hoppas att du kan behälla varan och inte begära en retur.
Jag ser fram emot ditt svar.
Härifrån en massa mejl fram och tillbaka, idag är jag på 35% för kompensation.
LITA INTE PÅ FENVIK.
!!VAROITUS!
!!VAROITUS!!
FENVIK-NL.com ja LAZVIK-fi.com
Täysin huijaussivusto. Palautukset ei onnistu, uhkaillaan tulli, selvitys ja veromaksuilla.
Rikosilmoitus tehdään.
Täyttä kusetusta koko firma
Täyttä kusetusta koko firma. Sain tapella tosissani palautuksesta, en saanut palauttaa, olisivat lähettäneet vain uuden sormuksen, vaikka kerroin ettei sormus ole hyvä. Tappelun avulla sain sentään vihdoin hyvityksen -60% johon tyydyin, kun en enää jaksanut tapella.
Koop hier niets!
Een ster voor de communicatie. Die was prima maar koop hier aub niets. Het is werkelijk de allerergste Chinese rommel en voldoet op geen enkele manier aan wat er geschreven wordt. Zo’n spijt dat ik erin getrapt ben! Dus bij deze bent u gewaarschuwd. Koop hier niets en vooral geen strijkbout. Kies voor een degelijk merk. Ik zie het nu als leergeld. Eens en nooit meer.
Bare svindel
Nog niet eens 1 ster waard
Nog niet eens 1 ster waard.
1 juni iets gekocht 11 juni binnen gekregen. Een prul, rechtstreeks uit Hong-kong in een plastic bubbeltjes envelop.
Koop hier niets want dit is echt oplichterij
Ik ben nu 52 mails (inmiddels op 23 juni al 70 mails) verder en heb nog de retourgegevens niet. Ze blijven standaardmails sturen. Lezen de mails ook niet. Blijven mails sturen van zogenaamde medewerker Anna.
Terugsturen en je geld terugkrijgen gaat dus nooit lukken.
Ik heb de smart ring gekocht
Ik heb de smart ring gekocht. De maat klopte alleen niet, hierover contact gehad en kosteloos een andere ontvangen. Reageren snel en zeer vriendelijk.
Ook zeer tevreden over de ring, app is overzichtelijk.
SVINDEL!!!!!
SVINDEL!!!!!kjøpte kamera og alt var bare helt katastrofe dårlig, dette er nok droppskipping fra Temu eller noe. Jeg prøvde å få hevet kjøpet men det var så mye kostnader for meg sa de at det rett og slett ikke var verdt bryet..de tilbydde meg først 5% tilbake og etter flere meldinger frem og tilbake så kunne jeg få 10% tilbake.. da jeg sa at jeg ikke var interessert i dette og at jeg ville ha alle pengene tilbake 2600 kr, sluttet de å svare mail.... Så dette var ren svindel
Produktet jeg kjøpte er av elendig…
Produktet jeg kjøpte er av elendig kvalitet, og funker ikke slik det er angitt.
De lar vær å svare på mail angrerett, og hevder at det ikke lar seg gjøre ettersom produktet visstnok allerede var sendt. Dette selv om jeg sendte mail om annulering av bestilling under 15 min etter bestillingen.
Nå som jeg har tatt kontakt angående retur og refusjon unngår de helt å svare meg.
Styr unna denne svindelsiden.
Nie wieder in diesem Shop einkaufen, Rücksenfung nach Honkong oder China. Blutdruckmessung fehlerhaft
Der Ring sieht gut aus. Das Schlaftracking funktioniert. Die Blutdruckmessung liefert viel zu hohe Werte, die fast Angst machen. Die Messungen müssen manuell gestartet werden. Ich fühle mich hinsichtlich der Funktionalität getäuscht. Der Ring ersetzt kein richtiges Messgerät. Kein Vergleich zu den Uhren mit Sensoren. Rücksendung praktisch unmöglich. Serviceantworten KI, helfen nicht wirklich weiter. Ich würde da nie wieder was kaufen. Keine übliche EU Verbraucherrechte.
Nægtede faktisk at betale mine penge tilbage.
Bestilte en Router hos dem. Ved modtagelsen 14 dage efter, konstaterede jeg at der ikke var simkort slot i. Det var der ikke nævnt noget om i annoncen. Jeg ville derfor gerne benytte mig af min returret.
Det svar jeg fik af dem, var ærlig talt rystende.
Her er deres svar:
Kære kunde,
Hvis du er fast besluttet på at returnere produktet for at få pengene tilbage, bedes du være opmærksom på følgende:
1. Der vil blive foretaget et fradrag på 15% for annulleringer, der ikke skyldes kvalitetsproblemer, og vi udsteder ikke returetiketter.
2. Vores returadresse er forskellig fra adressen på pakken, og vi accepterer kun den returadresse, vi angiver. Hvis du sender pakken tilbage til en anden adresse, vil vi ikke kunne modtage den, og alle tab vil blive båret af køberen. Returner venligst ikke produktet uden tilladelse.
3. Du skal sende produktet tilbage til Hong Kong, og du skal betale returforsendelsesgebyret, toldbehandlingsgebyret og importlandets afgifter.
4. Det anbefales at angive tolddeklarationsværdien så lavt som muligt for at undgå høje skatter og gebyrer. Toldbehandlingsgebyrer og afgifter vil blive båret af dig, og vi vil fratrække dem ved refusion.
5. Hvis pakken går tabt under transport eller returneres af andre årsager (f.eks. toldtilbageholdelse), er vi ikke ansvarlige.
Returnering er meget besværligt og ufordelagtigt for begge parter. Kan vi give dig 5% kompensation for ordren? Jeg håber, du kan beholde produktet og ikke længere anmode om returnering. Jeg ser frem til dit svar.
Med venlig hilsen
Anna
They sell the same cheap China crap…
They sell the same cheap China crap than most of the scam stores.. their "customer service" is AI automated messages, and atleast in Finland their shipping and return policies are againts the law. Don't let their fake review pages to fool you - any place to buy your product is better than this!
Zustellung fehlgeschlagen und jetzt die…
Zustellung fehlgeschlagen und jetzt die Frage, wo befindet sich dieses Packt.
Support gebeten den Auftrag zu stornieren und das Geld zurück zu erstatten.
Gebe eine weitere Bewertung bei Rückmeldung ab.
Tuotteen palautus ei onnistu
Tilasin kameran, nettisivuilla kameran tiedot näyttivät todella hyviltä. Todellisuudessa kameralla ei saa tarkkaa kuvaa otettua mistään mikä liikkuu vähääkään.
Nyt olen yrittänyt palauttaa kameraa monta päivää, että saisin rahani takaisin, mutta yrityksen asiakaspalvelu ei anna palautusosoitetta ja lupaa lähettää pakettia, vaikka minulla on vielä heidän mukaansa palautusoikeutta
Dette er BARE SVINDEL
Dette er BARE SVINDEL! dårlig service, umulig å returnere, varen kommer i en sliten pappeske med hull, og varen ser brukt ut. ALT her er elendig, STY UNNA! les regelverket deres! virkelig helt sinnsykt at man skal sende varen i retur til hong kong å må selv betale frakt, toll osv osv i tillegg skal de da ha 15% av summen selv!
Svært dårlig opplevelse
Svært dårlig opplevelse. Jeg har angret kjøpe etter 4 minutter. Sendt mail at de kan avbestill ordre og mail tilbake med engang at varer er sendt. Noe som er umulig riktig. Etter at jeg fikk varen sendte jeg mail at jeg vil returnere varen og fikk en mail der de forklarte at det er nesten umulig å sende i retur. Hold dere unna dette selskapet. Det er svindel
Ich habe auch eine Kamera gekauft
Ich habe auch eine Kamera gekauft, welche nicht funktionsfähig ist. Die bestellte Speicherkarte ist nicht dabei. Ein höchst dubioses Geschäftsgebaren, Rücksendung sind nur mit Selbstkosten nach Honkong plus Zoll etc. verbunden. Lasst die Finger von dieser Firma. Die sollte gesperrt werden. Völlig unseriös und weit entfernt von Kundenfreundlichkeit.
KOOP HIER NIET
Ik heb een bestelling geplaatst via de webshop fenvik-nl.com, die zich duidelijk richt op Nederlandse consumenten (o.a. met Nederlandse domeinnaam en Nederlandstalige klantenservice). Pas na betaling werd ik geconfronteerd met een retourbeleid dat wettelijk onhoudbaar is volgens EU-regels:
Retour moet naar Hongkong (zonder duidelijke melding vooraf)
Ik moet inklaringskosten, invoerrechten en 15% “restocking fee” betalen
Het wettelijke herroepingsrecht van 14 dagen wordt genegeerd
Dit is misleidend en in strijd met de Wet Koop op Afstand. Ondanks herhaalde verzoeken biedt het bedrijf geen legale of redelijke oplossing.
Die Firma ist ein einziger Witz
Die Firma ist ein einziger Witz! Keine Rückerstattung, keine Rückgabe möglich ... nur über Hongkong obwohl die Ware von Deutschland kam. Ein Kontakt ist auch nicht möglich und die "Anna" die schreibt wird nur ein Computer sein, der immer den gleichen Text schickt.
Es ist eindeutig Betrug. Nun habe ich schon mehrfach versucht eine Bewertung abzugeben. Aber sie erscheint nicht!